Hoek KVV - Herkol 3


 admin    25 aug 2018: 18:59
 Niets    wedstrijd

Hoe elke wedstrijd van elkaar kan verschillen.

Hoe elke wedstrijd van elkaar kan verschillen. Vorige week een slechte wedstrijd, weliswaar op een slecht veld tegen een matige tegenstrever, maar toch gewonnen. Vandaag een fantastische wedstrijd, ook gewonnen, maar tegen een sterke tegenstrever. Het was nochtans weer met de hakken over de sloot, maar uiteindelijk hadden we toch 12 man. Kristof kon uiteindelijk driekwart meedoen en Thomas had een nieuweling bij : Nico. We heten hem van harte welkom, want we kunnen hem gebruiken. Met Herkol 3 weten we dat we telkens een sterke tegenstrever voorgeschoteld krijgen, waar we nog maar zelden iets konden tegen rapen. We hadden vandaag 5 andere spelers in de ploeg staan, wat toch weeral een aanpassing was.

Van in het begin was het hollen achter de bal. Nochtans aan onze strijdlust was het niet te merken. Uiteindelijk hadden we qua kansen de eerste helft evenveel aanspraak op een goal als Herkol. Zij deden het met prachtig voetbal, wij al vechtend en strijdend. Daarbij konden we weer rekenen op een goed sluitstuk. Plots floot de scheids voor strafschop voor Herkol. Er was weliswaar een beweging van onze speler, maar hij raakte die van Herkol niet. Deze viel bij het wegdraaien en de scheids liet zich in de luren leggen en floot. Dat was buiten onze Patrick gerekend, want met een magistrale reflex ranselde hij de bal uit zijn doel. Even later moest hij zich toch gewonnen geven en kon Herkol scoren. Van dan bleef er eigenlijk alleen middenveldspel over. Met 0 - 1 gingen we dan ook rusten.

Wat de coach tijdens de rust gedaan heeft, of iets in hun drank, maar we kwamen extra gemotiveerd terug het terrein op. Herkol kwam er eigenlijk niet meer aan te pas en kon geen enkele kans meer bijeen spelen. Wij daarentegen lanceerden de ene gevaarlijke aanval na de andere en ze mochten blij zijn dat hun keeper fantastisch stond te keepen. Na een tiental minuten kon Kristof Sander lanceren en deze nam de keeper tegenvoets. Even later een corner voor ons. De bal bleef hangen en uiteindelijk kon Kristof zijn voet er tegen zetten. Plots stond het 2 - 1 voor ons. Tussendoor had Thomas nog via de vingertoppen van de keeper op de deklat geknald en Yentl op het been van de keeper. Wat er dan gebeurde, weet niemand. Drie spelers van Herkol stonden buitenspel, maar de scheids liet om ongekende reden doorspelen !!! Niemand van ons reageerde, maar Herkol scoorde wel. Uiteindelijk met deze 2 - 2 mochten we tegen deze ploeg best tevreden zijn, maar niet die van Hoek. Thomas perste er op links de zoveelste spurt uit. Zijn voorzet kwam via een speler van Herkol bij Stef terecht, deze legde achteruit en Sander knalde via de onderkant van de deklat zijn tweede binnen. Herkol was dan niet meer in staat om nog te reageren en de scheids floot af.

Uiteindelijk behaalden we een prachtige overwinning tegen deze toch sterke ploeg.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Kadijk 3 om 15.00 uur. Er zijn opnieuw een aantal afwezigen. Hopelijk komen er enkele anderen weer terug, zodat we toch weer 11 man hebben.Dit nieuwsbericht is van Hoek vv website
http://hoekvv.be/news.php?extend.341