Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 22 december 2018
Hoek KVV - Stort Sport B
Onze laatste wedstrijd van het jaar 2018 was ook tegen één van de sterkste ploegen van 2018. Voor deze laatste wedstrijd konden we echter rekenen op 15 spelers. Philippe M., terug uit Spanje, en Stef Rob en Philippe S. kwamen ons versterken. Voor deze laatste wedstrijd en omdat er zoveel reserven waren, kozen we ervoor om regelmatig te vervangen, zodat iedereen wat aan bod kwam. Het was tevens de afscheidsmatch van onze keeper Patrick. Daardoor waren er nog een aantal andere spelers en supporters opgekomen.

We hadden om te beginnen een redelijk sterke ploeg opgesteld. We merkten wel dat deze tegenstrever niet van de minste was, maar met een goede voorlijn en sterk middenveld, konden we ze ver van ons doel houden. De eerste helft eindigde op 0 - 0 maar dat was enkel te wijten aan de twee sterke keepers die een paar mogelijke doelpunten uit hun doel ranselden. Door de wisselingen verslapte onze ploeg eigenlijk niet. Met momenten speelden we heel goed. Een sterke Philippe M. op de rechtsback en Michiel op de voorstopper konden hun aanvallen afbreken.

Bij het begin van de tweede helft konden we hen toch een tiental minuten voor hun doel parkeren. Ze mochten van geluk spreken dat we daar niet scoorden. Dan was er toch weer Mark die op de goede plaats stond om een voorzet binnen te tikken. Kort daarop mochten zij, al dan niet buitenspel, doorspelen en konden ze scoren. We pakten de draad terug op en begonnen weeral onophoudelijk te aanvallen. We moesten wel opletten voor hun tegenaanvallen, maar daarvoor hadden we onze keeper staan natuurlijk. De laatste minuten konden we dan toch nog een aanval afronden en Stef die mee naar voor getrokken was, kon binnen tikken. De laatste wedstrijd van onze Patrick met prachtige safes en geen enkel witterke !!!!!

De laatste minuut was dan het hoogtepunt voor onze keeper. Hij kreeg zijn applausvervanging. Deze was echter zo emotioneel dat de scheids uiteindelijk de match affloot. We hebben onze laatste wedstrijd dan ook prachtig gespeeld en gewonnen met 2 - 1 tegen een sterke tegenstrever.

Nog enkele data te onthouden voor volgend jaar : vrijdag 11 januari is ons jaarlijkse vergadering met nieuwsjaarsreceptie, zaterdag 19 januari is onze jaarlijkse wandeling, zaterdag 02 februari begint ons nieuw seizoen 2019, zaterdag 10 februari gaan we ons terrein en kleedkamers onder handen nemen en last but not least het WE van 30 maart gaan we naar de Ardennen.

Rest mij alleen om alle leden van Hoek KVV en hun familie fijne eindejaarsfeesten te wensen en een gezond en fantastisch 2019.


Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 december 2018 - 18:04:09 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 15 december 2018
Hoek KVV - KWB Eksel
Om een ploeg op het terrein te krijgen moesten we weeral heel wat hindernissen overwinnen. We hebben nochtans 25 effectieve spelers, maar 11 man bijeenkrijgen blijkt moeilijk te zijn voor ons. Werken, kwetsuren en andere redenen, we stonden maar met 9 op het terrein. Een paar waren vergeten, ondanks veelvuldige meldingen, dat de wedstrijd om 14.30 uur begon. Uiteindelijk wilde Niels VB, toch licht gekwetst, opdraven en kwam Jo nog net op tijd.

Het eerste deel van de eerste helft was niet slecht, maar ook niet echt goed. Veel slechte passes aan beide zijden. De wil was er wel, maar toch lukte het niet echt. Ondanks dat waren we toch het gevaarlijkst. Niels S. kon zich tweemaal doorzetten, maar zijn schot werd telkens gepareerd door de keeper. Uiteindelijk konden we scoren op corner. Kristof zette voor en Luc kopte onhoudbaar binnen. Even later mooi samenspel op links. Stef zette dan dwars op Thomas VA. Zijn schot verdween in doel en hij maakte zo zijn eerste van het seizoen. Ondertussen was Richard komen opdagen en hij verving Jo.

De tweede helft kwam Jo Niels VB terug vervangen. We hebben veel aangevallen en onze keeper had een rustige namiddag. We konden de 0 houden, maar scoren lukte ook niet meer.

Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van het jaar. We spelen op eigen terrein tegen Stort Sport B om 14.30 uur.


Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 15 december 2018 - 17:57:16 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 08 december 2018
Rena Boys - Hoek KVV
Vandaag hadden we 12 spelers. Mark bracht nog iemand mee zodat we toch 2 reserven hadden. Onze tegenstrever was een te duchten ploeg, zeker op hun terrein. Daar hebben we nog niet veel punten gehaald.

We begonnen met licht windvoordeel. Met twee snelle voorspelers, Stef en Mark, zouden we daar voordeel moeten kunnen uithalen. Rena Boys had echter een degelijke en stevige ploeg op het terrein staan. Voetballend konden we weinig inbrengen tegen hun sterk middenveld, maar met onze wilskracht konden we wel wat voor gevaar zorgen. Nochtans waren het zij die het eerst scoorden. Bij een corner van Thomas M. viel de bal voor de voeten van Wim, die vrij gemakkelijk kon scoren. Daarna lieten we het een beetje hangen en konden zij nog tweemaal scoren door kleine foutjes in onze verdediging. Kristof kon dan met een verraderlijk afstandsschot nog milderen en met 3 - 2 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Thomas VA Wim vervangen en de nieuweling Mark. Met de wind licht in ons nadeel, begonnen we precies toch iets beter te voetballen. Thomas M. kreeg de bal op links, ging door en zette de bal in de loop van Kristof. Deze zette de bordjes terug in evenwicht. Daarna ging het spel goed op en neer met wat gevaar aan beide zijden. Ondertussen was Mark terug opgekomen voor Stef en even de laatste tien minuten kwam Stef terug op voor Thomas M. Op het laatst kreeg Kristof de bal op rechts. Hij schoot heel onverwachts weer op doel. De keeper kon de bal nog uit zijn doel slaan, maar die viel op het hoofd van Mark, die binnen knikte. De scheids liet dan nog wat overspelen, maar we hielden de deur op slot.

Een mooie overwinning tegen een sterke ploeg : 3 - 4.

Volgende week spelen we thuis om 14.30 uur tegen KWB Eksel.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 08 december 2018 - 18:05:48 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 01 december 2018
Hoek KVV - Stars VV
Vandaag hadden we de beschikking over 17 spelers. Uiteindelijk wilden er 14 spelen. Kristof en Niels VB hielden zich afzijdig, Pieter wilde proberen maar besloot uiteindelijk om niet mee te doen. Hij had nog steeds wat last van zijn kwetsuur. De coach stelde een goede ploeg op en hield Michiel, Niels S. en Guy op de bank.

In het begin hadden we het niet gemakkelijk. De tegenstrever speelde vrij goed mee, maar echte kansen kregen ze niet. Wij speelden niet slecht, maar verder dan de backlijn kwamen we ook niet. Halverwege dan toch een mooie aanval op links. Thomas ging door en zette voor. Mark miste nog door tussenkomst van de keeper, maar Yentl kon vrij gemakkelijk afwerken. Verder bleef het spel op en neer gaan, zonder nog echt voor gevaar te zorgen.

De tweede helft kwam Guy Wim vervangen, Michiel Bert en Niels S. Marnick. We begonnen onmiddellijk kansen te creëren en met de snelheid van Mark, zorgde dat steeds voor gevaar. Enkele afstandsschoten van Niels S. en Thomas waren nog niet goed gericht. Dan ging Mark door op rechts. Zijn voorzet werd door Niels S. subtiel doorgetikt naar Gilles, die prachtig afwerkte. Daarop viel Niels S. gekwetst uit en werd hij vervangen door Niels VB. Thomas was al een paar keer op rechts doorgestoten, maar kon niet succesvol afwerken. Na een fout op Gilles kon hij oprukken op doel maar werd teruggefloten door de scheids. Thomas zette zich achter de bal. Al zijn boosheid trapte hij op de bal en deze verdween aan de verste paal in doel. Even later zette Luc zich door op rechts. Zijn voorzet werd opnieuw door Thomas in doel gewerkt. Er werden tussendoor zowel door Mark, Niels VB., Thomas als Yentl enkele kansen de nek omgewrongen. De laatste minuut trapte Patrick W. nog een bal ver naar voor. Deze ging over de verdediging en Mark kon door zijn snelheid net voor de keeper de bal in doel tikken. Uiteindelijk pikte hij toch wel zijn goaltje mee en zette de 5 - 1 eindstand op het bord.

Volgende week spelen we onze laatste uitwedstrijd op Rena Boys in Leopoldsburg om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley ten laatste om 13.45 uur.
Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 01 december 2018 - 17:46:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 24 november 2018
Sparta Blauw Wit B
Ondanks enkele afwezigen hadden we toch 14 spelers. We hadden de indruk dat onze tegenstrever een aantal spelers had opgesteld uit de A kern. Ondanks dat konden we toch een degelijke ploeg tegenover stellen.

In het begin wisten we niet goed waar te gaan staan. We werden overklast en kwamen dan ook al snel op achterstand. We stonden niet goed te verdedigen. Een voorzet op rechts ging over onze keeper en werd ingekopt. De bal viel op de rug van Michiel en belandde uiteindelijk lullig in doel. We hadden de indruk dat zij meer wilden winnen dan wij. Ze waren telkens een stapje rappen en wonnen bijna elk kopduel. Ze waren ook geslepener en bij elk duel was er wel een duwtje of trekje aan trui of broek of een arm om je heen. Ze waren vooral meer ervarender en leper dan wij. Een volgende voorzet werd net voor de neus van Guy binnengetikt. Het was net of we toen wakker schoten en van dan af de wedstrijd pas begon. Wat we ook deden, het lukte niet. Elke bal viel uiteindelijk voor hun voeten, elk schot op doel raakte wel een speler of er was altijd iets dat ons tegenhield. Als we dan toch eens door waren hadden ze wel een professionele fout in huis om ons af te stoppen. Met deze 2 - 0 stand gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Richard Pieter vervangen, Marnick Kristof en Mark Stef. We hebben een degelijke tweede helft gespeeld, maar voor doel was er weinig gevaar. Een aantal afstandsschoten werden afgeblokt of gingen over of naast. Verder was het zowat hetzelfde als de eerste helft. Al deze kleine hatelijke foutjes werden door de scheids niet gefloten, wat leidde tot frustastie. Het begon dan ook wat grimmiger te worden en moesten de coachen eens roepen langs de lijn. Gilles en Thomas VA werden dan nog terug vervangen door Pieter en Stef wegens lichte kwetsuren. Veel werk heeft onze keeper niet gehad. Zij hebben in het begon twee goalen kunnen maken door kleine onoplettendheden. Op hun ervaring hebben ze dan de match kunnen winnen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Stars VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 24 november 2018 - 17:30:38 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV