Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2152
uniek: 1354

Site ...
totaal: 221586
uniek: 34428

Vet Lindelhoeven - Hoek KVV


 Hugo 2005    24 aug 2019: 17:46
 Niets    wedstrijd

De laatste tijd beschikken we over voldoende spelers, zo ook vandaag.

De laatste tijd beschikken we over voldoende spelers, zo ook vandaag. We hadden 14 man. Echter ter plaatse kwamen we er achter dat we tegen de B reserven moesten spelen ipv de veteranen. Het was een jonge ploeg, die gewoon waren compititie te spelen en over een flinke fysiek beschikten. We hadden onze ploeg goed opgesteld en waren niet van plan om ons te laten afslachten. Er was ook een officiele scheids, dus we hoopten op eerlijkheid.

Aanvankelijk ging het redelijk goed. De eerste tien minuten had onze keeper de bal nog niet veel gezien. We begonnen zelfs een beetje gevaarlijk te worden, maar hun ervaring kwam dan toch naar boven. Het spel ging snel heen en weer. Met het warme weer was dat voor ons fysiek niet simpel. Het middenveld moest serieus pompen terwijl Mark en Philippe het vooraan dikwijls tegen een sterk blok moesten afleggen. Na de drinkpauze begonnen ze plots toch serieus te drukken en werden ze meer en meer gevaarlijk. Gilles diende dan naar te kant te komen met een lichte blessure. Richard ging op zijn plaats spelen en Jochem schoof op naar rechts. Een aanval van hun werd niet ver ontzet, waar ze van net buiten de backlijn een prachtig schot konden afleveren, net buiten het bereik van onze keeper. Even later mocht een verdediger de hele halflijn door maneuvreren en ook prachtig binnenschieten. Dat was een zware domper ondanks een vrij goede eerste helft. We dwongen dan toch nog een corner af. De bal kwam uiteindelijk bij Michiel, maar hij stond met zijn rug naar het doel. Hij wipte de bal dan maar op en deed een omhaal. De bal verdween buiten het bereik van hun keeper in doel.

De tweede helft kwam Wim Thomas M. vervangen. Het spel was zowat hetzelfde als van de eerste helft. Maar plots meende de scheids er wat spanning in te brengen. Tot tweemaal toe liet hij een buitenspel van hun doorgaan. De tweede maal twijfelden zij zelf, zodat Bert nog terug kon komen. Hij schopte de bal weg voor de neus van de aanvaller, waarop deze viel. De scheids vond niet beter dan penalty te fluiten. Waarom, niemand die het wist. Op een haar na zat onze keeper erbij, maar het stond wel 3 - 1. Gelukkig wilde hun verdediging ons tegemoet komen. Een uittrap van de keeper werd slecht terug gespeeld. Philippe zat er nog tussen en kon milderen. Maar de scheids dacht er anders over en liet meters buitspel doorgaan waardoor ze de 4 - 2 eindstand op het bord zetten.

Ondanks we tegen deze sterke jonge ploeg speelden, hebben we het niet slecht gedaan. Als de scheids ons wat beter gezind was geweest hadden we zeker een goed resultaat neergezet.

Volgende week spelen we thuis tegen KWB Bocholt om 15.00 uur.
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
11 jul 15:00
KWB Lindel - Hoek VV

01 aug 15:00
Kaulille KWB - Hoek VV

08 aug 15:00
Hoek VV - Wijerken FC
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juli 2020
Gebeurtenissen deze maand: 1

EEEEEEE


12345
67891012
13141516171819
20212223242526
2728293031

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
09/07 Marc Snoeks (57)
09/07 Michael Goossens (24)
12/07 Wim Van Criekinge (55)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV