Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 24 augustus 2019
Vet Lindelhoeven - Hoek KVV
De laatste tijd beschikken we over voldoende spelers, zo ook vandaag. We hadden 14 man. Echter ter plaatse kwamen we er achter dat we tegen de B reserven moesten spelen ipv de veteranen. Het was een jonge ploeg, die gewoon waren compititie te spelen en over een flinke fysiek beschikten. We hadden onze ploeg goed opgesteld en waren niet van plan om ons te laten afslachten. Er was ook een officiele scheids, dus we hoopten op eerlijkheid.

Aanvankelijk ging het redelijk goed. De eerste tien minuten had onze keeper de bal nog niet veel gezien. We begonnen zelfs een beetje gevaarlijk te worden, maar hun ervaring kwam dan toch naar boven. Het spel ging snel heen en weer. Met het warme weer was dat voor ons fysiek niet simpel. Het middenveld moest serieus pompen terwijl Mark en Philippe het vooraan dikwijls tegen een sterk blok moesten afleggen. Na de drinkpauze begonnen ze plots toch serieus te drukken en werden ze meer en meer gevaarlijk. Gilles diende dan naar te kant te komen met een lichte blessure. Richard ging op zijn plaats spelen en Jochem schoof op naar rechts. Een aanval van hun werd niet ver ontzet, waar ze van net buiten de backlijn een prachtig schot konden afleveren, net buiten het bereik van onze keeper. Even later mocht een verdediger de hele halflijn door maneuvreren en ook prachtig binnenschieten. Dat was een zware domper ondanks een vrij goede eerste helft. We dwongen dan toch nog een corner af. De bal kwam uiteindelijk bij Michiel, maar hij stond met zijn rug naar het doel. Hij wipte de bal dan maar op en deed een omhaal. De bal verdween buiten het bereik van hun keeper in doel.

De tweede helft kwam Wim Thomas M. vervangen. Het spel was zowat hetzelfde als van de eerste helft. Maar plots meende de scheids er wat spanning in te brengen. Tot tweemaal toe liet hij een buitenspel van hun doorgaan. De tweede maal twijfelden zij zelf, zodat Bert nog terug kon komen. Hij schopte de bal weg voor de neus van de aanvaller, waarop deze viel. De scheids vond niet beter dan penalty te fluiten. Waarom, niemand die het wist. Op een haar na zat onze keeper erbij, maar het stond wel 3 - 1. Gelukkig wilde hun verdediging ons tegemoet komen. Een uittrap van de keeper werd slecht terug gespeeld. Philippe zat er nog tussen en kon milderen. Maar de scheids dacht er anders over en liet meters buitspel doorgaan waardoor ze de 4 - 2 eindstand op het bord zetten.

Ondanks we tegen deze sterke jonge ploeg speelden, hebben we het niet slecht gedaan. Als de scheids ons wat beter gezind was geweest hadden we zeker een goed resultaat neergezet.

Volgende week spelen we thuis tegen KWB Bocholt om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 24 augustus 2019 - 17:46:39 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 18 augustus 2019
Hoek KVV - Olympic Kreyel
Voor de wedstrijd tegen Kreyel hadden we 14 spelers (wauw). Jochem had zich gemeld als nieuweling, maar ook Michiel had een nieuweling bij : Manuel. De vorige wedstrijd tegen Kreyel hadden we nog een flinke pandoering gekregen. Nu leken ze iets minder sterk, maar het was toch nog een deftige, stevige, goed voetballende ploeg.

We begonnen niet slecht en voetbalden in het begon goed mee. We hadden zelfs enkele kansjes om op voorsprong te komen. Plots uit het niets konden zij tweemaal scoren. Deze achterstand hadden we niet verdiend, maar ze stond wel op het scorebord. We hadden aanvallend goede bedoelingen, maar het was telkens net niet. We speelden vooraan ook niet echt samen en ieder probeerde het een beetje op zichzelf. Niels S. kreeg dan de bal net buiten de backlijn en zette toch de 1 - 2 op het scorebord. Daarna begonnen we echt te drukken, maar konden voor de rust de gelijkmaker niet binnenschieten.

Na de rust gingen Guy, Stef en Manuel rusten en kwamen Mark, Jochem en Pieter in. De ploeg werd een beetje herschikt en het liep precies toch wat beter. Kreyel kon niet echt meer doordrukken. Op een hoekschop van Gilles kon Michiel prachtig en krachtig inkoppen. Daarna waren we nog wel enkele malen gevaarlijk, maar konden niet meer scoren. Voor hun was het precies hetzelfde. Het bleef dan ook bij een gelijke stand 2 - 2, een juiste uitslag.

Volgende week spelen we uit bij Vet Lindelhoeven om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 18 augustus 2019 - 17:51:50 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 03 augustus 2019
Hoek KVV - Sparta Blauw Wit
Voor deze eerste wedstrijd na de verlofpauze, konden we beschikken over 14 spelers. Onze tegenstreven had ons echter de laatste wedstrijd voor de verlofpauze nog een nederlaag toegebracht. Het zou vandaag ook niet gemakkelijk worden want Sparta Blauw Wit was met een stevige jonge en goed voetballende ploeg komen opdagen. Wij hadden dan wel de pech dat onze beide keepers onbeschikbaar waren en Wim in doel moest plaats nemen.

Over de eerste helft valt niet veel te zeggen. Alleen dat enkele foutjes achterin ons een onoverbrugbare achterstand bezorgde en hun keeper zijn netten schoon hield met enkele goede safes. Wat er bij ons scheelde, weet ik niet. Ofwel waren diegenen die al vakantie gehad hebben nog niet volledig uitgerust en waren diegenen die nog vakantie moeten hebben oververmoeid, maar het draaide bij ons aan geen kanten.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. We probeerden wel ons best te doen, maar het was Sparta Blauw Wit dat nog tweemaal kon scoren, terwijl bij ons niets lukte en we met veel moeite eens aan hun doel geraakten. Uiteindelijk leden we toch een vrij zwaren 0 - 6 nederlaag.

Volgende week spelen we op het veld van Rena Boys in Leopoldsburg tegen het voor ons onbekende De Muur om 13.30 uur. We komen samen aan de Ralley om 12.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 03 augustus 2019 - 20:27:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 22 juni 2019
Sparta Blauw Wit - Hoek KVV
Door de vele afwezigheden hielden we uiteindelijk maar zes spelers over. Er waren veertien afwezigen. Gelukkig had Mark weeral twee man bij : Bram en Jochem, Luc had Rob bij, Marc had gezorgd voor Pieter, Benny voor Teun en Nelson. Michael had Kristof kunnen overtuigen om te komen voetballen. Van ons clubke waren Michael, Luc, Richard, Thomas VA, Thomas M, Mark en Kristof. Met dit onuitgegeven elftal moesten we het opnemen tegen een toch vrij sterk Sparta Blauw Wit.

In het begin waren we mekaar wel waard maar na een tiental minuten lag een te korte terugspeelbal op onze keeper aan de basis voor de 1 - 0. Een vijftal minuten later kon Rob een schot afblokken. De bal caprioleerde over onze keeper en viel achter in het net. Onder impuls van Nelson konden we nog een paar mooie aanvallen opzetten en gevaarlijk zijn, maar hun keeper gaf geen krimp. Hij ranselde alles uit zijn doel. Halverwege de eerste helft moest Richard naar de kant met buikklachten, Jochem kwam in zijn plaats. De ploeg moest wat verschoven worden, maar we konden stand houden. Het bleef 2 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft kwam Bram Teun vervangen. We begonnen meer en meer te drukken en waren een stuk gevaarlijker dan in de eerste helft. Blauw Wit kon met hun snelle aanvallers niet meer voor het gevaar van de eerste helft zorgen. Maar wat we ook deden, de bal raakte niet tussen de palen. Hij een hoge voorzet maakte de keeper een fout op Rob en kregen we een penalty. Mark zette zich achter de bal en plaatste rustig en beheerst zijn vijftiende van het seizoen in de andere hoek. Met deze 2 - 1 achterstand begonnen we natuurlijk bloed te ruiken en nog steviger aan te vallen. Richard kwam dan terug op voor Luc. Door het felle aanvallen vergaten we natuurlijk ook soms om te verdedigen, maar dan stond onze keeper weer paraat om zijn doel te verdedigen. Wat we ook deden, we kregen de bal er niet meer in. Op het laatst kwam Thomas VA nog naar de kant en ging Luc er terug op. Het bleef 2 - 1, ondanks we misschien toch wel hoopten op een gelijkspel.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis tegen Vet Gerdingen om 15.00 uur. Hopelijk komen er van die veertien afwezigen van vandaag een aantal terug, zodat we toch nog eens een elftal van ons eigen spelers kunnen opstellen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 juni 2019 - 17:39:25 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 15 juni 2019
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Met dertien spelers moesten we het opnemen tegen een jonge goed voetballende ploeg. Na de zware 7 - 3 pandoering van vorig jaar wisten we dat Lilse Bosuilen een goede ploeg had.

Dat was vandaag ook te zien en we wisten onmiddellijk dat we het niet onder de markt zouden hebben. We hadden nochtans een stevig blok er tegen over staan en lieten dat ook blijken. Zowel achteraan als in het middenveld konden we hun spel opvangen en onze tegenaanvallen lanceren. Daardoor waren wij ook het gevaarlijkst en als er iemand recht had op een doelpunt het eerste kwartier, dan waren wij het. Maar zoals al het hele seizoen kunnen we moeilijk een doelpunt maken. Rond de 25ste minuut speelde ze een bal achteruit vanaf het middenveld. De laatste man stampte naast de hobbelende bal en Philippe S. kon ermee vandoor gaan. Hij zette de bal naast de keeper en het stond 1 - 0. Even later opnieuw een terugspeelbal, maar nu hobbelde de bal net naast.

De tweede helft kwam Nelson Thomas M. vervangen en Mark Gilles VA. Wij vielen veel aan, maar konden niet scoren. Het was telkens een been, de keeper, de paal dat in de weg stond. Door slecht opletten konden zij dan tweemaal scoren. Misschien was er bij het tweede doelpunt een buitenspelgeurtje, maar uiteindelijk hadden we deze 1 - 2 einduitslag niet verdiend. Een gelijkspel was misschien eerlijker geweest, maar ge moet scoren om te kunnen winnen.

Volgende week zijn er weeral heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er een aantal terug, zodat we toch een degelijk elftal kunnen opstellen. We spelen uit bij Sparta Blauw Wit om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 15 juni 2019 - 17:06:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV