Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 1
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 1241
uniek: 705

Site ...
totaal: 216508
uniek: 31323
Vet Sp Blauw Wit- Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 à 14 spelers maar door enkele afzeggingen hielden we er maar 11 over. Gelukkig had Philippe S. nog een nieuwe bij, zodat Wim, die na de opwarming weer wat voelde, niet hoefde mee te doen. Uiteindelijk daagde Richard nog op, zodat we nog een reserve hadden. Vet Sp Blauw Wit was meer veteranenploeg dan wij. Ze speelden niet slecht en we hadden het aanvankelijk niet gemakkelijk.

De eerste helft hebben de keepers niet veel werk gehad. De verdedigingen konden het aan beide zijden vrij gemakkelijk oplossen. We hadden iets meer corners, die telkens door onze nieuwe speler Rob scherp voor doel gebracht werden. Er was echter niemand die kon afwerken. Bij één van deze corners werd Philippe S. flink in de rug geduwd, maar de scheids zag er geen graten in. Niels VB. voelde zich niet lekker en liet zich halverwege de eerste helft vervangen door Richard. Verder bleef het bij een troosteloos 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft begon redelijk goed voor ons. Philippe S. werd tweemaal prachtig alleen voor doel gezet, maar hij plaatste de bal telkens net over. Het spreekwoord van het deksel op de neus krijgen, gold hier ook. Bij een tegenaanval haakte Guy een speler en het was penalty. Ze stonden dan meteen 1 - 0 voor. Daarna ging het vrij snel voor ons. Eerst loste de keeper een bal op een schot en Philippe S. was er als de kippen bij om binnen te tikken. Dan was het de periode van Thomas. Eerst zette Guy voor en Thomas knalde in één tijd binnen. Yentl werd na een knappe dribbel neergelegd in de backlijn en penalty. Deze werd door Niels S. omgezet. Een prachtige aanval kwam op links bij Rob. Zijn voorzet werd door Yentl terug achteruit gekopt tot bij Thomas, die mooi afrondde. Even later kopte hij een voorzet tegen de deklat en nog iets later gaf hij een licht duwtje dat terug een penalty gaf voor de tegenpartij. Daarop stond het 2 - 4. Onze keeper pakte dan nog eens uit met een geweldige safe en Philippe S. werd voor de zoveelste maal neergelegd aan de linkerzijde buiten de backlijn. Rob zette zich achter de bal. Hij moet gedacht hebben : ze hebben nog geen enkele corner binnengekopt, ik ga het rechtstreeks doen. Hij krulde zijn bal mooi maar staalhard in de verste hoek. Met deze 2 - 5 stand vond de scheids het genoeg en floot af.

Na het steekje dat we vorige week lieten vallen, hebben we ons terug herpakt en een mooie overwinning behaald.

Volgende week spelen we op het tornooi van Zwarte Goud in Balen. We spelen tegen Vet Hulsen om 15.30 uur. We vertrekken aan de Ralley om 14.30 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 19 mei 2018 - 16:45:10 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Boseind - Hoek KVV
Door dat men op Esperanza de terreinen ingezaaid hadden, had onze tegenstrever van vandaag gevraagd om op ons te terrein te spelen. Voor ons geen probleem, alleen spijtig dat het terrein niet gemaaid was. Uiteindelijk was dit zowel in hun nadeel als in het onze. Het enige positieve vandaag was dat er opnieuw twee nieuwe spelers zich aangeboden hadden. We mogen de het bestuur maar vooral de spelers toch wel bedanken dat ze de laatste tijd een rondgekeken hebben om nieuwe spelers te kunnen aantrekken.

In het begin van de wedstrijd dacht iedereen dat dit toch wel een makkie ging worden voor ons. Niets was echter minder waar. Het was een wedstrijd met twee gezichten : de eerste twintig minuten en de rest van de wedstrijd. De eerste twintig minuten was een plezier om onze spelers te zien voetballen. Met goed en snel voetbal wervelden ze over het veld. Het was weer zoals vanouds : eerste enkele kleine kansjes missen en dan boem, volle bak er tegenaan. Thomas kreeg de bal mooi aangespeeld van Stef. Hij krulde vanop links de bal mooi voorbij de keeper. Even later zette Sander voor op links en Stef liep samen met de verdediger de bal in doel. Daarna zette Sander op Philippe S. en het stond 3 - 0. Zoals we gelijk een raket naar boven schoten en scoorden, vielen we daarna zoals pudding in mekaar en lieten we scoren. Niels VB, die door het hoge tempo op zijn adem trapte, liet zich vervangen door nieuwkomer Davy. Daarop kwam Boseind langzaam maar zeker terug in de wedstrijd en kon tweemaal scoren. Net voor de rust kon Stef toch nog een scoren en zette ons op een veilige 4 - 2 ruststand.

Kristof had voor een nieuwe doelman gezorgd voor volgend jaar, maar we wilden toch eens zien welk vlees we in de kuip kregen en lieten hem de tweede helft opdraven. Kristof kwam in de plaats van Yentl. We hadden toch wel gedacht dat we in de tweede helft het heft terug in handen zouden nemen, maar . . . . . Het was Boseind dat nu begon te voetballen. We verloren bijna elke bal en kwamen niet meer voor het doel. Het ging van 4 - 2 in één trek naar 4 - 5. Ondertussen was Wim in de plaats van Pieter gekomen. Philippe S. werd nog eens de diepte ingestuurd door Kristof en jawel de bordjes stonden terug gelijk 5 - 5. We dachten en hoopten om nog een gelijkspel uit de brand te slepen, maar na een geharrewar voor ons doel kregen we de bal niet weg en konden zij het leder simpel tegen de netten duwen. We probeerden nog maar Boseind kwam op een diefje de punten weghalen. Op het laatst is Wim nog uitgevallen met een kwetsuur, zodat we de wedstrijd met tien beëindigden.

Deze 5 - 6 nederlaag was wel zuur en had in principe nooit mogen vallen.

Volgende week spelen we op Vet Sparta Blauw Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 12 mei 2018 - 16:45:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Blauw Wit B
Opnieuw een hele resum afwezigen vandaag, maar enkelen hebben er toch nog voor gezorgd dat we voldoende spelers hadden. Pieter zorgde voor een keeper (een goeie), Michiel had er ene bij en Kristof bracht zelfs een nieuwe (Richard). Niels K. had vernomen dat we volk tekort hadden en was ook nog gekomen. Zodoende hadden we 14 spelers en kon Jo de bank animeren. Onze tegenstrever vandaag was dan weer een stevige (letterlijk en figuurlijk) en ook goed voetballende ploeg.

Met onze jonge ploeg, alleen Guy stak er een beetje bovenuit, hadden we het van in het begin moeilijk tegen deze stevige kerels. Een paar van onze ploeg had dan ook nog weinig of niet samengespeeld. We moesten dan ook fysiek hard werken en knokken voor elke bal. Gelukkig had Pieter voor een goede vervanging van onze keeper gezorgd, zodat deze ons enkele keren rechthield. De scheids moest de touwtjes ook kort houden want de tegenstrever ging tot tegen het lijntje, keihard maar wel sportief. Na heel wat tastwerk in het begin begonnen we toch stilaan ook eens aan aanvallen te denken. Halverwege de eerste helft kwam Sander de bal vragen aan de keeper bij de middenlijn. Hij zette op links Michiel aan het lopen, deze legde terug op Thomas die meegaf met Sander die doorgelopen was en de mooie aanval afronden. Daar bleef het bij en konden we de match meer in evenwicht houden tot aan de rust.

De tweede helft kwamen er twee anderen in en ging Thomas en Stef naar de bank. Het spelbeeld bleef ongeveer hetzelfde als in de eerste helft. Het was knokken op het middenveld, verdedigen en aanvallen, maar we leken te overleven. De tegenstrever gebruikte ook lijf en leden om zich in de strijd te gooien en bij één van deze gevechten werd door de scheids een fout gezien in de backlijn : penalty. Even later kreeg Sander de bal op het middenveld. Hij stak door naar Michiel op links en deze ging recht op doel af. Een geplaatst schot, niet hard maar net naast de verste paal, zette de 2 - 1 op het bord. Dat was op een moment dat de tegenstrever even verslapte, maar een foutje in onze verdediging zorgde ervoor dat de bordjes terug gelijk stonden. Deze 2 - 2 stand bleef tot het einde, waar we eigenlijk best tevreden mee mochten zijn.

Volgende week spelen we uit op KWB Boseind om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 05 mei 2018 - 17:23:52 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Peer SV - Hoek KVV
Voor de verplaatsing naar Peer hadden we opnieuw een hele reeks afzeggingen. We moeten bijna elke week beginnen met deze zin. Gelukkig kon Jo zich vrijmaken, wilde Philippe S. komen en werd hij niet opgeroepen en had Niels VB, de nieuwe, een nieuwe nieuwe bij. Kristof had ook nog alle moeite gedaan om te kunnen komen voetballen. Gelukkig waren deze drie laatste erbij, want zij vervulden een hoofdrol in ons scoremachine. We hadden Jo dan nog als sterke reserve op de bank.

Vanaf het begin hadden we toch al de mening dat we het vandaag niet al te moeilijk gingen hebben. Een soliede achterlijn en zeer snelle voorlijn met opkomende halfbacks, dat kon geen probleem zijn. Bij de eerste hoekschop kopte Wim al op de deklat. De tweede hoekschop werd overhoeks binnengekopt door Kristof. Even later zette Sander Philippe S. op rechts op weg naar doel en het stond 0 - 2. De volgende hoekschop werd door Thomas op de lat gekopt. Een kleine onoplettendheid achteraan zorgde ervoor dat Peer kon milderen, maar de volgende hoekschop werd weeral door Kristof prachtig binnen gekopt. Een paar slordigheidjes in onze aanval zorgde ervoor dat de stand maar 1 - 3 was bij de rust.

In de tweede helft was het bijna éénrichtingsvoetbal. Dan was het de beurt aan onze nieuwe. Hij pakte zijn man op rechts op snelheid en knalde de 1 - 4 op het bord. Daarna kon Philippe S. tussen keeper en verdediger scoren op voorzet van Sander. Aanvankelijk keurde de scheids de goal goed, maar waarschijnlijk door tussenkomst van de VAR, werd de goal toch afgekeurd. Onbegrijpelijk, maar niet getreurd. Twee minuten later dezelfde aanval, langs dezelfde kant met dezelfde tenoren. Sander zette voor vanop links en Philippe S. knalde binnen. Dan zette Philippe S. op rechts naar Stef en deze maakte zijn tweede van de dag. Net zoals de nieuwe van vorige week kon de nieuwe van deze week ook tweemaal scoren. Hopelijk blijven ze en blijven ze scoren.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen Sp Blauw Wit.

Geplaatst door admin op zaterdag 28 april 2018 - 17:21:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Op deze tweede zonnige zaterdag van het jaar, hadden we heel wat afzeggingen. We beschikten maar over 10 man. Gelukkig kon Wim iemand overtuigen om met ons mee te doen en waarschijnlijk in de toekomst te blijven spelen. Om reden we ook geen scheids hadden, moesten we aan de tegenstrever vragen om deze taak op hun te nemen.

De nieuwe speler, Michiel, werd uitgespeeld op de linker half en liet al meteen blijken dat hij nog ooit gevoetbald had. Voetballend konden we dit zeker aan vandaag. Na een tiental minuten werd Yentl op rechts vrij gespeeld. Zijn voorzet werd door Michiel netjes binnen getikt. Even later leidde een foute pas van achter uit voor een tegenaanval en het stond 1 - 1. Daarna hadden we een tiental minuten waar we duidelijk de baas waren en prachtig voetbal lieten zien. Dit resulteerde in een tweede goal van Michiel op pas van Andries. Hij had op zijn eerste match een zuivere hattrick kunnen maken, maar het lukte net niet. Wim lanceerde dan Yentl opnieuw. Zijn voorzet kon dit keer door Tomas afgewerkt worden. Met een mooie 3 - 1, hoewel het meer had moeten zijn, gingen we rusten.

In de tweede helft gingen we verder zoals we in de eerste gestopt waren. Een doorsteekpas van Thomas op Andries eindigde op de kruising. We vielen gretig aan en creëerden de ene kans na de andere, maar het was telkens van net niet. Na een kwartier vielen we plots stil en begon weliswaar de tegenstrever te voetballen. Een witterke zorgde voor 3 - 2 en een ander foutje zelfs voor 3 - 3. We stonden zelfs wat te bibberen en niets lukte nog. Naar het einde toe kregen we toch wel weer rust in de ploeg. Michiel legde dan breed op Wim die zich op zijn gekende manier voorbij drie man slalomde en beheerst naast de keeper in doel legde. Oef, toch nog op de valreep een 4 - 3 overwinning behaald.

Volgende week zijn er weer enkelen die niet kunnen. Hopelijk komen er een paar anderen terug voor met voldoende de verplaatsing naar Peer SV te maken. We spelen er om 15.00 uur aan de skipiste. Voor zij die met de auto komen. Na de wedstrijd in het centrum van Peer jullie parkeerkaart leggen !!!!!!!

Geplaatst door admin op zaterdag 21 april 2018 - 16:56:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  laatste
Vorige wedstrijd
Sparta blauw wit 2
Hoek VV 1
  
Doelpunten
Mark Endevoets
  
Komende wedstrijden
29 jun 15:00
Hoek VV - Gerdingen vet.

03 aug 15:00
Hoek VV - Sparta blauw wit

10 aug 14:30
Cauberg vv - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
242526272830
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/07 Kevin Natkiel (26)
09/07 Marc Snoeks (56)
09/07 Michael Goossens (23)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV