Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2134
uniek: 1338

Site ...
totaal: 221471
uniek: 34351

Goolderheide - Hoek KVV


 Hugo 2005    27 apr 2019: 16:52
 Niets    wedstrijd

Na enkele barslechte wedstrijden, begint de zon toch stilaan van achter de horizon te komen voor ons ploegske.

Na enkele barslechte wedstrijden, begint de zon toch stilaan van achter de horizon te komen voor ons ploegske. Na de zware tegenstander van vorige week, waar we toch een knap gelijkspel uit de wacht sleepten, was het vandaag weeral een zware verplaatsing naar Goolderheide. We hadden 13 spelers, maar Richard besloot om toch niet mee te doen wegens een pijnlijke knie.

We begonnen niet slecht en voetbalden zelfs redelijk goed. Goolderheide had nochtans een goede ploeg met verschillende voetballende jongeren. Het was zoals altijd een stevige ploeg. Wij hadden natuurlijk ook Gilles en Thomas VA, die zich niet lieten doen en serieus weerwerk gaven. Het meeste balbezit en de gevaarlijkste aanvallen, waren voor ons. Direct doelgevaar kwam er niet uit. Wat mislukte doelschoten en opraapballetjes voor hun keeper was alles wat we konden bieden. Halverwege de eerste helft gingen ze door op links. De voorzet ging over iedereen heen, maar de rechtsbuiten kon mooi afwerken. Het bleef dan ook 1 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam Andries (terug van weggeweest) Michiel vervangen. Voor iedereen goed en wel op zijn plaats stond en de koffie nog zwaar op ons maag lag, stond het 2 - 0. Deze achterstand hadden we zeker niet verdiend. Gelukkig stond even later Andries op de goede plaats. Een afgeweerde bal voor doel kwam in zijn voeten. Hij bleef kalm, zoals altijd, een schoof netjes binnen. Daarna ging het vrij snel. Kristof wilde de bal op links over zijn tegenstrever lobben, maar die kreeg de bal boven zijn hoofd tegen de hand. Hij stond echter binnen de backlijn en de scheids kon niet anders dan penalty fluiten. Niels S. zette zich achter de bal en de bordjes stonden terug gelijk 2 - 2. Dat was al een hele opluchting, maar wel verdiend. Kort daarop werd Yentl op rechts neergelegd, maar ook binnen de backlijn : opnieuw penalty. Nu zette Thomas M. zich achter de bal. En ja, we stonden zowaar op voorsprong. Daarop tackelde Luc in onze backlijn op de bal, maar de scheids voelde zich verplicht om hun ook een penalty te geven. Gelukkig voor ons was hun speler zo vriendelijk om deze naast de goal te zetten. Maar bij hun volgende aanval konden ze toch weer scoren en stonden de bordjes terug gelijk. Onze keeper redde ons dan een paar maal van een achterstand door geweldige safes. Uiteindelijk kon Andries, weer uit het niets, scoren en ons een 3 - 4 voorsprong geven. Nu gaven we het niet meer uit handen en behaalden een prachtige overwinning.

Volgende week spelen we thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur.
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB

20 jun 15:00
Lommel Barrier KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
2930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
09/07 Marc Snoeks (57)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV