Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 27 april 2019
Goolderheide - Hoek KVV
Na enkele barslechte wedstrijden, begint de zon toch stilaan van achter de horizon te komen voor ons ploegske. Na de zware tegenstander van vorige week, waar we toch een knap gelijkspel uit de wacht sleepten, was het vandaag weeral een zware verplaatsing naar Goolderheide. We hadden 13 spelers, maar Richard besloot om toch niet mee te doen wegens een pijnlijke knie.

We begonnen niet slecht en voetbalden zelfs redelijk goed. Goolderheide had nochtans een goede ploeg met verschillende voetballende jongeren. Het was zoals altijd een stevige ploeg. Wij hadden natuurlijk ook Gilles en Thomas VA, die zich niet lieten doen en serieus weerwerk gaven. Het meeste balbezit en de gevaarlijkste aanvallen, waren voor ons. Direct doelgevaar kwam er niet uit. Wat mislukte doelschoten en opraapballetjes voor hun keeper was alles wat we konden bieden. Halverwege de eerste helft gingen ze door op links. De voorzet ging over iedereen heen, maar de rechtsbuiten kon mooi afwerken. Het bleef dan ook 1 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam Andries (terug van weggeweest) Michiel vervangen. Voor iedereen goed en wel op zijn plaats stond en de koffie nog zwaar op ons maag lag, stond het 2 - 0. Deze achterstand hadden we zeker niet verdiend. Gelukkig stond even later Andries op de goede plaats. Een afgeweerde bal voor doel kwam in zijn voeten. Hij bleef kalm, zoals altijd, een schoof netjes binnen. Daarna ging het vrij snel. Kristof wilde de bal op links over zijn tegenstrever lobben, maar die kreeg de bal boven zijn hoofd tegen de hand. Hij stond echter binnen de backlijn en de scheids kon niet anders dan penalty fluiten. Niels S. zette zich achter de bal en de bordjes stonden terug gelijk 2 - 2. Dat was al een hele opluchting, maar wel verdiend. Kort daarop werd Yentl op rechts neergelegd, maar ook binnen de backlijn : opnieuw penalty. Nu zette Thomas M. zich achter de bal. En ja, we stonden zowaar op voorsprong. Daarop tackelde Luc in onze backlijn op de bal, maar de scheids voelde zich verplicht om hun ook een penalty te geven. Gelukkig voor ons was hun speler zo vriendelijk om deze naast de goal te zetten. Maar bij hun volgende aanval konden ze toch weer scoren en stonden de bordjes terug gelijk. Onze keeper redde ons dan een paar maal van een achterstand door geweldige safes. Uiteindelijk kon Andries, weer uit het niets, scoren en ons een 3 - 4 voorsprong geven. Nu gaven we het niet meer uit handen en behaalden een prachtige overwinning.

Volgende week spelen we thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 27 april 2019 - 16:52:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 14 april 2019
Hoek vv - rena boys
Vandaag 14 fitte spelers. Eerste 10 minuten moesten we het spel ondergaan ,maar de solide verdediging hield vlot stand. We kwamen beter in de match en het eerste gevaar kwam er na hoekschop van Thomas M. Kristof kopte mooi op doel maar de keeper ranselde die uit doel. We bleven dominanter voetballen en al snel volgden nog goede kansen voor Thomas M. en Kristof, maar scoren lukte nog niet. Na mooi samenspel kon Marc Yentl mooi alleen voor de keeper zetten en deze liet de kans niet onbenut met een mooi overhoeks schot. Verdiende voorsprong. Even voor rust zette Gilles ook Marc alleen voor doel en zo werd het 2-0 met de rust.
Thomas V., Rob en Guy kwamen Niels, Marnick en Yentl vervangen.
Ook in de tweede helft bleven we verder baas en konden de score verder uitdiepen via Marc. Gilles kopte nog een mooie voorzet binnen maar deze werd afgekeurd voor buitenspel. Thomas M. zorgde voor de 4-0 na mooi samenspel met Gilles en Rob. Rena boys probeerde verder kansen bijeen te krijgen maar onze verdediging leverde een puike prestatie . Pluim voor Michiel,Richard,Luc, Guy en Michael in doel. In de slotfase lukte het Rena dan toch om tegen te scoren. 4-1 eindstand.
Met veel beter voetbal tov vorige weken. Doe zo verder mannen .
Volgende week naar KWB Kaulille om 15u . Er zijn een 4-tal afwezigen. Hopelijk zijn er anderen wel zodat we terug een stevig team kunnen vormen.

Geplaatst door admin op zondag 14 april 2019 - 08:03:47 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 06 april 2019
KWB Lommel Barrier - Hoek KVV
Wat een rotjaar. Weeral hadden we maar 10 spelers. Gelukkig konden Luc en Marc nog iemand meebrengen, zodat we toch met 12 spelers waren. Het is elke week krabben om een ploeg bijeen te krijgen. Van de acht wedstrijden die we dit jaar gespeeld hebben, hebben we er al vijf verloren. Nog nooit voorgekomen in het bestaan van Hoek KVV.

Dit was het laatste verslag van opsteller. We stoppen ermee !!!!!!!

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 06 april 2019 - 16:27:53 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 23 maart 2019
Vet Sp Wijchmaal - Hoek KVV
Onze achtste wedstrijd van het seizoen is er één om zo snel mogelijk te vergeten en ook onze eerste zonder dat we scoorden. Alweer was het krabben om een ploeg samen te krijgen. We hadden tien spelers samen gekregen, Mark bracht nog eentje mee en Marnick ook. Uiteindelijk, op het laatste momentje, liet Michael weten dat hij kon komen. Enkele minuten voor de wedstrijd kwam hij eraan gevlogen. De veteranen van Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg met zo te zien allemaal ex voetballers.

De eerste helft konden we nog redelijk gelijke tred houden en hadden we zelfs eens paar kleine kansjes om te scoren. Wijchmaal knalde dan weer vanop twee meter op de paal. Zij speelde goed voetbal terwijl wij al krabbelend en met karakter aan hun doel geraakten. Het bleef dan ook 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde beeld. We bleven veel slechte passen geven en konden met moeite aan de goal geraken. Nochtans kreeg Mark de kans om ons op voorsprong te koppen. Bij een tegenaanval lieten we ons achteraan een beetje vangen en konden zij uit het niets scoren. Dat tafereel herhaalde zich nog twee keer. Geen echt uitgespeelde kansen krijgen en toch driemaal kunnen scoren. We verloren dan ook met 3 - 0.

Volgende week hebben we ons ondertussen befaamd WE Ardennen. Hopelijk kunnen we daar eens goed de koppen bijeen steken en eens brainstormen over de rest van het seizoen. Op deze manier, elke week krabbelen om 11 spelers samen te krijgen, kan het niet verder blijven gaan. Spelers die licht gekwetst zijn kunnen niet meer op adem komen door een gebrek aan spelers.

Voor zij die, spijtig, niet mee naar de Ardennen gaan is het binnen 14 dagen de wedstrijd op FC Balendijk om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 maart 2019 - 18:54:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 16 maart 2019
Hoek KVV - Zwarte Goud
Vandaag moesten we tegen Zwarte Goud uit Balen. Dit is ook een vrij nieuwe ploeg waar we maar één keer tegen gespeeld hebben. Het is nog een echte liefhebbersploeg. Na drie verliezen moesten we weer eens terug proberen te winnen. Het zou weer niet van een leien dakje lopen, want om aan 11 spelers te komen was weer een zware opdracht. Door de weeral vele afzeggingen en gekwetsten, kwamen we uiteindelijk aan 10 spelers. Yentl kon Jonas weer strikken en Mark en Luc brachten ook één mee, zodat we met 13 spelers toch een goede ploeg hadden.

In het begin was het een beetje zoeken en konden we toch niet ons beste voetbal naar boven halen. Na een tiental minuten lepelde Thomas de bal over de verdediging en kon Mark van zijn snelheid gebruik maken om net voor de keeper de bal nog te raken. Deze hobbelde uiteindelijk in doel. Even later was het opnieuw Thomas die breed legde op Niels S. Zijn schot ging ook binnen. Zwarte Goud voetbalde eigenlijk goed mee, ondanks de achterstand, maar onze keeper had niet zo veel werk. Gilles moest zich dan laten vervangen door een kwetsuur in zijn lies. Dan toch hun beste speler die om Luc draaide en vanop de rechterhoek van de backlijn mooi in de linker winkelhaak knalde. Op het halfuur speelde ze terug op de laatste man. Mark zat er als een duiveltje in een wijwatervat tussen, ging alleen op de keeper en het stond op 3 - 1. Met deze stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Marnick Bert vervangen. Michiel schoof een plaats achteruit en daar nam Marnick plaats. We hadden veel balbezit, maar verloren ook veel de bal. We waren het gevaarlijkst, maar het was telkens van net niet of de laatste bal kwam niet goed. Het duurde tot de laatste vijf minuten dat Yentl Thomas M. op rechts wegstuurde. Hij ging door op snelheid en knalde binnen. Uiteindelijk toch nog eens een overwinning.

Volgende week spelen we uit op Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 maart 2019 - 18:11:57 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV