Sparta Blauw Wit - Hoek KVV


 Hugo 2005    22 jun 2019: 17:39
 Niets    wedstrijd

Door de vele afwezigheden hielden we uiteindelijk maar zes spelers over.

Door de vele afwezigheden hielden we uiteindelijk maar zes spelers over. Er waren veertien afwezigen. Gelukkig had Mark weeral twee man bij : Bram en Jochem, Luc had Rob bij, Marc had gezorgd voor Pieter, Benny voor Teun en Nelson. Michael had Kristof kunnen overtuigen om te komen voetballen. Van ons clubke waren Michael, Luc, Richard, Thomas VA, Thomas M, Mark en Kristof. Met dit onuitgegeven elftal moesten we het opnemen tegen een toch vrij sterk Sparta Blauw Wit.

In het begin waren we mekaar wel waard maar na een tiental minuten lag een te korte terugspeelbal op onze keeper aan de basis voor de 1 - 0. Een vijftal minuten later kon Rob een schot afblokken. De bal caprioleerde over onze keeper en viel achter in het net. Onder impuls van Nelson konden we nog een paar mooie aanvallen opzetten en gevaarlijk zijn, maar hun keeper gaf geen krimp. Hij ranselde alles uit zijn doel. Halverwege de eerste helft moest Richard naar de kant met buikklachten, Jochem kwam in zijn plaats. De ploeg moest wat verschoven worden, maar we konden stand houden. Het bleef 2 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft kwam Bram Teun vervangen. We begonnen meer en meer te drukken en waren een stuk gevaarlijker dan in de eerste helft. Blauw Wit kon met hun snelle aanvallers niet meer voor het gevaar van de eerste helft zorgen. Maar wat we ook deden, de bal raakte niet tussen de palen. Hij een hoge voorzet maakte de keeper een fout op Rob en kregen we een penalty. Mark zette zich achter de bal en plaatste rustig en beheerst zijn vijftiende van het seizoen in de andere hoek. Met deze 2 - 1 achterstand begonnen we natuurlijk bloed te ruiken en nog steviger aan te vallen. Richard kwam dan terug op voor Luc. Door het felle aanvallen vergaten we natuurlijk ook soms om te verdedigen, maar dan stond onze keeper weer paraat om zijn doel te verdedigen. Wat we ook deden, we kregen de bal er niet meer in. Op het laatst kwam Thomas VA nog naar de kant en ging Luc er terug op. Het bleef 2 - 1, ondanks we misschien toch wel hoopten op een gelijkspel.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis tegen Vet Gerdingen om 15.00 uur. Hopelijk komen er van die veertien afwezigen van vandaag een aantal terug, zodat we toch nog eens een elftal van ons eigen spelers kunnen opstellen.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.371