Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1552
uniek: 933

Site ...
totaal: 218698
uniek: 32654

De Gul Koersel - Hoek KVV


 Hugo 2005    10 mrt 2019: 13:22
 Niets    wedstrijd

De Gul Koersel is een nieuwe ploeg waar we nog nooit hadden tegen gespeeld.

De Gul Koersel is een nieuwe ploeg waar we nog nooit hadden tegen gespeeld. We wisten dan ook niet wat ons te wachten stond. Deze ploeg is sinds een paar jaar ook actief in Noord Limburg, omdat ze volgens zeggen in hun regio geen ploeg meer vonden van hun caliber. Aangezien ze op hun terrein aan het werken waren, moesten we spelen op één van de terreinen van Weerstand Koersel. We kregen dan een kunstgrasveld voorgeschoteld met grote afmetingen. Door het feit dat zij allemaal redelijk goede spelers hadden tussen 25 en 40 jaar, konden we het al raden. Aan hun uiterlijk te zien waren het ook nog allemaal compititiespelers geweest die degelijk op hun benen stonden en als het moest tot op het randje gingen (en soms erover). Bij ons was het dan weer huilen met de pet op. We hadden 10 spelers en geen keeper. Gelukkig kon Yentl zijn vriend overtuigen (Jonas) en had Thomas VA zijn vriend bij. Zodoende kon Jo op de bank beginnen en hadden we nog een redelijke ploeg.

Aanvankelijk schrokken we toch wel wat van de afstanden van het grote te terrein en het feit dat er geen valse botsen waren en dat de bal mooi over het terrein rolde. Maar goed we begonnen schroeiend hard. Na twee minuten kon Richard net over de helft een bal onderscheppen. Deze kwam in de voeten van Gilles. Hij zette zijn turbo op, ging twee drie man voorbij en schoot over de grond met wind mee netjes in de hoek. De keeper was nog niet echt opgewarmd en zag de bal in de hoek verdwijnen. We kregen dan toch nog een paar kleine kansjes en Niels S. loste enkele schoten maar nu was de keeper wel opgewarmd. Vanaf eigen helft zette Niels S. een bal op Marc en over de verdediging. Hij kon van zijn snelheid gebruik maken en lobde prachtig de uitgekomen keeper. Er was dan nog een vrijschop van Thomas M. die op de hoek van deklat en paal viel en een megatonschot van Niels S. dat op miraculeuze wijze door de keeper gered werd. Maar na 20 minuten op dat veld begon ons kaarsje langzaam uit te doven. Hun aanvallen werden steviger en steviger, ook letterlijk. Ze wonnen elk duel, desnoods met geweld, want dat schuwden ze niet en hun ervaring als compititiespelers begon boven te komen. We wonnen geen enkel duel meer en lagen, door licht duw werk en sluwe streken, meer op de grond dan dat we recht stonden. Ze kregen dan een lichte duwfout toegewezen op de hoek van de backlijn. Het schot ging tussen de benen van Richard door en week even af buiten het bereik van onze keeper. Onze keeper had net voordien nog een zware aanslag overleefd, niet gefloten door de scheids. Met 1 - 2 voorsprong konden we wel gaan rusten, maar de tweede helft hadden ze windvoordeel.

We begonnen de tweede helft met dezelfde 11, terwijl zij nog een paar sterkere konden opstellen. Ze begonnen dan met een verschroeiend tempo en versmachtten ons zowaar op onze helft. Onze keeper moest alles uit de kast halen om de ballen uit zijn doel te houden. Het kon natuurlijk niet blijven duren. Hun scoringsmachine was op gang gekomen terwijl bij ons de gekwetsten weeral één na één vielen te betreuren. Eerst viel Thomas VA terug uit en werd vervangen door Jo. Gilles en Yentl begonnen ook weer wat last te voelen van hun vroegere kwetsuren, maar konden toch nog blijven spelen, weliswaar niet meer aan 100 %. Dan was het natuurlijk onmogelijk om tegen deze ploeg een degelijk resultaat neer te zetten. Ze konden dan nog 4 maal scoren, maar toch telkens na een duel waarin zij lichte foutjes maakten en niet gefloten door de scheids. We werden echt verslagen door de ervaring van hun spelers en de scheids die dat allemaal toeliet (zoals in compititie).

Volgende week spelen we thuis tegen Zwarte Goud om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug en vallen de kwetsuren mee.
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Rena Boys 0
Hoek VV 1
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
26 okt 15:00
Hoek VV - De Gul Koersel

02 nov 15:00
Hoek VV - Wijchmaal SP vet.

09 nov 15:00
Vriendenkring - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Oktober 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12346
789101113
141516171820
212223242527
28293031


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/11 Philippe Steijvers (28)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (64)
01/01 Stef Witters (50)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV