Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 267
uniek: 144

Site ...
totaal: 211322
uniek: 28750
Hoek KVV - Vet Sp Blauw Wit
Zoals al vele wedstrijden dit jaar : de coach beschikte over 14 à 15 spelers maar toen de wedstrijd begon zat er maar één reserve op de bank. Jo was de dag ervoor naar Buitenbeenpop geweest en had met de 7000 mindervaliden teveel frisdrank gedronken. Benny wilde nog eens voetballen, maar had toen nog niet gezien wie de tegenstander was. Deze kwam met een mix van oud en jong, maar toch geen slechte ploeg, het veld op. Ondanks weeral een aantal afzeggingen, kon de coach toch een aardige ploeg tegenover stellen. Onze scheids was na zijn spierblessure en verfavontuur terug paraat. Achter hadden we een stevig blok staan. Sam was bereid om rechtsachter de afwezige Niels VB te vervangen, linksachter was Pieter opnieuw paraat na een Oostenrijks avontuur (maar hij heeft er meer gevoetbald dan gestudeerd !!!!) en achter stonden Wim en Kristof met Patrick W. als sluitstuk. In het midden stonden we heel sterk met Yentl, Andries, Thomas en Bilal en vooraan natuurlijk ons koningskoppel Philippe S. en Niels S.

We begonnen onmiddellijk furieus. De ene aanval na de andere en zelfs met gevaar. Na vijf minuten kreeg Niels S. op links een bal. Hij trok ermee naar het midden en mocht ongehinderd richting grote backlijn gaan. De verdediging trok volledig achteruit. Een kolfje naar zijn hand want net buiten de backlijn legde hij aan en knalde mooi binnen. Howla dacht Philippe S. dat kan ik ook. De eerste maal ging hij nog aan de verkeerde zijde van de keeper voorbij, maar de tweede maal nam hij de juiste kant en het stond 2 - 0. Even later deed hij het nog een propertjes over en het stond 3 - 0. Hij had zich daarbij toch wel een beetje fysiek geforceerd want hij vroeg onmiddellijk voor vervanging. Sander kwam hem vervangen. Ondertussen had onze keeper alleen enkele terugspeelballen moeten wegtrappen en enkele verloren ballen oprapen. We stonden zelfs zo sterk te voetballen dat de supporters naast het terrein met open mond stonden te kijken.

De tweede helft was zowaar nog beter. Naarmate de wedstrijd vorderde werden we nog sterker. Eerst slalomde Kristof op zijn gekende manier door de verdediging en maakte de 4 - 0. Na mooi samenspel kwam de bal bij Niels S. Van net buiten de backlijn zette hij de forfaitscore op het bord. Maar ze waren nog niet tevreden. Er was de ene mooie aanval na de andere en de verdediging en keeper van hun moesten alles uit de kast halen om geen doelpunten binnen te krijgen. Nu was het de beurt aan onze sterke laatste man. Hij rukte mee naar voor en via enkele tussenpunten op links kreeg hij in het midden aan de rand van de backlijn de bal toegespeeld. Jawel zijn schot belandde ook tegen de netten. Dan kreeg Niels S. de bal op 30 meter van het doel. Hij loste een megatonschot. De bal zoefde over iedereen en de keeper heen en knalde via de onderkant van de lat in doel. Dat was de 7 - 0 eindstand. De tegenstrever stond er zelfs met ongeloof naar te kijken. Philippe S. kwam nog terug in voor een licht gekwetste Kristof. Hij was nog een paar keer gevaarlijk, maar kon net niet scoren. Net voor affluiten ging Sander nog eens door op links. Zijn voorzet werd op rechts mooi maar net over gekopt door Sam. De scheids vond het genoeg en floot af.

Het enige wat we na deze wedstrijd konden zeggen was : wow, wow, wow. Prachtig gevoetbald, goede inzet en mooie doelpunten. De tweede week op rij 7 - 0, de zesde keer dit jaar 7 of meer doelpunten. Hier kunnen we niet anders dan tevreden mee zijn.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Kadijk 3.

Geplaatst door admin op zondag 27 augustus 2017 - 14:59:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Lommel Barrier
Door heel wat afwezigen had de coach maar net 11 man. Met deze 11 konden we wel een stevige opstelling doen. Het was de eerste maal dat we tegen KWB Lommel Barrier speelden. We wisten dus vooraf niet wat voor een ploeg het was. Ons probleem was ook dat we geen scheids hadden. Onze Jan was gekwetst en kon niet fluiten. Toevallig kwam Philippe L. nog eens kijken en hij was bereid om te fluiten.

We pakten de wedstrijd onmiddellijk goed aan en lieten hen weinig aan de bal komen. Vanuit onze stevige achterlijn speelden we de bal snel naar voor en creëerden voor veel gevaar. Hun keeper moest dan ook de eerste vijf minuten enkele serieuze safes doen om geen doelpunt tegen te krijgen. Na een kwartier kregen we net buiten de backlijn een vrijschop. Bilal zette zich achter de bal. Hij plaatste deze mooi over de muur en buiten het bereik van de keeper. Ondanks nog heel wat kansen bleef het 1 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft gingen we gewoon op ons elan door. Het enige verschil met de eerste helft was dat we nu wel konden scoren. Eerst was er Kristof die er 2 - 0 van maakte. Daarna kon Philippe S. met een gelukje ook scoren. Even later torpedeerde Niels S. de keeper. Dan kwam het kwartiertje van Philippe S. eraan. Een zuivere hattrick binnen het kwartier. Na deze laatste goal vond de scheids het genoeg en floot af. De 7 - 0 was mooi, maar misschien een tikkeltje overdreven. Gelukkig was het niet koud, want anders had onze keeper veel kou geleden.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vet Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 19 augustus 2017 - 16:35:11 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Kaulille - Hoek KVV
Terwijl T1 nog aan het bekomen was van de 100 Km in Bornem, moest T2 de ploeg opstellen. Met dertien spelers moesten we het tegen een sterke, goed voetballende tegenstrever opnemen.

Gedurende de hele wedstrijd lagen we niet echt onder, maar voetballend was Kaulille toch een ietsje beter. Nochtans hadden ze een foutje in onze verdediging nodig om het enige doelpunt van de wedstrijd te kunnen scoren. Het spel ging vrij snel op en af en door het fel opzitten, konden wij nooit in ons spel komen. Nochtans deden we goed mee en hadden we evenzeer kunnen scoren. Halverwege de eerste helft kwam Kristof Bilal vervangen, die zich niet zo lekker voelde.

In de tweede helft kwam Sam in de plaats van Niels VB. Het spelbeeld was ongeveer hetzelfde als in de eerste helft. Kaulille knalde nog eens tegen de lat, maar dankzij onze keeper, die er weer enkele uithaalde, bleef de eindstand 1 - 0.

Volgende week spelen we terug thuis tegen KWB Lommel Barrier om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 12 augustus 2017 - 16:50:40 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sp Blauw Wit B - Hoek KVV
Voor de eerste match na de zomerstop kon de coach over 13 spelers beschikken. Nog tijdens de opwarming moest onze keeper Patrick afhaken voor zijn werk. De regen begon dan met bakken uit de lucht te vallen en er had niemand veel zin om onder de lat te gaan staan. Uiteindelijk was nieuwkomer Bilal bereid om deze ondankbare taak op zich te nemen.

Het eerste kwartier leek het wel of we nog in vakantiestemming waren. We kwamen overal wat te kort en twee kleine foutjes in de verdediging gaf hen de kans om aan te leggen. De over de grond schuivende bal was onhoudbaar voor onze keeper. Ze stonden zonder echt de baas te zijn met 2 - 0 voor. Daarna begonnen we stilaan in de match te komen. We begonnen ook te drukken en dat resulteerde in enkele schoten op doel, maar ook zij maakten foutjes. Hun keeper zette de bal pardoes in de voeten van Niels S. Het was een koud kunstje om de bal van buiten de backlijn in het lege doel te trappen. Enkele andere kleine kansjes bleven zonder gevolg.

In de tweede helft begonnen we met dezelfde elf. Onze keeper moest alleen enkele balletjes oprapen. Na een tiental minuten werd Sander op links vrij gespeeld. Hij zette voor en Niels S. kon met het hoofd de keeper overhoeks verschalken en de 2 - 2 op het bord zetten. Even later schoot hij met links op doel. Het schot was gekraakt, maar verraste de keeper zodanig dat hij deze onder zijn voetzool liet glippen en hij schoof tergend traag in doel. Het waren Niels S. zijn eerste doelpunten van het seizoen, na een kwetsuur, en meteen een hattrick. Normaal gezien konden we deze wedstrijd niet meer verliezen, maar we begonnen wat moe te worden en ook wat foutjes te maken. De tegenstrever begon dan ook wat grimmiger te worden en we konden maar net enkele vervaarlijke tackels ontwijken. Blauw Wit was nog enkele malen gevaarlijk doordat we weeral slecht de bal ontzetten. Ze hadden echter wel een buitenspel nodig om gelijk te kunnen maken, 3 - 3. Daarna hadden ze nog kunnen winnen, door alweer een foutje achteraan, maar het schot zoefde net over de deklat. Daar bleef het bij en waren we toch tevreden met de 3 - 3 eindstand tegen deze toch vrij sterke tegenstander.

Volgende week spelen we opnieuw buitenshuis tegen KWB Kaulille om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley omstreeks 14.00 uur. T1 gaat zijn jaarlijkse 100 Km afhaspelen in Bornem en zo zal T2 en T3 aan de macht zijn.

Geplaatst door admin op zaterdag 05 augustus 2017 - 16:09:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Herkol SV 3
Vorige week dertien spelers, vandaag vijftien. Hopelijk zet de positieve trent zich goed in. Twee nieuwe spelers waren er en Niels S. was terug na een lange blessure. Nochtans waren een aantal sterkhouders afwezig : Guy en Wouter, Patrick en Sam (gekwetst). Onze tegenstrever was, zoals de laatste jaren, een jonge stevige en goed voetballende ploeg.

We begonnen onverwacht vrij sterk. De coach had dan ook de ploeg goed en evenwichtig opgesteld. De eerste gevaarlijke aanvallen waren dan ook voor ons. Na een paar maal de keeper opgewarmd te hebben, kon Yentl zich op rechts doorzetten en scoren. Nadien kreeg Philippe M. en S. nog de kans om de score te verdubbelen, maar het lukte net niet. Zoals steeds was het dan de tegenstrever die kon scoren. Eerst werd een kleine fout afgestraft, nadien lukten zij een prachtig schot in de kruising. Wat we nadien ook probeerden, scoren lukte voor ons niet meer.

De tweede helft werden er vier vervangen : de ganse voorlijn Philippe S. en M. door Niels S. en Yannick, en Niels VB en Belal door Sander en Thomas. We begonnen net zoals in de eerste helft maar het was steeds net niet tegen een toch vrij sterke achterlijn. Dan werd de nieuweling Kristof het straatje ingestuurd. Hij bleef beheerst en scoorde. Een paar minuten later een hoge bal op Yannick. Hij ging op snelheid door, de keeper twijfelde en Yannick lobde de bal net onder de deklat binnen. De scheve situatie was op enkele minuten rechtgezet. Daarna was er veel middenveldvoetbal met weinige aanvallen. We gingen rustig op een mooie overwinning af, maar een klein foutje in onze verdediging besliste er anders over. Herkol kon toch nog scoren en zette de 3 - 3 eindstand op het bord.

Ondanks alles toch een mooie uitslag.

Volgende week spelen we niet wegens afzegging. De week nadien op 01 juli spelen we onze laatste match van de voorronde op het terrein van Damsheide om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 17 juni 2017 - 16:57:37 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 2
Eksel KWB 0
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
22 dec 14:30
Hoek VV - Stort Sport B
Komende activiteiten
19 jan 11:00 om 11:00
Wandeling hoek vv
December 2018
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
24252627282930
31

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
19/12 Bert Vanvaerenbergh (63)
25/12 Francy Ramaekers (66)
30/12 Jo Masco (48)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV