Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 1
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 1788
uniek: 1076

Site ...
totaal: 219796
uniek: 33306

Hoek KVV - Cauberg VV


 Hugo 2005    01 jun 2019: 18:27
 Niets    wedstrijd

Vandaag moesten we tegen Cauberg VV.

Vandaag moesten we tegen Cauberg VV. Een ploeg waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Het was een jonge ploeg met heel goed voetbal. Ze kampten net als wij met volk te kort en hadden verschillende voetballers bij gehaald. Wij hadden 9 man, Nelson was er terug bij, Mark en Yentl hadden nog iemand meegebracht en Bilal was ons komen versterken.

In het begin was het er niet aan te zien dat zij een betere voetballende ploeg hadden. Na vier minuten kreeg Nelson de bal in de middencirkel. Hij draaide zich om en snelde naar de goal toe. Hun verdediging spleet open, ze liepen naar al onze spelers, maar lieten Nelson recht op hun doel afgaan. De keeper verkleinde dan ook nog eens niet zijn hoek, waardoor Nelson maar rechtdoor moest trappen in het doel. Het begon fantastisch voor ons. We kregen de éne kans na de andere, speelden goed voetbal, maar vergaten natuurlijk weer te scoren. Onze keeper moest wel een schot uit de hoek ranselen. Cauberg begon toch langzaam maar zeker sterker te worden en naar ons doel op te schuiven. Door kleine foutjes kregen zij ook nog enkele kansen. Na een kwartier kregen ze een corner. Eén van onze spelers werd weggeduwd, waarop ze konden scoren. De scheids liet onbegrijpelijk begaan. Daarna bleef het spel op en neer gaan en speelden we goed mee. Rond het halfuur werd Nelson in het middenveld foutief van de bal gezet. Ondanks protest liet de scheids weeral doorspelen. De bal kwam uiteindelijk bij Guy die terugspeelde op onze keeper. Die kwam uit en wilde de bal wegtrappen. Een valse bots besliste er anders over. De bal ging naast hem door en rolde in het lege doel. Na ons prachtig spel de eerste helft gingen we onbegrijpelijk en onverdiend rusten met een 1 - 2 achterstand.

In de tweede helft kwam Bilal Nelson vervangen die licht gekwetst was en Bradley Richard. Cauberg begon verschroeiend. Hun eerste aanval was meteen prijs. Een prachtig schot zette hen op 1 - 3 voorsprong. Onmiddellijk bij de herneming kregen we aan de middenlijn een vrijschop. Thomas zette de bal over de verdediging in de loop van Mark. Deze verschalkte met zijn snelheid de keeper tussen zijn benen. Het stond nu 2 - 3 en de wedstrijd kon alle kanten uit. Ondanks hun goed voetbal hadden wij toch wel iets meer de bovenhand en kregen we de meeste kansen. Het was echter telkens van net niet. Ofwel kon de keeper pareren, ofwel zat er een voet tussen, ofwel op de paal, ofwel net naast. Rond het halfuur konden zij dan weer uit het niets scoren. Vlak daarop zette Thomas opnieuw een hoge voorzet op Mark vanaf het middenveld. De bal ging over iedereen heen en Mark had enkel een gekraakt schot in huis. Er zat er heel wat effect op de bal en hij botste over de grijpende handen van de keeper heen en bolde rustig in doel. Met een 3 - 4 achterstand en nog enkele minuten te spelen, gingen we nog eens massaal ten aanval, maar het lukte niet meer.

We hebben 3 - 4 verloren, maar onverdiend. Het was tegen een sterke ploeg waar we onze huis alleszins duur verkocht hebben. Met wat meer geluk hadden we er meer kunnen uithalen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen KWB Boseind om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug, want er zijn weer heel wat afzeggingen.
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Goolderheide
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
14 dec 14:30
Boseind KWB - Hoek VV

21 dec 15:00
Hechtel 76 KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
December 2019
Gebeurtenissen deze maand: 3

EEEEEEE


1
234568
91011121315
161718192022
23242526272829
3031
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
25/12 Francy Ramaekers (67)
30/12 Jo Masco (49)
01/01 Stef Witters (50)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV