Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Hoek KVV - Stars VV
Vandaag hadden we de beschikking over 17 spelers. Uiteindelijk wilden er 14 spelen. Kristof en Niels VB hielden zich afzijdig, Pieter wilde proberen maar besloot uiteindelijk om niet mee te doen. Hij had nog steeds wat last van zijn kwetsuur. De coach stelde een goede ploeg op en hield Michiel, Niels S. en Guy op de bank.

In het begin hadden we het niet gemakkelijk. De tegenstrever speelde vrij goed mee, maar echte kansen kregen ze niet. Wij speelden niet slecht, maar verder dan de backlijn kwamen we ook niet. Halverwege dan toch een mooie aanval op links. Thomas ging door en zette voor. Mark miste nog door tussenkomst van de keeper, maar Yentl kon vrij gemakkelijk afwerken. Verder bleef het spel op en neer gaan, zonder nog echt voor gevaar te zorgen.

De tweede helft kwam Guy Wim vervangen, Michiel Bert en Niels S. Marnick. We begonnen onmiddellijk kansen te creƫren en met de snelheid van Mark, zorgde dat steeds voor gevaar. Enkele afstandsschoten van Niels S. en Thomas waren nog niet goed gericht. Dan ging Mark door op rechts. Zijn voorzet werd door Niels S. subtiel doorgetikt naar Gilles, die prachtig afwerkte. Daarop viel Niels S. gekwetst uit en werd hij vervangen door Niels VB. Thomas was al een paar keer op rechts doorgestoten, maar kon niet succesvol afwerken. Na een fout op Gilles kon hij oprukken op doel maar werd teruggefloten door de scheids. Thomas zette zich achter de bal. Al zijn boosheid trapte hij op de bal en deze verdween aan de verste paal in doel. Even later zette Luc zich door op rechts. Zijn voorzet werd opnieuw door Thomas in doel gewerkt. Er werden tussendoor zowel door Mark, Niels VB., Thomas als Yentl enkele kansen de nek omgewrongen. De laatste minuut trapte Patrick W. nog een bal ver naar voor. Deze ging over de verdediging en Mark kon door zijn snelheid net voor de keeper de bal in doel tikken. Uiteindelijk pikte hij toch wel zijn goaltje mee en zette de 5 - 1 eindstand op het bord.

Volgende week spelen we onze laatste uitwedstrijd op Rena Boys in Leopoldsburg om 15.00 uur. We vertrekken aan de Ralley ten laatste om 13.45 uur.
Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 01 december 2018 - 17:46:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sparta Blauw Wit B
Ondanks enkele afwezigen hadden we toch 14 spelers. We hadden de indruk dat onze tegenstrever een aantal spelers had opgesteld uit de A kern. Ondanks dat konden we toch een degelijke ploeg tegenover stellen.

In het begin wisten we niet goed waar te gaan staan. We werden overklast en kwamen dan ook al snel op achterstand. We stonden niet goed te verdedigen. Een voorzet op rechts ging over onze keeper en werd ingekopt. De bal viel op de rug van Michiel en belandde uiteindelijk lullig in doel. We hadden de indruk dat zij meer wilden winnen dan wij. Ze waren telkens een stapje rappen en wonnen bijna elk kopduel. Ze waren ook geslepener en bij elk duel was er wel een duwtje of trekje aan trui of broek of een arm om je heen. Ze waren vooral meer ervarender en leper dan wij. Een volgende voorzet werd net voor de neus van Guy binnengetikt. Het was net of we toen wakker schoten en van dan af de wedstrijd pas begon. Wat we ook deden, het lukte niet. Elke bal viel uiteindelijk voor hun voeten, elk schot op doel raakte wel een speler of er was altijd iets dat ons tegenhield. Als we dan toch eens door waren hadden ze wel een professionele fout in huis om ons af te stoppen. Met deze 2 - 0 stand gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Richard Pieter vervangen, Marnick Kristof en Mark Stef. We hebben een degelijke tweede helft gespeeld, maar voor doel was er weinig gevaar. Een aantal afstandsschoten werden afgeblokt of gingen over of naast. Verder was het zowat hetzelfde als de eerste helft. Al deze kleine hatelijke foutjes werden door de scheids niet gefloten, wat leidde tot frustastie. Het begon dan ook wat grimmiger te worden en moesten de coachen eens roepen langs de lijn. Gilles en Thomas VA werden dan nog terug vervangen door Pieter en Stef wegens lichte kwetsuren. Veel werk heeft onze keeper niet gehad. Zij hebben in het begon twee goalen kunnen maken door kleine onoplettendheden. Op hun ervaring hebben ze dan de match kunnen winnen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Stars VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 24 november 2018 - 17:30:38 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lunca Trapkens
Vandaag tegen Lunca Trapkens hadden we 13 spelers. Jo en Luc speelden niet mee maar hielden zich beschikbaar als reserve. Philippe S. en Andries deden nog eens mee, gelukkig want daarmee konden we een sterke ploeg opstellen. Lunca Trapkens was een heel andere ploeg van diegene waartegen we begin dit jaar speelden. Het was een jonge, stevige en goed voetballende ploeg.

In het begin van de wedstrijd werd er veel afgetast. Daarna ging het spel heen en weer, met af en toe snel balverlies. Ondanks het redelijk goed voetbal, langs beide zijden, hadden de keepers toch niet veel werk. Er waren wel wat kleine kansjes maar het vizier stond niet goed opgesteld. Dit bleef zo tot ongeveer 10 minuten voor de rust. Andries lanceerde dan Thomas M. op rechts. Op kracht ging hij zijn man voorbij. Hij zette hard en over de grond voor. Philippe S. stond op de goede plaats om maar binnen te tikken. De keeper grabbelde en deed wat hij kon, maar kon de bal niet meer uit zijn doel weren. Zo bleef het tot aan de rust.

De tweede helft kwam Thomas VA Guy vervangen. Hij ging rechtsback spelen en Gilles voorstopper. Heel lang bleef het spel in ons voordeel. We hadden telkens scherpe aanvallen, maar konden het niet afwerken. Halverwege de tweede helft deden we een copie van de goal van de eerste helft. Philippe S. werd op rechts gelanceerd. Zijn voorzet kwam bij Thomas M. terecht en die vlamde binnen. Dan was er een moment dat er in de duels stevig ingegaan werd, op het randje. De scheids hield alles wel in de gaten en alles kalmeerde terug. Lunca Trapkens kon dan nog tegenscoren, maar verder geraakten ze niet. Yentl, die niet echt goed in zijn vel zat, werd nog vervangen door Guy. De laatste minuut kregen ze nog drie corners op rij, maar we konden ze afweren.

Volgende week spelen we uit bij Sparta Blau Wit B om 14.30 uur. Vertrek aan de Ralley (dat niet open is) om 13.45 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 17 november 2018 - 17:29:46 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KFC Hamont - Hoek KVV
Voor het eerst sinds lange tijd begon de wedstrijd onder een druilerige regen. De grasmat lag er uitstekend bij, wat natuurlijk ook schuivende ballen met zich mee bracht. We hadden vorige week vier gekwetsten : Wim nam helemaal geen risico's en bleef langs de lijn, Marnick wilde zich opwarmen om te zien of hij iets voelde maar na een paar minuten ging hij terug richting kleedkamers, Richard en Thomas VA zaten op de reservebank en hielden zich beschikbaar. Richard wilde de tweede helft eventueel proberen, maar Thomas VA hielde zich beschikbaar en wilde liever niet spelen. Mark had nog twee spelers uit zijn mouw getoverd en zodoende waren we met 11.

Hamont dat nog met een redelijke veteranenploeg speelde, had voetballend het eerste kwartier de bovenhand. Onze Patrick moest dan ook enkele malen miraculeuze reddingen uit zijn mouw schudden. Bij ons ging het ietsje stroever, maar we begonnen toch stilaan het evenwicht te herstellen. Niels S. probeerde een paar maal van ver, maar zijn schot werd telkens geblokkeerd. Thomas M. en Mark kwamen dan telkens iets te kort om voor gevaar te zorgen. Net voor de rust probeerde Niels S. het nog eens met links. Zijn bal was net hard genoeg en ver genoeg in de hoek om de keeper te verslaan. Met 0 - 1 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Richard Jo vervangen, die een goede eerste helft gespeeld had. Nu waren we echt op dreef en lieten die van Hamont niet meer in het spel komen. We lanceerden dan ook de ene aanval na de andere. Een verre uittrap van onze keeper werd door Niels S. doorgekopt. De bal ging over de verdediging en snelle Mark ging erachter en verschalkte de keeper. Ondertussen had hij nog enkele kleine kansjes, maar het was telkens van net niet of iets te kort. Even later speelde Niels S. Yentl vrij op rechts. Hij ging door de backlijn in, kwam in nood om op doel te schieten, maar kon nog voorzetten. De bal werd slecht weggewerkt en kwam in de voeten van Mark. Deze maakte zijn tweede van de dag. Hamont kreeg nog een lichte strafschop toegewezen. Deze werd opnieuw op een prachtige manier uit het doel geranseld door onze Patrick. Het bleef dan ook bij deze 0 - 3 eindstand.

Volgende week spelen we thuis tegen Lunca Trapkens om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 november 2018 - 18:00:30 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Bocholt - Hoek KVV
We konden vandaag opnieuw over 14 spelers beschikken. Uiteindelijk zijn er 13 komen opdagen. Het vroege beginuur van de wedstrijd zal daar wel iets voor tussen gezeten hebben. Anderzijds was dat vroege beginuur ook in ons voordeel. Zo konden de Genk supporters nog meespelen en tijdig vertrekken. Langs het terrein stonden dan nog wel een aantal die niet konden meedoen of gekwetst waren.

Op het terrein was het ook niet veel soeps. Of het nu aan de slechte staat van het terrein lag, aan de eerste koude of aan de gebrekkige opwarming, weet ik niet, maar bij ons vielen de gekwetsten met bosjes neer. Na enkele minuten moest Marnick al naar de kant met een spierblessure. De lange inactiviteit zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Mark kon al direct opdraven. Na een tiental minuutjes was het de beurt aan Thomas VA. Michael, onze tweede en laatste reserve, mocht ook oplopen. Daarop voelde Wim iets, maar we hadden geen reserven meer, dus moest hij blijven verder hinkelen. Na wat heen en weer gestamp op het hobbelige veld begonnen toch de eerste kansjes te komen. Er was slecht spel aan beide zijden en meer dan twee passes werden er niet gegeven. Gelukkig voor ons lukte dat bij ons soms iets meer en waren we dan ook iets gevaarlijker. Halverwege de eerste helft kon Mark plots uit het niets scoren. Deze voorsprong konden we vast houden tot met de rust. Ondertussen had Richard bij een tussenkomst zijn knie bezeerd en kon niet meer verder. Thomas VA voelde dat het wat beter ging en kwam op zijn plaats.

De tweede helft was zowat hetzelfde spelbeeld. Een beetje holder de bolder voetbal met af en toe wat kansjes die langs onze zijde iets meer waren. Benny was onder de helft toegekomen en wilde, als er een paar schoenen van iemand paste, deze nog eens aantrekken. Even later kon Wim dan toch gaan rusten en kwam Benny opdraven. Dan hadden we de mooiste aanval van de wedstrijd en even mooi afgerond. Thomas VA kreeg op de middenlijn de bal toegespeeld. Hij dreef iets op en stak door naar Niels S. Deze ging naar de linker hoek en zette strak voor. Thomas M. miste nog alsook de keeper. Mark stond gewoon te wachten en kon de bal eigenlijk in doel blazen. Hij zette zijn voet, de bal botste ertegen en ging in het lege doel. Met deze mooie voorsprong gingen we de laatste minuten in. We speelden toch iets beter en zaten veel op Bocholt hun helft. Mark zette de bal door op Niels en deze rende alleen op de keeper af. Hij zette de bal hard en zuiver over de grond naast de keeper en het stond 0 - 3. We begonnen dan onnodig wat meer risico's te nemen en dat maakte dat Bocholt toch nog kon tegenscoren. Dat was echter het laatste wapenfeit want de scheids floot bij dit laatste doelpunt af.

Ondanks deze rare match hebben we toch een mooie overwinning behaald met 1 - 3. We hopen dat de gekwetsten deze week hun wonden helen en dat ze volgende week terug paraat zijn. We spelen dan op KFC Hamont om 15.00 uur, samenkomst aan de Ralley om 14.00 uur.

Geplaatst door admin op zondag 04 november 2018 - 10:37:40 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV