Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 6, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 23414
uniek: 13853

Site ...
totaal: 200732
uniek: 24709
Hoek KVV - Vet KFC Eksel
Vandaag kregen we één van de sterkste tegenstrevers voorgeschoteld. Door omstandigheden konden we vandaag niet over onze sterkste ploeg beschikken. Aanvankelijk waren we maar net met 11 spelers, maar Philippe S. bracht een serieuze versterking mee, Philippe M. kwam toch opdagen (ondanks eerdere afzegging) en Philippe L. wilde nog eens een keertje meedoen. Gelukkig maar want anders hadden we niet met 11 geëindigd.

Eksel liet ons onmiddellijk zien dat zij de voetballende veteranenploeg waren. Maar zoals gewoonlijk tegen dergelijke sterke tegenstrevers plooiden we ons dubbel en lieten we ons zeker niet in een hoekje wegdrukken. Met onze achterlijn, Sam rechts, Bert en Gert Jan in midden en Pieter links, had onze Patrick W. een sterk viertal voor hem staan. Yentl, Wouter, Andries en Thomas hadden het moeilijk in het middenveld maar konden toch hun streng trekken. Philippe S. en Kristof moesten het vooraan opnemen tegen een ijzersterke achterlijn. Na een kwartier hadden wij toch al een paar meer kansen gehad dan Eksel. Maar hun keeper stond goed te keepen en verder wilden we het te zeer forceren. Echte kansen heeft Eksel ook niet gehad, maar als het wat gevaarlijk werd was onze Patrick W. paraat. We lieten Eksel dan ook niet echt in hun spel komen en vochten als leeuwen. Met de rust waren we dan ook tevreden met een 0 - 0.

Met de rust stopte Kristof (wilde persé naar Standard gaan kijken) en had Gert Jan voor zijn eerste wedstrijd last van zijn spieren. Niels VB en Philippe M. kwamen hun plaats in nemen. Sam die ook licht gekwetst was werd dan vervangen door Philippe L. Ondanks dat onze ploeg niet echt versterkt werd, waren de meeste kansen toch voor ons. Philippe M. ging op links door. Hij kon Thomas vinden die tot tegen de achterlijn ging, voorzette en PhilippeS. zijn VIJFTIGSTE van het seizoen liet maken. Dat vonden die van Eksel niet leuk en het werd wat grimmiger op het terrein. Kleine foutjes werden uitvergroot en de scheids moest zijn best doen om het niet uit de hand te laten lopen. Ze begonnen harder en harder te drukken. Patrick W. kon de gelijkmaker nog een paar keer uit zijn goal ranselen, maar een paar minuten voor affluiten konden ze toch scoren. Ondanks dat mogen we toch tevreden zijn met de 1 - 1 eindstand, wat toch een juiste uitslag is.

Volgende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd van het jaar 2017 op Herkol om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 16 december 2017 - 17:19:32 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Blauw Wit B
Vandaag hadden we vijftien spelers. Niels VB en Jo hadden er niet echt veel zin in en beslisten, wel ter beschikking te blijven maar niet mee te doen. Onze tegenstrever was nog een echte veteranenploeg, maar wel stevig en redelijk goed voetballend. De wedstrijd was er één van twee volledig verschillende helften.

De eerste helft begonnen we goed, stevig en lieten we de tegenstrever niet veel kans om te voetballen. We lieten de bal goed rond gaan, vielen goed aan, maar waren niet echt gevaarlijk. Na een kwartiertje dan toch een degelijke aanval. Sander werd op links gelanceerd. Zijn voorzet werd in één tijd door Philippe S. onder de deklat in geknald. Even later was het de beurt aan Kristof. Hij pikte weer zijn bijna wekelijks goaltje mee. Dan kwam Niels S. aan de beurt. Hij werd op rechts het straatje ingestuurd. Hij was eerder op de bal dan zijn tegenstrever en knalde op zijn gekende manier de netten bol. Kristof kopte nog eens op de deklat. Met een mooie 3 - 0 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Philippe M. Sander vervangen. Zo vlot alles ging tijdens de eerste helft, zo moeilijk was het in de tweede. Niets lukte nog, weinig passes kwamen bij de man en we lieten de bal teveel bij de tegenstrever. Dat leidde natuurlijk tot een eerste tegendoelpunt. Halverwege de tweede helft verving Wim Guy. We bleven knoeien, met kansen morsen, minder goed verdedigen dan de eerste helft en wat iedereen verwachtte gebeurde ook. De tegenstrever kreeg een penalty. Iedereen langs de lijn beweerde van niet alsook de spelers van Hoek, maar de scheids was niet om te praten. Bij 3 - 2 begon het natuurlijk spannend te worden. Blauw Wit voelde dat er meer in zat en wij begonnen stilaan te panikeren, want er zat weinig beterschap in. Dan werd Kristof onderuit gehaald in de backlijn. De scheids floot opnieuw penalty. Philippe S. werd de kans geboden om op een gemakkelijke manier zijn 50ste van het seizoen te maken. Hij liep aan en knalde de bal over de deklat. Even later floot de scheids gelukkig af en konden we toch de overwinning thuis houden.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Vet Eksel om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 09 december 2017 - 17:45:24 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Peer - Hoek KVV
De laatste tijd mogen we zeker niet klagen over het aantal spelers. Vandaag waren er opnieuw 14, ondanks weer enkele afwezigen.
Peer had de vorige wedstrijd een vrij jonge ploeg waar we niet tegenop konden. Vandaag hadden ze een mix van veteranen en jonge gasten. Onze coach kon dan een ijzersterk middenveld opstellen.

Dit was van in het begin duidelijk, want zij speelden met 7 achteraan en wij bijna altijd op hun helft. Nochtans waren we niet echt gevaarlijk of hadden veel kansen. Buiten enkele hoge ballen moest onze keeper ook niet veel pakken. Een eerste goal van ons kon eigenlijk niet uitblijven, maar het was toch telkens van niet. Niels S. kon dan op rechts doorgaan. Zijn voorzet werd in eigen doel getrapt. Even later moest Niels VB. aan de noodrem trekken en was blij met een gele kaart. De vrijschop net buiten de backlijn, werd mooi binnengeschoten. Het eerste schot op doel was goal voor hen. Daarna ging Niels S. door op links. Zijn voorzet werd opnieuw in eigen doel gewerkt. Met wat geluk gingen we met 1 - 2 voorsprong rusten.

In de tweede helft kwam Jo Niels VB vervangen, Kristof Wouter en Bilal Sam. Het spel was ongeveer hetzelfde. Peer wilde aanvallen, maar kwamen niet veel verder dan onze backlijn. We begonnen meer en meer te drukken. We begonnen echter wat kansjes de nek om te wringen en waren bang voor de tegenprik. Yentl kon dan Niels S. op rechts vrij spelen. Deze liet uiteindelijk de keeper geen schijn van kans. Vlak daarop zette Niels S. voor en kon de inlopende Kristof binnenkoppen. Daarna werd Philippe S. op links vrij gespeeld en kon hij ook zijn goaltje meepikken. Peer kon dan nog eens tegenscoren. We lieten nog wel een aantal kansjes onbenut, maar waren toch tevreden met het goede spel en de 2 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Sp Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 02 december 2017 - 18:00:41 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Stormvogels - Hoek KVV
Tegen onze tegenstander van deze week Stormvogels, moeten we steeds het beste van onszelf geven om te kunnen overleven. Dat was vandaag niet anders. De coach kon over 15 à 16 spelers beschikken, maar er waren er enkelen die niet kwamen opdagen. Met 14 man moest het ook wel lukken. Na de prachtige twee vorige wedstrijden in het achterhoofd, kon het eigenlijk niet mislukken. Stormvogels had wel een jonge, snelle en vinnige ploeg.

Het was van bij aanvang duidelijk dat we het niet gemakkelijk zouden krijgen. Stormvogels had een paar heel snelle pijlen in de voorlijn staan, die onze iets oudere verdediging wel pijn konden doen. Nochtans kregen we zoals bijna elke match de eerste minuten enkele kansjes, maar het lukte niet. Stormvogels kreeg dan in de gaten dat ze hun super snelle pijl tegen onze Niels VB moesten zetten. En inderdaad, twee snelle tegenaanvallen brachten voor hen ook 2 doelpunten teweeg. Niels VB voelde zich daar dan ook niet goed bij en vroeg om zijn vervanging. Gilles moest dan maar de snelheid uit de tegenstrever halen. Al bij al lukten we daar toch wat in, want ze konden niet meer scoren, al stond onze Patrick W. weer sterk te keepen. Aanvallend kwamen we niet echt in het stuk voor, we probeerden wel maar het was op het laatste weer van net niet.

De tweede helft kwam Stef Bilal vervangen. In het begin leek het erop dat het beter zou gaan en dat we zelfs aansluiting zouden krijgen. Maar daarop weer een snelle tegenaanval van een snelle pijl en het stond 3 - 0. Daarna hadden we een iets mindere periode en moesten we rekenen op een sterke Patrick W. of het was een onoverbrugbare score geworden. Dan bracht de coach Sam in in de plaats van Kristof. Plots kwam er ook in onze aanval iets meer snelheid. Eerst kon Philippe M. na een mooie aanval scoren en daarna was het de beurt aan Thomas. Omdat het plots zo goed draaide en we zeker gelijk zouden komen, gaf de coach aan de reserven (die kou stonden te lijden naast het terrein) om zich te gaan douchen. Dan sloeg het noodlot toe. Eerst geraakte Wim gekwetst. Kristof die al gedoucht was, kleedde zich vlug om en kwam nog terug. Even later geraakte ook Stef gekwetst en was het de moeite niet meer om nog iemand zich te laten omkleden. Door deze kwetsuren viel ook onze aanvalslusten stil en was Stormvogels zo slim om de snelheid uit ons spel te halen. De scheids hielp dan ook nog een beetje om buitenspel te fluiten die er geen was en nog enkele andere kleine foutjes in ons nadeel te fluiten.

Spijtig dat we hier nipt verloren, maar eigenlijk maakten we ook niet echt aanspraak op een overwinning. Ons spel en inzet was niet echt dezelfde zoals de vorige weken. De tegenstrever was natuurlijk ook wel weer anders.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur. Hopelijk gaat het goed met de gekwetsten en komen enkele afwezigen weer terug.


Geplaatst door admin op zondag 12 november 2017 - 12:59:24 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Jerommekes 1
Na de prachtige wedstrijd en uitslag van vorige week, kon de coach met nagenoeg dezelfde ploeg starten tegen Jerommekes 1. Alleen werd Niels S. vervangen door Philippe M. en wisselde Niels VB zijn shirt van scheids terug in in deze van rechtsback.

We begonnen dit keer echt verwoestend. De eerste minuut was het al raak. We onderschepten een bal van hun verdediging. Bilal zette de bal mooi over de verdediging en Philippe S. maakte zijn eerste kans af. Met een knal zette hij de netten bol. Een tiental minuten later stond het echter weer gelijk. Een schot van net buiten de backlijn ging net naast de paal en buiten het bereik van onze keeper binnen. Onze reactie was : nog beter en nog sneller voetballen. Na enkele slappe schotjes op doel, was er weer een splijtende aanval. De bal werd afgeweerd en kwam in de voeten van Andries. Zijn schot ging via een been van de tegenstrever in doel. Een beetje geluk maar de aanval vooraf was mooi. Even later werd Philippe S. terug het straatje ingestuurd. Ditmaal een prachtige pas van Sander. Philippe S. torpedeerde de keeper en de netten. Daarna ging hij terug door op rechts. Hij zette hard en over de grond voor. Yentl was goed gevolg en moest er alleen maar naar schuiven. De bal verdween in doel. Met een mooie 4 - 1 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Gilles Kristof vervangen. Jo en Sam wilden nog even wachten. We begonnen weer goed, snel en stevig aanvallen. Philippe S. werd op rechts nog maar eens weggestuurd. Hij ging recht op zijn doel af, de goal, en jawel hij knalde zijn derde tegen de netten. Ondertussen kon Jerommekes 1 nog eens tegenscoren. Na een kwartier kreeg Andries op de linker flank de bal. Hij ging door tot bijna de achterlijn. Zijn voorzet ?? dwarrelde over de keeper en ging in de verste hoek binnen. Door het snelle spel begonnen we toch een beetje moe te worden en moesten de bal aan de tegenstrever laten. Niels VB was zo moe dat Sam hem moest komen vervangen. Jerommekes 1 kon dan toch nog een keer scoren met een afstandsschot. Met een laatste krachtinspanning konden we de wedstrijd tot een goed einde brengen.

We hebben tegen deze sterke tegenstrever een mooie overwinning behaald : 6 - 3.

Volgende week spelen we uit op Stormvogels om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley omstreeks 14.10 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 04 november 2017 - 17:40:20 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina   <<        >>  
Vorige wedstrijd
Hoek VV 2
Stormvogels 2
  
Doelpunten
Niels Scheveneels
  
Komende wedstrijden
24 feb 15:00
Real Damsheide - Hoek VV

03 mrt 15:00
Hoek VV - Vet. Blauw-Wit

10 mrt 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
23 mrt 10:00 om 10:00
Weekend Ardennen
Februari 2018
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE124
5678911
121314151618
192021222325
262728Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
16/03 Niels Van Baelen (33)
22/03 Frank Van Moll (60)
05/04 Rene Draslik (58)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV