Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 439
uniek: 253

Site ...
totaal: 212337
uniek: 29192
KWB Hechtel - Hoek KVV
Onze thuiswedstrijd tegen KWB Hechtel hadden ze al afgezegd, daarom hadden we in de loop van de week contact genomen met hen. Als ze vrijdag niets lieten weten, zou de wedstrijd doorgaan. Noch Francy noch ik hadden iets gehoord. Onze coach had toevallig vandaag een positief probleem : zestien spelers. Dat is toch een tijdje geleden dat we dat nog eens samen gekregen hebben. En dan waren er nog enkelen afwezig : Patrick E., Niels S., Guy, Bert en Wouter.

Aan hun terrein van Hechtel was niets te zien, dus wij naar de achterliggende terreinen. Daar ook niets te zien. Gelukkig had ik nog een telefoonnummer van iemand die ik opgebeld had. Deze wist ons te vertellen dat de wedstrijd afgelast was. Ze waren dan ook blijkbaar toch vergeten van ons daar van in te lichten.

Dan maar naar ons terrein. Daar hebben we onderling dan maar wat gebikkeld en plezier gemaakt en nadien zijn we in Den Artiest iets gaan drinken.

Volgende week gaan we naar Lilse Bosuilen. De wedstrijd begint om 15.00 uur ipv 16.00 uur. Voor zij die niet rechtstreeks gaan, komen we samen aan Den Artiest in de Kerkstraat in Neerpelt. Anders is het ten laatste om 14.30 uur op de parking van de Bosuil te Lille.

Geplaatst door admin op zondag 01 oktober 2017 - 08:49:06 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Kreyel Sport
Vandaag moesten we tegen een zeer sterke, stevige en goed voetballende ploeg : Kreyel Sport. Bij ons weer heel wat afgzeggingen, maar het geluk was dat onze keeper toch kon. Wouter was ook terug, maar Thomas was er dan weer niet. Onze scheids was er ook niet en gelukkig kon iemand van de tegenpartij fluiten.

We wisten dat we het moeilijk zouden hebben en dat was ook zo. Voetballend konden niet veel gewicht in de schaal leggen en onze middenvelders moesten alles uit de kast halen om een beetje het tempo te volgen. De ballen die vanachter naar voor gingen, waren even rap terug. Nochtans hadden ze toch een kwartier nodig eer ze konden scoren. Dan ging plots Niels VB neer. Hij voelde zich niet lekker en Jo moest invallen. We probeerden dan de rust te halen met deze stand, maar de scheids liet iets langer spelen door het oponthoud met Niels VB en toen konden ze in blessuretijd toch nog 0 - 2 maken.

Philippe S. (van dienst) werd opgetrommeld en daardoor moest Niels VB terug in het veld komen. Na een tiental minuten kon Philippe M. tegenscoren en kregen we weer moed. Wat we ook deden, Kreyel hield stand en kon nog enkele malen gevaarlijk zijn. Yentl kreeg nog een tik tegen zijn knie en moest de laatste vijf minuten afhaken. Het bleef echter 1 - 2.

Een kleine nederlaag, al was dat tegen deze ploeg een zeer goed resultaat.

Volgende week spelen we op KWB76 Hechtel om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley om 14.00 uur. Denk eraan dat het veldrit is aan Dommelhof en ge kunt alleen via kanaal of Overpelt de Ralley bereiken. De cafetaria is gesloten.

Vertrekpunt is gewijzigd: Cafe de artiest komen we samen


Geplaatst door admin op zaterdag 23 september 2017 - 18:08:22 | Lees/plaats reactie: 1 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kwb Bocholt - Hoek vv
Aangezien de gebruikelijke verslaggever aan het jodelen is, nemen de vedetten van hoek vv het even over. Voor de zoveelste keer waren we weer maar net met 11. Gelukkig kon Yannick nog eens meedoen en had Kristof Maesen zijn voetbalschoenen nog eens van onder het stof gehaald (met dank aan Eddy Lus). We begonnen degelijk aan de match, met meteen een aantal goede kansen. Er moet gezegd worden dat hun keeper sterk stond te spelen. Na 20 minuten spelen kon Philippe S zich doorzetten en mooi afmaken voor de 1-0. Net voor rust kregen we een discutabele penalty tegen. Patrick W deed zijn uiterste best maar de penalty werd perfect in de hoek geplaatst. Na wat tumult aan de zijlijn werd het tijd om te rusten met 1-1. De tweede helft moesten we met 10 verder, Bilal had spijtig genoeg andere verplichtingen. Toch kwamen we dankzij een prachtige vrije trap van Thomas opnieuw op voorsprong. Het werden nog 20 lastige minuten maar dankzij onze zeer goede defensie hielden we het vandaag dicht tot het einde. Mooie overwinning na een mindere match met veel strijdlust. Volgende week moeten we naar rena boys in Leopoldsburg. We vertrekken om 14u00 in de rally.

Geplaatst door admin op zaterdag 09 september 2017 - 15:44:26 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Sp Blauw Wit
Zoals al vele wedstrijden dit jaar : de coach beschikte over 14 à 15 spelers maar toen de wedstrijd begon zat er maar één reserve op de bank. Jo was de dag ervoor naar Buitenbeenpop geweest en had met de 7000 mindervaliden teveel frisdrank gedronken. Benny wilde nog eens voetballen, maar had toen nog niet gezien wie de tegenstander was. Deze kwam met een mix van oud en jong, maar toch geen slechte ploeg, het veld op. Ondanks weeral een aantal afzeggingen, kon de coach toch een aardige ploeg tegenover stellen. Onze scheids was na zijn spierblessure en verfavontuur terug paraat. Achter hadden we een stevig blok staan. Sam was bereid om rechtsachter de afwezige Niels VB te vervangen, linksachter was Pieter opnieuw paraat na een Oostenrijks avontuur (maar hij heeft er meer gevoetbald dan gestudeerd !!!!) en achter stonden Wim en Kristof met Patrick W. als sluitstuk. In het midden stonden we heel sterk met Yentl, Andries, Thomas en Bilal en vooraan natuurlijk ons koningskoppel Philippe S. en Niels S.

We begonnen onmiddellijk furieus. De ene aanval na de andere en zelfs met gevaar. Na vijf minuten kreeg Niels S. op links een bal. Hij trok ermee naar het midden en mocht ongehinderd richting grote backlijn gaan. De verdediging trok volledig achteruit. Een kolfje naar zijn hand want net buiten de backlijn legde hij aan en knalde mooi binnen. Howla dacht Philippe S. dat kan ik ook. De eerste maal ging hij nog aan de verkeerde zijde van de keeper voorbij, maar de tweede maal nam hij de juiste kant en het stond 2 - 0. Even later deed hij het nog een propertjes over en het stond 3 - 0. Hij had zich daarbij toch wel een beetje fysiek geforceerd want hij vroeg onmiddellijk voor vervanging. Sander kwam hem vervangen. Ondertussen had onze keeper alleen enkele terugspeelballen moeten wegtrappen en enkele verloren ballen oprapen. We stonden zelfs zo sterk te voetballen dat de supporters naast het terrein met open mond stonden te kijken.

De tweede helft was zowaar nog beter. Naarmate de wedstrijd vorderde werden we nog sterker. Eerst slalomde Kristof op zijn gekende manier door de verdediging en maakte de 4 - 0. Na mooi samenspel kwam de bal bij Niels S. Van net buiten de backlijn zette hij de forfaitscore op het bord. Maar ze waren nog niet tevreden. Er was de ene mooie aanval na de andere en de verdediging en keeper van hun moesten alles uit de kast halen om geen doelpunten binnen te krijgen. Nu was het de beurt aan onze sterke laatste man. Hij rukte mee naar voor en via enkele tussenpunten op links kreeg hij in het midden aan de rand van de backlijn de bal toegespeeld. Jawel zijn schot belandde ook tegen de netten. Dan kreeg Niels S. de bal op 30 meter van het doel. Hij loste een megatonschot. De bal zoefde over iedereen en de keeper heen en knalde via de onderkant van de lat in doel. Dat was de 7 - 0 eindstand. De tegenstrever stond er zelfs met ongeloof naar te kijken. Philippe S. kwam nog terug in voor een licht gekwetste Kristof. Hij was nog een paar keer gevaarlijk, maar kon net niet scoren. Net voor affluiten ging Sander nog eens door op links. Zijn voorzet werd op rechts mooi maar net over gekopt door Sam. De scheids vond het genoeg en floot af.

Het enige wat we na deze wedstrijd konden zeggen was : wow, wow, wow. Prachtig gevoetbald, goede inzet en mooie doelpunten. De tweede week op rij 7 - 0, de zesde keer dit jaar 7 of meer doelpunten. Hier kunnen we niet anders dan tevreden mee zijn.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Kadijk 3.

Geplaatst door admin op zondag 27 augustus 2017 - 14:59:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Lommel Barrier
Door heel wat afwezigen had de coach maar net 11 man. Met deze 11 konden we wel een stevige opstelling doen. Het was de eerste maal dat we tegen KWB Lommel Barrier speelden. We wisten dus vooraf niet wat voor een ploeg het was. Ons probleem was ook dat we geen scheids hadden. Onze Jan was gekwetst en kon niet fluiten. Toevallig kwam Philippe L. nog eens kijken en hij was bereid om te fluiten.

We pakten de wedstrijd onmiddellijk goed aan en lieten hen weinig aan de bal komen. Vanuit onze stevige achterlijn speelden we de bal snel naar voor en creëerden voor veel gevaar. Hun keeper moest dan ook de eerste vijf minuten enkele serieuze safes doen om geen doelpunt tegen te krijgen. Na een kwartier kregen we net buiten de backlijn een vrijschop. Bilal zette zich achter de bal. Hij plaatste deze mooi over de muur en buiten het bereik van de keeper. Ondanks nog heel wat kansen bleef het 1 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft gingen we gewoon op ons elan door. Het enige verschil met de eerste helft was dat we nu wel konden scoren. Eerst was er Kristof die er 2 - 0 van maakte. Daarna kon Philippe S. met een gelukje ook scoren. Even later torpedeerde Niels S. de keeper. Dan kwam het kwartiertje van Philippe S. eraan. Een zuivere hattrick binnen het kwartier. Na deze laatste goal vond de scheids het genoeg en floot af. De 7 - 0 was mooi, maar misschien een tikkeltje overdreven. Gelukkig was het niet koud, want anders had onze keeper veel kou geleden.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vet Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 19 augustus 2017 - 16:35:11 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  laatste
Vorige wedstrijd
Meeuwen ITM 2
Hoek VV 4
  
Doelpunten
 (x4)
  
Komende wedstrijden
16 feb 14:30
Hoek VV - Kreyel Sport

23 feb 14:30
Eksel KWB - Hoek VV

02 mrt 15:00
Hoek VV - Herkol
Komende activiteiten
29 mrt 09:00 om 09:00
Weekend Ardennen
Februari 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
25262728


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
21/02 Jan Hermans (69)
11/03 Thomas Van Asten (24)
13/03 Pieter Hulsbosch (24)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV
 
Banners