Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 439
uniek: 253

Site ...
totaal: 212337
uniek: 29192
Stormvogels - Hoek KVV
Tegen onze tegenstander van deze week Stormvogels, moeten we steeds het beste van onszelf geven om te kunnen overleven. Dat was vandaag niet anders. De coach kon over 15 à 16 spelers beschikken, maar er waren er enkelen die niet kwamen opdagen. Met 14 man moest het ook wel lukken. Na de prachtige twee vorige wedstrijden in het achterhoofd, kon het eigenlijk niet mislukken. Stormvogels had wel een jonge, snelle en vinnige ploeg.

Het was van bij aanvang duidelijk dat we het niet gemakkelijk zouden krijgen. Stormvogels had een paar heel snelle pijlen in de voorlijn staan, die onze iets oudere verdediging wel pijn konden doen. Nochtans kregen we zoals bijna elke match de eerste minuten enkele kansjes, maar het lukte niet. Stormvogels kreeg dan in de gaten dat ze hun super snelle pijl tegen onze Niels VB moesten zetten. En inderdaad, twee snelle tegenaanvallen brachten voor hen ook 2 doelpunten teweeg. Niels VB voelde zich daar dan ook niet goed bij en vroeg om zijn vervanging. Gilles moest dan maar de snelheid uit de tegenstrever halen. Al bij al lukten we daar toch wat in, want ze konden niet meer scoren, al stond onze Patrick W. weer sterk te keepen. Aanvallend kwamen we niet echt in het stuk voor, we probeerden wel maar het was op het laatste weer van net niet.

De tweede helft kwam Stef Bilal vervangen. In het begin leek het erop dat het beter zou gaan en dat we zelfs aansluiting zouden krijgen. Maar daarop weer een snelle tegenaanval van een snelle pijl en het stond 3 - 0. Daarna hadden we een iets mindere periode en moesten we rekenen op een sterke Patrick W. of het was een onoverbrugbare score geworden. Dan bracht de coach Sam in in de plaats van Kristof. Plots kwam er ook in onze aanval iets meer snelheid. Eerst kon Philippe M. na een mooie aanval scoren en daarna was het de beurt aan Thomas. Omdat het plots zo goed draaide en we zeker gelijk zouden komen, gaf de coach aan de reserven (die kou stonden te lijden naast het terrein) om zich te gaan douchen. Dan sloeg het noodlot toe. Eerst geraakte Wim gekwetst. Kristof die al gedoucht was, kleedde zich vlug om en kwam nog terug. Even later geraakte ook Stef gekwetst en was het de moeite niet meer om nog iemand zich te laten omkleden. Door deze kwetsuren viel ook onze aanvalslusten stil en was Stormvogels zo slim om de snelheid uit ons spel te halen. De scheids hielp dan ook nog een beetje om buitenspel te fluiten die er geen was en nog enkele andere kleine foutjes in ons nadeel te fluiten.

Spijtig dat we hier nipt verloren, maar eigenlijk maakten we ook niet echt aanspraak op een overwinning. Ons spel en inzet was niet echt dezelfde zoals de vorige weken. De tegenstrever was natuurlijk ook wel weer anders.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur. Hopelijk gaat het goed met de gekwetsten en komen enkele afwezigen weer terug.


Geplaatst door admin op zondag 12 november 2017 - 12:59:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Jerommekes 1
Na de prachtige wedstrijd en uitslag van vorige week, kon de coach met nagenoeg dezelfde ploeg starten tegen Jerommekes 1. Alleen werd Niels S. vervangen door Philippe M. en wisselde Niels VB zijn shirt van scheids terug in in deze van rechtsback.

We begonnen dit keer echt verwoestend. De eerste minuut was het al raak. We onderschepten een bal van hun verdediging. Bilal zette de bal mooi over de verdediging en Philippe S. maakte zijn eerste kans af. Met een knal zette hij de netten bol. Een tiental minuten later stond het echter weer gelijk. Een schot van net buiten de backlijn ging net naast de paal en buiten het bereik van onze keeper binnen. Onze reactie was : nog beter en nog sneller voetballen. Na enkele slappe schotjes op doel, was er weer een splijtende aanval. De bal werd afgeweerd en kwam in de voeten van Andries. Zijn schot ging via een been van de tegenstrever in doel. Een beetje geluk maar de aanval vooraf was mooi. Even later werd Philippe S. terug het straatje ingestuurd. Ditmaal een prachtige pas van Sander. Philippe S. torpedeerde de keeper en de netten. Daarna ging hij terug door op rechts. Hij zette hard en over de grond voor. Yentl was goed gevolg en moest er alleen maar naar schuiven. De bal verdween in doel. Met een mooie 4 - 1 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Gilles Kristof vervangen. Jo en Sam wilden nog even wachten. We begonnen weer goed, snel en stevig aanvallen. Philippe S. werd op rechts nog maar eens weggestuurd. Hij ging recht op zijn doel af, de goal, en jawel hij knalde zijn derde tegen de netten. Ondertussen kon Jerommekes 1 nog eens tegenscoren. Na een kwartier kreeg Andries op de linker flank de bal. Hij ging door tot bijna de achterlijn. Zijn voorzet ?? dwarrelde over de keeper en ging in de verste hoek binnen. Door het snelle spel begonnen we toch een beetje moe te worden en moesten de bal aan de tegenstrever laten. Niels VB was zo moe dat Sam hem moest komen vervangen. Jerommekes 1 kon dan toch nog een keer scoren met een afstandsschot. Met een laatste krachtinspanning konden we de wedstrijd tot een goed einde brengen.

We hebben tegen deze sterke tegenstrever een mooie overwinning behaald : 6 - 3.

Volgende week spelen we uit op Stormvogels om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley omstreeks 14.10 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 04 november 2017 - 17:40:20 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Lindelhoeven
Wanneer we de spelers van Vet Lindelhoeven zagen aankomen, dachten we van oei. Het was wel een echte veteranenploeg, maar wel nog één die gemakkelijk in vierde provinciale kon meedraaien. Onze coach had dan weer heel wat moeite om 11 jongens bijeen te krijgen. Gelukkig kwamen Wim (nog wel jetlag van vakantie) en Kristof (niet verwacht) opdagen. Daardoor konden we toch nog ietwat er tegenover zetten. Jo was gelukkig dat hij op de bank mocht zitten (daar kan hij schitteren) en Niels VB (licht gekwetst) was bereid te scheidsrechteren.

Van in het begin was natuurlijk duidelijk wie de sterkste ploeg was. Vet Lindelhoeven overklaste ons op alle gebied, maar qua inzet en gevechtslust waren wij toch de beteren. Al voetballend moesten wij op alle gebied de duimen leggen, zowel vooraan, vooral in het middenveld en ook achteren. Door onze ultieme inzet en onze keeper, konden we de schade beperken. Ondanks dat alles hadden we de eerste minuut nochtans op voorsprong kunnen staan. Door een zeer goede reactie van hun keeper kon hij een doelpunt voorkomen. Eenmaal konden ze ons toch op een hoopje spelen en volgens velen zelfs uit buitenspel scoren (het is onze scheids vergeven). Verder kregen we wat kleine kansjes maar het was ofwel hun keeper ofwel wijzelf die het verprutsten. Plots had Sander een ingeving en gaf een fantastische doorsteekpas naar Philippe S. die randje buitenspel op de keeper afging en dit keer prachtig afwerkte. Verder streden we tot aan de rust met alle vezels in ons lichaam en hield onze keeper ons op de mindere momenten recht. We hadden misschien nog een lichte penaltie kunnen krijgen, maar kregen hem niet. Lindelhoeven was als het nodig was ook hard in de duels, maar als we het eens terug deden, jankten ze als kleine kinderen. De scheids liet zich daar niet door beïnvloeden, maar had iets meer stiekeme fouten mogen fluiten. We waren wel gelukkig dat we met 1 - 1 konden gaan rusten.

De tweede helft brachten zij drie verse krachten in, terwijl wij met dezelfde strijders het terrein op moesten (er stonden wel enkele gekwetsten naast de lijn te watertanden). De tweede helft was dan ook een kopie van de eerste helft. Lindelhoeven lekker voetballend en wij strijdend in de tegenstand. Nochtans als er punten moesten gegeven worden op de kansen, hadden we vlot gewonnen. Philippe S. en Niels S. maakten het de verdediging behoorlijk lastig. Ze werden dan ook zeer goed gesteund door Yentl, Andries, Kristof en Bilal. Als Wim Bert of Sander dan ook nog eens mee naar voor stormden, was het toch ook alle hens aan dek voor Lindelhoeven. Guy en Wim stuurden de ploeg naar een prachtig resultaat. Als het niet meer ging, was er nog altijd onze keeper die paraat stond. Spijtig genoeg lukte het niet voor ons en zoals dikwijls het geval is dan wel aan de andere kant. Inderdaad een bal die breed gelegd werd, werd prachtig in de winkelhaak geschoten, onhoudbaar. We begonnen terug of er niets gebeurd was en jawel wat niemand nog verwachtte, gebeurde toch. Andries zette van op links voor naar de rechter kant. Daar kon Yentl de bal controleren en breed leggen op Niels S. Hij kapte zich vrij en legde met zijn linker, niet hard met wel precies, de bal net naast de paal binnen. We konden de deur dan dichthouden en deze 2 - 2 vasthouden.

We hadden natuurlijk liever gewonnen maar waarschijnlijk had iedereen tegen deze ploeg voor 2 - 2 willen tekenen. Qua inzet en voetbal toch wel onze beste match van het seizoen.

Volgende week spelen we thuis tegen Jerommekes 1 om 15.00 uur. Er zijn weer wat afzeggingen, zodat het weer puzzelen wordt om een ploeg bijeen te krijgen.

Geplaatst door admin op zondag 29 oktober 2017 - 10:06:49 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Lutlommel - Hoek KVV
Wegens weeral heel wat afzeggingen, hielden we maar net 11 man over. Onze tegenstrever daarentegen beschikte maar over 6 man. Uiteindelijk werd beslist om niet te spelen. Wij dan allen terug naar de Ralley. Ik heb dan mijn spullen nog eens boven gehaald zodat we toch nog met 6 tegen 6 wat plezier konden maken.

Volgende week spelen we op eigen terrein tegen Lindelhoeven. Zij hebben mosselfeest en konden om 15.00 uur niet thuis spelen.
De wedstrijd gaat dus normaal door op ons terrein om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 21 oktober 2017 - 16:12:54 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Lilse Bosuilen - Hoek KVV
Ondanks weer heel wat afwezigen, hadden we toch 14 spelers om tegen deze ploeg aan te vatten. Yentl, Sam (ziek), Wim (werken), Guy (werken), Andries (werken) en Patrick (nog steeds gekwetst), waren er niet. We konden zelfs met Wouter, Niels VB en Jo op de bank beginnen. Bosuilen had toch een redelijke en jonge ploeg op het veld staan. Bij ons wat dat op onze good old keeper na ook hetzelfde.

We begonnen met een vrij stevige wind en af en toe striemende regen in het aangezicht. Dat belette ons niet om goed te voetballen en die mannen achter de bal te laten lopen. Zoals bijna altijd lieten we de eerste kansjes aan ons voorbij gaan, maar Bosuilen kon helemaal geen kans bij mekaar gevoetbald krijgen. Zo bleef het nog wel even doorgaan. Ik was net aan het zeggen dat we op die manier geen goal zouden maken en vijf minuten later stond het 0 - 4. Eerst legde Niels aan. Via de binnenzijde van de paal ging de bal maar net over de lijn. Daarna een mooie solo van Kristof. Vier tot vijf man ging hij al slalomt voorbij of het niets was en legde mooi binnen. Niet met mij moet Philippe S. gedacht hebben. Hij werd tweemaal het straatje ingestuurd op twee minuten en het stond 0 - 4. Zo gingen we ook rusten.

Jo, Niels VB en Wouter kwamen dan in voor Kristof, Pieter en Sander. Wat er daarna gebeurd is, kan ik niet weergeven want ik moest weg en heb de tweede helft niet gezien. Wanneer ik achter de uitslag vroeg bleek deze 3 - 4 te zijn. Lag het aan het weer, het terrein, de tegenstrever of de vervangers (?). Uiteindelijk hebben we de wedstrijd toch nog winnend kunnen afsluiten.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Zuma Bocholt. De Ralley zal terug open zijn.

Geplaatst door admin op zondag 08 oktober 2017 - 08:18:48 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Meeuwen ITM 2
Hoek VV 4
  
Doelpunten
 (x4)
  
Komende wedstrijden
16 feb 14:30
Hoek VV - Kreyel Sport

23 feb 14:30
Eksel KWB - Hoek VV

02 mrt 15:00
Hoek VV - Herkol
Komende activiteiten
29 mrt 09:00 om 09:00
Weekend Ardennen
Februari 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
25262728


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
21/02 Jan Hermans (69)
11/03 Thomas Van Asten (24)
13/03 Pieter Hulsbosch (24)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV
 
Banners