Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 2, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 9
uniek: 6

Deze pagina ooit ...
totaal: 18870
uniek: 11248

Site ...
totaal: 167859
uniek: 20055
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Vandaag konden we nog eens over 11 eigen spelers beschikken. Kevin was terug, maar er waren toch nog een hele hoop afwezigen.

Qua sterkte en spel, moest de tegenstrever niet onderdoen voor die van vorige week, maar toch zagen we onmiddellijk dat we het iets beter gingen doen. Onze eerste fatsoenlijke aanval was al meteen raak. Sam werd op rechts door de buitenspelval gestuurd en kon mooi afronden. Even later was het de beurt aan Kevin om op rechts door te gaan. Hij was sneller op de bal dan de keeper en zijn lob ging mooi de winkelhaak binnen. Daarna was het weer de beurt aan Sam om op rechts door te gaan. Nu zag hij Philippe S. vrij staan voor doel. Deze moest de bal maar binnen tikken. We stonden wel 3 - 0 voor met de rust, maar onze keeper had zeker drie à vier wereldsafes gedaan, anders had het zeker gelijk gestaan.

De tweede helft kwam Benny Niels VB vervangen. We gingen echter op ons elan door en Philippe S. en Sam konden ons 5 - 0 voor brengen. Daarna konden ze toch eens onze keeper verschalken en tegenscoren. Daarna was het weer aan ons. Philippe S. maakte zijn derde en Thomas zette de eindstand op het bord.

Gezien het spel was de 7 - 1 zeker overdreven, maar vandaag stond onze verdediging goed met een sterke keeper erachter. We hebben ons na de flauwe match van vorige week zeker herpakt. Het verschil zal wel gelegen hebben bij de nieuwe schoenen van Philippe S. Deze hebben zeker de tegenstrever verblind.

Volgende week zijn er weer heel wat afwezigen. We moeten naar Blauw Wit in Lommel Barrier om 15.00 uur. Vertrek aan de Ralley om 14.15 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 20 mei 2017 - 16:55:43 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vriendenkring - Hoek KVV
We beschikten vandaag over 13 spelers. Dat was het enige positieve over deze wedstrijd. We hadden een totale offday. Met een pak afwezigen moesten we tegen een toch wel vrij sterke tegenstrever doen. Niels S. en Patrick E. (slecht nieuws over zijn knie) nog steeds gekwetst. Verder waren Guy, Wim, Wouter, Sam, Andries en Philippe M. er niet bij. Jasper had ons weeral uit de nood geholpen. Sander was er ook terug en Gilles na een lange afwezigheid ook.

De eerste helft kregen we geen enkele kans bijeen gesprokkeld. De tweede helft was het een ietsje beter en hadden we kunnen scoren, maar het zat wat tegen. Uiteindelijk kregen we een droge 4 - 0 om de oren.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen de Lilse Bosuilen.

Geplaatst door admin op zaterdag 13 mei 2017 - 16:17:36 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lindelhoeven
Vandaag dienden we opnieuw wat beroep te doen op een paar gelegenheidsspelers. Er was ook een nieuwe speler die we hartelijk verwelkomden : Sander. Onze tegenstrever van vandaag was dan ook niet van de minsten : Lindelhoeven. Tegen deze ploeg hebben we het nog nooit gemakkelijk gehad en zullen we het ook nooit gemakkelijk hebben. Ze hadden vandaag dan ook weer een fantastische ploeg bij met stuk voor stuk goede voetballers. We konden al bij al toch wel een degelijke ploeg tegenoverstellen, ondanks de vele afwezigen. Om reden we zelfs geen scheidsrechter hadden, moest Niels VB deze taak op zich nemen.

Lindelhoeven voetbalde goed, maar wij deden het op onze gekende manier : vechtende voor elke bal. Dat resulteerde in de eerste helft dat zij wel veel aan de bal waren, maar geen enkele kans kregen. Wij daarentegen hebben toch wel wat kansjes afgedwongen en konden ei zo na scoren. Omdat dat niet lukte bleef het aan de rust 0 - 0.

De tweede helft was zowat hetzelfde. Lindelhoeven veel aan de bal en goed voetballen, wij vechten voor elke bal en als het kon proberen aan te vallen. Dat lukte dan ook en één van onze gelegenheidsspelers kon een mooie aanval afronden. Ondertussen was Philippe S. uitgevallen met een kwetsuur. Lindelhoeven kon dan toch eens een aanval opzetten en meteen ook scoren : één aanval en één goal. Als er één ploeg verdiende om te winnen dan waren wij het geweest, maar dat is voetbal zeker. Uiteindelijk bleef het 1 - 1 en hadden we toch een verdiend punt.

Volgende week zijn er opnieuw een aantal afwezigen. Hopelijk kunnen we opnieuw beroep doen op wat terugkomers en gelegenheidsspelers. We spelen op Vriendenkring in Overpelt om 15.00 uur. Vertrek aan de Ralley om 14.15 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 06 mei 2017 - 16:21:23 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Boseind - Hoek KVV
Vandaag moesten we normaal tegen een vrij sterke tegenstander : KWB Boseind. Door verschillende afwezigen, Patrick E. en Niels S. (gekwetst) - Wouter en Andries en Jo, was het weer puzzelen voor de coach. Gelukkig had T3 voor drie extra spelers gezorgd en wilde Benny nog eens meedoen. Met twaalf spelers moest het lukken.

Bij het begin merkten we wel dat het beter ging zijn dan vorige week, maar dat het een monsterscore zou worden was niet verwacht. Na vijf minuten viel Niels VB al uit met een kwetsuur. Even later ving Philippe S. de bal op met de rug naar het doel. In de draai knalde hij een wereldgoal los de winkelhaak in. We speelden goed voetbal, lieten het balletje rondgaan, van links naar rechts en van achter naar voren en daardoor kreeg Boseind geen vat op ons. Wim, een gelegenheidsspeler en Sam zorgden ervoor dat het met de rust 0 - 4 stond. Patrick W. had een rustige eerste helft.

De tweede helft wilden we op ons elan door gaan, maar niets was minder waar. Bij hun eerste aanval kon Boseind tegenscoren. Daarna werd het nog een paar keer warm voor onze goal en kon het gerust 3 - 4 of met wat tegenslag zelfs 4 - 4 geweest zijn, maar hun kanonnen stonden niet goed gericht. Wim kon dan eens door het midden oprukken en zette met een pas Philippe S. alleen op doel. Hij omspeelde de keeper en maakte zijn tweede van de dag. Daarna was het weer Philippe S., Sam en de gelegenheidsspeler die nog konden aandikken. Ondertussen had Boseind ook nog eens gescoord en werd er nog een afgekeurd wegens duwfout.

Daardoor behaalden we een mooie 2 - 8 overwinning.

Volgende week spelen we thuis tegen Lindelhoeven om 15.00 uur. Daar zullen we onze sterksten moeten opstellen om de punten te kunnen thuis houden.

Geplaatst door admin op zaterdag 29 april 2017 - 16:25:40 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Kaulille
Nadat we vorige week over 13 spelers beschikten, was het vandaag weer maar net 11 man. Vorige week zagen een fantastische match tegen een sterke tegenstrever. Vandaag was het spijtig genoeg niet om aan te zien. De tegenstrever was dan ook heel sterk en liet ons zeker niet in ons spel komen, zij hadden dan ook het winnaarsgeluk en wij de verliezerspech.
De laatste tien minuten viel Patrick E. ook nog uit met een hopelijk niet te zware kwetsuur.
Verder gaan we niet te veel over deze match uitweiden. We hopen volgende week beter. Er zullen alleszins enkele spelers moeten bijkomen om elke week toch wel wat reserven te hebben.

Volgende week spelen we uit op KWB Boseind om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 22 april 2017 - 16:33:24 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina       >>  
Vorige wedstrijd
Hoek VV 7
Lilse Bosuilen 1
  
Doelpunten
Thomas Moors
Kevin Natkiel
Sam Vanbaelen (x2)
Philippe Steijvers (x3)
  
Komende wedstrijden
27 mei 15:00
SP Blauw Wit - Hoek VV

03 jun 15:00
Hoek VV - VET Lutlommel

10 jun 15:00
Werkplaatsen KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2017
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
293031Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
25/05 Philippe Mentens (26)
28/05 Marcel Verhoeven (60)
31/05 Arris Vink (47)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV