Lilse Bosuilen - Hoek KVV


 admin    20 okt 2018: 16:53
 Niets    wedstrijd

Aanvankelijk hadden we net 11 spelers vandaag.

Aanvankelijk hadden we net 11 spelers vandaag. Richard bracht nog iemand mee (Thomas) en op het laatste liet Michael weten dat hij toch kon. Zodoende hadden we een keeper en twee reserven. Lilse Bosuilen verraste ons behoorlijk. Van veteranen en minder goed voetballende ploeg was ze dit jaar veranderd naar een jonge stevige en zeer goed voetballende ploeg. Vermoedelijk was dit dan ook de 3° reserveploeg van Lille.

We merkten dit onmiddellijk bij aanvang van de match. We werden serieus onder druk gezet, kregen op het middenveld geen vat en konden vooraan geen brokken maken. Het was telkens achter de bal en de man aanhollen. Nochtans konden ze met wat geluk de 1 - 0 maken. Uit de kluts raakte Guy als laatste de bal en hij ging spijtig genoeg in ons doel. Even later stond het 2 - 0. Daarna hadden wij ook wat geluk. Nico wilde de bal over de verdediging doorsteken naar Mark, maar de verdediger raakte de bal nog met het hoofd en zo ging hij over de keeper binnen. Michaël kreeg dan last in de lies en werd vervangen door de nieuwe Thomas. Daarna kregen zij hulp van de scheids. Guy liep voor een voorspeler door die zijn voet raakte. Daardoor kwam Guy ten val, maar de scheids floot geen fout. Ondanks hevig protest keurde hij de goal toe. Wij waren zo kwaad dat we heel agressief gingen aanvallen. Yentl ging door op rechts. Zijn voorzet werd door Mark mooi op doel gekopt, maar hun keeper redde. De bal kwam in de voeten van Kristof. Zijn eerste schot werd nog op de lijn gered, maar zijn tweede ging binnen. Met 3 - 2 gingen we rusten.

In de tweede helft gingen we op zoek naar de gelijkmaker maar het waren de Bosuilen die hun voorsprong vergrootten. We lieten ons niet doen en Gilles begon vanaf de middenlijn aan een solo. Twee drie en zelfs vier spelers voorbij en prachtig afronden, het stond terug 4 - 3. De Bosuilen bleven echter gevaarlijk aanvallen en een doelpunt hing steeds in de lucht. Eerst kon Michael nog mirakeleus redden, maar dan was het hek van de dam. Een paar persoonlijke foutjes achterin, leidde tot een te zware nederlaag. Elk foutje werd afgestraft met een doelpunt. Zo eindigde deze door ons toch niet zo slecht gespeelde wedstrijd met een 7 - 3 nederlaag.

Volgende week dan maar beter. Dan spelen we thuis tegen Peer SV om 15.00 uur. Hopelijk krijgen we dan opnieuw geen reserveploeg voorgeschoteld.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.345