Hoek KVV - Stort Sport B


 Hugo 2005    22 dec 2018: 18:04
 Niets    wedstrijd

Onze laatste wedstrijd van het jaar 2018 was ook tegen één van de sterkste ploegen van 2018.

Onze laatste wedstrijd van het jaar 2018 was ook tegen één van de sterkste ploegen van 2018. Voor deze laatste wedstrijd konden we echter rekenen op 15 spelers. Philippe M., terug uit Spanje, en Stef Rob en Philippe S. kwamen ons versterken. Voor deze laatste wedstrijd en omdat er zoveel reserven waren, kozen we ervoor om regelmatig te vervangen, zodat iedereen wat aan bod kwam. Het was tevens de afscheidsmatch van onze keeper Patrick. Daardoor waren er nog een aantal andere spelers en supporters opgekomen.

We hadden om te beginnen een redelijk sterke ploeg opgesteld. We merkten wel dat deze tegenstrever niet van de minste was, maar met een goede voorlijn en sterk middenveld, konden we ze ver van ons doel houden. De eerste helft eindigde op 0 - 0 maar dat was enkel te wijten aan de twee sterke keepers die een paar mogelijke doelpunten uit hun doel ranselden. Door de wisselingen verslapte onze ploeg eigenlijk niet. Met momenten speelden we heel goed. Een sterke Philippe M. op de rechtsback en Michiel op de voorstopper konden hun aanvallen afbreken.

Bij het begin van de tweede helft konden we hen toch een tiental minuten voor hun doel parkeren. Ze mochten van geluk spreken dat we daar niet scoorden. Dan was er toch weer Mark die op de goede plaats stond om een voorzet binnen te tikken. Kort daarop mochten zij, al dan niet buitenspel, doorspelen en konden ze scoren. We pakten de draad terug op en begonnen weeral onophoudelijk te aanvallen. We moesten wel opletten voor hun tegenaanvallen, maar daarvoor hadden we onze keeper staan natuurlijk. De laatste minuten konden we dan toch nog een aanval afronden en Stef die mee naar voor getrokken was, kon binnen tikken. De laatste wedstrijd van onze Patrick met prachtige safes en geen enkel witterke !!!!!

De laatste minuut was dan het hoogtepunt voor onze keeper. Hij kreeg zijn applausvervanging. Deze was echter zo emotioneel dat de scheids uiteindelijk de match affloot. We hebben onze laatste wedstrijd dan ook prachtig gespeeld en gewonnen met 2 - 1 tegen een sterke tegenstrever.

Nog enkele data te onthouden voor volgend jaar : vrijdag 11 januari is ons jaarlijkse vergadering met nieuwsjaarsreceptie, zaterdag 19 januari is onze jaarlijkse wandeling, zaterdag 02 februari begint ons nieuw seizoen 2019, zaterdag 10 februari gaan we ons terrein en kleedkamers onder handen nemen en last but not least het WE van 30 maart gaan we naar de Ardennen.

Rest mij alleen om alle leden van Hoek KVV en hun familie fijne eindejaarsfeesten te wensen en een gezond en fantastisch 2019.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.354