Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 13, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 4
uniek: 2

Deze pagina ooit ...
totaal: 17832
uniek: 10625

Site ...
totaal: 134562
uniek: 18591
Jerommekes 1 - Hoek KVV
Ondanks enkele afwezigen zoals Thomas, Bert, Wim en Niels S., konden we toch nog 11 spelers opstellen. Patrick E. wenste in reserve te blijven na zijn kwetsuur van vorige week. Hij wilde zich ook sparen voor volgend WE. Onze tegenstrever beschikte over 17 waardevolle spelers.

Van bij de aftrap wisten we al direct dat we het niet gemakkelijk gingen krijgen. Ons op papier toch vrij sterk middenveld, had het moeilijk tegen hun nog sterker middenveld. Philippe S. en Philippe M. stonden voor op een eiland en moesten zelfs regelmatig komen helpen in het middenveld. De eerste hoekschop van hun was al raak. Tegen de grootste van hun was geen van ons opgewassen om te koppen. We konden af en toe wel wat mee voetballen en wat weerwerk geven, maar voor veel gevaar zorgen konden we niet. Ze konden dan, met nog wat geluk, een tweede treffer maken, zodat we met 2 - 0 gingen rusten.

Zij konden tijdens de rust 6 spelers wisselen en konden met een half uitgeruste ploeg de tweede helft aanvatten. Dat was er duidelijk aan te zien, want de eerste tien minuten geraakten we niet aan de overkant. Hun voorsprong liep dan ook op tot 4 - 0. Daarna konden we toch eens Philippe S. in stelling brengen en het stond 4 - 1. Wouter werd dan nog foutief neergelegd in de backlijn. Hij zette zich zelf achter de bal en het stond 4 - 2. Op dat ogenblik waren we zowaar de baas op het veld en dat gaf ons de moed om even door te drukken. Het lukte niet om nog eens te scoren, terwijl zij nog met een gelukje dat wel konden. Met een 5 - 2 nederlaag werden we naar huis gestuurd. Nochtans mochten we met opgeheven hoofd het terrein verlaten. Als wij ook ons sterkste elftal konden opstellen, wil ik nog eens tegen deze ploeg spelen.

Volgende week hebben we geen wedstrijd. We gaan een WE uitrusten, genieten en de rest van het seizoen voorbereiden in de Ardennen.

De week nadien spelen we terug thuis tegen Vet Peer SV om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 18 maart 2017 - 19:16:50 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Bocholt
Met dertien spelers kon de coach vandaag een goede ploeg opstellen. Onze tegenstrever was ongeveer dezelfde tegenstrever : een vrij jonge ploeg met nog enkele echte veteranen. Het was een echt voetbalweer.

Voetballend liet Bocholt de eerste helft niet veel zien. We waren veel aan de bal en buiten wat terugspeelballen, kreeg onze keeper niet veel te doen. Na een vijftal minuten was het al bingo voor ons. Philippe S. kon een eerste maal scoren. Even later opnieuw een mooie aanval. Philippe S. zette voor en Sam kon binnenkoppen. We bleven aanvallen, kansen creëren, maar ook kansen missen. Yentl kon nog, op mooie pas van Philippe S. de 3 - 0 ruststand op het bord zetten. Ondertussen had Patrick E. opnieuw last van zijn kwetsuur en werd vervangen door Philippe M.

De tweede helft kwam Jo in de plaats van Sam. Ons voetbal was niet slecht, maar ook niet zoals de eerste helft. We lieten de tegenstrever in de match komen. Een terugspeelbal op onze keeper gaf aanleiding tot een tegendoelpunt. Patrick W. ontzette, de bal werd in één tijd op de slof genomen , wat resulteerde in een prachtige goal. Bij een corner van Andries kon Wim binnen knikken. Daarna liet Wim zich vervangen door Sam. We begonnen het spel terug in hand te nemen en mooie aanvallen te lanceren. Spijtig stonden de keeper en de paal en lat telkens in de weg om de score te laten oplopen. Het bleef toch bij een mooier 4 - 1 overwinning.

Volgende week spelen we op het terrein van Jerommekes 1 in Achel om 16.15 uur.Geplaatst door admin op zaterdag 11 maart 2017 - 17:49:08 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Zuma Bocholt - Hoek KVV
Vandaag hadden we nog eens twaalf spelers. Yannick was nog eens komen opdagen. Jo voelde zich niet goed en opteerde reserve te zijn.
T1 was er niet wegens wandelen en dus moest T2 overnemen.

De eerste helft was al een tijdje bezig vooraleer onze keeper zijn eerste bal moest pakken. Even later kregen zij een enorme kans om de score te openen. Wij hadden daarentegen veel aangevallen met enkele kleine kansjes. Na een kwartier werd Philippe S op links weggestuurd. Zijn voorzet ging volledig over de verdediging heen naar de andere kant. Daar stond Yannick. Deze controleerde en legde mooi achteruit. De inlopende Thomas nam de keeper tegenvoets en zette de 0 - 1 op het bord. Even later pakte Thomas de bal af op eigen helft. Het ging dan naar Philippe M. Die ging zijn man voorbij en zette Philippe S. op weg naar doel. De keeper had nu geen schijn van kans. We bleven mooi voetbal presenteren en onze tegenstrever raakte geen bal. Philippe M. stuurde zijn naamgenoot nog eens opnieuw het straatje in en het stond 0 - 3. We bleven mooi voetballen, alhoewel het terrein en de bal van zeer slechte kwaliteit waren. We kregen natuurlijk nog een aantal mooie kansen, maar spijtig genoeg konden we ze niet afronden.

De tweede helft was een maat voor niets. We bleven kansen creëren, maar deze werden niet verzilverd. Gelukkig was Zuma niet bij de pinken om iets aan de achterstand te doen. Spijtig liet jun reserve zich nog opmerken door eerst Patrick E. en nadien Wim zonder meer onderuit te schoffelen. De tweede keer was voor de goed leidende scheids voldoende om hem van het terrein te sturen. Na enkele carambols kon Zuma toch nog de eer redden. Jo moest dan toch nog invallen voor de licht gekwetste Patrick E.

Volgende week spelen we thuis tegen KWB Bocholt om 15.00 uur.Geplaatst door admin op zaterdag 04 maart 2017 - 17:09:10 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Rena Boys
De coach had vandaag net 11 spelers. Onze tegenstrever kwam echter met een heel ander elftal op het terrein dan de voorgaande jaren. Dit was een ploeg die compititie waardig was.

Aanvankelijk lieten we het initiatief aan hen, we konden ook niet anders want ze speelden zeer goed. Na de 0 - 1 begonnen we toch wat meer vat op hen te krijgen en begonnen we ook gevaarlijk te worden. Na een mooie aanval kon Philippe S. de bal doorkoppen naar Thomas, die mooi afrondde.

In de tweede helft bleef het een tijdje gelijk opgaand tot een foutje in onze verdediging afgestraft werd. Daarna bleef eerst een fout op Philippe S. onbestraft, maar een tweede fout op Yentl werd wel gefloten, penalty. Thomas zette zich achter de bal en de bordjes stonden terug gelijk. Op dat ogenblik was dat voor ons een fantastische uitslag. De laatste vijf minuten waren er echter teveel aan. Bij twee uitbraken konden ze met wat geluk nog tweemaal scoren.

Uiteindelijk werd het nog 2 - 4. Tegen een dergelijke tegenstrever is dit al bij al geen slechte uitslag. We hebben goed gevoetbald maar kwamen tegen deze sterke tegenstrever iets te kort.

Volgende week moeten we naar Zuma Bocholt. We spelen om 14.00 uur in Bree.

Geplaatst door admin op zaterdag 25 februari 2017 - 17:54:06 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kadijk K3 - Hoek KVV
Door afzeggingen, werkers, gekwetsten en skiërs, kwamen we vandaag maar aan 7 spelers. Gelukkig dat er nog een paar, die moesten gaan feesten, eerst nog wilden voetballen. Op Kadijk kwam dan plots één van de gekwetsten, Wouter, opdagen. Hij wilde wel eens een halve match proberen. Het zou een volle match tegen 100 % worden. Kadijk beschikte over 14 spelers en wilde er wel enkelen afstaan, zodat we met 11 tegen 11 konden spelen. We apprecieerden het gebaar en hebben hen ook bedankt door niet te winnen.

Het was duidelijk dat er ongeveer twee evenwaardige ploegen op het terrein stonden. Dat was ook aan het spel te zien. De keepers hadden weinig werk op te knappen. Ongeveer halverwege de eerste helft toch een ver schot van Bert. De bal leek ver boven de deklat te gaan, maar viel dan plots achter de keeper in de winkelhaak.

Aan de rust geen vervangingen. Het spel bleef identiek hetzelfde tijdens de tweede helft. Alleen moest Jo, linksback, wat meer foutjes maken om zijn toch wel sterke tegenstander, af te stoppen. Bij een aanval van Kadijk moest Patrick in laatste instantie terug spelen op onze keeper. Dit pakte de bal om een corner te voorkomen. Terugspeelbal zei de scheids en de bal lag op een paar meter van doel. Het was onrechtstreekse maar ze schoten hem rechtstreeks in de hoop dat iemand de bal zou raken. Inderdaad raakte Jo de bal nog en belandde hij zo in doel.

Uiteindelijk was de 1 - 1 einduitslag de juiste.

Volgende week spelen we thuis tegen Rena Boys om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal terug zodat we geen spelers moeten lenen bij de tegenstander.

Geplaatst door admin op zaterdag 18 februari 2017 - 16:25:43 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina       >>  
Vorige wedstrijd
Jerommekes 1 5
Hoek VV 2
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Wouter Aerts
  
Komende wedstrijden
01 apr 15:00
Hoek VV - VET Peer SV

08 apr 15:00
Hoek VV - Hechtel KWB 76

15 apr 15:00
Kreyel Sport - Hoek VV
Komende activiteiten
24 mrt 00:00 om 00:00
Weekend Ardennen Waimes
Maart 2017
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE


1235
67891012
131415161719
202122232526
2728293031

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
30/03 Olivier Van Herck (29)
01/04 Raf Baeten (30)
02/04 Hans Vander Sanden (30)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV