Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
Online
Gasten: 2, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 55
(Leden: 0, Gasten: 55) op 04 sep 2012: 06:33

Leden: 58
Nieuwste lid: Gilles
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 12
uniek: 9

Deze pagina ooit ...
totaal: 24385
uniek: 14478

Site ...
totaal: 202431
uniek: 25560
KWB Overpelt - Hoek KVV
Vandaag heel veel afzeggingen, maar net met 11 spelers. Gelukkig dat Bilal zijn oude ploeg nog kwam voort helpen. Philippe M. speelde zijn laatste wedstrijd en is de 4° speler die onze club verlaat. Verder moesten we op een heel slecht en klein veld spelen.

Aanvankelijk ging het nog redelijk goed en kregen we enkele kansjes. Het spel was zowat zoals het veld en liep voor beide ploegen voor geen meter. Dan toch een aanval op links. Philippe M. zette voor en zijn bal week via een verdediger in doel. Een mooi afscheid voor hem. De tegenstrever kwam er niet aan te pas. Dan toch eens twee aanvallen en jawel twee doelpunten van hen. Met deze 2 - 1 stand gingen we rusten.

De tweede helft probeerden we het met Wouter meer vooraan, maar niets lukte nog. We bleven veel in balbezit en veel aanvallen, maar telkens dat laatste tikje. We dachten al onze eerste nederlaag geïnkasseerd te hebben, maar de allerlaatste minuut kregen we nog een penalty. Wim zette deze om en zodoende behaalden we toch nog een gelijkspel.

Het was een wedstrijd die we nooit mochten verliezen, maar uiteindelijk waren we toch blij nog een gelijkspel te hebben behaald.

Volgende week spelen we uit bij Jerommekes 1 om 16.30 uur. Er zijn weer heel wat afzeggingen. We hopen aan 11 spelers te komen.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 maart 2018 - 17:58:06 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Blauw Wit
Wegens een besneeuwd en bevroren speelveld werd deze wedstrijd afgelast.

Volgende week spelen we op KWB Overpelt om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 03 maart 2018 - 13:31:04 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Real Damsheide - Hoek KVV
De echte derby werd nog gespeeld op Damsheide. We hadden veertien spelers. Er waren toch wel wat afwezigen en daarom moest de ploeg serieus vertimmerd worden. Damsheide had maar tien spelers en Guy ging dan met hen meedoen. Daarop bleef Niels VB als enige achterspeler achter. Andries en Gilles gingen dan achter spelen en Jo als linksback (Pieter was iets later).

Of het aan de kou lag of aan de opstelling, we kregen er niet echt de swong in. Veel balverlies, slechte passes, het was gewoon een slechte match. Niels S. probeerde een paar maal, maar kreeg zijn kanon niet gericht. Damsheide stelde echter niets voor. Uiteindelijk kon Gilles toch een doorsteekpas geven op Niels S. en stond het 0 - 1. Even later kon Kristof doorzetten en was het 0 - 2. Alhoewel we slecht bleven voetballen, kon Damsheide er geen gebruik van maken. Gilles viel dan licht gekwetst uit en Pieter ging in zijn plaats spelen.

In de tweede helft kwam Yentl Jo vervangen. Het spel beterde er niet op. Er was wel goede moed, maar er zat niet veel kracht in. Thomas probeerde nog maar het lukte ook niet. Plots kon Damsheide nog tegenscoren ook. Als we gespeeld hadden zoals onze voorgaande matchen, had er misschien wel een monsterscore ingezeten. Niels S. kon dan toch nog eens een schot afleveren, wat de keeper op het verkeerde been zette. Even later probeerde Thomas het nog eens op vrijschop. Hij krulde de bal mooi over de muur en buiten het bereik van de keeper in doel. Vermoedelijk door de kou, viel de ene na de andere uit met kwetsuren en floot de scheids af. Het bleef toch bij een mooie 1 - 4 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen de Veteranen van Blauw Wit.

Geplaatst door admin op zaterdag 24 februari 2018 - 17:26:37 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stormvogels
Ondanks dat we vandaag over 14 spelers beschikten, waren er toch enkele belangrijke afwezigen. Wim (gekwetst), Wouter (??), Jo en Thomas (ziek) waren er niet of konden niet meedoen. Deze week meldde Bilal zijn afscheid aan en vandaag was het de beurt aan Philippe M. Dat is op een paar weken 4 spelers die afhaken. Alhoewel dat vandaag Philippe S. weer kwam opdagen en ons één helft uit de nood hielp. Onze tegenstrever was zoals altijd een sterke en goed voetballende tegenstrever.

We hadden geen scheids. Iemand van de tegenstrever was bereid om deze moeilijke taak op zich te nemen. Het spel ging goed op en neer en de keepers eisten een hoofdrol op. Zowel onze keeper als die van de tegenpartij deden enkele wonderbaarlijke reddingen. Een gelijkspel zou dan ook gerechtvaardigd zijn maar bij een hoekschop werd de bal door een verdediger in eigen doel gewerkt. Met deze gevleide 1 - 0 gingen we naar de rust toe. Het terrein was zeer glad door de bevroren ondergrond en liet goed voetballen niet echt toe. Een klein foutje werd door de scheids bestraft met een penalty. Onze spelers gingen iets te heftig te keer, zodat de scheids het voor bekeken hield en zijn fluitje inleverde. Gert Jan nam de taak op zich. Guy ging op zijn plaats spelen. De penalty werd gemist zodat het 1 - 0 bleef.

In de tweede helft ging Niels VB fluiten en deed dat voortreffelijk. Kristof kwam in, Sander en Gilles namen plaats op de bank en Philippe S. op zijn gekende plaats. Voor onze keeper was het de tweede helft iets rustiger en niets liet vermoeden dat zij zouden kunnen scoren. Wij begonnen meer en meer te drukken en de 2 - 0 was niet ver meer af. Maar een verre uittrap van hun keeper besliste er anders over. De bal ging over onze verdediging heen en hun snelle spits maakte er 1 - 1 van. Sander kwam terug in de plaats van Philippe M. Pieter rukte op met de bal. Hij zette langs de lijn naar Sander. Die zette scherp voor tussen verdediging en keeper en Niels S. knalde de 2 - 1 op het bord. We dachten dat de overwinning nu binnen was, maar een verre trap van de keeper herhaalde hun eerste goal. Met deze 2 - 2 was uiteindelijk iedereen tevreden, maar normaal hadden we moeten winnen.

Volgende week spelen we op Damsheide om 15.00 uur. De wedstrijd gaat door op de terreinen van KWB Boseind (Esperanza).

Geplaatst door admin op zaterdag 17 februari 2018 - 17:59:43 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Jong Wijerken
Onze tweede wedstrijd van het seizoen, onze tweede sterke tegenstrever. Dit Jong Wijerken was nog sterker dan onze tegenstrever van vorige week, toch op voetbalgebied. Wij moesten ons spitsenduo (Niels S. en Philippe S.) missen. Philippe S. was vrij en is dan toch komen opdagen. De coach wilde de eerste helft zien hoe het ging zonder hem en hield hem als joker achter de hand. Verder was Wouter, Kristof, Philippe M. en Pieter terug.

De wedstrijd was zoals we verwacht hadden. Zij voetbalden en wij vochten als leeuwen. Qua kansen bleef het de eerste helft zowat gelijk. Echt uitgespeelde kansen hebben ze niet veel gehad en wij hebben er ook enkele gemist. We hadden daarenboven nog wat tegenslag met onze achterlijn. Eerst viel Bert uit met een bloedneus na een onzacht contact met een tegenstrever. Hij werd vervangen door Pieter, wat niet echt een verzwakking was. Pieter viel uitstekend in. Toen Bert bekomen was vroeg Niels VB om te vervangen. Hij merkte dat hij zijn tegenstrever niet echt aankom en zette Bert daar tegen. Daarna vielen Wim en Gert Jan kort na elkaar uit met een spierblessure. Dat was natuurlijk andere koek om die te vervangen. Niels VB ging terug rechtsachter. Bert ging laatste man en Gilles er vlak voor. Philippe M. ging voorin spelen en Wouter naar het middenveld. We hadden het even moeilijk, maar toen iedereen op zijn plaats stond konden we het evenwicht herstellen. Het bleef 0 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam onze joker op. Philippe M. ging rechtsachter en Niels VB terug naar de bank. Het was duidelijk dat er voorin meer gevaar was, maar achterin stond er ook terug een sterk blok. Ons middenveld moest zwemmen tegen hun sterk middenveld, maar door onze sterkte achterin en twee snelle voorin, konden zij zich toch handhaven. Na een kwartier hadden we een sterke tiental minuten. We drukten hun tegen het doel en creëerden toch heel wat gevaar. Plots namen ze over en waren zij weer gevaarlijk. Onze keeper moest een paar keer gevat uitkomen om met een vliegende sliding de bal te ontzetten. Dan werd Thomas op links gelanceerd. Hij kon doorgaan. Zijn voorzet werd nog geraakt door een tegenstrever, maar ging over de keeper en jawel onze joker, Philippe S. stond op de goede plaats en moest maar binnen knikken. Daarna hebben we nog gestreden als leeuwen om de overwinning thuis te houden.

Een fantastische overwinning tegen een sterke tegenstrever. Het terrein lag er dan ook glibberig bij. Bevroren ondergrond met een licht ontdooid bovenlaagje. Bij elk balcontact was het dan ook schuiven.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen opnieuw een sterke tegenstrever : Stormvogels. We spelen dan wel om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 februari 2018 - 17:40:46 | Lees/plaats reactie: 0 | printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina   <<        >>  
Vorige wedstrijd
Hoek VV 4
Lilse Bosuilen 3
  
Doelpunten
Wim Vermeulen
Thomas Moors
Michiel Neeskens (x2)
  
Komende wedstrijden
28 apr 15:00
Peer SV - Hoek VV

05 mei 15:00
Hoek VV - Sparta Blauw wit

12 mei 15:00
Boseind KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
April 2018
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE


1
234568
91011121315
161718192022
232425262729
30

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
09/05 Rudy De Cremer (57)
11/05 Andries Froeyen (28)
20/05 Hugo Scheveneels (67)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV