Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 29 februari 2020
Hoek KVV - Sparta Blauw Wit
Ondanks het nog prille seizoen, hadden we heel wat afzeggingen. Gelukkig had Mark nog een keeper gevonden en was Nico gekomen, of we hadden moeten afzeggen wegens gebrek aan spelers. Van de 25 spelers, die we hebben, zijn er 9 opgekomen. Wim moest dan nog optreden als scheids.

Wat de wedstrijd zelf betreft, gaan we niet veel uitwijden. De eerste helft hadden zij wind af, storm af en regen met hagel af. Het stond dan 0 - 3.

We hoopten de tweede helft op hetzelfde weer, dan hadden wij misschien ook wat meer kunnen aanvallen. Maar toen scheen terug de zon. Richard drong echt aan en vocht als een leeuw in de backlijn. Daardoor moesten ze hem foutief afstoppen en kregen we penalty. Thomas VA zette deze om. Zij konden nog drie maal scoren en zetten de 1 - 6 op het bord.
Volgende week spelen we terug thuis tegen Stars VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 29 februari 2020 - 16:55:32 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 22 februari 2020
Hoek KVV - CSC Barrier
Na de twee vorige wedstrijden een tegenstrever van ons kaliber te hebben gekregen, kregen we vandaag voor onze eerste thuiswedstrijd een serieuze klepper te verwerken. Toeval of niet hadden we vandaag ook maar net 11 spelers, geen keeper en een paar met lichte kneuzingen. Omdat Wim nog geen wedstrijd kan spelen, ging hij maar in de goal. CSC Barrier stond wel met een compititieploeg op het terrein.

We lieten het echter niet aan ons hart komen en begonnen wrank en vrij te voetballen. De tegenstrever stond wel met een dikke nek te voetballen, wat ons toch de kans gaf om hun kleine foutjes af te straffen. Zo kon Mark een bal afpakken. Hij ging op doel, terwijl de verdediging open ging en kon vanop de backlijn vrij schieten. De bal verdween tegen de netten. Ze schakelden onmiddellijk over op een hogere versnelling en we moesten naar adem happen. Het leverde ook de 1 - 1 op. Hun volgende aanval werd afgeblokt door Bert. Deze kwam ten val door een flinke por in de rug. De overtreding werd niet gefloten en de speler mocht doorgaan. De tackle van Guy was te laat en de speler viel : penalty. Zo stond het onverdiend 1 - 2. Mark kreeg dan nog de kans op gelijk te maken maar schoot naast. Als we het hen toch moeilijk maakten, lieten ze niet na om de copititiebijl boven te halen en tegen de scheids te reklameren voor elk foutje.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde spelbeeld. Op een verre ingooi van Gilles C. kon Philippe S. doorgaan en binnenknallen. De bordjes stonden terug gelijk. Even later lieten zij weer zien dat ze konden voetballen en gingen ze met twee op onze keeper af. Dat was dan een klein kunstje om de 2 - 3 op het bord te zetten. Dan werd Mark, randje buitenspel, vrij gespeeld door Philippe S. Nu rondde hij wel prachtig af en zette de bordjes terug gelijk : 3 - 3. We begonnen al wat moe te worden en sommigen last van hun kwaaltjes, waardoor we niet meer zo scherp waren. Philippe S. moest zelfs meer mee komen verdedigen dan aanvallen. Uiteindelijk konden ze dan nog een keer scoren en zelfs de laatste seconde van de wedstrijd zorgen voor een 3 - 5 overdreven overwinning.

Ondanks deze nederlaag hebben we toch laten zien dat we kunnen voetballen . Het was vandaag tweemaal beter dan de twee vorige wedstrijden. Hopelijk blijven we het zo verder doen en dan zal onze eerste overwinning snel een feit zijn.

Volgende week spelen we uit bij SP Blauw Wit om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 februari 2020 - 18:43:59 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 16 februari 2020
SHV75 Helchteren - Hoek KVV
Voor de tweede wedstrijd van het nieuwe jaar, hadden we aanvankelijk opnieuw 15 spelers. Op het laatst waren er nog enkele afzeggingen, zodat we er nog 12 over hielden. Wim hield zich dat nog beschikbaar om eventueel te kunnen invallen. Na het slechte begin van vorige week, hoopten we dat het vandaag beter zou gaan. We moesten dan ook optreden tegen een nog echte veteranenploeg en hoopten met onze jonge kerels daar toch wel wat tegenover te kunnen stellen.

Het slechte terrein en de vrij stevige wind hinderden ons dikwijls om ons spel te kunnen doen, maar dat was voor de tegenstrever natuurlijk hetzelfde. Op wat terugspeelballetjes of schoten ver over of ver naast, hadden de keepers niet veel te doen. Nochtans, met de wind in de rug, kregen we de eerste helft enkele kansen om het mooi uit te spelen. Maar noch Niels S., noch Mark, profiteerden van de situatie om het met voetbal uit te spelen en eventueel te kunnen scoren. Halverwege de eerste helft kregen zij een vrije schop net buiten de backlijn, alhoewel de fout binnen gebeurd was. Uit deze fase kwam een penalty voort na een trap tegen de arm. Deze werd omgezet en zo stond het min of meer tegen de gang van het spel in 1 - 0. Met deze stand gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Manuel Mark vervangen. Nu hadden zij de wind in de rug en begonnen ze echt te drukken. Daardoor kregen we vooraan wat meer ruimte en konden Niels S. en Manuel die ruimten ingestuurd worden. Dit lukte ons nog niet zo goed, plein en wind, maar ook omdat we nog niet zo goed waren. Niels S. knalde nog wel eens via de vingertoppen van de keeper tegen de deklat, maar voor de rest werd er slecht gespeeld en zeker gecombineerd. Halverwege de helft werd Manuel dan toch eens goed weggestuurd en hij kon gelukkig de bordjes gelijkstellen en onze eerste goal van het nieuwe jaar maken. Daarna begonnen zij terug met de wind in de rug serieus te drukken, maar al hun schoten waren ofwel terugspeelballetjes naar onze keeper ofwel ver over of naast. Op het laatst kwam Mark Niels S nog vervangen. De uitslag bleef echter 1 - 1 die correct was, maar waar we niet tevreden mochten mee zijn.

Volgende week spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen CSC Barrier om 14.30 uur. Hopelijk heeft de wind zich dan neergelegd en gaan we uit een ander vaatje tappen en kunnen we tegen deze sterke tegenstrever iets tegenover zetten.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 16 februari 2020 - 10:47:21 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 08 februari 2020
FC Pinal - Hoek KVV
Voor de eerste wedstrijd van het seizoen had de coach 15 spelers. Maar Jo was te laat en Manuel was niet te zien. Halverwege de wedstrijd liet hij weten dat hij vergeten was dat het wedstrijd was !!! FC Pinal, verschillende jaren geleden dat we er nog tegen gespeeld hadden, was een ploeg zoals wij.

In het begin deden we het niet zo slecht, maar er was toch veel balverlies en slechte passen. Dit was echter aan beide zijden. We dreigden wel een paar keer, maar waren toch niet echt gevaarlijk. Uit het niets konden zij scoren. Mark kon dan tegenscoren, maar stond buitenspel. Na ongeveer 20 minuten ging Jochem naar de kant met rugklachten.

De tweede helft kwam Rob Michiel vervangen. Het spel was ongeveer hetzelfde als de eerste helft. Yentl, Gilles C. en Thomas M. werden ook nog gewisseld. Het spel hobbelde verder over het veld, terwijl wij niet echt aanspraak konden maken op een treffer. We zullen het maar steken op de eerste wedstrijd, maar echt goed was het nog niet. We zullen maar zeggen : volgende week beter.

Volgende week spelen te tegen SHV75 Helchteren om 15.00 uur. Vertrek aan de Ralley om 14.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 08 februari 2020 - 20:25:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 21 december 2019
KWB Hechtel 76 - Hoek KVV
Vandaag konden we over 15 spelers beschikken. KWB Hechtel was niet de beste ploeg, maar zeker ook niet de slechtste. Zij beschikten over een degelijke ploeg. Voor deze laatste wedstrijd beslisten de trainers om de 15 spelers ongeveer evenveel te laten spelen. Dus werden er zowel halverwege de eerste helft, met de rust en halverwege de tweede helft vier spelers gewisseld.

In het begin ging het spel wat op en neer, maar we zagen toch dat we het niet gemakkelijk gingen krijgen. Na 5 minuten slalomde een speler door onze verdediging en kon mooi afronden. We kregen dan wat kleine kansjes, maar die werden niet benut. Halverwege werden de 4 reserven ingebracht. Het duurde toch even eer die hun draai vonden. Na ongeveer 30 minuten schoot Thomas M. opdoel. Zijn afgeblokt schot kwam bij Manuel terecht. Deze stak door naar Mark die de 1 - 1 op het bord zette. Met deze uitslag gingen we rusten.

De tweede helft begonnen we opnieuw met 4 reserven. Eerst kregen we nog wat kansen, maar konden weer niet afwerken. Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft kregen we op links een ingooi. De afgeweerde bal kwam bij Manuel. Zijn halve omhaal verdween in doel. Daarna hadden we zeker de voorsprong moeten vergroten, maar het lukte niet. Zij konden daarentegen tegenscoren en de 2 - 2 op het bord zetten. De laatste wissel met 4 reserven bracht geen verschil meer. Gilles C. werd de laatste 5 minuten nog vervangen door Thomas VA met een lichte kwetsuur na contact. Het bleef uiteindelijk 2 - 2 wat toch wel een juiste uitslag was. We speelden niet slecht, maar het was toch ook niet echt goed.

Dit was onze laatste wedstrijd van het jaar 2019. We gaan nu de winterstop in en beginnen terug met het nieuwe seizoen op 08 februari 2020. De week voordien op 01 februari 2020 zouden we met zoveel mogelijk mensen samenkomen op ons terrein rond 13.00 uur. Wanneer het weer het toelaat zouden we dan de kleedkamers eens grondig poetsen, het dak van de kleedkamers zuiver maken, rond de kleedkamers enkele bomen en takken en struiken opruimen en het terrein speelklaar maken. Hoe meer mensen er komen helpen, hoe sneller dit gedaan is. Nadien kunnen we dan nog wat gaan drinken in ons clubhuis : de Ralley.

Verder wens ik iedereen van Hoek VV en hun familieleden prettige eindejaarsfeesten en een fantastisch en gezond 2020.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 21 december 2019 - 20:21:23 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV