Zwarte Goud - Hoek KVV


 Hugo 2005    21 sep 2019: 17:33
 Niets    wedstrijd

Ondanks we over 25 spelers beschikken, hadden we vandaag maar net 11 spelers.

Ondanks we over 25 spelers beschikken, hadden we vandaag maar net 11 spelers. Gelukkig wilde Benny zijn schoenen nog eens meebrengen en gelukkig maar. Onze tegenstrever was niet van de beste voetballende ploegen, wat toch in ons voordeel was.

We begonnen niet slecht maar hun eerste aanval was al binnen. Een slecht beoordeelde hoge voorzet werd binnengeschoten. Twee minuten later stonden de borden weer gelijk. Manuel kreeg de bal op links en kon voorzetten. Mark tikte binnen. Even later werd Mark de diepte ingestuurd. De bal werd in één tijd door de verdediger weggetrapt. Maar hij kreeg de bal verkeerd op de voet en deze kaprioleerde over de keeper in doel. Dan was het Yentl die op rechts weggestuurd werd. In plaats van op doel te schieten, legde hij breed op Mark, die zijn tweede binnenschoot. Ondertussen was Gilles C. weer uitgevallen en deed Benny nog eens mee. Yentl zette nog eens een bal voor die nu door Thomas VA werd binnen geschoten. Met deze 1 - 4 voorsprong gingen we rusten. Het minpunt was dat Wim net voor affluiten ook uitviel en we met 10 de tweede helft verder moesten.

De tweede helft begonnen we dus met 10 man. Maar iedereen was ervan overtuigd, met een voorsprong van 1 - 4 tegen deze ploeg, moesten we kunnen winnen. We hadden deze gedachte nog maar net laten varen, of het stond 2 - 4. Daarna namen we het heft terug in handen en namen, zelfs met 10, de wedstrijd terug in handen. Benny mocht an een corner nemen op links. Hij zette heel scherp voor. De man aan de eerste paal raakte de bal nog net met zijn dunne haren. De bal ging over de keeper en aan de verste paal binnen. We hadden terug een mooie voorsprong 2 - 5. We kregen nog wel een aantal kansen om de score op te drijven, maar het was net van niet. Dan dachten we dat alles binnen was, maar met nog 10 minuten te spelen begonnen we het toch moeilijk te krijgen. Twee schoten op ons doel leverden evenveel goals op. Met nog 6 minuten voor de boeg stond het plots 4 - 5. We begonnen serieus te zweten. Nu de laatste twee minuten zorgden ze zelf voor wat herrie. Hun achterspeler zei dat een bal buiten was en corner, terwijl de keeper zei van niet. Deze verliet uiteindelijk het terrein. De scheids loste de zaak op door af te fluiten.

Eigenlijk hadden we hier een mooie (ruime) overwinning moeten behalen, maar het bleef bij een 4 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we thuis de derby tegen Damsheide om 15.00 uur. Er zijn weer heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er anderen terug, zodat we toch aan 11 man komen met enkele reserven.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.375