Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1552
uniek: 933

Site ...
totaal: 218698
uniek: 32654
Vet Hulsen - Hoek KVV
Op het tornooi van Zwarte Goud te Balen moesten we vandaag tegen Vet Hulsen spelen. Dit was nog eens een echte veteranenploeg waarvan de jongste misschien 35 jaar was en de oudste een stuk in de 50. Bij ons waren er heel wat afzeggingen, zodat we er maar net 12 overhielden. Sander kon maar één helft meedoen en Wim was twijfelachtig. Hij wilde toch beginnen en Niels VB bleef voorlopig op de bank. Michael startte in doel, door afzegging van Patrick W.

Bij het begin van de eerste helft was het duidelijk dat de enorme hitte enkele van onze spelers parten speelden. Nochtans hadden de keepers het eerste kwartier niet veel werk. Op het kwartier viel Wim terug uit en moest de achterlijn wat verschoven worden. Niels VB op zijn rechter kant en Richard voorstopper. Na ongeveer twintig minuten gaf Richard een mooie doorsteekpas naar Niels S. Deze kon zijn verdediger ontwijken en zijn schot verdween aan de verste paal in doel. Even later kreeg Guy de bal toegespeeld. Hij aarzelde iets te lang en verloor de bal. De kans die zij kregen konden ze net niet afronden. Daaruit bleek dat hun voorspelers toch wel gevaarlijker waren dan de uitslag bleek te zijn. Jo had het op de linkerzijde ook aartsmoeilijk tegen zijn tegenstrever. Even later gebeurde echter identiek hetzelfde, maar ditmaal konden ze wel afronden. Of het echt aan de warmte lag, is niet te bepalen, maar we begonnen wel slordiger en slordiger te spelen. We riepen dan nog een drinkpauze in, in de hoop dat het dan wat zou beteren. Uiteindelijk konden we deze 1 - 1 stand houden tot bij de rust.

In de tweede helft stopte Sander zoals aangegeven. Wim ging in doel en Michael op Sander zijn plaats. De warmte bleef ons parten spelen, want we kregen geen enkele aanval meer opgezet. Twee passes na mekaar was moeilijk. Hun keeper stampte de bal ver uit. Guy kopte hem recht omhoog. Eén van hun spelers nam de bal in één keer op de slof en die verdween net onder de deklat tegen het net. Een prachtige goal die je zelfs zelden ziet in 1e klasse. Daarop weer een aanval op rechts. De voorzet werd netjes afgewerkt. Zo stond het plots 3 - 1. We lanceerden dan onze mooiste aanval van de wedstrijd. Via Niels S. ging het naar Thomas en Yentl. Deze legde terug achteruit en Philippe M. kon mooi binnenleggen. Dit gaf ons toch terug wat moed. Maar in de volgende aanvallen kwam Yentl, Thomas, Stef en Philippe M. wat kracht te kort om af te ronden. Wim moest ons uiteindelijk nog behoeden voor een grotere achterstand. Uiteindelijk bleef het 3 - 2.

Tegen deze ploeg mochten we normaal gezien nooit verloren hebben. Een wedstijd om vlug te vergeten.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen KWB Bocholt.

Geplaatst door admin op zondag 27 mei 2018 - 15:09:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Sp Blauw Wit- Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 à 14 spelers maar door enkele afzeggingen hielden we er maar 11 over. Gelukkig had Philippe S. nog een nieuwe bij, zodat Wim, die na de opwarming weer wat voelde, niet hoefde mee te doen. Uiteindelijk daagde Richard nog op, zodat we nog een reserve hadden. Vet Sp Blauw Wit was meer veteranenploeg dan wij. Ze speelden niet slecht en we hadden het aanvankelijk niet gemakkelijk.

De eerste helft hebben de keepers niet veel werk gehad. De verdedigingen konden het aan beide zijden vrij gemakkelijk oplossen. We hadden iets meer corners, die telkens door onze nieuwe speler Rob scherp voor doel gebracht werden. Er was echter niemand die kon afwerken. Bij één van deze corners werd Philippe S. flink in de rug geduwd, maar de scheids zag er geen graten in. Niels VB. voelde zich niet lekker en liet zich halverwege de eerste helft vervangen door Richard. Verder bleef het bij een troosteloos 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft begon redelijk goed voor ons. Philippe S. werd tweemaal prachtig alleen voor doel gezet, maar hij plaatste de bal telkens net over. Het spreekwoord van het deksel op de neus krijgen, gold hier ook. Bij een tegenaanval haakte Guy een speler en het was penalty. Ze stonden dan meteen 1 - 0 voor. Daarna ging het vrij snel voor ons. Eerst loste de keeper een bal op een schot en Philippe S. was er als de kippen bij om binnen te tikken. Dan was het de periode van Thomas. Eerst zette Guy voor en Thomas knalde in één tijd binnen. Yentl werd na een knappe dribbel neergelegd in de backlijn en penalty. Deze werd door Niels S. omgezet. Een prachtige aanval kwam op links bij Rob. Zijn voorzet werd door Yentl terug achteruit gekopt tot bij Thomas, die mooi afrondde. Even later kopte hij een voorzet tegen de deklat en nog iets later gaf hij een licht duwtje dat terug een penalty gaf voor de tegenpartij. Daarop stond het 2 - 4. Onze keeper pakte dan nog eens uit met een geweldige safe en Philippe S. werd voor de zoveelste maal neergelegd aan de linkerzijde buiten de backlijn. Rob zette zich achter de bal. Hij moet gedacht hebben : ze hebben nog geen enkele corner binnengekopt, ik ga het rechtstreeks doen. Hij krulde zijn bal mooi maar staalhard in de verste hoek. Met deze 2 - 5 stand vond de scheids het genoeg en floot af.

Na het steekje dat we vorige week lieten vallen, hebben we ons terug herpakt en een mooie overwinning behaald.

Volgende week spelen we op het tornooi van Zwarte Goud in Balen. We spelen tegen Vet Hulsen om 15.30 uur. We vertrekken aan de Ralley om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 19 mei 2018 - 16:45:10 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Boseind - Hoek KVV
Door dat men op Esperanza de terreinen ingezaaid hadden, had onze tegenstrever van vandaag gevraagd om op ons te terrein te spelen. Voor ons geen probleem, alleen spijtig dat het terrein niet gemaaid was. Uiteindelijk was dit zowel in hun nadeel als in het onze. Het enige positieve vandaag was dat er opnieuw twee nieuwe spelers zich aangeboden hadden. We mogen de het bestuur maar vooral de spelers toch wel bedanken dat ze de laatste tijd een rondgekeken hebben om nieuwe spelers te kunnen aantrekken.

In het begin van de wedstrijd dacht iedereen dat dit toch wel een makkie ging worden voor ons. Niets was echter minder waar. Het was een wedstrijd met twee gezichten : de eerste twintig minuten en de rest van de wedstrijd. De eerste twintig minuten was een plezier om onze spelers te zien voetballen. Met goed en snel voetbal wervelden ze over het veld. Het was weer zoals vanouds : eerste enkele kleine kansjes missen en dan boem, volle bak er tegenaan. Thomas kreeg de bal mooi aangespeeld van Stef. Hij krulde vanop links de bal mooi voorbij de keeper. Even later zette Sander voor op links en Stef liep samen met de verdediger de bal in doel. Daarna zette Sander op Philippe S. en het stond 3 - 0. Zoals we gelijk een raket naar boven schoten en scoorden, vielen we daarna zoals pudding in mekaar en lieten we scoren. Niels VB, die door het hoge tempo op zijn adem trapte, liet zich vervangen door nieuwkomer Davy. Daarop kwam Boseind langzaam maar zeker terug in de wedstrijd en kon tweemaal scoren. Net voor de rust kon Stef toch nog een scoren en zette ons op een veilige 4 - 2 ruststand.

Kristof had voor een nieuwe doelman gezorgd voor volgend jaar, maar we wilden toch eens zien welk vlees we in de kuip kregen en lieten hem de tweede helft opdraven. Kristof kwam in de plaats van Yentl. We hadden toch wel gedacht dat we in de tweede helft het heft terug in handen zouden nemen, maar . . . . . Het was Boseind dat nu begon te voetballen. We verloren bijna elke bal en kwamen niet meer voor het doel. Het ging van 4 - 2 in één trek naar 4 - 5. Ondertussen was Wim in de plaats van Pieter gekomen. Philippe S. werd nog eens de diepte ingestuurd door Kristof en jawel de bordjes stonden terug gelijk 5 - 5. We dachten en hoopten om nog een gelijkspel uit de brand te slepen, maar na een geharrewar voor ons doel kregen we de bal niet weg en konden zij het leder simpel tegen de netten duwen. We probeerden nog maar Boseind kwam op een diefje de punten weghalen. Op het laatst is Wim nog uitgevallen met een kwetsuur, zodat we de wedstrijd met tien beëindigden.

Deze 5 - 6 nederlaag was wel zuur en had in principe nooit mogen vallen.

Volgende week spelen we op Vet Sparta Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 12 mei 2018 - 16:45:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Blauw Wit B
Opnieuw een hele resum afwezigen vandaag, maar enkelen hebben er toch nog voor gezorgd dat we voldoende spelers hadden. Pieter zorgde voor een keeper (een goeie), Michiel had er ene bij en Kristof bracht zelfs een nieuwe (Richard). Niels K. had vernomen dat we volk tekort hadden en was ook nog gekomen. Zodoende hadden we 14 spelers en kon Jo de bank animeren. Onze tegenstrever vandaag was dan weer een stevige (letterlijk en figuurlijk) en ook goed voetballende ploeg.

Met onze jonge ploeg, alleen Guy stak er een beetje bovenuit, hadden we het van in het begin moeilijk tegen deze stevige kerels. Een paar van onze ploeg had dan ook nog weinig of niet samengespeeld. We moesten dan ook fysiek hard werken en knokken voor elke bal. Gelukkig had Pieter voor een goede vervanging van onze keeper gezorgd, zodat deze ons enkele keren rechthield. De scheids moest de touwtjes ook kort houden want de tegenstrever ging tot tegen het lijntje, keihard maar wel sportief. Na heel wat tastwerk in het begin begonnen we toch stilaan ook eens aan aanvallen te denken. Halverwege de eerste helft kwam Sander de bal vragen aan de keeper bij de middenlijn. Hij zette op links Michiel aan het lopen, deze legde terug op Thomas die meegaf met Sander die doorgelopen was en de mooie aanval afronden. Daar bleef het bij en konden we de match meer in evenwicht houden tot aan de rust.

De tweede helft kwamen er twee anderen in en ging Thomas en Stef naar de bank. Het spelbeeld bleef ongeveer hetzelfde als in de eerste helft. Het was knokken op het middenveld, verdedigen en aanvallen, maar we leken te overleven. De tegenstrever gebruikte ook lijf en leden om zich in de strijd te gooien en bij één van deze gevechten werd door de scheids een fout gezien in de backlijn : penalty. Even later kreeg Sander de bal op het middenveld. Hij stak door naar Michiel op links en deze ging recht op doel af. Een geplaatst schot, niet hard maar net naast de verste paal, zette de 2 - 1 op het bord. Dat was op een moment dat de tegenstrever even verslapte, maar een foutje in onze verdediging zorgde ervoor dat de bordjes terug gelijk stonden. Deze 2 - 2 stand bleef tot het einde, waar we eigenlijk best tevreden mee mochten zijn.

Volgende week spelen we uit op KWB Boseind om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 05 mei 2018 - 17:23:52 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Peer SV - Hoek KVV
Voor de verplaatsing naar Peer hadden we opnieuw een hele reeks afzeggingen. We moeten bijna elke week beginnen met deze zin. Gelukkig kon Jo zich vrijmaken, wilde Philippe S. komen en werd hij niet opgeroepen en had Niels VB, de nieuwe, een nieuwe nieuwe bij. Kristof had ook nog alle moeite gedaan om te kunnen komen voetballen. Gelukkig waren deze drie laatste erbij, want zij vervulden een hoofdrol in ons scoremachine. We hadden Jo dan nog als sterke reserve op de bank.

Vanaf het begin hadden we toch al de mening dat we het vandaag niet al te moeilijk gingen hebben. Een soliede achterlijn en zeer snelle voorlijn met opkomende halfbacks, dat kon geen probleem zijn. Bij de eerste hoekschop kopte Wim al op de deklat. De tweede hoekschop werd overhoeks binnengekopt door Kristof. Even later zette Sander Philippe S. op rechts op weg naar doel en het stond 0 - 2. De volgende hoekschop werd door Thomas op de lat gekopt. Een kleine onoplettendheid achteraan zorgde ervoor dat Peer kon milderen, maar de volgende hoekschop werd weeral door Kristof prachtig binnen gekopt. Een paar slordigheidjes in onze aanval zorgde ervoor dat de stand maar 1 - 3 was bij de rust.

In de tweede helft was het bijna éénrichtingsvoetbal. Dan was het de beurt aan onze nieuwe. Hij pakte zijn man op rechts op snelheid en knalde de 1 - 4 op het bord. Daarna kon Philippe S. tussen keeper en verdediger scoren op voorzet van Sander. Aanvankelijk keurde de scheids de goal goed, maar waarschijnlijk door tussenkomst van de VAR, werd de goal toch afgekeurd. Onbegrijpelijk, maar niet getreurd. Twee minuten later dezelfde aanval, langs dezelfde kant met dezelfde tenoren. Sander zette voor vanop links en Philippe S. knalde binnen. Dan zette Philippe S. op rechts naar Stef en deze maakte zijn tweede van de dag. Net zoals de nieuwe van vorige week kon de nieuwe van deze week ook tweemaal scoren. Hopelijk blijven ze en blijven ze scoren.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen Sp Blauw Wit.

Geplaatst door admin op zaterdag 28 april 2018 - 17:21:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Rena Boys 0
Hoek VV 1
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
26 okt 15:00
Hoek VV - De Gul Koersel

02 nov 15:00
Hoek VV - Wijchmaal SP vet.

09 nov 15:00
Vriendenkring - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Oktober 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12346
789101113
141516171820
212223242527
28293031


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/11 Philippe Steijvers (28)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (64)
01/01 Stef Witters (50)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV