Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 439
uniek: 253

Site ...
totaal: 212337
uniek: 29192
Ledenfeest Hoek vv
Hallo Hoekvv ers,

Het ledenfeest gaat door op vrijdag 12 januari 2018 om 20:00 uur
Geplaatst door admin op donderdag 28 december 2017 - 15:14:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Herkol SV 3 - Hoek KVV
We hadden vandaag 14 spelers. Tegen het sterke en jonge team van Herkol was dat echter niet voldoende.

We begonnen redelijk goed maar gaandeweg verloren we toch de strijd op het middenveld. Herkol, eens op toerental, was stevig en vrij sterk. Ze begonnen te drukken en we moesten achter alles uit de kast halen om te kunnen verdedigen. We kregen de ballen niet meer vooraan. Een grondscherend schot botste net voor onze keeper en ging zo over hem binnen. We konden de schade nog wat beperken en buiten enkele schotjes kwamen we niet in de buurt van hun keeper.

In de tweede helft kwam Kristof Wim vervangen, Sander nam de plaats van Thomas in en Niels VB. verving Philippe S. (die er toch al 50 had). Veel veranderde er niet in de tweede helft. Pieter viel nog uit en Wim moest zijn plaats terug innemen. Herkol kon nog tweemaal scoren. We hadden wel goede bedoelingen, maar kwamen er niet veel aan te pas. De wedstrijd kabbelde naar zijn einde en was voor ons een wedstrijd te veel.

Er rest mij niets anders dan iedereen fijne eindejaarsfeesten te wensen en een gelukkig en gezond 2018.

We kunnen nu wat rusten en de kwetsuren wat laten helen. Voor diegenen die een flinke wandeling willen maken is er op zaterdag 20 januari onze jaarlijkse Hoekwandeling en op zaterdag 03 februari beginnen we het nieuwe seizoen 2018.

Geplaatst door admin op zaterdag 23 december 2017 - 17:23:59 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet KFC Eksel
Vandaag kregen we één van de sterkste tegenstrevers voorgeschoteld. Door omstandigheden konden we vandaag niet over onze sterkste ploeg beschikken. Aanvankelijk waren we maar net met 11 spelers, maar Philippe S. bracht een serieuze versterking mee, Philippe M. kwam toch opdagen (ondanks eerdere afzegging) en Philippe L. wilde nog eens een keertje meedoen. Gelukkig maar want anders hadden we niet met 11 geëindigd.

Eksel liet ons onmiddellijk zien dat zij de voetballende veteranenploeg waren. Maar zoals gewoonlijk tegen dergelijke sterke tegenstrevers plooiden we ons dubbel en lieten we ons zeker niet in een hoekje wegdrukken. Met onze achterlijn, Sam rechts, Bert en Gert Jan in midden en Pieter links, had onze Patrick W. een sterk viertal voor hem staan. Yentl, Wouter, Andries en Thomas hadden het moeilijk in het middenveld maar konden toch hun streng trekken. Philippe S. en Kristof moesten het vooraan opnemen tegen een ijzersterke achterlijn. Na een kwartier hadden wij toch al een paar meer kansen gehad dan Eksel. Maar hun keeper stond goed te keepen en verder wilden we het te zeer forceren. Echte kansen heeft Eksel ook niet gehad, maar als het wat gevaarlijk werd was onze Patrick W. paraat. We lieten Eksel dan ook niet echt in hun spel komen en vochten als leeuwen. Met de rust waren we dan ook tevreden met een 0 - 0.

Met de rust stopte Kristof (wilde persé naar Standard gaan kijken) en had Gert Jan voor zijn eerste wedstrijd last van zijn spieren. Niels VB en Philippe M. kwamen hun plaats in nemen. Sam die ook licht gekwetst was werd dan vervangen door Philippe L. Ondanks dat onze ploeg niet echt versterkt werd, waren de meeste kansen toch voor ons. Philippe M. ging op links door. Hij kon Thomas vinden die tot tegen de achterlijn ging, voorzette en PhilippeS. zijn VIJFTIGSTE van het seizoen liet maken. Dat vonden die van Eksel niet leuk en het werd wat grimmiger op het terrein. Kleine foutjes werden uitvergroot en de scheids moest zijn best doen om het niet uit de hand te laten lopen. Ze begonnen harder en harder te drukken. Patrick W. kon de gelijkmaker nog een paar keer uit zijn goal ranselen, maar een paar minuten voor affluiten konden ze toch scoren. Ondanks dat mogen we toch tevreden zijn met de 1 - 1 eindstand, wat toch een juiste uitslag is.

Volgende zaterdag spelen we de laatste wedstrijd van het jaar 2017 op Herkol om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 16 december 2017 - 17:19:32 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Blauw Wit B
Vandaag hadden we vijftien spelers. Niels VB en Jo hadden er niet echt veel zin in en beslisten, wel ter beschikking te blijven maar niet mee te doen. Onze tegenstrever was nog een echte veteranenploeg, maar wel stevig en redelijk goed voetballend. De wedstrijd was er één van twee volledig verschillende helften.

De eerste helft begonnen we goed, stevig en lieten we de tegenstrever niet veel kans om te voetballen. We lieten de bal goed rond gaan, vielen goed aan, maar waren niet echt gevaarlijk. Na een kwartiertje dan toch een degelijke aanval. Sander werd op links gelanceerd. Zijn voorzet werd in één tijd door Philippe S. onder de deklat in geknald. Even later was het de beurt aan Kristof. Hij pikte weer zijn bijna wekelijks goaltje mee. Dan kwam Niels S. aan de beurt. Hij werd op rechts het straatje ingestuurd. Hij was eerder op de bal dan zijn tegenstrever en knalde op zijn gekende manier de netten bol. Kristof kopte nog eens op de deklat. Met een mooie 3 - 0 voorsprong gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Philippe M. Sander vervangen. Zo vlot alles ging tijdens de eerste helft, zo moeilijk was het in de tweede. Niets lukte nog, weinig passes kwamen bij de man en we lieten de bal teveel bij de tegenstrever. Dat leidde natuurlijk tot een eerste tegendoelpunt. Halverwege de tweede helft verving Wim Guy. We bleven knoeien, met kansen morsen, minder goed verdedigen dan de eerste helft en wat iedereen verwachtte gebeurde ook. De tegenstrever kreeg een penalty. Iedereen langs de lijn beweerde van niet alsook de spelers van Hoek, maar de scheids was niet om te praten. Bij 3 - 2 begon het natuurlijk spannend te worden. Blauw Wit voelde dat er meer in zat en wij begonnen stilaan te panikeren, want er zat weinig beterschap in. Dan werd Kristof onderuit gehaald in de backlijn. De scheids floot opnieuw penalty. Philippe S. werd de kans geboden om op een gemakkelijke manier zijn 50ste van het seizoen te maken. Hij liep aan en knalde de bal over de deklat. Even later floot de scheids gelukkig af en konden we toch de overwinning thuis houden.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Vet Eksel om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 09 december 2017 - 17:45:24 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Peer - Hoek KVV
De laatste tijd mogen we zeker niet klagen over het aantal spelers. Vandaag waren er opnieuw 14, ondanks weer enkele afwezigen.
Peer had de vorige wedstrijd een vrij jonge ploeg waar we niet tegenop konden. Vandaag hadden ze een mix van veteranen en jonge gasten. Onze coach kon dan een ijzersterk middenveld opstellen.

Dit was van in het begin duidelijk, want zij speelden met 7 achteraan en wij bijna altijd op hun helft. Nochtans waren we niet echt gevaarlijk of hadden veel kansen. Buiten enkele hoge ballen moest onze keeper ook niet veel pakken. Een eerste goal van ons kon eigenlijk niet uitblijven, maar het was toch telkens van niet. Niels S. kon dan op rechts doorgaan. Zijn voorzet werd in eigen doel getrapt. Even later moest Niels VB. aan de noodrem trekken en was blij met een gele kaart. De vrijschop net buiten de backlijn, werd mooi binnengeschoten. Het eerste schot op doel was goal voor hen. Daarna ging Niels S. door op links. Zijn voorzet werd opnieuw in eigen doel gewerkt. Met wat geluk gingen we met 1 - 2 voorsprong rusten.

In de tweede helft kwam Jo Niels VB vervangen, Kristof Wouter en Bilal Sam. Het spel was ongeveer hetzelfde. Peer wilde aanvallen, maar kwamen niet veel verder dan onze backlijn. We begonnen meer en meer te drukken. We begonnen echter wat kansjes de nek om te wringen en waren bang voor de tegenprik. Yentl kon dan Niels S. op rechts vrij spelen. Deze liet uiteindelijk de keeper geen schijn van kans. Vlak daarop zette Niels S. voor en kon de inlopende Kristof binnenkoppen. Daarna werd Philippe S. op links vrij gespeeld en kon hij ook zijn goaltje meepikken. Peer kon dan nog eens tegenscoren. We lieten nog wel een aantal kansjes onbenut, maar waren toch tevreden met het goede spel en de 2 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Sp Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 02 december 2017 - 18:00:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  laatste
Vorige wedstrijd
Meeuwen ITM 2
Hoek VV 4
  
Doelpunten
 (x4)
  
Komende wedstrijden
16 feb 14:30
Hoek VV - Kreyel Sport

23 feb 14:30
Eksel KWB - Hoek VV

02 mrt 15:00
Hoek VV - Herkol
Komende activiteiten
29 mrt 09:00 om 09:00
Weekend Ardennen
Februari 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
25262728


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
21/02 Jan Hermans (69)
11/03 Thomas Van Asten (24)
13/03 Pieter Hulsbosch (24)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV
 
Banners