Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 3, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 16687
uniek: 10023

Site ...
totaal: 116285
uniek: 17344
KWB Eksel - Hoek KVV
Voor de laatste match van het seizoen kon de coach over 13 spelers beschikken. Na de drie laatste matchen op rij te hebben verloren, was het bijna een must om deze laatste match toch al winnend af te sluiten. Met het beschikbare materiaal moest dat lukken tegen deze nog echte veteranenploeg. Het is dan ook gelukt met nog een monsterscore bovenop.

Van de match zelf kunnen we geen verslag geven, omdat opsteller er niet was. Alleen kunnen we vermelden dat Kevin, na een lange afwezigheid, er nog eens bij was. Hij scoorde dan ook meteen zijn eerste goal van het seizoen en van de hele reeks. Onze topscorer Philippe S. lukte er nog maar eens drie, zijn negende hattrick van het seizoen, waardoor hij er dit seizoen niet minder dan 52 tegen de netten plakte. Verder kon Yentl er ook drie maken en daarbij terugkijken op een prachtige match. Thomas kon er ook nog eentje bij zijn buren maken. De laatste was voor onze keeper, die tijdens de tweede helft in doel vervangen werd door Patrick E.

Dat was het dan voor dit jaar. Al bij al vind ik dat we het niet zo slecht gedaan hebben : enkele matchen stom verloren, maar ook een aantal matchen gewonnen tegen hele sterke tegenstrevers. Alleen hebben we een aantal matchen moeten spelen met te weinig spelers voorhanden. Hopelijk raakt dat in 2017 opgelost, zodat we elke match zonder problemen kunnen spelen. De verjonging is ingezet en we hebben nu een mix van jong en oud. Hopelijk kunnen we dit nog een aantal jaren volhouden.

Er rest mij alleen nog alle leden van Hoek KVV en hun familie een fijn uiteinde en fantastisch en gezond 2017 te wensen.
In 2017 hebben we de eerste zaterdag van januari onze jaarlijkse algemene vergadering met nieuwjaarsdrink, de laatste zaterdag van januari onze jaarlijkse wandeling en de eerste zaterdag van februari beginnen we aan het nieuwe seizoen.

Geplaatst door admin op zondag 18 december 2016 - 16:28:25 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Kreyel Sport
Voor de derde week op rij moesten we het onderspit delven. Tegen Kreyel Sport was dat echt niet moeilijk, want zij hadden een jonge en degelijke ploeg bij. Wij moesten weeral enkele sterkhouders missen en met elf spelers aantreden zonder reserven.

Alhoewel we met goede intenties startten, konden we tegen al dat jong en stevig geweld niet op. Ze lieten ons direct zien voor wat ze gekomen waren en lieten ons alle hoeken van het terrein zien. Dat resulteerde al onmiddellijk in resultaat. Na twintig minuten stond het dan ook al 0 - 3. Ondanks het feit dat we toch probeerden, lukte het ons niet echt om gevaar te scheppen. Buiten enkele zwakke schotjes op doel, kwamen we niet. Onze keeper en achterlijn moesten dan ook alles uit de kast halen, om de 0 - 3 te behouden tot aan de rust.

Raar maar waar, we begonnen het best aan de tweede helft. We drukten hen tegen het doel en lukte zowaar gevaar. Na een tiental minuten resulteerde dat zelfs in een goal. Hier putten we moed uit en probeerden door te drukken voor nog meer. Dat lukte echter niet meer. Kreyel bleef echter sterk verdedigen en ook sterk aanvallen. Ondanks het spel goed heen en weer ging, werd er niet meer gescoord.

Gezien het geleverde spel van de laatste weken, zitten we duidelijk in een dipje. Mogelijks is dit te wijden aan de vele wedstrijden van het lange seizoen en het feit dat we steeds met iets te weinig spelers moesten aantreden en de opstelling van de ploeg wekelijks veranderde.

Volgende week is de laatste wedstrijd. We spelen deze op KWB Eksel om 14.30 uur. Hopelijk kunnen we dan nog eens over voldoende spelers beschikken en het jaar afsluiten met een overwinning.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 december 2016 - 19:19:36 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Peer SV
Na twee weken gewonnen te hebben van heel sterke tegenstrevers, hebben we vandaag een pandoering gekregen van een matige tegenstrever. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat onze ploeg van vandaag ook niet de ploeg was van de vorige weken. We moesten heel wat sterkhouders missen (Sam, Wouter, Patrick E., Wim, Niels S.) Zelfs de scheids ontbrak wegens ziekte. Omdat er niemand anders was of wilde, was iemand van de tegenpartij bereid te fluiten. Nochtans aan inzit ontbrak het ons niet, wel aan wat geluk.

Over de eerste helft valt er eigenlijk niet veel te zeggen. Halverwege de eerste helft neemt Peer een vrije trap net buiten de backlijn. Het schot kon niet weggewerkt worden en valt voor de voeten van een tegenstrever die binnenschiet. Even later krijgen ze een licht toegekende strafschop. In de backlijn vallen Guy en de tegenstrever bij een tackeling. De liggende speler van Peer stampt nog naar de bal en deze raakt de arm van een speler van ons. Betwistbaar maar ze benutten de strafschop. Dat is alles wat er te zeggen valt over de eerste helft.

De tweede helft kwam Jo Pieter vervangen en een gelegenheidsspeler Niels VB. Benny was nog komen opdagen om te fluiten. Vijfentwintig minuten hebben we aangevallen, maar niets lukte. De eerste vijf minuten hebben ze drie maal een bal van de doellijn moeten koppen. Philippe S. kon een mooie aanval afronden, maar zijn bal spatte uiteen op de deklat. Het was altijd van net niet. De laatste tien minuten konden zij nog driemaal aanvallen en driemaal scoren, waarvan de laatste nog een strafschop. We moeten wel toegeven dat zijn scoren aan meer dan 100 %.

Hopelijk doen we het volgende week beter. Dan moeten we naar OKE Boys in Hamont om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 26 november 2016 - 17:45:39 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Goolderheide
Voor de tweede week op rij kregen we een kanjer van een tegenstrever voorgeschoteld. Ginds hadden we ook flinke pandoering gekregen. De trainer kon toch weer een degelijke ploeg opstellen, maar niet van het kaliber van vorige week. We kunnen de zwakkeren dan ook niet altijd op de bank zetten, zoals bij de profclubs.

We voelden wel onmiddellijk bij aanvang van de wedstrijd dat onze tegenstrever goed kon voetballen en veel steviger in de duels ging dan die van vorige week. Maar voor iedereen de bal al eens gevoeld had, kon Niels S. mooi de bal over de verdediging zetten en kon Philippe S. zijn eerste kans verzilveren. Goolderheide was daardoor wakker geschoten en voor we het wisten stond het al 1 - 2. Maar we lieten ons niet doen en Sam en Wouter ontbonden hun duivels en lieten zoals vorige week weer prachtig voetbal zien. Dat kon de tegenpartij niet smaken en ze begonnen gemeen naar de enkels te schoppen. Philippe M. kon dan een bal onderscheppen ter hoogte van de middenlijn. Hij begon aan een soloren, met hordenspringen om te tackels te ontwijken. Ter hoogte van de backlijn knalde hij op doel en de bal verdween weliswaar in doel. Daarna was het weer de beurt aan Philippe S. Hij ging tweemaal op snelheid door op rechts, zijn man mooi voorbij, en knalde aan de eerste paal voorbij de keeper. Het gaatje was telkens klein, maar de bal ging er tussendoor. Net voor de rust moesten ze hem nog foutief afstoppen, maar de scheids zag er geen graten in. Wouter werd nog wel eens op een serieuze tackel getrakteerd en met hopelijk een niet al te zware kwetsuur diende hij het terrein te verlaten. Yentl kwam hem vervangen. We hadden toch weer mooie voetbal gezien en konden met een 4 - 2 voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was niet meer van het kaliber van de eerste, maar we bleven toch de gevaarlijkste ploeg. Goolderheide liet zich alleen opvallen door enkele vuile overtredingen en verder kon onze verdediging hun aanvallen goed opvangen. Onze voorspelers stonden nog enkele malen aan het kanon, maar het lukte niet echt meer. De vermoeidheid begon wat toe te slaan. De laatste tien minuten kon Niels S. de bal toch nog eens goed op zijn slof nemen en het stond 5 - 2. Ik vermoed dat onze achterlijn, keeper incluis, gedacht heeft dat die uitslag toch te veel was. Ze begonnen in de laatste minuut zo te klommelen achteraan, ze hadden de bal vijf maal kunnen wegtrappen, dat het toch nog 5 - 3 werd. Dat vond de scheids voldoende en floot af.

We hebben toch weer een prachtige wedstrijd gezien van twee goed voetballende ploegen. Spijtig dat Goolderheide zich een paar keer liet opvallen door gemene fouten.

Volgende week moeten we opnieuw thuis spelen tegen SV Peer om 15.00 uur. De coach moet wel een aantal sterkhouders missen (Wouter? - Sam - Wim - Niels S. - Patrick E?). Hopelijk komen er enkele anderen terug want het zou spijtig zijn als we na zo een mooie reeks moesten falen.

Geplaatst door admin op zondag 20 november 2016 - 17:47:37 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - ITM Meeuwen
Wow, wow, wow. Dat is de samenvatting van de wedstrijd van vandaag. Elke supporter en er stonden er heel wat, zowel van ons als van de tegenstrever, heeft met open mond staan kijken naar de wedstrijd van vandaag.

Na de toch wel niet verdiende nederlaag van vorige week, moesten we vandaag weer terug aanknopen met een overwinning. Gemakkelijk zou dat niet gaan, want we wisten dat Meeuwen een sterke en stevige tegenstander was. Tijdens de heenmatch hebben we daar ook een serieuze pandoering gehad, de grootste van het jaar. Gelukkig konden de coachen vandaag beschikken over bijna al de sterkste spelers. We zijn dan ook begonnen met het sterkste elftal. We hadden zelfs 13 spelers. Niels K. was ook komen opdagen. Jo was voor de wedstrijd betrokken in een ongeval en was zeker niet klaar om in te vallen. Ergens, hij of zijn voertuig, had een tik gehad. Na de wedstrijd viel dit heel erg op.

We begonnen wat afwachtend, maar zagen al direct dat de tegenstander goed kon voetballen. Ons middenveld liep dan ook wat achter de bal, zonder veel te raken. Gaandeweg begonnen we goed mee te voetballen en lieten zeker zien dat wij ook konden voetballen. Met snel tiktak voetbal zorgden we voor het meeste gevaar. Hun keeper dacht af en toe dat hij in een flipperkast stond. Zijn voeten, vuisten, paal en benen van de verdedigers moesten af en toe redding brengen. Nochtans stonden de kanonnen van Philippe S., Niels S., Wouter en Thomas niet heel goed afgesteld. Halverwege verdween een schot van Sam via een tegenstrever toch in doel. Een verdiende voorsprong, maar die moesten we wel stevig verdedigen tot aan de rust. Het voetbal dat onze spelers laten zien hebben deze eerste helft, was met voorsprong het beste van het seizoen.

De tweede helft kwam Pieter Bert vervangen. Met de andere twee reserven wilden we nog even wachten, om de ploeg niet volledig door elkaar te schudden, gezien het mooie en stevige voetbal. We bleven echter de gevaarlijkste ploeg, maar onze kanonnen bleven toch slecht afgesteld. Onze verdediging was echter zo sterk dat zij bijna geen enkele degelijke aanval konden doen. Na een kwartier kreeg Niels S. een afgeweken voorzet in zijn voeten. Zijn knal op doel ging ook weer via een verdedigend been in doel. Ondertussen werden Stef en Philippe S. vervangen door Niels VB en Niels K. Even later dan toch een mooie aanval op links. Niels K. maakte gebruik van zijn snelheid en kon mooi achteruit leggen. De inlopende Sam kon prachtig afwerken en zijn tweede maken. Daarna kon Thomas een bal onderscheppen, op doel afgaan en de 4 - 0 eindstand op het bord neerzetten. Patrick E. is in al zijn enthousiasme om de bal te veroveren weeral uitgevallen. Stef kwam hem terug vervangen. We konden de achterdeur dichthouden zodat we deze prachtige overwinning behaalden tegen deze sterke ploeg.

Misschien was de eindstand wat overdreven, maar gezien de kansen hebben we dit zeker verdiend. De tegenstrever had zo een sterke tegenstander als wij niet verwacht. Daarom willen de coachen vandaag de spelers een dikke proficiat wensen.

Volgende week krijgen we opnieuw geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. We spelen terug thuis tegen Goolderheide om 15.00 uur.


Geplaatst door admin op zaterdag 12 november 2016 - 18:11:55 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina       >>  
Vorige wedstrijd
Eksel KWB 0
Hoek VV 9
  
Doelpunten
Patrick Witters
Thomas Moors
Kevin Natkiel
Philippe Steijvers (x3)
Yentl Evens (x3)
  
Komende wedstrijden
04 feb 14:30
Hoek VV - Hamont KFC 99

11 feb 14:00
Sportvr Hechtel - Hoek VV

18 feb 15:00
Kadijk 3 - Hoek VV
Komende activiteiten
28 jan 11:30 om 11:30
Wandeling van Hoek vv
Januari 2017
Gebeurtenissen deze maand: 1

EEEEEEE


1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262729
3031
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
29/01 Patrick Evens (50)
04/02 Guy Mentens (57)
21/02 Jan Hermans (67)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV