Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1241
uniek: 705

Site ...
totaal: 216508
uniek: 31323
Hoek KVV - Vet Blauw Wit
Wegens een besneeuwd en bevroren speelveld werd deze wedstrijd afgelast.

Volgende week spelen we op KWB Overpelt om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 03 maart 2018 - 13:31:04 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Real Damsheide - Hoek KVV
De echte derby werd nog gespeeld op Damsheide. We hadden veertien spelers. Er waren toch wel wat afwezigen en daarom moest de ploeg serieus vertimmerd worden. Damsheide had maar tien spelers en Guy ging dan met hen meedoen. Daarop bleef Niels VB als enige achterspeler achter. Andries en Gilles gingen dan achter spelen en Jo als linksback (Pieter was iets later).

Of het aan de kou lag of aan de opstelling, we kregen er niet echt de swong in. Veel balverlies, slechte passes, het was gewoon een slechte match. Niels S. probeerde een paar maal, maar kreeg zijn kanon niet gericht. Damsheide stelde echter niets voor. Uiteindelijk kon Gilles toch een doorsteekpas geven op Niels S. en stond het 0 - 1. Even later kon Kristof doorzetten en was het 0 - 2. Alhoewel we slecht bleven voetballen, kon Damsheide er geen gebruik van maken. Gilles viel dan licht gekwetst uit en Pieter ging in zijn plaats spelen.

In de tweede helft kwam Yentl Jo vervangen. Het spel beterde er niet op. Er was wel goede moed, maar er zat niet veel kracht in. Thomas probeerde nog maar het lukte ook niet. Plots kon Damsheide nog tegenscoren ook. Als we gespeeld hadden zoals onze voorgaande matchen, had er misschien wel een monsterscore ingezeten. Niels S. kon dan toch nog eens een schot afleveren, wat de keeper op het verkeerde been zette. Even later probeerde Thomas het nog eens op vrijschop. Hij krulde de bal mooi over de muur en buiten het bereik van de keeper in doel. Vermoedelijk door de kou, viel de ene na de andere uit met kwetsuren en floot de scheids af. Het bleef toch bij een mooie 1 - 4 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen de Veteranen van Blauw Wit.

Geplaatst door admin op zaterdag 24 februari 2018 - 17:26:37 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stormvogels
Ondanks dat we vandaag over 14 spelers beschikten, waren er toch enkele belangrijke afwezigen. Wim (gekwetst), Wouter (??), Jo en Thomas (ziek) waren er niet of konden niet meedoen. Deze week meldde Bilal zijn afscheid aan en vandaag was het de beurt aan Philippe M. Dat is op een paar weken 4 spelers die afhaken. Alhoewel dat vandaag Philippe S. weer kwam opdagen en ons één helft uit de nood hielp. Onze tegenstrever was zoals altijd een sterke en goed voetballende tegenstrever.

We hadden geen scheids. Iemand van de tegenstrever was bereid om deze moeilijke taak op zich te nemen. Het spel ging goed op en neer en de keepers eisten een hoofdrol op. Zowel onze keeper als die van de tegenpartij deden enkele wonderbaarlijke reddingen. Een gelijkspel zou dan ook gerechtvaardigd zijn maar bij een hoekschop werd de bal door een verdediger in eigen doel gewerkt. Met deze gevleide 1 - 0 gingen we naar de rust toe. Het terrein was zeer glad door de bevroren ondergrond en liet goed voetballen niet echt toe. Een klein foutje werd door de scheids bestraft met een penalty. Onze spelers gingen iets te heftig te keer, zodat de scheids het voor bekeken hield en zijn fluitje inleverde. Gert Jan nam de taak op zich. Guy ging op zijn plaats spelen. De penalty werd gemist zodat het 1 - 0 bleef.

In de tweede helft ging Niels VB fluiten en deed dat voortreffelijk. Kristof kwam in, Sander en Gilles namen plaats op de bank en Philippe S. op zijn gekende plaats. Voor onze keeper was het de tweede helft iets rustiger en niets liet vermoeden dat zij zouden kunnen scoren. Wij begonnen meer en meer te drukken en de 2 - 0 was niet ver meer af. Maar een verre uittrap van hun keeper besliste er anders over. De bal ging over onze verdediging heen en hun snelle spits maakte er 1 - 1 van. Sander kwam terug in de plaats van Philippe M. Pieter rukte op met de bal. Hij zette langs de lijn naar Sander. Die zette scherp voor tussen verdediging en keeper en Niels S. knalde de 2 - 1 op het bord. We dachten dat de overwinning nu binnen was, maar een verre trap van de keeper herhaalde hun eerste goal. Met deze 2 - 2 was uiteindelijk iedereen tevreden, maar normaal hadden we moeten winnen.

Volgende week spelen we op Damsheide om 15.00 uur. De wedstrijd gaat door op de terreinen van KWB Boseind (Esperanza).

Geplaatst door admin op zaterdag 17 februari 2018 - 17:59:43 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Jong Wijerken
Onze tweede wedstrijd van het seizoen, onze tweede sterke tegenstrever. Dit Jong Wijerken was nog sterker dan onze tegenstrever van vorige week, toch op voetbalgebied. Wij moesten ons spitsenduo (Niels S. en Philippe S.) missen. Philippe S. was vrij en is dan toch komen opdagen. De coach wilde de eerste helft zien hoe het ging zonder hem en hield hem als joker achter de hand. Verder was Wouter, Kristof, Philippe M. en Pieter terug.

De wedstrijd was zoals we verwacht hadden. Zij voetbalden en wij vochten als leeuwen. Qua kansen bleef het de eerste helft zowat gelijk. Echt uitgespeelde kansen hebben ze niet veel gehad en wij hebben er ook enkele gemist. We hadden daarenboven nog wat tegenslag met onze achterlijn. Eerst viel Bert uit met een bloedneus na een onzacht contact met een tegenstrever. Hij werd vervangen door Pieter, wat niet echt een verzwakking was. Pieter viel uitstekend in. Toen Bert bekomen was vroeg Niels VB om te vervangen. Hij merkte dat hij zijn tegenstrever niet echt aankom en zette Bert daar tegen. Daarna vielen Wim en Gert Jan kort na elkaar uit met een spierblessure. Dat was natuurlijk andere koek om die te vervangen. Niels VB ging terug rechtsachter. Bert ging laatste man en Gilles er vlak voor. Philippe M. ging voorin spelen en Wouter naar het middenveld. We hadden het even moeilijk, maar toen iedereen op zijn plaats stond konden we het evenwicht herstellen. Het bleef 0 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam onze joker op. Philippe M. ging rechtsachter en Niels VB terug naar de bank. Het was duidelijk dat er voorin meer gevaar was, maar achterin stond er ook terug een sterk blok. Ons middenveld moest zwemmen tegen hun sterk middenveld, maar door onze sterkte achterin en twee snelle voorin, konden zij zich toch handhaven. Na een kwartier hadden we een sterke tiental minuten. We drukten hun tegen het doel en creëerden toch heel wat gevaar. Plots namen ze over en waren zij weer gevaarlijk. Onze keeper moest een paar keer gevat uitkomen om met een vliegende sliding de bal te ontzetten. Dan werd Thomas op links gelanceerd. Hij kon doorgaan. Zijn voorzet werd nog geraakt door een tegenstrever, maar ging over de keeper en jawel onze joker, Philippe S. stond op de goede plaats en moest maar binnen knikken. Daarna hebben we nog gestreden als leeuwen om de overwinning thuis te houden.

Een fantastische overwinning tegen een sterke tegenstrever. Het terrein lag er dan ook glibberig bij. Bevroren ondergrond met een licht ontdooid bovenlaagje. Bij elk balcontact was het dan ook schuiven.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen opnieuw een sterke tegenstrever : Stormvogels. We spelen dan wel om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 februari 2018 - 17:40:46 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Goolderheide
Vandaag begonnen we het nieuwe seizoen 2018.
In de voormiddag hebben enkele (6) moedigen en Jo iets later, de kleedkamers grondig schoon gemaakt, waarvoor onze dank.
Aanvankelijk had de coach 15 spelers, maar na de één na de andere afzegging, hield hij er nog 12 over. Omdat de scheids ook nog ziek viel, wilde Niels VB deze zware taak op zich nemen. Dan maar met 11 moedigen tegen het zeer sterke Goolderheide.

Met deze 11 kon de coach toch wel een vrij sterk elftal opstellen, hopende natuurlijk dat er niemand zou uitvallen. We lieten dan ook vanaf het eerste fluitsignaal zien dat wij ook konden voetballen en geen schrik hadden van hen. Het eerste kwartier was er dan ook heel veel middenveldvoetbal. Twee sterke elftallen die niet lieten voetballen. Dat leidde natuurlijk tot veel balverlies en weinig aanvallen. Andries en Bilal leverden wel een paar fluwelen voorzetten, maar de tegenstrever was nog iets sneller. Wanneer zij massaal in de aanval waren en een goal ruikten kon Thomas de tegenaanval opzetten. Hij speelde Niels S. aan op links. Deze gooide de bal onmiddellijk naar de overzijde waar, wie anders dan Philippe S., de keeper tegenvoets naam en scoorde. Dat had Goolderheide zeker niet verwacht en zij staken dan ook een tandje bij. We kreunden onder de aanvallen en één daarvan resulteerde in een prachtig schot. Onze keeper raakte de bal nog, maar hij ging via de paal in doel. Met een mooie 1 - 1 stand gingen we rusten.

De tweede helft was duidelijk te zien dat we veel gegeven hadden in de eerste helft en Bert, Andries, Gilles, Yentl en Gert-Jan begonnen na kleine tikjes te trekkebenen. Hun aanvallers zaten wel in de zak van onze verdediging, maar hun middenvelders liepen met momenten de onzen onder de voeten. Bij één van hun aanvallen loste een middenvelder dan ook een megatonschot dat volledig wegdraaide van onze keeper. We dachten wel dat het voorbij zou zijn, maar we raapten alle moed bij elkaar en ja, weeral Philippe S. liet zien dat hij ook op doel kon schieten. Door de kracht van het vluchtschot draaide deze volledig buiten het bereik van hun keeper naast de paal binnen. Hiervan was Goolderheide niet goed en ze begonnen dan ook met hun gekende trukken onze aanvallen en spelers te intimideren. De scheids had het echter allemaal vrij goed in de hand en floot net op tijd af om erger te voorkomen.

Voor onze eerste wedstrijd van het jaar en tegen deze sterke tegenstrever waren we blij met het 2 - 2 gelijkspel.

Na het goede nieuws van deze wedstrijd is er ook slecht nieuws. Onze voorzitter bevindt zich nog steeds in het ziekenhuis. Als het bleef beteren zou hij maandag of dinsdag naar huis mogen. Verder slecht nieuws is dat we twee spelers gaan verliezen. Sam stopt door een vervelende kwetsuur. Philippe S., vermoedelijk door zijn hoog scorend vermogen, wilt het in compititie gaan proberen. Vanaf volgende week zijn we hem kwijt. Het is spijtig natuurlijk dat hij dat wilt gaan doen, maar we wensen hem het allerbeste. Als hij het moe is daar, mag hij altijd terugkomen.

Volgende week spelen we terug thuis om 14.30 uur tegen Jong Wijerken.

Geplaatst door admin op zaterdag 03 februari 2018 - 17:53:40 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  laatste
Vorige wedstrijd
Sparta blauw wit 2
Hoek VV 1
  
Doelpunten
Mark Endevoets
  
Komende wedstrijden
29 jun 15:00
Hoek VV - Gerdingen vet.

03 aug 15:00
Hoek VV - Sparta blauw wit

10 aug 14:30
Cauberg vv - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
242526272830
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/07 Kevin Natkiel (26)
09/07 Marc Snoeks (56)
09/07 Michael Goossens (23)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV