Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zondag 10 maart 2019
De Gul Koersel - Hoek KVV
De Gul Koersel is een nieuwe ploeg waar we nog nooit hadden tegen gespeeld. We wisten dan ook niet wat ons te wachten stond. Deze ploeg is sinds een paar jaar ook actief in Noord Limburg, omdat ze volgens zeggen in hun regio geen ploeg meer vonden van hun caliber. Aangezien ze op hun terrein aan het werken waren, moesten we spelen op één van de terreinen van Weerstand Koersel. We kregen dan een kunstgrasveld voorgeschoteld met grote afmetingen. Door het feit dat zij allemaal redelijk goede spelers hadden tussen 25 en 40 jaar, konden we het al raden. Aan hun uiterlijk te zien waren het ook nog allemaal compititiespelers geweest die degelijk op hun benen stonden en als het moest tot op het randje gingen (en soms erover). Bij ons was het dan weer huilen met de pet op. We hadden 10 spelers en geen keeper. Gelukkig kon Yentl zijn vriend overtuigen (Jonas) en had Thomas VA zijn vriend bij. Zodoende kon Jo op de bank beginnen en hadden we nog een redelijke ploeg.

Aanvankelijk schrokken we toch wel wat van de afstanden van het grote te terrein en het feit dat er geen valse botsen waren en dat de bal mooi over het terrein rolde. Maar goed we begonnen schroeiend hard. Na twee minuten kon Richard net over de helft een bal onderscheppen. Deze kwam in de voeten van Gilles. Hij zette zijn turbo op, ging twee drie man voorbij en schoot over de grond met wind mee netjes in de hoek. De keeper was nog niet echt opgewarmd en zag de bal in de hoek verdwijnen. We kregen dan toch nog een paar kleine kansjes en Niels S. loste enkele schoten maar nu was de keeper wel opgewarmd. Vanaf eigen helft zette Niels S. een bal op Marc en over de verdediging. Hij kon van zijn snelheid gebruik maken en lobde prachtig de uitgekomen keeper. Er was dan nog een vrijschop van Thomas M. die op de hoek van deklat en paal viel en een megatonschot van Niels S. dat op miraculeuze wijze door de keeper gered werd. Maar na 20 minuten op dat veld begon ons kaarsje langzaam uit te doven. Hun aanvallen werden steviger en steviger, ook letterlijk. Ze wonnen elk duel, desnoods met geweld, want dat schuwden ze niet en hun ervaring als compititiespelers begon boven te komen. We wonnen geen enkel duel meer en lagen, door licht duw werk en sluwe streken, meer op de grond dan dat we recht stonden. Ze kregen dan een lichte duwfout toegewezen op de hoek van de backlijn. Het schot ging tussen de benen van Richard door en week even af buiten het bereik van onze keeper. Onze keeper had net voordien nog een zware aanslag overleefd, niet gefloten door de scheids. Met 1 - 2 voorsprong konden we wel gaan rusten, maar de tweede helft hadden ze windvoordeel.

We begonnen de tweede helft met dezelfde 11, terwijl zij nog een paar sterkere konden opstellen. Ze begonnen dan met een verschroeiend tempo en versmachtten ons zowaar op onze helft. Onze keeper moest alles uit de kast halen om de ballen uit zijn doel te houden. Het kon natuurlijk niet blijven duren. Hun scoringsmachine was op gang gekomen terwijl bij ons de gekwetsten weeral één na één vielen te betreuren. Eerst viel Thomas VA terug uit en werd vervangen door Jo. Gilles en Yentl begonnen ook weer wat last te voelen van hun vroegere kwetsuren, maar konden toch nog blijven spelen, weliswaar niet meer aan 100 %. Dan was het natuurlijk onmogelijk om tegen deze ploeg een degelijk resultaat neer te zetten. Ze konden dan nog 4 maal scoren, maar toch telkens na een duel waarin zij lichte foutjes maakten en niet gefloten door de scheids. We werden echt verslagen door de ervaring van hun spelers en de scheids die dat allemaal toeliet (zoals in compititie).

Volgende week spelen we thuis tegen Zwarte Goud om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug en vallen de kwetsuren mee.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 10 maart 2019 - 13:22:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 23 februari 2019
KWB Eksel - Hoek KVV
Voor de zoveelste wedstrijd op rij, moesten we weer krabben om aan 11 man te geraken. Mark had nog wel twee man bij gezorgd, maar was per toeval vergeten dat de wedstrijd om 14.30 uur was.

Daarom begonnen we onze wedstrijd met Gilles (nog half gekwetst) en Niels VB. Na een paar minuten arriveerden onze versterkingen. Met een mooi afstandsschot konden zij de score openen. Even later kon Bert Mark nog door de defensie loodsen en de bordjes stonden gelijk. Daarop ging het vlug. Het werd snel 2 - 1 en 3 - 1. Voetballend lagen we echt niet onder, maar man tegen man kwamen we toch te kort. Het waren precies mannen tegen jongetjes (waar hebben we dat nog gehoord). Na een kwartiertje liet Niels VB zich vervangen. Het bleef echter 3 - 1 tot aan de rust.

De tweede helft liet Guy zich vervangen door de tweede man van Mark. Onze aanvallen waren talrijker dan de hunne, maar het was telkens van niet. Een te zwak schot, of een schot naast, of de laatste pas die niet uitkwam, het was altijd iets, maar we kwamen niet tot scoren. Hun schaarse aanvallen waren telkens zeer gevaarlijk en gelukkig stond onze keeper goed te keepen, anders was het een serieuze afstraffing geweest. Nu konden ze nog éénmaal scoren. Na tien minuten kon Gilles niet meer verder en kwam Guy terug in.

Volgende week moeten we normaal tegen Herkol 3. Deze hebben al afgemeld wegens carnavalitis. We gaan proberen een andere tegenstander te vinden, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Ik had graag voor maandag geweten of we voldoende volk hebben, anders heeft het geen nut om een ploeg te zoeken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 februari 2019 - 16:53:29 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 16 februari 2019
Hoek KVV - Kreyel Sport
Vorige week hadden we al problemen om een ploeg samen te krijgen, deze week was niet anders. Temeer omdat we vorige week een viertal licht gekwetsten hadden, zou het vandaag moeilijk worden om tegen Kreyel Sport iets te rapen. Onze ex keeper Patrick kwam ons nog versterken, daardoor verhuisde Jo naar de bank. Kreyel Sport had zijn stevige ploeg bij met goede voetballers.

We werden onmiddellijk met de neus op de feiten gedrukt en kregen na vijf minuten al een eerste binnen. We konden daar niets tegenoverstellen en waren blij dat we af en toe verdedigend de ovenhand haalde. In de eerste helft viel Gilles uit. Hij kon nog vervangen worden door Jo. Nadien viel ook nog Thomas VA uit en Kristof. Ook Yentl begon te klagen over pijnen in de lies. We eindigden met negen en een 0 - 4 achterstand. Eigenlijk mochten we nog blij zijn dat het maar 0 - 4 was.

De tweede helft ging Thomas VA in doel en ging Michael voetballen. We kregen van Kreyel nog een reserve, zodat Jo terug op de bank kon. Kristof en Yentl gingen toch nog wat meelopen, maar echt goed ging het niet. Het ging echter van kwaad naar erger. Bij 0 - 5 kon Thomas M. toch mooi tegenscoren, maar daarna was het weer al Kreyel wat de klok sloeg. Halverwege moest Yentl toch zich laten vervangen door Jo. Uiteindelijk was de einduitslag 1 - 8.

Een smadelijke nederlaag op de dag dat we onze nieuwe uitrusting mochten showen. Gelukkig waren er nog enkele gekwetsten opgedaagd, zodat er toch wat spelers op de foto stonden.

Hopelijk kunnen we voor volgende week wat andere spelers terug recupereren, want van de gekwetsten van vorige week die vandaag helemaal zijn uitgevallen zullen er niet veel kunnen meedoen.
Volgende week spelen we uit bij KWB Eksel om 14.30 uur. We vertrekken omstreeks 13.30 uur aan de Ralley.Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 februari 2019 - 17:46:52 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 09 februari 2019
ITM Meeuwen - Hoek KVV
Door de vele afzeggingen van deze week en slechts een paar die terug bijkwamen, kwamen we maar aan tien man. Gelukkig zit Bilal nog steeds op onze Whatsapp groep en zorgde hij voor twee spelers (gelegenheidsspelers =GS). Het waren dan ook nog eens fantastische voetballers, waarvoor dank. Onze tegenstrever was een goede en stevige veteranenploeg.

We begonnen met de wind in de rug. We zetten op, de bal ging naar Luc, dan naar Kristof die onmiddellijk GS alleen voor doel zette. Het stond binnen de minuut 0 - 1. Daarna gingen we nog even op ons elan door, maar misten de kansjes om verder uit te lopen. We moesten alleszins de voorsprong vergroten om in de tweede helft niet in moeilijkheden te komen. Meeuwen begon dan het evenwicht wat te herstellen en kwam enkele malen gevaarlijk voor doel. Bij één van deze aanvallen kwetste Michiel zich aan de knie. Hij werd vervangen door de andere GS. Deze ging in het middenveld postvatten en Gilles een plaats achteruit. Onze keeper hield ons dan ook nog enkele malen recht, alsook de deklat. Net voor de rust nam de eerste GS een corner. De bal werd terug in zijn voeten gekopt. Hij schakelde een speler uit en knalde op doel. De keeper miskeek zich en het stond 0 - 2. Even nadien speelde Thomas de andere GS vrij en het stond 0 - 3. Een mooie en gehoopte voorsprong met de rust.

De tweede helft hadden we flink wind op. We probeerden wel te voetballen, maar het was niet altijd gemakkelijk. Wat we vermoedden, werd ook de waarheid. Op vrijschop kwamen ze 1 - 3 terug. Even nadien met een verre afstands- boogbal, werd het zelfs 2 - 3. Daarop viel de ene na de andere uit. Eerst Gilles met een pijnlijke lies. Michiel moest terug opkomen. Daarna Kristof met krampen, Gilles er terug op. Dan Yentl met een pijnlijke lies en Kristof er terug op. Uiteindelijk viel Mark ook nog uit met een pijnlijke lies en moest Yentl terug op. Er liepen er nog een paar te hinken, maar de tweede GS knalde bij één van onze aanvallen, prachtig in de winkelhaak en zette zo de 2 - 4 stand op het bord. Onze keeper hield ons dan rechts met nog enkele prachtige safes. Uiteindelijk konden we de 2 - 4 eindstand vasthouden.

Volgende week spelen we onze eerste thuiswedstrijd tegen Kreyel Sport om 14.30 uur. In de voormiddag, vanaf 09.00 uur gaan we eerst de kleedkamers een grondige beurt geven, alsook het terrein. Hopelijk komen er voldoende helpers, zodat de klus vlug geklaard is. Om 14.00 uur hopen we op zoveel mogelijk spelers en sympathisanten om onze nieuwe uitrusting te showen en een nieuwe foto te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 09 februari 2019 - 18:25:15 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 02 februari 2019
Vet Gerdingen - Hoek KVV
Voor onze eerste wedstrijd van het jaar moesten we op verplaatsing naar de Vet Gerdingen. Normaal hadden we op een kunstgrasveld mogen spelen, maar door het slechte weer, was dat veld bezet en kregen we een ander. Het was ook een mooi grasveld, doch de ondergrond was nog bevroren met een ontdooid bovenlaagje. Gerdingen was een veteranenploeg, met goed voetbal maar stevig, tot op het randje en als het moest erover. We hadden net 11 man en Niels VB als reserve.

De eerste helft begonnen we niet slecht. We lieten hen onmiddellijk zien dat we ook konden voetballen. Maar zij waren bijna allemaal stevige bonken van bijna 2 m, waar we niet veel tegenover konden stellen. Thomas M., Rob en Gilles lieten zich niet aan de kant duwen, maar de rest werd gemakkelijk aan de kant geduwd. Zolang het niets ernstigs was, liet de scheids begaan. Achteraan konden we de boel goed gesloten houden en buiten wat afstandsschoten die ver over en naast gingen, kwamen zij niet. Dan kreeg Gilles de bal in het middenveld. Hij vertrok en ging recht op zijn doel af, de goal. Hij scoorde dan ons eerste doelpunt van 2019. Even nadien was er samenspel tussen Gilles en Rob. Deze speelde Niels S. vrij op rechts. Deze ging op snelheid door en het stond zowaar 0 - 2. Gerdingen voetbalde, ondanks af en toe gevaarlijke tackles, vrij goed. Ze konden op rechts doorbreken en tegenscoren. We deden net of er niets gebeurd was en zette nu een aanval op langs links. Thomas op Mark en deze zette opnieuw Niels S. vrij voor de keeper. Het stond 1 - 3 waar we mee gingen rusten.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde begin. Zij vielen zwaar aan en wij probeerden op tegenaanval te scoren. Hun tackles begonnen grimmiger te worden en als dat niet hielp trokken ze maar aan het truitje. Rob ging dan twee man voorbij die met een vervaarlijke tackle hem net niet raakte. De derde was wel raak en hij sloeg zwaar tegen de grond, schouder uit de kom. Niels VB was bereid in te vallen, maar we moesten even verder met 10 man. Daarop raakte Wim licht gekwetst en schoof Gilles achteruit en ging Wim wat op het middenveld rondlopen. Niels VB ging voor spelen en Niels S. schoof ook naar het middenveld. Zij dreven de druk dan serieus op en probeerden op alle manieren fouten uit te lokken net buiten of binnen de backlijn. Ondanks een goed keepende Michael en een stevige verdediging, begaven we toch onder de druk en konden zij nog tweemaal scoren. Ze drukten dan nog even door, maar waren precies toch tevreden met het gelijk spel.

Met deze 3 - 3 eindstand zijn we tegen deze ploeg niet slecht begonnen.

Volgende week spelen we uit bij ITM Meeuwen om 14.30 uur. Vertrek aan de Ralley ten laatste om 13.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 februari 2019 - 16:58:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV