Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 5
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 814
uniek: 482

Site ...
totaal: 214198
uniek: 30165
Hoek KVV - Sp Blauw Wit B
Vandaag hadden we vijftien spelers. Niels VB en Jo hadden er niet echt veel zin in en beslisten, wel ter beschikking te blijven maar niet mee te doen. Onze tegenstrever was nog een echte veteranenploeg, maar wel stevig en redelijk goed voetballend. De wedstrijd was er één van twee volledig verschillende helften.

De eerste helft begonnen we goed, stevig en lieten we de tegenstrever niet veel kans om te voetballen. We lieten de bal goed rond gaan, vielen goed aan, maar waren niet echt gevaarlijk. Na een kwartiertje dan toch een degelijke aanval. Sander werd op links gelanceerd. Zijn voorzet werd in één tijd door Philippe S. onder de deklat in geknald. Even later was het de beurt aan Kristof. Hij pikte weer zijn bijna wekelijks goaltje mee. Dan kwam Niels S. aan de beurt. Hij werd op rechts het straatje ingestuurd. Hij was eerder op de bal dan zijn tegenstrever en knalde op zijn gekende manier de netten bol. Kristof kopte nog eens op de deklat. Met een mooie 3 - 0 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Philippe M. Sander vervangen. Zo vlot alles ging tijdens de eerste helft, zo moeilijk was het in de tweede. Niets lukte nog, weinig passes kwamen bij de man en we lieten de bal teveel bij de tegenstrever. Dat leidde natuurlijk tot een eerste tegendoelpunt. Halverwege de tweede helft verving Wim Guy. We bleven knoeien, met kansen morsen, minder goed verdedigen dan de eerste helft en wat iedereen verwachtte gebeurde ook. De tegenstrever kreeg een penalty. Iedereen langs de lijn beweerde van niet alsook de spelers van Hoek, maar de scheids was niet om te praten. Bij 3 - 2 begon het natuurlijk spannend te worden. Blauw Wit voelde dat er meer in zat en wij begonnen stilaan te panikeren, want er zat weinig beterschap in. Dan werd Kristof onderuit gehaald in de backlijn. De scheids floot opnieuw penalty. Philippe S. werd de kans geboden om op een gemakkelijke manier zijn 50ste van het seizoen te maken. Hij liep aan en knalde de bal over de deklat. Even later floot de scheids gelukkig af en konden we toch de overwinning thuis houden.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Vet Eksel om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 09 december 2017 - 17:45:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Peer - Hoek KVV
De laatste tijd mogen we zeker niet klagen over het aantal spelers. Vandaag waren er opnieuw 14, ondanks weer enkele afwezigen.
Peer had de vorige wedstrijd een vrij jonge ploeg waar we niet tegenop konden. Vandaag hadden ze een mix van veteranen en jonge gasten. Onze coach kon dan een ijzersterk middenveld opstellen.

Dit was van in het begin duidelijk, want zij speelden met 7 achteraan en wij bijna altijd op hun helft. Nochtans waren we niet echt gevaarlijk of hadden veel kansen. Buiten enkele hoge ballen moest onze keeper ook niet veel pakken. Een eerste goal van ons kon eigenlijk niet uitblijven, maar het was toch telkens van niet. Niels S. kon dan op rechts doorgaan. Zijn voorzet werd in eigen doel getrapt. Even later moest Niels VB. aan de noodrem trekken en was blij met een gele kaart. De vrijschop net buiten de backlijn, werd mooi binnengeschoten. Het eerste schot op doel was goal voor hen. Daarna ging Niels S. door op links. Zijn voorzet werd opnieuw in eigen doel gewerkt. Met wat geluk gingen we met 1 - 2 voorsprong rusten.

In de tweede helft kwam Jo Niels VB vervangen, Kristof Wouter en Bilal Sam. Het spel was ongeveer hetzelfde. Peer wilde aanvallen, maar kwamen niet veel verder dan onze backlijn. We begonnen meer en meer te drukken. We begonnen echter wat kansjes de nek om te wringen en waren bang voor de tegenprik. Yentl kon dan Niels S. op rechts vrij spelen. Deze liet uiteindelijk de keeper geen schijn van kans. Vlak daarop zette Niels S. voor en kon de inlopende Kristof binnenkoppen. Daarna werd Philippe S. op links vrij gespeeld en kon hij ook zijn goaltje meepikken. Peer kon dan nog eens tegenscoren. We lieten nog wel een aantal kansjes onbenut, maar waren toch tevreden met het goede spel en de 2 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Sp Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 02 december 2017 - 18:00:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Stormvogels - Hoek KVV
Tegen onze tegenstander van deze week Stormvogels, moeten we steeds het beste van onszelf geven om te kunnen overleven. Dat was vandaag niet anders. De coach kon over 15 à 16 spelers beschikken, maar er waren er enkelen die niet kwamen opdagen. Met 14 man moest het ook wel lukken. Na de prachtige twee vorige wedstrijden in het achterhoofd, kon het eigenlijk niet mislukken. Stormvogels had wel een jonge, snelle en vinnige ploeg.

Het was van bij aanvang duidelijk dat we het niet gemakkelijk zouden krijgen. Stormvogels had een paar heel snelle pijlen in de voorlijn staan, die onze iets oudere verdediging wel pijn konden doen. Nochtans kregen we zoals bijna elke match de eerste minuten enkele kansjes, maar het lukte niet. Stormvogels kreeg dan in de gaten dat ze hun super snelle pijl tegen onze Niels VB moesten zetten. En inderdaad, twee snelle tegenaanvallen brachten voor hen ook 2 doelpunten teweeg. Niels VB voelde zich daar dan ook niet goed bij en vroeg om zijn vervanging. Gilles moest dan maar de snelheid uit de tegenstrever halen. Al bij al lukten we daar toch wat in, want ze konden niet meer scoren, al stond onze Patrick W. weer sterk te keepen. Aanvallend kwamen we niet echt in het stuk voor, we probeerden wel maar het was op het laatste weer van net niet.

De tweede helft kwam Stef Bilal vervangen. In het begin leek het erop dat het beter zou gaan en dat we zelfs aansluiting zouden krijgen. Maar daarop weer een snelle tegenaanval van een snelle pijl en het stond 3 - 0. Daarna hadden we een iets mindere periode en moesten we rekenen op een sterke Patrick W. of het was een onoverbrugbare score geworden. Dan bracht de coach Sam in in de plaats van Kristof. Plots kwam er ook in onze aanval iets meer snelheid. Eerst kon Philippe M. na een mooie aanval scoren en daarna was het de beurt aan Thomas. Omdat het plots zo goed draaide en we zeker gelijk zouden komen, gaf de coach aan de reserven (die kou stonden te lijden naast het terrein) om zich te gaan douchen. Dan sloeg het noodlot toe. Eerst geraakte Wim gekwetst. Kristof die al gedoucht was, kleedde zich vlug om en kwam nog terug. Even later geraakte ook Stef gekwetst en was het de moeite niet meer om nog iemand zich te laten omkleden. Door deze kwetsuren viel ook onze aanvalslusten stil en was Stormvogels zo slim om de snelheid uit ons spel te halen. De scheids hielp dan ook nog een beetje om buitenspel te fluiten die er geen was en nog enkele andere kleine foutjes in ons nadeel te fluiten.

Spijtig dat we hier nipt verloren, maar eigenlijk maakten we ook niet echt aanspraak op een overwinning. Ons spel en inzet was niet echt dezelfde zoals de vorige weken. De tegenstrever was natuurlijk ook wel weer anders.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur. Hopelijk gaat het goed met de gekwetsten en komen enkele afwezigen weer terug.


Geplaatst door admin op zondag 12 november 2017 - 12:59:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Jerommekes 1
Na de prachtige wedstrijd en uitslag van vorige week, kon de coach met nagenoeg dezelfde ploeg starten tegen Jerommekes 1. Alleen werd Niels S. vervangen door Philippe M. en wisselde Niels VB zijn shirt van scheids terug in in deze van rechtsback.

We begonnen dit keer echt verwoestend. De eerste minuut was het al raak. We onderschepten een bal van hun verdediging. Bilal zette de bal mooi over de verdediging en Philippe S. maakte zijn eerste kans af. Met een knal zette hij de netten bol. Een tiental minuten later stond het echter weer gelijk. Een schot van net buiten de backlijn ging net naast de paal en buiten het bereik van onze keeper binnen. Onze reactie was : nog beter en nog sneller voetballen. Na enkele slappe schotjes op doel, was er weer een splijtende aanval. De bal werd afgeweerd en kwam in de voeten van Andries. Zijn schot ging via een been van de tegenstrever in doel. Een beetje geluk maar de aanval vooraf was mooi. Even later werd Philippe S. terug het straatje ingestuurd. Ditmaal een prachtige pas van Sander. Philippe S. torpedeerde de keeper en de netten. Daarna ging hij terug door op rechts. Hij zette hard en over de grond voor. Yentl was goed gevolg en moest er alleen maar naar schuiven. De bal verdween in doel. Met een mooie 4 - 1 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Gilles Kristof vervangen. Jo en Sam wilden nog even wachten. We begonnen weer goed, snel en stevig aanvallen. Philippe S. werd op rechts nog maar eens weggestuurd. Hij ging recht op zijn doel af, de goal, en jawel hij knalde zijn derde tegen de netten. Ondertussen kon Jerommekes 1 nog eens tegenscoren. Na een kwartier kreeg Andries op de linker flank de bal. Hij ging door tot bijna de achterlijn. Zijn voorzet ?? dwarrelde over de keeper en ging in de verste hoek binnen. Door het snelle spel begonnen we toch een beetje moe te worden en moesten de bal aan de tegenstrever laten. Niels VB was zo moe dat Sam hem moest komen vervangen. Jerommekes 1 kon dan toch nog een keer scoren met een afstandsschot. Met een laatste krachtinspanning konden we de wedstrijd tot een goed einde brengen.

We hebben tegen deze sterke tegenstrever een mooie overwinning behaald : 6 - 3.

Volgende week spelen we uit op Stormvogels om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley omstreeks 14.10 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 04 november 2017 - 17:40:20 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Lindelhoeven
Wanneer we de spelers van Vet Lindelhoeven zagen aankomen, dachten we van oei. Het was wel een echte veteranenploeg, maar wel nog één die gemakkelijk in vierde provinciale kon meedraaien. Onze coach had dan weer heel wat moeite om 11 jongens bijeen te krijgen. Gelukkig kwamen Wim (nog wel jetlag van vakantie) en Kristof (niet verwacht) opdagen. Daardoor konden we toch nog ietwat er tegenover zetten. Jo was gelukkig dat hij op de bank mocht zitten (daar kan hij schitteren) en Niels VB (licht gekwetst) was bereid te scheidsrechteren.

Van in het begin was natuurlijk duidelijk wie de sterkste ploeg was. Vet Lindelhoeven overklaste ons op alle gebied, maar qua inzet en gevechtslust waren wij toch de beteren. Al voetballend moesten wij op alle gebied de duimen leggen, zowel vooraan, vooral in het middenveld en ook achteren. Door onze ultieme inzet en onze keeper, konden we de schade beperken. Ondanks dat alles hadden we de eerste minuut nochtans op voorsprong kunnen staan. Door een zeer goede reactie van hun keeper kon hij een doelpunt voorkomen. Eenmaal konden ze ons toch op een hoopje spelen en volgens velen zelfs uit buitenspel scoren (het is onze scheids vergeven). Verder kregen we wat kleine kansjes maar het was ofwel hun keeper ofwel wijzelf die het verprutsten. Plots had Sander een ingeving en gaf een fantastische doorsteekpas naar Philippe S. die randje buitenspel op de keeper afging en dit keer prachtig afwerkte. Verder streden we tot aan de rust met alle vezels in ons lichaam en hield onze keeper ons op de mindere momenten recht. We hadden misschien nog een lichte penaltie kunnen krijgen, maar kregen hem niet. Lindelhoeven was als het nodig was ook hard in de duels, maar als we het eens terug deden, jankten ze als kleine kinderen. De scheids liet zich daar niet door beïnvloeden, maar had iets meer stiekeme fouten mogen fluiten. We waren wel gelukkig dat we met 1 - 1 konden gaan rusten.

De tweede helft brachten zij drie verse krachten in, terwijl wij met dezelfde strijders het terrein op moesten (er stonden wel enkele gekwetsten naast de lijn te watertanden). De tweede helft was dan ook een kopie van de eerste helft. Lindelhoeven lekker voetballend en wij strijdend in de tegenstand. Nochtans als er punten moesten gegeven worden op de kansen, hadden we vlot gewonnen. Philippe S. en Niels S. maakten het de verdediging behoorlijk lastig. Ze werden dan ook zeer goed gesteund door Yentl, Andries, Kristof en Bilal. Als Wim Bert of Sander dan ook nog eens mee naar voor stormden, was het toch ook alle hens aan dek voor Lindelhoeven. Guy en Wim stuurden de ploeg naar een prachtig resultaat. Als het niet meer ging, was er nog altijd onze keeper die paraat stond. Spijtig genoeg lukte het niet voor ons en zoals dikwijls het geval is dan wel aan de andere kant. Inderdaad een bal die breed gelegd werd, werd prachtig in de winkelhaak geschoten, onhoudbaar. We begonnen terug of er niets gebeurd was en jawel wat niemand nog verwachtte, gebeurde toch. Andries zette van op links voor naar de rechter kant. Daar kon Yentl de bal controleren en breed leggen op Niels S. Hij kapte zich vrij en legde met zijn linker, niet hard met wel precies, de bal net naast de paal binnen. We konden de deur dan dichthouden en deze 2 - 2 vasthouden.

We hadden natuurlijk liever gewonnen maar waarschijnlijk had iedereen tegen deze ploeg voor 2 - 2 willen tekenen. Qua inzet en voetbal toch wel onze beste match van het seizoen.

Volgende week spelen we thuis tegen Jerommekes 1 om 15.00 uur. Er zijn weer wat afzeggingen, zodat het weer puzzelen wordt om een ploeg bijeen te krijgen.

Geplaatst door admin op zondag 29 oktober 2017 - 10:06:49 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  laatste
Vorige wedstrijd
Kaulille KWB 3
Hoek VV 3
  
Doelpunten
Philippe Steijvers (x2)
Stef Braeken
  
Komende wedstrijden
27 apr 14:30
Goolderheide - Hoek VV

04 mei 15:00
Hoek VV - Vriendenkring

11 mei 15:00
Hoek VV - Jong Wijerken
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
April 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
2930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
09/05 Rudy De Cremer (58)
11/05 Andries Froeyen (29)
20/05 Hugo Scheveneels (68)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV