Hoek KVV - FC Bazaar Bocholt


 Hugo 2005    05 okt 2019: 19:44
 Niets    Div

Vandaag hadden we 14 spelers.

Vandaag hadden we 14 spelers. Onze tegenstrevers, FC Bazaar waar we de eerste maal tegen speelden, was een jonge stevige ploeg, die ook nog eens goed konden voetballen.

We hadden het in het begin niet onder de markt en liepen een beetje achter de feiten aan. Langzaamaan begonnen we toch meer en meer in de match te komen en konden zelfs enkele kleine kansjes afdwingen. Halverwege de eerste helft kon Yentl op rechts vrij gespeeld worden. Zijn voorzet kon Manuel moeilijk onder controle krijgen, maar hij kon toch de bal binnenschieten. Onverwacht, maar niet onverdiend, stonden we op voorsprong. Vijf minuten later stonden de bordjes toch weer gelijk. Het spel ging heel snel op en er waren ook stevig duels. Onze keeper werd ook nog getracteerd op een stevige trap bij het in de voeten duiken. De laatste corner van de eerste helft leverde uiteindelijk nog een goal op voor ons. Niels S. zette de bal naar de tweede paal waar Michiel inlopend krachtig binnenkopte. Met een mooie 2 - 1 voorsprong gingen we rusten.

De tweede helft moest er wat gepuzzeld worden om de drie wissels te kunnen inbrengen. Jochem werd vervangen door Michael, Guy en Manuel gingen naar de bank en Luc en Niels S. schoven een bank achteruit. Marc en zijn meegebrachte medespeler gingen vooraan post vatten. Na een tiental minuten stonden de bordjes toch weer gelijk na een mooie aanval en dito schot. Zoals in de eerste helft ging het er in de tweede helft ook bij momenten stevig aan toe in de duels. Na zo een stevig duel op rechts tijdens een spurt kwam Michiel onzacht in aanraking met zijn hoofd tegen het hoofd van de tegenspeler. Die zijn hoofd was iets steviger want bij Michiel was er schade aan zijn rechter wenkbrauw. Hij werd afgevoerd naar de dokter en Manuel kwam hem terug vervangen. Even later was het de beurt aan Bert die na een frontale botsing schade had aan de binnenzijde van de mond. Hij werd vervangen door Jochem. Het spel bleef goed op en neer gaan, maar echte doelkansen kwamen er niet meer. Het bleef dan ook bij een mooi 2 - 2 gelijkspel.

Met onze ploeg van dit jaar een gelijkspel halen tegen deze tegenstrever, stevig maar fair, voelde aan als een overwinning. Hopelijk vallen de kwetsuren mee.
Volgende week spelen we terug thuis tegen nog een stevige tegenstander KWB Kaulille, om 15.00 uur. Iedereen op post.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.376