ITM Meeuwen - Hoek KVV


 Hugo 2005    09 feb 2019: 18:25
 Niets    wedstrijd

Door de vele afzeggingen van deze week en slechts een paar die terug bijkwamen, kwamen we maar aan tien man.

Door de vele afzeggingen van deze week en slechts een paar die terug bijkwamen, kwamen we maar aan tien man. Gelukkig zit Bilal nog steeds op onze Whatsapp groep en zorgde hij voor twee spelers (gelegenheidsspelers =GS). Het waren dan ook nog eens fantastische voetballers, waarvoor dank. Onze tegenstrever was een goede en stevige veteranenploeg.

We begonnen met de wind in de rug. We zetten op, de bal ging naar Luc, dan naar Kristof die onmiddellijk GS alleen voor doel zette. Het stond binnen de minuut 0 - 1. Daarna gingen we nog even op ons elan door, maar misten de kansjes om verder uit te lopen. We moesten alleszins de voorsprong vergroten om in de tweede helft niet in moeilijkheden te komen. Meeuwen begon dan het evenwicht wat te herstellen en kwam enkele malen gevaarlijk voor doel. Bij één van deze aanvallen kwetste Michiel zich aan de knie. Hij werd vervangen door de andere GS. Deze ging in het middenveld postvatten en Gilles een plaats achteruit. Onze keeper hield ons dan ook nog enkele malen recht, alsook de deklat. Net voor de rust nam de eerste GS een corner. De bal werd terug in zijn voeten gekopt. Hij schakelde een speler uit en knalde op doel. De keeper miskeek zich en het stond 0 - 2. Even nadien speelde Thomas de andere GS vrij en het stond 0 - 3. Een mooie en gehoopte voorsprong met de rust.

De tweede helft hadden we flink wind op. We probeerden wel te voetballen, maar het was niet altijd gemakkelijk. Wat we vermoedden, werd ook de waarheid. Op vrijschop kwamen ze 1 - 3 terug. Even nadien met een verre afstands- boogbal, werd het zelfs 2 - 3. Daarop viel de ene na de andere uit. Eerst Gilles met een pijnlijke lies. Michiel moest terug opkomen. Daarna Kristof met krampen, Gilles er terug op. Dan Yentl met een pijnlijke lies en Kristof er terug op. Uiteindelijk viel Mark ook nog uit met een pijnlijke lies en moest Yentl terug op. Er liepen er nog een paar te hinken, maar de tweede GS knalde bij één van onze aanvallen, prachtig in de winkelhaak en zette zo de 2 - 4 stand op het bord. Onze keeper hield ons dan rechts met nog enkele prachtige safes. Uiteindelijk konden we de 2 - 4 eindstand vasthouden.

Volgende week spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen Kreyel Sport om 14.30 uur. In de voormiddag, vanaf 09.00 uur gaan we eerst de kleedkamers een grondige beurt geven, alsook het terrein. Hopelijk komen er voldoende helpers, zodat de klus vlug geklaard is. Om 14.00 uur hopen we op zoveel mogelijk spelers en sympathisanten om onze nieuwe uitrusting te showen en een nieuwe foto te maken.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.356