Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 267
uniek: 144

Site ...
totaal: 211322
uniek: 28750

KWB Bocholt - Hoek KVV


 admin    04 nov 2018: 10:37
 Niets    wedstrijd

We konden vandaag opnieuw over 14 spelers beschikken.

We konden vandaag opnieuw over 14 spelers beschikken. Uiteindelijk zijn er 13 komen opdagen. Het vroege beginuur van de wedstrijd zal daar wel iets voor tussen gezeten hebben. Anderzijds was dat vroege beginuur ook in ons voordeel. Zo konden de Genk supporters nog meespelen en tijdig vertrekken. Langs het terrein stonden dan nog wel een aantal die niet konden meedoen of gekwetst waren.

Op het terrein was het ook niet veel soeps. Of het nu aan de slechte staat van het terrein lag, aan de eerste koude of aan de gebrekkige opwarming, weet ik niet, maar bij ons vielen de gekwetsten met bosjes neer. Na enkele minuten moest Marnick al naar de kant met een spierblessure. De lange inactiviteit zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Mark kon al direct opdraven. Na een tiental minuutjes was het de beurt aan Thomas VA. Michael, onze tweede en laatste reserve, mocht ook oplopen. Daarop voelde Wim iets, maar we hadden geen reserven meer, dus moest hij blijven verder hinkelen. Na wat heen en weer gestamp op het hobbelige veld begonnen toch de eerste kansjes te komen. Er was slecht spel aan beide zijden en meer dan twee passes werden er niet gegeven. Gelukkig voor ons lukte dat bij ons soms iets meer en waren we dan ook iets gevaarlijker. Halverwege de eerste helft kon Mark plots uit het niets scoren. Deze voorsprong konden we vast houden tot met de rust. Ondertussen had Richard bij een tussenkomst zijn knie bezeerd en kon niet meer verder. Thomas VA voelde dat het wat beter ging en kwam op zijn plaats.

De tweede helft was zowat hetzelfde spelbeeld. Een beetje holder de bolder voetbal met af en toe wat kansjes die langs onze zijde iets meer waren. Benny was onder de helft toegekomen en wilde, als er een paar schoenen van iemand paste, deze nog eens aantrekken. Even later kon Wim dan toch gaan rusten en kwam Benny opdraven. Dan hadden we de mooiste aanval van de wedstrijd en even mooi afgerond. Thomas VA kreeg op de middenlijn de bal toegespeeld. Hij dreef iets op en stak door naar Niels S. Deze ging naar de linker hoek en zette strak voor. Thomas M. miste nog alsook de keeper. Mark stond gewoon te wachten en kon de bal eigenlijk in doel blazen. Hij zette zijn voet, de bal botste ertegen en ging in het lege doel. Met deze mooie voorsprong gingen we de laatste minuten in. We speelden toch iets beter en zaten veel op Bocholt hun helft. Mark zette de bal door op Niels en deze rende alleen op de keeper af. Hij zette de bal hard en zuiver over de grond naast de keeper en het stond 0 - 3. We begonnen dan onnodig wat meer risico's te nemen en dat maakte dat Bocholt toch nog kon tegenscoren. Dat was echter het laatste wapenfeit want de scheids floot bij dit laatste doelpunt af.

Ondanks deze rare match hebben we toch een mooie overwinning behaald met 1 - 3. We hopen dat de gekwetsten deze week hun wonden helen en dat ze volgende week terug paraat zijn. We spelen dan op KFC Hamont om 15.00 uur, samenkomst aan de Ralley om 14.00 uur.
0 Reacties
Vorige wedstrijd
Hoek VV 2
Eksel KWB 0
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
22 dec 14:30
Hoek VV - Stort Sport B
Komende activiteiten
19 jan 11:00 om 11:00
Wandeling hoek vv
December 2018
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
24252627282930
31

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
19/12 Bert Vanvaerenbergh (63)
25/12 Francy Ramaekers (66)
30/12 Jo Masco (48)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV