Hoek KVV - SHV75 Helchteren


 Hugo 2005    18 jul 2020: 19:44
 Niets    wedstrijd

Na onze eerste overwinning van vorige week, hadden we toch wel moed gevonden om meer te kunnen winnen.

Na onze eerste overwinning van vorige week, hadden we toch wel moed gevonden om meer te kunnen winnen. SHV75 Helchteren was met een vrij jonge ploeg. Wij konden over 16 spelers beschikken wat met het warme weer positief was .

De eerste helft speelden we niet slecht, maar moesten we toch onze meerdere erkennen in de tegenstrever. Zij vonden steeds de vrijstaande man, terwijl dit bij ons iets moeilijker was. Onze keeper moest ook enkele malen een serieuze redding uit zijn mouwen schudden om de nul op het bord te houden. Buiten wat dreigen konden wij niet veel meer. Tijdens deze eerste helft waren er al enkelen die zich lieten vervangen omdat het pijpje al uit was. Ze moesten dan ook recupereren op de bank.

De tweede helft voerden was ook weer wat wissels door, maar dat hield de tegenstrever er niet van om steeds aanvallender te worden en meer en meer te dreigen. Onze keeper ranselde er nog enkele uit zijn goal, maar kon ook alles niet meer tegenhouden. We begonnen meer en meer last te krijgen van de warmte, wat verschillende spelers naar adem deed happen. Helchteren was nu op volle toeren en legden er op een half uur nog vijf in het mandje. Na de 0 - 1 had Rob nog wel de mogelijkheid om gelijk te maken, maar zijn schot ging net voorlangs. We kregen een droge 0 - 5 pandoering om onze oren.

Hopelijk doen we het volgende week beter. We spelen opnieuw thuis om 15.00 uur tegen CSC Barrier.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
https://hoekvv.be/news.php?extend.393