Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 7, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 7
uniek: 4

Deze pagina ooit ...
totaal: 19746
uniek: 11765

Site ...
totaal: 185394
uniek: 21515
Hoek KVV - Herkol SV 3
Vorige week dertien spelers, vandaag vijftien. Hopelijk zet de positieve trent zich goed in. Twee nieuwe spelers waren er en Niels S. was terug na een lange blessure. Nochtans waren een aantal sterkhouders afwezig : Guy en Wouter, Patrick en Sam (gekwetst). Onze tegenstrever was, zoals de laatste jaren, een jonge stevige en goed voetballende ploeg.

We begonnen onverwacht vrij sterk. De coach had dan ook de ploeg goed en evenwichtig opgesteld. De eerste gevaarlijke aanvallen waren dan ook voor ons. Na een paar maal de keeper opgewarmd te hebben, kon Yentl zich op rechts doorzetten en scoren. Nadien kreeg Philippe M. en S. nog de kans om de score te verdubbelen, maar het lukte net niet. Zoals steeds was het dan de tegenstrever die kon scoren. Eerst werd een kleine fout afgestraft, nadien lukten zij een prachtig schot in de kruising. Wat we nadien ook probeerden, scoren lukte voor ons niet meer.

De tweede helft werden er vier vervangen : de ganse voorlijn Philippe S. en M. door Niels S. en Yannick, en Niels VB en Belal door Sander en Thomas. We begonnen net zoals in de eerste helft maar het was steeds net niet tegen een toch vrij sterke achterlijn. Dan werd de nieuweling Kristof het straatje ingestuurd. Hij bleef beheerst en scoorde. Een paar minuten later een hoge bal op Yannick. Hij ging op snelheid door, de keeper twijfelde en Yannick lobde de bal net onder de deklat binnen. De scheve situatie was op enkele minuten rechtgezet. Daarna was er veel middenveldvoetbal met weinige aanvallen. We gingen rustig op een mooie overwinning af, maar een klein foutje in onze verdediging besliste er anders over. Herkol kon toch nog scoren en zette de 3 - 3 eindstand op het bord.

Ondanks alles toch een mooie uitslag.

Volgende week spelen we niet wegens afzegging. De week nadien op 01 juli spelen we onze laatste match van de voorronde op het terrein van Damsheide om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 17 juni 2017 - 16:57:37 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Werkplaatsen - Hoek KVV
De laatste tijd winnen we niet veel meer, maar als we winnen maken we veel doelpunten. De laatste vier gewonnen matchen hebben we steeds 7 of 8 doelpunten gemaakt. Vandaag had de coach ook weer 13 spelers, lang geleden.

De eerste helft hebben we goed gespeeld. We hebben veel aangevallen en veel kansen gecreëerd. De mooiste drie werden ook mooi afgewerkt. Eerst via Sam naar Philippe S. Hij hield zijn man mooi achter zich en legde aan de verste paal binnen. De tweede Philippe S. zelf een voorzet op Bert en deze rondde af. De derde opnieuw Sam naar Thomas en we hadden een mooie 0 - 3 voorsprong. Onze tegenstrever bakte er niet veel van in de hitte en onze Patrick had dan ook niet veel te doen. Na een klein foutje in onze verdediging konden ze toch tegenscoren.

De tweede helft kwam Jo Niels VB vervangen en Wouter Guy. We gingen van in het begin weer heel aanvallend te werk maar het was allemaal een beetje te slordig om te kunnen scoren. Plots werd Wouter vrij gespeeld en kon hij scoren. Toen waren we opnieuw gelanceerd. Philippe S., Sam (uiteindelijk) en Wim (op vrijschop) konden de score aandikken. Opnieuw een foutje in onze verdediging legde de mooie eindstand van 2 - 7 vast.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Herkol 3 om 15.00 uur. Hopelijk kunnen we tegen deze sterke tegenstander een goede ploeg op het terrein zetten.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 juni 2017 - 17:10:17 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Lutlommel
Na het verlies van vorige week, sloten we terug aan met een overwinning. Het nadeel was dat we opnieuw maar 10 man hadden. Spijtig dat onze tegenstrever nog minder volk hadden. Ze beschikten maar over 7 man. Guy was de gentleman van dienst en was bereid om met de tegenstrever mee te doen, zodat we met 9 tegen 8 toch meer gelijk waren. Sam en Patrick W. wisselden nog van truitje, omdat Sam wat voelde aan de knie.

Met een man meer en tegen meer veteranen dan in onze ploeg, hadden we het aanvallend niet gemakkelijk. Ze kwamen zelfs op voorsprong. Even later kon Philippe S. de eerste van zijn vele goals maken. Nochtans konden zij even later opnieuw op voorsprong komen en gingen we met een 1 - 2 achterstand rusten. Patrick W. had nog op de paal geschoten, maar op veel meer mochten we niet hopen.

Toen de scheids rusten gefloten had hilariteit alom. Hun begeleider zei de sleutel van de kleedkamer te zijn verloren. Iedereen naast het terrein zoeken. Plots zei hij dat hij de sleutel gevonden had. Hij stak in zijn andere zak !!!!!!!!!!!

De tweede helft ging Benny voetballen en Jo scheidsen. Patrick W. kon al vrij vlug scoren. Daarna begon het festival Philippe S. Hij scoorde er vier op een rij. Tussendoor had Lutlommel ook zijn derde gemaakt en Patrick W. zijn tweede. Even voordien had hij ook nog eens op de deklat geschoten.

Uiteindelijk wonnen we nog met ruime 7 - 3 cijfers.

Volgende week spelen we uit bij Werkplaatsen KWB om 15.00 uur. We komen samen om 14.00 uur aan de Ralley. Hopelijk komen er enkelen terug, zodat we nog eens een degelijke ploeg met reserven kunnen opstellen.

Geplaatst door admin op zaterdag 03 juni 2017 - 16:36:09 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sp Blauw Wit - Hoek KVV
Ondanks het feit dat er heel wat spelers zijn bijgekomen, hebben we toch een heel onregelmatig jaar in het aantal spelers. Vandaag beschikte de coach weeral maar over 9 spelers. Hij mocht zich dan nog gelukkig prijzen dat er een paar zijn teruggekomen, zoals Gilles en Kevin. Wim en Sam moesten ook toevallig niet werken, anders was het een ware ramp geweest. Onze tegenpartij vandaag had 14 spelers, maar geen van hen wensten met ons mee te doen. Uiteindelijk wilde Hugo, ondanks het feit dat hij definitief gestopt was, toch nog wel in doel gaan staan omdat er niemand wilde keepen en de hoop te vergroten.

De tegenstrever was wel niet zo sterk, want met onze volledige kern hadden we er brandhout van gemaakt. Sam liet eens een staaltje van zijn kunnen zien en knalde van net voorbij de middenlijn over de keeper onderkant lat. Hun tegenaanval was dan wel raak. Op links ging er één door en die legde de bal naast de uitlopende Hugo in doel. Even later kwam er een hoge bal. Op het moment dat Hugo die wilde pakken werd hij aangelopen door een tegenstrever. Daardoor loste hij de bal. Omdat de scheids niet floot hield Hugo de speler tegen en toen floot hij wel, maar penalty. Hij beweerde dat de keeper de bal niet vast had toen die speler tegen hem aanliep. Spijtig, want in plaats van 0 - 1 stond het plots 2 - 0. Daarop weer een mooie aanval via Yentl op rechts. De voorzet werd door Kevin via een been van de tegenstander weer tegen de deklat geknald. Daarna ongeveer dezelfde aanval en deze werd door Kevin wel in doel geschoten.

Aangezien zij er aanvallend niet veel van terecht gebracht hadden, hoopten we in de tweede helft langszij te komen. Het heeft er een tijdje ingezeten, maar als we toch eens door waren werden we gewoon onderuit geschopt. Een schot van Philippe S. werd door de keeper gered, de rebound van Wim werd door een speler van de lijn gehouden. Bij een zeldzame tegenaanval van hun op links kon hun speler over Hugo net onder de lat binnen schieten. De 3 - 1 was de einduitslag, maar met een degelijke keeper en ons voltallig elftal hadden zij geen bal geraakt.

Dikke proficiat aan zij die de loden hitte trotseerden om deze match te spelen. Spijtig voor zij die afwezig waren door andere bezigheden (niet de gekwetsten of werkenden).

Hopelijk zijn er volgende week voldoende spelers om een ploeg te kunnen opstellen. Op deze manier kunnen we dat onmogelijk vol houden. We spelen thuis om 15.00 uur tegen Vet Lutlommel.

Geplaatst door admin op zaterdag 27 mei 2017 - 17:12:25 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Vandaag konden we nog eens over 11 eigen spelers beschikken. Kevin was terug, maar er waren toch nog een hele hoop afwezigen.

Qua sterkte en spel, moest de tegenstrever niet onderdoen voor die van vorige week, maar toch zagen we onmiddellijk dat we het iets beter gingen doen. Onze eerste fatsoenlijke aanval was al meteen raak. Sam werd op rechts door de buitenspelval gestuurd en kon mooi afronden. Even later was het de beurt aan Kevin om op rechts door te gaan. Hij was sneller op de bal dan de keeper en zijn lob ging mooi de winkelhaak binnen. Daarna was het weer de beurt aan Sam om op rechts door te gaan. Nu zag hij Philippe S. vrij staan voor doel. Deze moest de bal maar binnen tikken. We stonden wel 3 - 0 voor met de rust, maar onze keeper had zeker drie à vier wereldsafes gedaan, anders had het zeker gelijk gestaan.

De tweede helft kwam Benny Niels VB vervangen. We gingen echter op ons elan door en Philippe S. en Sam konden ons 5 - 0 voor brengen. Daarna konden ze toch eens onze keeper verschalken en tegenscoren. Daarna was het weer aan ons. Philippe S. maakte zijn derde en Thomas zette de eindstand op het bord.

Gezien het spel was de 7 - 1 zeker overdreven, maar vandaag stond onze verdediging goed met een sterke keeper erachter. We hebben ons na de flauwe match van vorige week zeker herpakt. Het verschil zal wel gelegen hebben bij de nieuwe schoenen van Philippe S. Deze hebben zeker de tegenstrever verblind.

Volgende week zijn er weer heel wat afwezigen. We moeten naar Blauw Wit in Lommel Barrier om 15.00 uur. Vertrek aan de Ralley om 14.15 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 20 mei 2017 - 16:55:43 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina       >>  
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Herkol 3 3
  
Doelpunten
Yannick Joosten
Yentl Evens
Kristof Winters
  
Komende wedstrijden
05 aug 14:30
SP Blauw Wit - Hoek VV

12 aug 15:00
KWB Kaulille - Hoek VV

19 aug 15:00
Hoek VV - Lommel Barrier KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juli 2017
Gebeurtenissen deze maand: 1

EEEEEEE

2
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/08 Eddy Thijs (61)
10/08 Mathieu Kelchtermans (66)
16/08 Theo Bloemen (83)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV