Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 5
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 814
uniek: 482

Site ...
totaal: 214198
uniek: 30165
Jerommekes 1 - Hoek KVV
Door de bekerwedstrijd van hedenavond, is onze wedstrijd volledig in de soep gedraaid. Een ganse week hebben we gesmeekt dat iedereen moest laten weten of hij al dan niet zou komen. Uiteindelijk hadden we vrijdagavond met heel veel moeite 9 man. We hadden de spelers die wel wilden komen voetballen nog gevraagd of we moesten afmelden of niet, maar niemand gaf antwoord. Ze hoopten waarschijnlijk dat er toch nog voldoende spelers zouden komen opdagen. Hedenmorgen kwam er dan nog bij dat er een dun sneeuwlaagje gevallen was en het ijzig koud was. In de loop van de voormiddag, wanneer iedereen zich toch stilaan begon af te vragen of het wel goed was om te voetballen, gezien de kou en gezien te weinig volk, kwam dan het verlossende antwoord van de tegenpartij. Door de slechte staat van het veld en om reden zij ook te weinig volk hadden door de bekerwedstrijd, vroegen ze om de wedstrijd af te lassen. Voor ons was dat natuurlijk geen enkel probleem.

Vanaf nu kunnen we ons in alle stilte en in volle rust voorbereiden op ons weekendje Ardennen. Het komende weekend is er dus geen wedstrijd door de afzondering in de Ardennen. We gaan ons daar zeker goed amuseren en voorbereiden op de rest van het jaar. Spijtig voor zij die niet mee kunnen of willen. De afwezigen zullen, zoals altijd, weer ongelijk hebben.

De zaterdag daarop voetballen we natuurlijk opnieuw. Hopelijk zit het weer dan mee en zet de lente zich door, zodat we terug kunnen voetballen. We spelen dan thuis tegen Zuma Bocholt om 15.0 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 17 maart 2018 - 11:55:25 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Overpelt - Hoek KVV
Vandaag heel veel afzeggingen, maar net met 11 spelers. Gelukkig dat Bilal zijn oude ploeg nog kwam voort helpen. Philippe M. speelde zijn laatste wedstrijd en is de 4° speler die onze club verlaat. Verder moesten we op een heel slecht en klein veld spelen.

Aanvankelijk ging het nog redelijk goed en kregen we enkele kansjes. Het spel was zowat zoals het veld en liep voor beide ploegen voor geen meter. Dan toch een aanval op links. Philippe M. zette voor en zijn bal week via een verdediger in doel. Een mooi afscheid voor hem. De tegenstrever kwam er niet aan te pas. Dan toch eens twee aanvallen en jawel twee doelpunten van hen. Met deze 2 - 1 stand gingen we rusten.

De tweede helft probeerden we het met Wouter meer vooraan, maar niets lukte nog. We bleven veel in balbezit en veel aanvallen, maar telkens dat laatste tikje. We dachten al onze eerste nederlaag geïnkasseerd te hebben, maar de allerlaatste minuut kregen we nog een penalty. Wim zette deze om en zodoende behaalden we toch nog een gelijkspel.

Het was een wedstrijd die we nooit mochten verliezen, maar uiteindelijk waren we toch blij nog een gelijkspel te hebben behaald.

Volgende week spelen we uit bij Jerommekes 1 om 16.30 uur. Er zijn weer heel wat afzeggingen. We hopen aan 11 spelers te komen.

Geplaatst door admin op zaterdag 10 maart 2018 - 17:58:06 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vet Blauw Wit
Wegens een besneeuwd en bevroren speelveld werd deze wedstrijd afgelast.

Volgende week spelen we op KWB Overpelt om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 03 maart 2018 - 13:31:04 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Real Damsheide - Hoek KVV
De echte derby werd nog gespeeld op Damsheide. We hadden veertien spelers. Er waren toch wel wat afwezigen en daarom moest de ploeg serieus vertimmerd worden. Damsheide had maar tien spelers en Guy ging dan met hen meedoen. Daarop bleef Niels VB als enige achterspeler achter. Andries en Gilles gingen dan achter spelen en Jo als linksback (Pieter was iets later).

Of het aan de kou lag of aan de opstelling, we kregen er niet echt de swong in. Veel balverlies, slechte passes, het was gewoon een slechte match. Niels S. probeerde een paar maal, maar kreeg zijn kanon niet gericht. Damsheide stelde echter niets voor. Uiteindelijk kon Gilles toch een doorsteekpas geven op Niels S. en stond het 0 - 1. Even later kon Kristof doorzetten en was het 0 - 2. Alhoewel we slecht bleven voetballen, kon Damsheide er geen gebruik van maken. Gilles viel dan licht gekwetst uit en Pieter ging in zijn plaats spelen.

In de tweede helft kwam Yentl Jo vervangen. Het spel beterde er niet op. Er was wel goede moed, maar er zat niet veel kracht in. Thomas probeerde nog maar het lukte ook niet. Plots kon Damsheide nog tegenscoren ook. Als we gespeeld hadden zoals onze voorgaande matchen, had er misschien wel een monsterscore ingezeten. Niels S. kon dan toch nog eens een schot afleveren, wat de keeper op het verkeerde been zette. Even later probeerde Thomas het nog eens op vrijschop. Hij krulde de bal mooi over de muur en buiten het bereik van de keeper in doel. Vermoedelijk door de kou, viel de ene na de andere uit met kwetsuren en floot de scheids af. Het bleef toch bij een mooie 1 - 4 overwinning.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen de Veteranen van Blauw Wit.

Geplaatst door admin op zaterdag 24 februari 2018 - 17:26:37 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stormvogels
Ondanks dat we vandaag over 14 spelers beschikten, waren er toch enkele belangrijke afwezigen. Wim (gekwetst), Wouter (??), Jo en Thomas (ziek) waren er niet of konden niet meedoen. Deze week meldde Bilal zijn afscheid aan en vandaag was het de beurt aan Philippe M. Dat is op een paar weken 4 spelers die afhaken. Alhoewel dat vandaag Philippe S. weer kwam opdagen en ons één helft uit de nood hielp. Onze tegenstrever was zoals altijd een sterke en goed voetballende tegenstrever.

We hadden geen scheids. Iemand van de tegenstrever was bereid om deze moeilijke taak op zich te nemen. Het spel ging goed op en neer en de keepers eisten een hoofdrol op. Zowel onze keeper als die van de tegenpartij deden enkele wonderbaarlijke reddingen. Een gelijkspel zou dan ook gerechtvaardigd zijn maar bij een hoekschop werd de bal door een verdediger in eigen doel gewerkt. Met deze gevleide 1 - 0 gingen we naar de rust toe. Het terrein was zeer glad door de bevroren ondergrond en liet goed voetballen niet echt toe. Een klein foutje werd door de scheids bestraft met een penalty. Onze spelers gingen iets te heftig te keer, zodat de scheids het voor bekeken hield en zijn fluitje inleverde. Gert Jan nam de taak op zich. Guy ging op zijn plaats spelen. De penalty werd gemist zodat het 1 - 0 bleef.

In de tweede helft ging Niels VB fluiten en deed dat voortreffelijk. Kristof kwam in, Sander en Gilles namen plaats op de bank en Philippe S. op zijn gekende plaats. Voor onze keeper was het de tweede helft iets rustiger en niets liet vermoeden dat zij zouden kunnen scoren. Wij begonnen meer en meer te drukken en de 2 - 0 was niet ver meer af. Maar een verre uittrap van hun keeper besliste er anders over. De bal ging over onze verdediging heen en hun snelle spits maakte er 1 - 1 van. Sander kwam terug in de plaats van Philippe M. Pieter rukte op met de bal. Hij zette langs de lijn naar Sander. Die zette scherp voor tussen verdediging en keeper en Niels S. knalde de 2 - 1 op het bord. We dachten dat de overwinning nu binnen was, maar een verre trap van de keeper herhaalde hun eerste goal. Met deze 2 - 2 was uiteindelijk iedereen tevreden, maar normaal hadden we moeten winnen.

Volgende week spelen we op Damsheide om 15.00 uur. De wedstrijd gaat door op de terreinen van KWB Boseind (Esperanza).

Geplaatst door admin op zaterdag 17 februari 2018 - 17:59:43 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  laatste
Vorige wedstrijd
Kaulille KWB 3
Hoek VV 3
  
Doelpunten
Philippe Steijvers (x2)
Stef Braeken
  
Komende wedstrijden
27 apr 14:30
Goolderheide - Hoek VV

04 mei 15:00
Hoek VV - Vriendenkring

11 mei 15:00
Hoek VV - Jong Wijerken
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
April 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
2930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
09/05 Rudy De Cremer (58)
11/05 Andries Froeyen (29)
20/05 Hugo Scheveneels (68)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV