Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
27/11 Bert Van Baelen (35)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (66)
01/01 Sam Vanbaelen (52)
zaterdag 02 november 2019
Hoek KVV - Sp Vet Wijchmaal
Vandaag hadden we 13 spelers. Michiel had zijn vriend opnieuw bij. Vet Sp Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg, waar we nog veel konden van leren.
Nochtans begonnen we niet slecht. Wijchmaal voetbalde wel, maar hun aanvallen strandden aan de grote backlijn. Wij vochten op onze gekende manier met veel druk naar voor. Schoten van Manuel, Niels en Mark werden afgeblokt of bereikten hun doel niet. Open kansen waren er voor ons ook, maar die werden deskundig de nek omgewrongen. Wijchmaal is welgeteld over heel de wedstrijd éénmaal voor de goal geweest. Het schot verdween dan ook in de linker bovenhoek tegen de netten. Wat we ook deden, ofwel stond de keeper ofwel een been in de weg, ofwel net naast de paal, maar scoren deden we niet. Thomas VA en Pieter vielen dan nog gekwetst uit en Yentl en Michiel kwamen in.
De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Alleen konden zij niet meer scoren. Wij moesten wachten tot de voorlaatste minuut om gelijk te stellen. Jochem gooide de bal voor doel en Mark en zijn tegenstrever gingen gelijk naar de bal. Iemand van hun raakte deze nog en de bal verdween uiteindelijk naast de keeper in doel, gelukkig voor ons. Mark eiste de goal op met zijn dikke teen. De laatste minuut kwam heel onverwacht Bert nog alleen voor de keeper en plaatste de bal mooi naast de keeper, maar ook naast de paal buiten. Zo hadden we onverhoopt nog de overwinning kunnen hebben.
Volgende week spelen we uit bij Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 november 2019 - 19:10:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zondag 27 oktober 2019
Hoek KVV - De Gul Koersel
Vandaag moesten we tegen De Gul uit Koersel. Uit de vorige wedstrijd tegen deze ploeg wisten we dat het een stevige goed voetballende ploeg was. Door de weeral vele afzeggingen in onze ploeg, wisten we op voorhand dat we met de 11 die toch nog wilden komen, geen partij waren tegen deze ploeg. Michiel had zijn vriend bij, zodat we toch een reserve hadden. Maar goed, we moeten roeien met de riemen die we hebben en chapeau voor de 11 die tegen deze ploeg wilden spelen. We hebben 27 ingeschreven spelers in onze kern en we kunnen elke week maar met moeite een ploeg samenstellen : verschrikkelijk !!!!!!

Veel over deze wedstrijd is er niet te vertellen. Met goeie moed begonnen we tegen deze stuk voor stuk goede voetballers. Wat we ook deden, we raakten niet aan hun doel. Buiten wat terugspeelballen kreeg hun keeper niets te doen. Onze keeper daarenboven, die kon zich met alle gemak onderscheiden door de vele schoten en plaatsballen die zij deden. Na enkele minuten was het dan ook al raak. Onze middenlijn werd overlopen en de achterspelers wisten niet wie eerst tegenhouden. Onze keeper stond werkelijk in een schietkraam. Aan de rust was het maar 0 - 3. Onze keeper had 5 à 6 mirakelreddingen gedaan en ze hadden nog een tiental open kansen laten liggen.

In de tweede helft kwam Michael de vriend van Michiel vervangen. Het spelbeeld bleef toch grotendeels hetzelfde. Nochtans heeft hun keeper enkele malen zich vuil moeten maken op schoten van Michiel en Mark. Marnick moest iets meer ballen pakken, maar moest zich ook nog twee maal omdraaien.

Met 0 - 5 verliezen tegen deze ploeg is geen vernedering, maar we vinden het wel spijtig dat we geen sterke ploeg hebben kunnen maken uit onze kern, zodat we toch iets meer weerstand konden bieden.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur. Hopelijk hebben we iets meer spelers om een goede ploeg te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 27 oktober 2019 - 10:12:11 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 19 oktober 2019
Rena Boys - Hoek KVV
Vandaag beschikten we over 13 spelers. Luc had Rob bij en Michiel ook één. Jochem offerde zich op om in doel te gaan staan.

Aanvankelijk ging het spel redelijk goed op en neer, waarbij wij toch wel wat gevaarlijker waren dan de Rena Boys. Schoten van Mark, Manuel en Michiel misten hun doel. Op de 25' veroverden we de bal op de middenlijn. Manuel kreeg de bal, dreef wat op en knalde hem droogweg in doel. Even later kreeg hij de bal opnieuw aan de tweede paal en kopte hij hem binnen. De scheids had echter buitenspel gezien en keurde hem af. Even later opnieuw Manuel vanop rechts de backlijn in. Op het moment hij wilde afdrukken, werd hij met de arm getrokken en kraakte zijn schot. Dat had de scheids niet gezien. Onze keeper kreeg alleen wat oprapertjes en terugspeelballen. Maar we gingen rusten met 0 - 1.

De tweede helft werd Guy vervangen door Rob S. en Pieter door de vriend van Michiel. Rena Boys was iets meer in de aanval, maar voor meer gevaar zorgde dat niet. Het spel lag voornamelijk tussen de twee grote backlijns. Wij verzuimden om een tweede te maken en zij konden de gelijkmaker niet scoren. Het bleef dus bij deze 0 - 1

Volgende week spelen we thuis tegen De Gul uit Koersel om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 19 oktober 2019 - 17:41:45 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 05 oktober 2019
Hoek KVV - FC Bazaar Bocholt
Vandaag hadden we 14 spelers. Onze tegenstrevers, FC Bazaar waar we de eerste maal tegen speelden, was een jonge stevige ploeg, die ook nog eens goed konden voetballen.

We hadden het in het begin niet onder de markt en liepen een beetje achter de feiten aan. Langzaamaan begonnen we toch meer en meer in de match te komen en konden zelfs enkele kleine kansjes afdwingen. Halverwege de eerste helft kon Yentl op rechts vrij gespeeld worden. Zijn voorzet kon Manuel moeilijk onder controle krijgen, maar hij kon toch de bal binnenschieten. Onverwacht, maar niet onverdiend, stonden we op voorsprong. Vijf minuten later stonden de bordjes toch weer gelijk. Het spel ging heel snel op en er waren ook stevig duels. Onze keeper werd ook nog getracteerd op een stevige trap bij het in de voeten duiken. De laatste corner van de eerste helft leverde uiteindelijk nog een goal op voor ons. Niels S. zette de bal naar de tweede paal waar Michiel inlopend krachtig binnenkopte. Met een mooie 2 - 1 voorsprong gingen we rusten.

De tweede helft moest er wat gepuzzeld worden om de drie wissels te kunnen inbrengen. Jochem werd vervangen door Michael, Guy en Manuel gingen naar de bank en Luc en Niels S. schoven een bank achteruit. Marc en zijn meegebrachte medespeler gingen vooraan post vatten. Na een tiental minuten stonden de bordjes toch weer gelijk na een mooie aanval en dito schot. Zoals in de eerste helft ging het er in de tweede helft ook bij momenten stevig aan toe in de duels. Na zo een stevig duel op rechts tijdens een spurt kwam Michiel onzacht in aanraking met zijn hoofd tegen het hoofd van de tegenspeler. Die zijn hoofd was iets steviger want bij Michiel was er schade aan zijn rechter wenkbrauw. Hij werd afgevoerd naar de dokter en Manuel kwam hem terug vervangen. Even later was het de beurt aan Bert die na een frontale botsing schade had aan de binnenzijde van de mond. Hij werd vervangen door Jochem. Het spel bleef goed op en neer gaan, maar echte doelkansen kwamen er niet meer. Het bleef dan ook bij een mooi 2 - 2 gelijkspel.

Met onze ploeg van dit jaar een gelijkspel halen tegen deze tegenstrever, stevig maar fair, voelde aan als een overwinning. Hopelijk vallen de kwetsuren mee.
Volgende week spelen we terug thuis tegen nog een stevige tegenstander KWB Kaulille, om 15.00 uur. Iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 05 oktober 2019 - 19:44:46 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
zaterdag 21 september 2019
Zwarte Goud - Hoek KVV
Ondanks we over 25 spelers beschikken, hadden we vandaag maar net 11 spelers. Gelukkig wilde Benny zijn schoenen nog eens meebrengen en gelukkig maar. Onze tegenstrever was niet van de beste voetballende ploegen, wat toch in ons voordeel was.

We begonnen niet slecht maar hun eerste aanval was al binnen. Een slecht beoordeelde hoge voorzet werd binnengeschoten. Twee minuten later stonden de borden weer gelijk. Manuel kreeg de bal op links en kon voorzetten. Mark tikte binnen. Even later werd Mark de diepte ingestuurd. De bal werd in één tijd door de verdediger weggetrapt. Maar hij kreeg de bal verkeerd op de voet en deze kaprioleerde over de keeper in doel. Dan was het Yentl die op rechts weggestuurd werd. In plaats van op doel te schieten, legde hij breed op Mark, die zijn tweede binnenschoot. Ondertussen was Gilles C. weer uitgevallen en deed Benny nog eens mee. Yentl zette nog eens een bal voor die nu door Thomas VA werd binnen geschoten. Met deze 1 - 4 voorsprong gingen we rusten. Het minpunt was dat Wim net voor affluiten ook uitviel en we met 10 de tweede helft verder moesten.

De tweede helft begonnen we dus met 10 man. Maar iedereen was ervan overtuigd, met een voorsprong van 1 - 4 tegen deze ploeg, moesten we kunnen winnen. We hadden deze gedachte nog maar net laten varen, of het stond 2 - 4. Daarna namen we het heft terug in handen en namen, zelfs met 10, de wedstrijd terug in handen. Benny mocht an een corner nemen op links. Hij zette heel scherp voor. De man aan de eerste paal raakte de bal nog net met zijn dunne haren. De bal ging over de keeper en aan de verste paal binnen. We hadden terug een mooie voorsprong 2 - 5. We kregen nog wel een aantal kansen om de score op te drijven, maar het was net van niet. Dan dachten we dat alles binnen was, maar met nog 10 minuten te spelen begonnen we het toch moeilijk te krijgen. Twee schoten op ons doel leverden evenveel goals op. Met nog 6 minuten voor de boeg stond het plots 4 - 5. We begonnen serieus te zweten. Nu de laatste twee minuten zorgden ze zelf voor wat herrie. Hun achterspeler zei dat een bal buiten was en corner, terwijl de keeper zei van niet. Deze verliet uiteindelijk het terrein. De scheids loste de zaak op door af te fluiten.

Eigenlijk hadden we hier een mooie (ruime) overwinning moeten behalen, maar het bleef bij een 4 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we thuis de derby tegen Damsheide om 15.00 uur. Er zijn weer heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er anderen terug, zodat we toch aan 11 man komen met enkele reserven.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 21 september 2019 - 17:33:47 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Boseind KWB
Hoek VV
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
EC_LAN_141
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2021
Geen gebeurtenissen deze maand.

EEEEEEE


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV