Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 267
uniek: 144

Site ...
totaal: 211322
uniek: 28750
Vet Lutlommel - Hoek KVV
Wegens weeral heel wat afzeggingen, hielden we maar net 11 man over. Onze tegenstrever daarentegen beschikte maar over 6 man. Uiteindelijk werd beslist om niet te spelen. Wij dan allen terug naar de Ralley. Ik heb dan mijn spullen nog eens boven gehaald zodat we toch nog met 6 tegen 6 wat plezier konden maken.

Volgende week spelen we op eigen terrein tegen Lindelhoeven. Zij hebben mosselfeest en konden om 15.00 uur niet thuis spelen.
De wedstrijd gaat dus normaal door op ons terrein om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 21 oktober 2017 - 16:12:54 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Lilse Bosuilen - Hoek KVV
Ondanks weer heel wat afwezigen, hadden we toch 14 spelers om tegen deze ploeg aan te vatten. Yentl, Sam (ziek), Wim (werken), Guy (werken), Andries (werken) en Patrick (nog steeds gekwetst), waren er niet. We konden zelfs met Wouter, Niels VB en Jo op de bank beginnen. Bosuilen had toch een redelijke en jonge ploeg op het veld staan. Bij ons wat dat op onze good old keeper na ook hetzelfde.

We begonnen met een vrij stevige wind en af en toe striemende regen in het aangezicht. Dat belette ons niet om goed te voetballen en die mannen achter de bal te laten lopen. Zoals bijna altijd lieten we de eerste kansjes aan ons voorbij gaan, maar Bosuilen kon helemaal geen kans bij mekaar gevoetbald krijgen. Zo bleef het nog wel even doorgaan. Ik was net aan het zeggen dat we op die manier geen goal zouden maken en vijf minuten later stond het 0 - 4. Eerst legde Niels aan. Via de binnenzijde van de paal ging de bal maar net over de lijn. Daarna een mooie solo van Kristof. Vier tot vijf man ging hij al slalomt voorbij of het niets was en legde mooi binnen. Niet met mij moet Philippe S. gedacht hebben. Hij werd tweemaal het straatje ingestuurd op twee minuten en het stond 0 - 4. Zo gingen we ook rusten.

Jo, Niels VB en Wouter kwamen dan in voor Kristof, Pieter en Sander. Wat er daarna gebeurd is, kan ik niet weergeven want ik moest weg en heb de tweede helft niet gezien. Wanneer ik achter de uitslag vroeg bleek deze 3 - 4 te zijn. Lag het aan het weer, het terrein, de tegenstrever of de vervangers (?). Uiteindelijk hebben we de wedstrijd toch nog winnend kunnen afsluiten.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Zuma Bocholt. De Ralley zal terug open zijn.

Geplaatst door admin op zondag 08 oktober 2017 - 08:18:48 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Hechtel - Hoek KVV
Onze thuiswedstrijd tegen KWB Hechtel hadden ze al afgezegd, daarom hadden we in de loop van de week contact genomen met hen. Als ze vrijdag niets lieten weten, zou de wedstrijd doorgaan. Noch Francy noch ik hadden iets gehoord. Onze coach had toevallig vandaag een positief probleem : zestien spelers. Dat is toch een tijdje geleden dat we dat nog eens samen gekregen hebben. En dan waren er nog enkelen afwezig : Patrick E., Niels S., Guy, Bert en Wouter.

Aan hun terrein van Hechtel was niets te zien, dus wij naar de achterliggende terreinen. Daar ook niets te zien. Gelukkig had ik nog een telefoonnummer van iemand die ik opgebeld had. Deze wist ons te vertellen dat de wedstrijd afgelast was. Ze waren dan ook blijkbaar toch vergeten van ons daar van in te lichten.

Dan maar naar ons terrein. Daar hebben we onderling dan maar wat gebikkeld en plezier gemaakt en nadien zijn we in Den Artiest iets gaan drinken.

Volgende week gaan we naar Lilse Bosuilen. De wedstrijd begint om 15.00 uur ipv 16.00 uur. Voor zij die niet rechtstreeks gaan, komen we samen aan Den Artiest in de Kerkstraat in Neerpelt. Anders is het ten laatste om 14.30 uur op de parking van de Bosuil te Lille.

Geplaatst door admin op zondag 01 oktober 2017 - 08:49:06 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Kreyel Sport
Vandaag moesten we tegen een zeer sterke, stevige en goed voetballende ploeg : Kreyel Sport. Bij ons weer heel wat afgzeggingen, maar het geluk was dat onze keeper toch kon. Wouter was ook terug, maar Thomas was er dan weer niet. Onze scheids was er ook niet en gelukkig kon iemand van de tegenpartij fluiten.

We wisten dat we het moeilijk zouden hebben en dat was ook zo. Voetballend konden niet veel gewicht in de schaal leggen en onze middenvelders moesten alles uit de kast halen om een beetje het tempo te volgen. De ballen die vanachter naar voor gingen, waren even rap terug. Nochtans hadden ze toch een kwartier nodig eer ze konden scoren. Dan ging plots Niels VB neer. Hij voelde zich niet lekker en Jo moest invallen. We probeerden dan de rust te halen met deze stand, maar de scheids liet iets langer spelen door het oponthoud met Niels VB en toen konden ze in blessuretijd toch nog 0 - 2 maken.

Philippe S. (van dienst) werd opgetrommeld en daardoor moest Niels VB terug in het veld komen. Na een tiental minuten kon Philippe M. tegenscoren en kregen we weer moed. Wat we ook deden, Kreyel hield stand en kon nog enkele malen gevaarlijk zijn. Yentl kreeg nog een tik tegen zijn knie en moest de laatste vijf minuten afhaken. Het bleef echter 1 - 2.

Een kleine nederlaag, al was dat tegen deze ploeg een zeer goed resultaat.

Volgende week spelen we op KWB76 Hechtel om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley om 14.00 uur. Denk eraan dat het veldrit is aan Dommelhof en ge kunt alleen via kanaal of Overpelt de Ralley bereiken. De cafetaria is gesloten.

Vertrekpunt is gewijzigd: Cafe de artiest komen we samen


Geplaatst door admin op zaterdag 23 september 2017 - 18:08:22 | Lees/plaats reactie: 1 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kwb Bocholt - Hoek vv
Aangezien de gebruikelijke verslaggever aan het jodelen is, nemen de vedetten van hoek vv het even over. Voor de zoveelste keer waren we weer maar net met 11. Gelukkig kon Yannick nog eens meedoen en had Kristof Maesen zijn voetbalschoenen nog eens van onder het stof gehaald (met dank aan Eddy Lus). We begonnen degelijk aan de match, met meteen een aantal goede kansen. Er moet gezegd worden dat hun keeper sterk stond te spelen. Na 20 minuten spelen kon Philippe S zich doorzetten en mooi afmaken voor de 1-0. Net voor rust kregen we een discutabele penalty tegen. Patrick W deed zijn uiterste best maar de penalty werd perfect in de hoek geplaatst. Na wat tumult aan de zijlijn werd het tijd om te rusten met 1-1. De tweede helft moesten we met 10 verder, Bilal had spijtig genoeg andere verplichtingen. Toch kwamen we dankzij een prachtige vrije trap van Thomas opnieuw op voorsprong. Het werden nog 20 lastige minuten maar dankzij onze zeer goede defensie hielden we het vandaag dicht tot het einde. Mooie overwinning na een mindere match met veel strijdlust. Volgende week moeten we naar rena boys in Leopoldsburg. We vertrekken om 14u00 in de rally.

Geplaatst door admin op zaterdag 09 september 2017 - 15:44:26 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 2
Eksel KWB 0
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
22 dec 14:30
Hoek VV - Stort Sport B
Komende activiteiten
19 jan 11:00 om 11:00
Wandeling hoek vv
December 2018
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
24252627282930
31

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
19/12 Bert Vanvaerenbergh (63)
25/12 Francy Ramaekers (66)
30/12 Jo Masco (48)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV