Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1361
uniek: 800

Site ...
totaal: 217359
uniek: 31840
Zuma Bocholt - Hoek KVV
Vanaf dinsdag waren we bezig om te proberen 11 man bijeen te krijgen. Ondanks het feit dat we gevraagd hadden om vanaf de woensdag op de aanwezigheidslijst te laten weten of ze kwamen of niet, duurde het toch nog tot zaterdagmiddag, eer we het van de meeste wisten, en dan nog. Dus de eerste wedstrijd van de tweede ronde, was geen lachertje om een ploeg samen te krijgen. Uiteindelijk zijn we met 7 spelers vertrokken. We hadden Zuma hiervan in kennis gesteld, zij hadden 12 of 13 spelers en zouden het wel aanpassen. Guy bracht dan nog een zoon mee en Michiel een vriend. Om 13.15 uur liet Kristof weten, toch nog vrij te zijn. Met één man van Zuma kwamen we 1 minuut voor de wedstrijd begon aan 11 man. Oef !!!!
De meeste hadden door de enorme hitte natuurlijk liever niet gespeeld, maar goed er werd gevoetbald.

Het zal waarschijnlijk door de loden hitte geweest zijn en het dorre veld, maar in de eerste helft lag het ritme zeer laag. Na de drankpauze halverwege de eerste helft viel de vriend van Michiel uit. Misselijk, waarschijnlijk door de hitte of de drank van de avond voordien. Hij kwam in de schaduw zitten onder het tribuun en kon de rest van de eerste helft bekomen. Na drie missers op rij, stond één tegenspeler plots alleen voor onze open goal. Hij kon scoren met zijn dikke teen. Met deze 1 - 0 gingen we rusten.

De rust had ons blijkbaar niet goed gedaan, want op een wip stond het na de rust 3 - 0 voor hen. Op dat moment waren we nergens en maakten we veel fouten. Daarop begonnen we toch wel beter te voetballen en kon de speler, die we van hen gekregen hadden, tegenscoren. Even later, na een mooie tegenaanval scoorde Kristof de 3 - 2. De gelijkmaker hing in de lucht maar daarop floot de scheids voor drankpauze. Hierna hield Niels VB het voor bekeken, want hij had koppijn. Met 10 zakten we dan wat terug want door die hitte konden we de gaten niet meer dicht gelopen krijgen. Zij konden dan nog tweemaal scoren, vermoedelijk uit buitenspel, maar er kwam geen reactie van de VAR. Dus waren het geldige doelpunten.

Deze 5 - 2 nederlaag was toch overdreven. Dit hadden we niet verdiend.

Volgende week spelen we thuis tegen Real Damsheide om 15.00 uur (als de wedstrijd doorgaat).


Geplaatst door admin op zaterdag 04 augustus 2018 - 16:22:36 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Rena Boys
Tegen deze tegenstrever hebben we al meer verloren dan gewonnen. We hoopten dus een sterke ploeg hiertegenover te kunnen zetten. We hadden 14 spelers, maar Jo en Niels VB wensten niet te spelen. Bilal was nog eens komen opdagen en was reserve. Voor de rest hadden we toch een degelijke ploeg.

We begonnen ongelooflijk. Bij onze eerste aanval zette Niels S. Philippe S. voor doel en deze liet de kans niet liggen. Even later begon Yentl aan de middenlijn het terrein te dwarsen en zette op Sander. Deze deed een één twee met Kristof en zette dan op Rob. Deze werkte koel af. Plots een schot uit de tweede lijn van de tegenstrever en het stond zowaar 2 - 1. Daarna was het alleen Hoek die je hoorde en zag. Eerst een corner van Rob en mooi binnengekopt door Michiel. Kristof zette Philippe S. weer vrij voor doel, maar zijn schot strandde op de paal. Rob kon een aanval onderscheppen, zette zichzelf vrij en knalde de 4 - 1 binnen. Daarna Rob naar Philippe S, Philippe S. naar Rob, Thomas op Philippe S. en Philippe S. kon een afgeweerde corner binnen knallen. Met 8 - 1 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Bilal op voor Bert. We dachten en hoopten op ons elan van de eerste helft door te gaan maar niets was minder waar. Doelpogingen van Philippe S., Niels S., Rob, Yentl en Thomas, haalden niets uit of waren te zwak of strandden op de paal. Door de grote voorsprong begonnen we natuurlijk ook wat nonchalanter te voetballen. Daardoor kon Rena Boys terugkomen tot 8 - 3. Yentl werd dan bij de zoveelste aanval tot tweemaal toe foutief afgestopt binnen de backlijn. Toen de scheids uiteindelijk floot was de tegenstrever helemaal niet tevreden, ondanks ze net voordien een lichte strafschop gekregen hadden. Om de ruzie niet te laten escaleren, legde onze jongens de bal buiten de backlijn. Dat was voor Rob ook geen probleem en hij knalde hem droog binnen.

Ondanks de 9 - 3 winst, toch een mooie overwinning tegen deze tegenstrever, mochten we van onze tweede helft toch niet echt tevreden zijn.

Door dat volgende week de Belgen spelen werd onze wedstrijd tegen Kreyel afgelast. De week nadien 30 juni spelen we onze laatste wedstrijd van het voorjaar tegen KWB Boseind op ons terrein om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 16 juni 2018 - 16:33:08 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Hulsen - Hoek KVV
Op het tornooi van Zwarte Goud te Balen moesten we vandaag tegen Vet Hulsen spelen. Dit was nog eens een echte veteranenploeg waarvan de jongste misschien 35 jaar was en de oudste een stuk in de 50. Bij ons waren er heel wat afzeggingen, zodat we er maar net 12 overhielden. Sander kon maar één helft meedoen en Wim was twijfelachtig. Hij wilde toch beginnen en Niels VB bleef voorlopig op de bank. Michael startte in doel, door afzegging van Patrick W.

Bij het begin van de eerste helft was het duidelijk dat de enorme hitte enkele van onze spelers parten speelden. Nochtans hadden de keepers het eerste kwartier niet veel werk. Op het kwartier viel Wim terug uit en moest de achterlijn wat verschoven worden. Niels VB op zijn rechter kant en Richard voorstopper. Na ongeveer twintig minuten gaf Richard een mooie doorsteekpas naar Niels S. Deze kon zijn verdediger ontwijken en zijn schot verdween aan de verste paal in doel. Even later kreeg Guy de bal toegespeeld. Hij aarzelde iets te lang en verloor de bal. De kans die zij kregen konden ze net niet afronden. Daaruit bleek dat hun voorspelers toch wel gevaarlijker waren dan de uitslag bleek te zijn. Jo had het op de linkerzijde ook aartsmoeilijk tegen zijn tegenstrever. Even later gebeurde echter identiek hetzelfde, maar ditmaal konden ze wel afronden. Of het echt aan de warmte lag, is niet te bepalen, maar we begonnen wel slordiger en slordiger te spelen. We riepen dan nog een drinkpauze in, in de hoop dat het dan wat zou beteren. Uiteindelijk konden we deze 1 - 1 stand houden tot bij de rust.

In de tweede helft stopte Sander zoals aangegeven. Wim ging in doel en Michael op Sander zijn plaats. De warmte bleef ons parten spelen, want we kregen geen enkele aanval meer opgezet. Twee passes na mekaar was moeilijk. Hun keeper stampte de bal ver uit. Guy kopte hem recht omhoog. Eén van hun spelers nam de bal in één keer op de slof en die verdween net onder de deklat tegen het net. Een prachtige goal die je zelfs zelden ziet in 1e klasse. Daarop weer een aanval op rechts. De voorzet werd netjes afgewerkt. Zo stond het plots 3 - 1. We lanceerden dan onze mooiste aanval van de wedstrijd. Via Niels S. ging het naar Thomas en Yentl. Deze legde terug achteruit en Philippe M. kon mooi binnenleggen. Dit gaf ons toch terug wat moed. Maar in de volgende aanvallen kwam Yentl, Thomas, Stef en Philippe M. wat kracht te kort om af te ronden. Wim moest ons uiteindelijk nog behoeden voor een grotere achterstand. Uiteindelijk bleef het 3 - 2.

Tegen deze ploeg mochten we normaal gezien nooit verloren hebben. Een wedstijd om vlug te vergeten.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen KWB Bocholt.

Geplaatst door admin op zondag 27 mei 2018 - 15:09:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Sp Blauw Wit- Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 à 14 spelers maar door enkele afzeggingen hielden we er maar 11 over. Gelukkig had Philippe S. nog een nieuwe bij, zodat Wim, die na de opwarming weer wat voelde, niet hoefde mee te doen. Uiteindelijk daagde Richard nog op, zodat we nog een reserve hadden. Vet Sp Blauw Wit was meer veteranenploeg dan wij. Ze speelden niet slecht en we hadden het aanvankelijk niet gemakkelijk.

De eerste helft hebben de keepers niet veel werk gehad. De verdedigingen konden het aan beide zijden vrij gemakkelijk oplossen. We hadden iets meer corners, die telkens door onze nieuwe speler Rob scherp voor doel gebracht werden. Er was echter niemand die kon afwerken. Bij één van deze corners werd Philippe S. flink in de rug geduwd, maar de scheids zag er geen graten in. Niels VB. voelde zich niet lekker en liet zich halverwege de eerste helft vervangen door Richard. Verder bleef het bij een troosteloos 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft begon redelijk goed voor ons. Philippe S. werd tweemaal prachtig alleen voor doel gezet, maar hij plaatste de bal telkens net over. Het spreekwoord van het deksel op de neus krijgen, gold hier ook. Bij een tegenaanval haakte Guy een speler en het was penalty. Ze stonden dan meteen 1 - 0 voor. Daarna ging het vrij snel voor ons. Eerst loste de keeper een bal op een schot en Philippe S. was er als de kippen bij om binnen te tikken. Dan was het de periode van Thomas. Eerst zette Guy voor en Thomas knalde in één tijd binnen. Yentl werd na een knappe dribbel neergelegd in de backlijn en penalty. Deze werd door Niels S. omgezet. Een prachtige aanval kwam op links bij Rob. Zijn voorzet werd door Yentl terug achteruit gekopt tot bij Thomas, die mooi afrondde. Even later kopte hij een voorzet tegen de deklat en nog iets later gaf hij een licht duwtje dat terug een penalty gaf voor de tegenpartij. Daarop stond het 2 - 4. Onze keeper pakte dan nog eens uit met een geweldige safe en Philippe S. werd voor de zoveelste maal neergelegd aan de linkerzijde buiten de backlijn. Rob zette zich achter de bal. Hij moet gedacht hebben : ze hebben nog geen enkele corner binnengekopt, ik ga het rechtstreeks doen. Hij krulde zijn bal mooi maar staalhard in de verste hoek. Met deze 2 - 5 stand vond de scheids het genoeg en floot af.

Na het steekje dat we vorige week lieten vallen, hebben we ons terug herpakt en een mooie overwinning behaald.

Volgende week spelen we op het tornooi van Zwarte Goud in Balen. We spelen tegen Vet Hulsen om 15.30 uur. We vertrekken aan de Ralley om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 19 mei 2018 - 16:45:10 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Boseind - Hoek KVV
Door dat men op Esperanza de terreinen ingezaaid hadden, had onze tegenstrever van vandaag gevraagd om op ons te terrein te spelen. Voor ons geen probleem, alleen spijtig dat het terrein niet gemaaid was. Uiteindelijk was dit zowel in hun nadeel als in het onze. Het enige positieve vandaag was dat er opnieuw twee nieuwe spelers zich aangeboden hadden. We mogen de het bestuur maar vooral de spelers toch wel bedanken dat ze de laatste tijd een rondgekeken hebben om nieuwe spelers te kunnen aantrekken.

In het begin van de wedstrijd dacht iedereen dat dit toch wel een makkie ging worden voor ons. Niets was echter minder waar. Het was een wedstrijd met twee gezichten : de eerste twintig minuten en de rest van de wedstrijd. De eerste twintig minuten was een plezier om onze spelers te zien voetballen. Met goed en snel voetbal wervelden ze over het veld. Het was weer zoals vanouds : eerste enkele kleine kansjes missen en dan boem, volle bak er tegenaan. Thomas kreeg de bal mooi aangespeeld van Stef. Hij krulde vanop links de bal mooi voorbij de keeper. Even later zette Sander voor op links en Stef liep samen met de verdediger de bal in doel. Daarna zette Sander op Philippe S. en het stond 3 - 0. Zoals we gelijk een raket naar boven schoten en scoorden, vielen we daarna zoals pudding in mekaar en lieten we scoren. Niels VB, die door het hoge tempo op zijn adem trapte, liet zich vervangen door nieuwkomer Davy. Daarop kwam Boseind langzaam maar zeker terug in de wedstrijd en kon tweemaal scoren. Net voor de rust kon Stef toch nog een scoren en zette ons op een veilige 4 - 2 ruststand.

Kristof had voor een nieuwe doelman gezorgd voor volgend jaar, maar we wilden toch eens zien welk vlees we in de kuip kregen en lieten hem de tweede helft opdraven. Kristof kwam in de plaats van Yentl. We hadden toch wel gedacht dat we in de tweede helft het heft terug in handen zouden nemen, maar . . . . . Het was Boseind dat nu begon te voetballen. We verloren bijna elke bal en kwamen niet meer voor het doel. Het ging van 4 - 2 in één trek naar 4 - 5. Ondertussen was Wim in de plaats van Pieter gekomen. Philippe S. werd nog eens de diepte ingestuurd door Kristof en jawel de bordjes stonden terug gelijk 5 - 5. We dachten en hoopten om nog een gelijkspel uit de brand te slepen, maar na een geharrewar voor ons doel kregen we de bal niet weg en konden zij het leder simpel tegen de netten duwen. We probeerden nog maar Boseind kwam op een diefje de punten weghalen. Op het laatst is Wim nog uitgevallen met een kwetsuur, zodat we de wedstrijd met tien beëindigden.

Deze 5 - 6 nederlaag was wel zuur en had in principe nooit mogen vallen.

Volgende week spelen we op Vet Sparta Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 12 mei 2018 - 16:45:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  laatste
Vorige wedstrijd
Lindelhoeven vet. 4
Hoek VV 2
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Michiel Neeskens
  
Komende wedstrijden
31 aug 15:00
Hoek VV - Bocholt KWB

07 sep 15:00
Herkol - Hoek VV

14 sep 15:00
Jong Wijerken - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Augustus 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE124
5678911
121314151618
192021222325
2627282930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/09 Luc Ooms (44)
03/09 Wim Vermeulen (49)
18/09 Patrick Witters (54)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV