Hoek KVV - Zwarte Goud


 Hugo 2005    16 mrt 2019: 18:11
 Niets    wedstrijd

Vandaag moesten we tegen Zwarte Goud uit Balen.

Vandaag moesten we tegen Zwarte Goud uit Balen. Dit is ook een vrij nieuwe ploeg waar we maar één keer tegen gespeeld hebben. Het is nog een echte liefhebbersploeg. Na drie verliezen moesten we weer eens terug proberen te winnen. Het zou weer niet van een leien dakje lopen, want om aan 11 spelers te komen was weer een zware opdracht. Door de weeral vele afzeggingen en gekwetsten, kwamen we uiteindelijk aan 10 spelers. Yentl kon Jonas weer strikken en Mark en Luc brachten ook één mee, zodat we met 13 spelers toch een goede ploeg hadden.

In het begin was het een beetje zoeken en konden we toch niet ons beste voetbal naar boven halen. Na een tiental minuten lepelde Thomas de bal over de verdediging en kon Mark van zijn snelheid gebruik maken om net voor de keeper de bal nog te raken. Deze hobbelde uiteindelijk in doel. Even later was het opnieuw Thomas die breed legde op Niels S. Zijn schot ging ook binnen. Zwarte Goud voetbalde eigenlijk goed mee, ondanks de achterstand, maar onze keeper had niet zo veel werk. Gilles moest zich dan laten vervangen door een kwetsuur in zijn lies. Dan toch hun beste speler die om Luc draaide en vanop de rechterhoek van de backlijn mooi in de linker winkelhaak knalde. Op het halfuur speelde ze terug op de laatste man. Mark zat er als een duiveltje in een wijwatervat tussen, ging alleen op de keeper en het stond op 3 - 1. Met deze stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Marnick Bert vervangen. Michiel schoof een plaats achteruit en daar nam Marnick plaats. We hadden veel balbezit, maar verloren ook veel de bal. We waren het gevaarlijkst, maar het was telkens van net niet of de laatste bal kwam niet goed. Het duurde tot de laatste vijf minuten dat Yentl Thomas M. op rechts wegstuurde. Hij ging door op snelheid en knalde binnen. Uiteindelijk toch nog eens een overwinning.

Volgende week spelen we uit op Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.360