Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2036
uniek: 1257

Site ...
totaal: 220905
uniek: 33977
KFC Hamont - Hoek KVV
Voor het eerst sinds lange tijd begon de wedstrijd onder een druilerige regen. De grasmat lag er uitstekend bij, wat natuurlijk ook schuivende ballen met zich mee bracht. We hadden vorige week vier gekwetsten : Wim nam helemaal geen risico's en bleef langs de lijn, Marnick wilde zich opwarmen om te zien of hij iets voelde maar na een paar minuten ging hij terug richting kleedkamers, Richard en Thomas VA zaten op de reservebank en hielden zich beschikbaar. Richard wilde de tweede helft eventueel proberen, maar Thomas VA hielde zich beschikbaar en wilde liever niet spelen. Mark had nog twee spelers uit zijn mouw getoverd en zodoende waren we met 11.

Hamont dat nog met een redelijke veteranenploeg speelde, had voetballend het eerste kwartier de bovenhand. Onze Patrick moest dan ook enkele malen miraculeuze reddingen uit zijn mouw schudden. Bij ons ging het ietsje stroever, maar we begonnen toch stilaan het evenwicht te herstellen. Niels S. probeerde een paar maal van ver, maar zijn schot werd telkens geblokkeerd. Thomas M. en Mark kwamen dan telkens iets te kort om voor gevaar te zorgen. Net voor de rust probeerde Niels S. het nog eens met links. Zijn bal was net hard genoeg en ver genoeg in de hoek om de keeper te verslaan. Met 0 - 1 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Richard Jo vervangen, die een goede eerste helft gespeeld had. Nu waren we echt op dreef en lieten die van Hamont niet meer in het spel komen. We lanceerden dan ook de ene aanval na de andere. Een verre uittrap van onze keeper werd door Niels S. doorgekopt. De bal ging over de verdediging en snelle Mark ging erachter en verschalkte de keeper. Ondertussen had hij nog enkele kleine kansjes, maar het was telkens van net niet of iets te kort. Even later speelde Niels S. Yentl vrij op rechts. Hij ging door de backlijn in, kwam in nood om op doel te schieten, maar kon nog voorzetten. De bal werd slecht weggewerkt en kwam in de voeten van Mark. Deze maakte zijn tweede van de dag. Hamont kreeg nog een lichte strafschop toegewezen. Deze werd opnieuw op een prachtige manier uit het doel geranseld door onze Patrick. Het bleef dan ook bij deze 0 - 3 eindstand.

Volgende week spelen we thuis tegen Lunca Trapkens om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 november 2018 - 18:00:30 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Bocholt - Hoek KVV
We konden vandaag opnieuw over 14 spelers beschikken. Uiteindelijk zijn er 13 komen opdagen. Het vroege beginuur van de wedstrijd zal daar wel iets voor tussen gezeten hebben. Anderzijds was dat vroege beginuur ook in ons voordeel. Zo konden de Genk supporters nog meespelen en tijdig vertrekken. Langs het terrein stonden dan nog wel een aantal die niet konden meedoen of gekwetst waren.

Op het terrein was het ook niet veel soeps. Of het nu aan de slechte staat van het terrein lag, aan de eerste koude of aan de gebrekkige opwarming, weet ik niet, maar bij ons vielen de gekwetsten met bosjes neer. Na enkele minuten moest Marnick al naar de kant met een spierblessure. De lange inactiviteit zal daar wel voor iets tussen gezeten hebben. Mark kon al direct opdraven. Na een tiental minuutjes was het de beurt aan Thomas VA. Michael, onze tweede en laatste reserve, mocht ook oplopen. Daarop voelde Wim iets, maar we hadden geen reserven meer, dus moest hij blijven verder hinkelen. Na wat heen en weer gestamp op het hobbelige veld begonnen toch de eerste kansjes te komen. Er was slecht spel aan beide zijden en meer dan twee passes werden er niet gegeven. Gelukkig voor ons lukte dat bij ons soms iets meer en waren we dan ook iets gevaarlijker. Halverwege de eerste helft kon Mark plots uit het niets scoren. Deze voorsprong konden we vast houden tot met de rust. Ondertussen had Richard bij een tussenkomst zijn knie bezeerd en kon niet meer verder. Thomas VA voelde dat het wat beter ging en kwam op zijn plaats.

De tweede helft was zowat hetzelfde spelbeeld. Een beetje holder de bolder voetbal met af en toe wat kansjes die langs onze zijde iets meer waren. Benny was onder de helft toegekomen en wilde, als er een paar schoenen van iemand paste, deze nog eens aantrekken. Even later kon Wim dan toch gaan rusten en kwam Benny opdraven. Dan hadden we de mooiste aanval van de wedstrijd en even mooi afgerond. Thomas VA kreeg op de middenlijn de bal toegespeeld. Hij dreef iets op en stak door naar Niels S. Deze ging naar de linker hoek en zette strak voor. Thomas M. miste nog alsook de keeper. Mark stond gewoon te wachten en kon de bal eigenlijk in doel blazen. Hij zette zijn voet, de bal botste ertegen en ging in het lege doel. Met deze mooie voorsprong gingen we de laatste minuten in. We speelden toch iets beter en zaten veel op Bocholt hun helft. Mark zette de bal door op Niels en deze rende alleen op de keeper af. Hij zette de bal hard en zuiver over de grond naast de keeper en het stond 0 - 3. We begonnen dan onnodig wat meer risico's te nemen en dat maakte dat Bocholt toch nog kon tegenscoren. Dat was echter het laatste wapenfeit want de scheids floot bij dit laatste doelpunt af.

Ondanks deze rare match hebben we toch een mooie overwinning behaald met 1 - 3. We hopen dat de gekwetsten deze week hun wonden helen en dat ze volgende week terug paraat zijn. We spelen dan op KFC Hamont om 15.00 uur, samenkomst aan de Ralley om 14.00 uur.

Geplaatst door admin op zondag 04 november 2018 - 10:37:40 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Peer SV
Vandaag konden we over 16 spelers beschikken. Dat was eventjes geleden. Niels VB en Jo besloten niet te spelen en Michaël was te ziek. Philippe M. was nog eens van Spanje afgekomen om mee te doen en we mochten nog een nieuweling verwelkomen : Marnick (vriend van Niels S.). Peer had dan weer een redelijke veteranenploeg bij.

Van in het begin was het vrij duidelijk. Met 6 andere spelers tegenover vorige week, beschikten we toch over een iets betere voetballende ploeg. We lieten onmiddellijk zien we het beste kon voetballen en trokken dadelijk ten aanval. Na enkele mooie aanvallen, maar gemiste kansen, kreeg Niels S. de bal. Hij kapte 2 man uit en haalde mooi uit in de verste hoek. Wat we niet verwachtte was dat Peer ook kon voetballen. Na een eerste gemiste kans, was de tweede raak en stonden de bordjes terug gelijk : 1 - 1. We waren toch wel wat geschrokken, maar trokken toch terug ten aanval. Op en corner van Gilles kon Luc mooi binnenkoppen. Even later ging Kristof door op rechts. Zijn strakke voorzet werd door Philippe M. prachtig binnengeschoten. Met 3 - 1 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Marnick Kristof vervangen en Thomas VA Philippe M. Van in het begin trokken we terug ten aanval. Wim zette Yentl aan het lopen. Zijn voorzet werd door Bert binnen geknald. Yentl werd terug op rechts gelanceerd. Zijn voorzet werd nu door Thomas M. binnen geknald. Ondertussen speelden we wel mooi voetbal, maar begonnen we wat individueel te worden en lieten we wat te veel kansen onbenut. Mark was Niels S. komen vervangen. Hij werd dan voor doel vrijgespeeld door Richard en kon scoren. Even later kon hij een voorzet van opnieuw Yentl op doel schieten. De bal week af op een verdediger en het stond 7 - 1.

Door deze uitslag werd de nederlaag van vorige week rechtgezet, maar het hadden er nog meer kunnen zijn.

Volgende week spelen we uit bij KWB Bocholt om 13.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 27 oktober 2018 - 16:40:09 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Lilse Bosuilen - Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we net 11 spelers vandaag. Richard bracht nog iemand mee (Thomas) en op het laatste liet Michael weten dat hij toch kon. Zodoende hadden we een keeper en twee reserven. Lilse Bosuilen verraste ons behoorlijk. Van veteranen en minder goed voetballende ploeg was ze dit jaar veranderd naar een jonge stevige en zeer goed voetballende ploeg. Vermoedelijk was dit dan ook de 3° reserveploeg van Lille.

We merkten dit onmiddellijk bij aanvang van de match. We werden serieus onder druk gezet, kregen op het middenveld geen vat en konden vooraan geen brokken maken. Het was telkens achter de bal en de man aanhollen. Nochtans konden ze met wat geluk de 1 - 0 maken. Uit de kluts raakte Guy als laatste de bal en hij ging spijtig genoeg in ons doel. Even later stond het 2 - 0. Daarna hadden wij ook wat geluk. Nico wilde de bal over de verdediging doorsteken naar Mark, maar de verdediger raakte de bal nog met het hoofd en zo ging hij over de keeper binnen. Michaël kreeg dan last in de lies en werd vervangen door de nieuwe Thomas. Daarna kregen zij hulp van de scheids. Guy liep voor een voorspeler door die zijn voet raakte. Daardoor kwam Guy ten val, maar de scheids floot geen fout. Ondanks hevig protest keurde hij de goal toe. Wij waren zo kwaad dat we heel agressief gingen aanvallen. Yentl ging door op rechts. Zijn voorzet werd door Mark mooi op doel gekopt, maar hun keeper redde. De bal kwam in de voeten van Kristof. Zijn eerste schot werd nog op de lijn gered, maar zijn tweede ging binnen. Met 3 - 2 gingen we rusten.

In de tweede helft gingen we op zoek naar de gelijkmaker maar het waren de Bosuilen die hun voorsprong vergrootten. We lieten ons niet doen en Gilles begon vanaf de middenlijn aan een solo. Twee drie en zelfs vier spelers voorbij en prachtig afronden, het stond terug 4 - 3. De Bosuilen bleven echter gevaarlijk aanvallen en een doelpunt hing steeds in de lucht. Eerst kon Michael nog mirakeleus redden, maar dan was het hek van de dam. Een paar persoonlijke foutjes achterin, leidde tot een te zware nederlaag. Elk foutje werd afgestraft met een doelpunt. Zo eindigde deze door ons toch niet zo slecht gespeelde wedstrijd met een 7 - 3 nederlaag.

Volgende week dan maar beter. Dan spelen we thuis tegen Peer SV om 15.00 uur. Hopelijk krijgen we dan opnieuw geen reserveploeg voorgeschoteld.

Geplaatst door admin op zaterdag 20 oktober 2018 - 16:53:40 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Kaulille
We hadden vandaag opnieuw 14 spelers. Jo hield zich weeral beschikbaar, maar kleedde zich niet om. Pieter was terug na een lange blessure periode en Mark en Michaël waren de nieuwelingen die we verwelkomden. Onze tegenstrever KWB Kaulille, waar we een paar weken geleden nog een ferme pandoering kregen, stond weeral op het sterkste. Allemaal stevige voetballers die waarschijnlijk wat jaren compititie achter de rug hadden.

We probeerden met onze sterkste opstelling er iets tegen te doen. Aanvankelijk lukte dat deels en konden we hen redelijk opvangen. Achteraan hadden we het toch moeilijk om hun aanvallen te blijven opvangen, maar voorlopig hielden we stand met een uitstekende keeper. We lukten het zelfs om op voorsprong te komen. Een corner van Richard werd door Michael naar doel gekopt. Wim kon er zijn hoofd nog tussen steken en het stond 1 - 0. Michaël die zijn eerste wedstrijd sinds lang speelde, moest halverwege zich laten vervangen wegens te weinig lucht. Pieter maakte zijn rentree en dat lukte aardig. Tot de rust hadden we een fantastische Patrick W. nodig of het was de eerste helft al een catastrofe geweest. Nu moest hij zich maar éénmaal gewonnen geven. Met een 1 - 1 stand gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Mark Michael vervangen. De eerste 10 minuten konden we nog ongeveer gelijke tred houden maar daarna schakelden ze een versnelling hoger. Na de 1 - 2 en 1 - 3 probeerde Bert nog wat mee naar voor te gaan om de aanval wat te versterken, maar tevergeefs. Met 1 - 4 kwamen we nog redelijk goed weg.

Volgende week spelen we uit bij Lilse Bosuilen om 15.00 uur. Hopelijk komen enkele afwezigen terug, want andere gaan er weer niet zijn.


Geplaatst door admin op zaterdag 13 oktober 2018 - 16:39:09 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV