Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 01 juni 2019
Hoek KVV - Cauberg VV
Vandaag moesten we tegen Cauberg VV. Een ploeg waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Het was een jonge ploeg met heel goed voetbal. Ze kampten net als wij met volk te kort en hadden verschillende voetballers bij gehaald. Wij hadden 9 man, Nelson was er terug bij, Mark en Yentl hadden nog iemand meegebracht en Bilal was ons komen versterken.

In het begin was het er niet aan te zien dat zij een betere voetballende ploeg hadden. Na vier minuten kreeg Nelson de bal in de middencirkel. Hij draaide zich om en snelde naar de goal toe. Hun verdediging spleet open, ze liepen naar al onze spelers, maar lieten Nelson recht op hun doel afgaan. De keeper verkleinde dan ook nog eens niet zijn hoek, waardoor Nelson maar rechtdoor moest trappen in het doel. Het begon fantastisch voor ons. We kregen de éne kans na de andere, speelden goed voetbal, maar vergaten natuurlijk weer te scoren. Onze keeper moest wel een schot uit de hoek ranselen. Cauberg begon toch langzaam maar zeker sterker te worden en naar ons doel op te schuiven. Door kleine foutjes kregen zij ook nog enkele kansen. Na een kwartier kregen ze een corner. Eén van onze spelers werd weggeduwd, waarop ze konden scoren. De scheids liet onbegrijpelijk begaan. Daarna bleef het spel op en neer gaan en speelden we goed mee. Rond het halfuur werd Nelson in het middenveld foutief van de bal gezet. Ondanks protest liet de scheids weeral doorspelen. De bal kwam uiteindelijk bij Guy die terugspeelde op onze keeper. Die kwam uit en wilde de bal wegtrappen. Een valse bots besliste er anders over. De bal ging naast hem door en rolde in het lege doel. Na ons prachtig spel de eerste helft gingen we onbegrijpelijk en onverdiend rusten met een 1 - 2 achterstand.

In de tweede helft kwam Bilal Nelson vervangen die licht gekwetst was en Bradley Richard. Cauberg begon verschroeiend. Hun eerste aanval was meteen prijs. Een prachtig schot zette hen op 1 - 3 voorsprong. Onmiddellijk bij de herneming kregen we aan de middenlijn een vrijschop. Thomas zette de bal over de verdediging in de loop van Mark. Deze verschalkte met zijn snelheid de keeper tussen zijn benen. Het stond nu 2 - 3 en de wedstrijd kon alle kanten uit. Ondanks hun goed voetbal hadden wij toch wel iets meer de bovenhand en kregen we de meeste kansen. Het was echter telkens van net niet. Ofwel kon de keeper pareren, ofwel zat er een voet tussen, ofwel op de paal, ofwel net naast. Rond het halfuur konden zij dan weer uit het niets scoren. Vlak daarop zette Thomas opnieuw een hoge voorzet op Mark vanaf het middenveld. De bal ging over iedereen heen en Mark had enkel een gekraakt schot in huis. Er zat er heel wat effect op de bal en hij botste over de grijpende handen van de keeper heen en bolde rustig in doel. Met een 3 - 4 achterstand en nog enkele minuten te spelen, gingen we nog eens massaal ten aanval, maar het lukte niet meer.

We hebben 3 - 4 verloren, maar onverdiend. Het was tegen een sterke ploeg waar we onze huis alleszins duur verkocht hebben. Met wat meer geluk hadden we er meer kunnen uithalen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen KWB Boseind om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug, want er zijn weer heel wat afzeggingen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 01 juni 2019 - 18:27:30 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 26 mei 2019
Ral Damsheide - Hoek KVV
Voor onze derde uitwedstrijd op rij, waren er heel wat afzeggingen. Uiteindelijk hielden we nog 11 spelers over. Michiel bracht zijn neefje mee en Luc zijn vriend Rob, omdat hij zelf ook maar één helft kon spelen. Damsheide had, voor de groten derby toch ook een stevige ploeg gezorgd.

We begonnen vrij goed. Na tien minuten hadden we al enkele goede kansen de nek omgewrongen en een paar maal paal en lat geraakt. Onze keeper had dan maar enkele oprapertjes moeten doen. Omdat de verdediging van Damsheide onze snedige aanvallen niet kon blijven tegenhouden, begonnen ze op offside te spelen. De scheids floot telkens als ze hun hand opstaken, juist of niet. Dan kon Philippe S. Rob door de buitenspel loodsen en jawel het stond uiteindelijk 0 - 1. De eerst volgende tegenaanval was ook prijs. Daarna ging Philippe S. door op rechts. Op zijn harde voorzet moest Mark zijn voet zetten en het stond 1 - 2. Met deze uitslag gingen we rusten, alhoewel daar niemand van ons tevreden kon mee zijn. Als het 0 - 5 geweest was, had ook niemand iets gezegd.

De tweede heft kwam Rob Luc vervangen en ging Gilles C. aan de kant voor het neefje van Michiel. We zetten ons spel van de eerste helft gewoon verder en lanceerden de ene aanval na de andere. Damsheide begon serieus te zweten, maar een schotje op ons doel was toch voldoende om terug gelijk te stellen. We deden net of er niets aan de hand was en voetbalden weer vooruit. Daar kwam natuurlijk de 2 - 3 uit voort. Een licht contact in onze backlijn en een geweldige val, gaf de scheids een reden om penalty te fluiten. Onze keeper zette zijn foutje recht en zweefde de bal uit zijn doel. Reden aan ons om opnieuw te scoren. Dan liet de scheids een buitenspel van hun doorgaan, waaruit ze uiteindelijk ook nog konden scoren. Met een 3 - 4 stand vonden we dan toch dat het genoeg was. De scoringsmachine begon op volle toeren te draaien en Yentl, Mark en Philippe S. (3X) zette uiteindelijk de 3 - 9 eindstand op het bord.

Het is onze grootste overwinning van dit jaar en de zevende wedstrijd na elkaar zonder nederlaag. Het is een mooie overwinning in deze derbywedstrijd met soms mooi voetbal, toch weer teveel gemiste kansen en spijtig genoeg af en toe een ordinaire schoppartij.

Volgende week spelen ze thuis tegen een nieuwe ploeg (nog nooit tegen gespeeld), Cauberg VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 26 mei 2019 - 09:54:38 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 18 mei 2019
KWB Bocholt - Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 spelers. Toen de wedstrijd begon stonden we met 10. Luc liet op het laatste moment weten niet op tijd te zijn en Marnick had de verkeerde toets ingedrukt, stond op aanwezig maar moest afwezig zijn. Het neefje van Michiel was verhinderd. Gelukkig wilde een reserve van Bocholt met ons meedoen. We hadden wel Niels VB op het laatste nog opgetrommeld en Luc liet ook nog weten dat hij toch nog kon, maar te laat was.

We waren met hun reserve dan toch met 11 gestart. We waren twee ploegen die een beetje aan mekaar gewaagd waren, maar wij waren toch iets gevaarlijker in de aanval. Met Mark en Stef hadden we dan ook twee sneltreinen. Na een tiental minuten was Niels VB klaar om de plaats van hun reserve in te nemen. Hij ging rechtsachter spelen en Gilles op het middenveld. Daardoor kon Philippe terug vooraan naast Mark plaatsnemen. Thomas M. zette dan op links Stef aan het lopen. Hij ging op snelheid twee man voorbij en plaatste de bal mooi buiten het bereik van de keeper in de verste hoek. Even later zette Thomas M. van op eigen helft opnieuw de bal over iedereen naar Philippe S. De bal botste en danste langs iedereen door en Philippe S. moest maar binnentikken. Met 0 - 2 gingen we rusten.

De eerste helft had de scheids goed gefloten, maar de tweede helft moest hij zich toch weeral eens laten opmerken. Bij een hoekschop van hen, liet één van hun spelers zich prompt vallen en jawel de scheids floot penalty, voor de corner gestampt werd. Ze kwamen dan iets sterker opzetten, maar Richard ontfutselde zijn tegenstrever de bal. Hij kon doorgaan op links en zette Stef opnieuw aan het lopen. Deze ging door tot op de hoek van de kleine backlijn en knalde dan in de rechter bovenhoek binnen. Een prachtige aanval prachtig afgerond. Daarna bleven we baas op het veld, waren we het gevaarlijkst, maar konden niet meer scoren. Onze keeper moest nog wel een vrijschop uit de rechter benedenhoek ranselen, 1 - 3.

We zijn nu een mooie reeks aan het neerzetten en al zes maal niet meer verloren.

Volgende week spelen we de grote derby op en tegen Damsheide om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 18 mei 2019 - 14:56:05 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 12 mei 2019
Vet Gerdingen - Hoek KVV
Wat een week. Op vraag van Jong Wijerken hadden we normaal een thuiswedstrijd in plaats van een uitwedstrijd. Dit werd reeds eind februari geregeld. Donderdag liet Francy weten dat ons terrein in het weekend bezet was. De gemeente, in samenwerking met de scouts, had zonder ons daar in te kennen, beslag gelegd op ons terrein. Wij konden niet thuis voetballen. Om reden het ook niet op Jong Wijerken ging, zaten we met een probleem. Ik heb dan geprobeerd om wat telefoontjes te plegen, maar kon niemand bereiken. Even later belde Francy terug om te melden dat Jong Wijerken had afgemeld wegens volk te kort. Ik ben dan achter de computer gekropen en had uiteindelijk de Vet van Gerdingen gevonden die ook nog vrij waren. We konden op hun terrein spelen. Dus, probleem opgelost. Maar ik blijf er bij dat het geen stijl is van de gemeente en de scouts om ons niet te betrekken bij het bezetten van ons terrein. Dit is echter voer voor ons bestuur.

De wedstrijd ging dus door op het veld van Vet Gerdingen. Deze ploeg troffen we dit jaar al tijdens onze eerste wedstrijd (3 - 3) We herinneren ons nog dat het een echte veteranenploeg was, maar wel een stevige die er flink ingingen indien nodig (en een thuisfluitende scheids). Het enige positieve was dat we een prachtig kunstgrasveld voorgeschoteld kregen en dat we 14 man hadden. Onze keeper was er niet, maar we hadden Marnick, die zijn eerste wedstrijd voor ons keepte. Gilles C. was terug en Gilles VA ook. Luc had zijn maatje bij en Michiel zijn neefje (een hele versterking op het middenveld). Verder hadden we de wekelijkse pionnen op hun plaats staan en Stef stond samen met Mark vooraan (twee snelheidsduivels).

We begonnen goed. We lieten zien dat we op dit terrein ook konden voetballen. We zagen mekaar bijna blindelings staan en lieten de bal goed rondgaan. We zorgden dan ook voor het eerste gevaar. Het duurde even voor Marnick de eerste bal moest oprapen. Het spel ging goed op en af met ons toch iets meer aan de bal. Na een mooie aanval van ons was er een venijnige tegenaanval en net geen buitenspel konden ze met twee onze keeper uitspelen en het stond onverdiend 1 - 0. Het duurde niet lang voor Thomas M. de bal in het middenveld kreeg. Een prachtige doorsteekbal op links naar het neefje van Michiel en deze liet de keeper kansloos, 1 - 1. Even later was het het neefje van Michiel die Stef lanceerde. Deze liet met zijn snelheid zijn man ter plekke en zette de bordjes in ons voordeel, 1 - 2. We hadden toen de wedstrijd in hadden. Ze bleven wel redelijk potig spelen, maar het bleef binnen de perken en de scheids had de wedstrijd goed in de hand.

De vriend van Luc kwam hem vervangen en Gilles VA Gilles C. De tweede helft hadden zij wind in de rug en kregen we het iets moeilijker. We probeerden wel te voetballen, maar ze waren iets heviger dan de eerste helft. De neef van Michiel moest dan vervangen worden met een lichte kwetsuur. Bert ging voorstopper staan en Michiel de plaats van zijn neefje. Weeral uit het niets, maar wel goed gevoetbald, konden zij de bordjes terug gelijk zetten. Daarna was het hun beurt om veel aan de bal te zijn en soms toch wel wat gevaarlijk, maar ze konden niet scoren. De laatste tien minuten hadden we nog een uitgelezen kans om te scoren. Stef kon ook nog scoren, maar de scheids keurde de goal onbegrijpelijk af voor buitenspel. Heel op het laatst moest Marnick nog een wereldsafe doen om de bal uit de winkelhaak te ranselen.

Uiteindelijk bleef het opnieuw een gelijkspel 2 - 2, waar we niet ontevreden mee waren.

Volgende week hebben we opnieuw een uitwedstrijd bij KWB Bocholt om 13.30 uur. Samenkomst aan de Ralley om 12.0 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 12 mei 2019 - 10:03:42 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 04 mei 2019
Hoek KVV - Vriendenkring
Met 13 spelers konden we vandaag een goede ploeg opstellen. Michiel en Luc hadden gelukkig iemand meegebracht. Vriendenkring verraste met een jonge goed voetballende ploeg.

Aanvankelijk was het wat heen een weer voetbal en het aftasten van de tegenstander. We hadden toch al wat kleine kansjes gehad, maar na iets meer dan 5 minuten kon Stef op rechts doorgaan. Hij zette strak voor en Mark kon binnentikken. Het waren toch vooral wij die voor gevaar zorgden, maar het lukte telkens niet : veel kansen maar geen goals. Op het half uur ging Philippe door op rechts. Zijn voorzet werd opnieuw door Mark binnengetikt. We gingen met 2 - 0 rusten.

In de tweede helft was het zowat hetzelfde beeld. Wij vielen veel aan en creëerden voor gevaar, terwijl onze keeper slechts enkele oprapertjes moest doen of ballen wegstampen. Na een tiental minuten in de tweede helft zette N. Mark alleen voor doel en het stond 3 - 0. Vijf minuten voor tijd herhaalde zich datzelfde en het stond 4 - 0. Ondertussen had Philippe nog eens de deklat geviseerd en een paar keer stond de keeper in de weg. Wat hij ook deed en uit welke hoek hij ook schoot, de bal wilde er niet in vandaag. De laatste minuut konden zij dan toch nog tegenscoren. Uiteindelijk hebben we toch een mooie 4 - 1 overwinning behaald.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Jong Wijerken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 04 mei 2019 - 16:31:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV