Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
KWB LINDEL - HOEK KVV
Onze eerste wedstrijd in coronatijden en na de zware corona tijd. KWB Lindel had ons gevraagd om een wedstrijd te spelen. Normaal spelen we in de maand juli niet, maar gezien de lange inactiviteit waren er toch wel wat spelers die terug zin hadden in een wedstrijdje. We waren dan ook met 14 bereidwillige spelers.

Na twee minuten stonden we niet zo goed te verdedigen en kregen ze net buiten de backlijn een vrijschop na onvrijwillig handspel. De bal werd enig mooi in de rechter bovenhoek geschoten. Een paar minuten verder devieerde Manuel een voorzet mooi in doel en stonden de bordjes terug gelijk. Daarna kwam Mark enkele malen in beeld voor doel. Hij zou zo maar drie maal kunnen scoren hebben, maar drie maal lukte het net niet. Wat Mark niet lukte, kon Thomas M. wel. Hij zette ons terug op voorsprong. Net voor rust konden zij toch weer de bordjes gelijk zetten, door weer een klein foutje in de verdediging. Met een 2 - 2 gingen we rusten, alhoewel het eigenlijk 0 - 5 had moeten staan.

De tweede helft kwam Stef, Kristof en Jochem Manuel, Thomas M. en Rob S. vervangen. Het spel ging echt op en af en aan beide zijden konden we scoren. Stef kon dan doorsteken naar Mark die dit keer alleen voor de keeper mooi afwerkte. Ze kwamen dan toch weer gelijk, door jawel opnieuw een foutje in de verdediging. Halverwege de tweede helft werd er opnieuw vervangen. De drie die op de bank zaten kwamen er terug op en Jochem, Richard en Mark mochten gaan rusten. Thomas M. kreeg de bal op links. Hij kwam naar binnen en schoot dan overhoeks binnen. Stef, die al een paar maal zijn neus voor doel had laten zien, werd opnieuw op doel afgestuurd. Zijn schot/voorzet werd in eigen doel verwerkt. Nu stonden we 3 - 5 voor, maar toch kwamen nog weer terug wat korter door een mooi doelpunt van Bilal. Uiteindelijk bleef het bij deze 4 - 5 overwinning.

We hadden dit jaar nog maar vijf wedstrijden gespeeld, maar dit was toch nog maar onze eerste overwinning. Op een paar kleine puntjes na speelden we een goede wedstrijd.

Normaal beginnen we op 01 augustus terug aan onze kalender voor het tweede deel van het jaar. Indien we nog ploegen vinden kunnen we mogelijks op 18 en 25 juli nog een wedstrijd spelen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 11 juli 2020 - 20:27:57 | Reacties (0) | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV