Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 1
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 2199
uniek: 1393

Site ...
totaal: 221858
uniek: 34611
Hoek KVV - Stort Sport
Tweede overwinning op rij en opnieuw vier doelpunten. Dat is het enige positieve vandaag.

Eigenlijk was het tegen Stort Sport niet zo moeilijk. We hebben ons spel wel aangepast aan hun spel, dus slecht. Patrick W, nog steeds gekwetst aan zijn knie, had gelukkig niet veel te doen en heeft bijna niets moeten pakken. Wij waren steeds in de aanval, maar uit de vele kansen, vielen aanvankelijk geen goals. Philip M. kon dan toch door een bos van spelers doorschieten en de keeper tegenvoets nemen. Na wat halve kansjes kon Hans er toch twee verzilveren. Met een geruststellende 3 - 0 gingen we de rust in.

Werner was de eerste helft gekwetst uitgevallen en vervangen door Andreas. Tijdens de rust is¨Pieter, Marcel en PieterJan ingevallen voor Jo Hans en Philip M. Veel verandering bracht het niet, want we zette de tweede helft verder zoals de eerste helfyt. Veel aanvallen, verschillende kansen, maar geen afwerking. Pieter kon dan toch nog een doelpuntje maken. Nadat we met bijna elf gingen aanvallen, om toch nog een goaltje te maken, kon Stort Sport nog tegenscoren, toen er niemand nog achteraan stond. Uiteindelijk is het toch nog een vlotte overwinning geworden 4 - 1.

Volgende week zal het iets anders worden. Dan moeten we naar Heppen. We vertrekken zeker om 14.00 uur aan de Ralley. Er zijn nu al een paar belangrijke afwezigen. Hopelijk overslaapt de rest zich niet en komen ze op tijd om goed weerstand te kunnen bieden tegen een vermoedelijk toch sterke tegenstander.

Opsteller zal er twee weken niet zijn. Misschien is er toch een bereidwillige om een verslagske te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 12 maart 2011 - 19:14:26 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Wijchmaal - Hoek KVV
Dit was het echte Hoek weer, goed voetbal, snel en efficient. De eerste overwinning van het seizoen, we zijn terug begonnen.

We begonnen goed, overklasten Wijchmaal zowat overal, maar doelpunten kwamen er niet van. Even later herpakte Wijchmaal zich en begon ook te dreigen. Daarop ging Wim door de verdediging heen en legde in de verste hoek binnen. Even later rondde Wijchmaal ook een mooie aanval af met een mooi doelpunt. Daarop begonnen wij terug ons eigen spel te bepalen. Net voor rust kon Benny een hoge bal voor doel gooien en Aris kon net voor de keeper nog met het hoofd binnen tikken.

In de tweede helft bestond Wijchmaal precies niet meer, we overklasten hen op alle plaatsen. Andreas, Pieter en Guy waren ingevallen. Halverwege de tweede helft kon Wim de bal met links vanop afstand in de winkelhaak leggen. Daarna was het de beurt aan de vervangingen vooraan. Met hun twee speelden ze de verdediging op een hoop en kon Andreas mooi afronden. Wanneer we ons spel wat lieten verslappen, kon Wijchmaal ook nog eens tegenscoren. Onze overwinning kwam echter nooit in gevaar en konden we de eerste van het seizoen binnenhalen met 2 - 4.

Volgende week spelen we thuis tegen Stort Sport om 15.00 uur. Iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 06 maart 2011 - 09:58:04 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Damsheide 1
Wow, wat een wedstrijd en dat voor de eerste van het nieuwe seizoen.

De supporters, en het waren er heel wat, hebben genoten.

Een regelrechte derby met twee ploegen die aan mekaar gewaagd waren. Toch vond ik persoonlijk dat Damsheide iets meer jeugd, fysiek en voetballend vermogen in de rangen had. Maar zoals meestal had Hoek meer karakter om niet onder te doen. Als er één ploeg aanspraak maakte op de overwinning,dan was het wel Hoek KVV. Onze oproep om goed op te komen, werd goed opgevolgd, want we waren met 15 spelers.

Het spel ging goed heen en weer in de eerste helft, met iets meer kansen voor Hoek dan voor Damsheide. Die waren wel sterk op het middenveld en sterk met de mond in de achterlijn, maar daar bleef het bij. Hun voorspeler was sterk, maar werd goed opgevangen door Guy en Erik en ook door Philip.

De tweede helft zijn de vier reserven opgekomen. Reserven kunnen we niet echt zeggen, want bij Hoek KVV zijn allemaal evenwaardige spelers. De enige goal die gemaakt werd, kwam er na een prachtige aanval van Hoek. Spijtig dat ze afgekeurd werd voor buitenspel.

De einduitslag was dus 0 - 0, met toch iets meer punten voor ons op de overwinning. Het zijn echter alleen de doelpunten die tellen. Ik wil toch nog vermelden dat de westrijd zeer goed geleid werd door Benny.

Volgende week spelen we in Wijchmaal. We komen samen op de Ralley om 14.00 uur. Als we weer goed opkomen, kunnen we hier ook weer goed weerwerk geven en misschien de punten mee naar huis brengen.

Nog nieuws: Bob is voor de 2de keer papa geworden . Zijn zoontje Daan werd Zondag 27/2 om 12: 02 geboren . Proficiat

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 26 februari 2011 - 18:07:36 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Vorige wedstrijd
Hoek VV
CSC Barrier
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
08 aug 15:00
Hoek VV - Wijerken FC

15 aug 15:00
Hoek VV - Sparta Blauw Wit Vet

22 aug 15:00
Gerdingen Vet - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Augustus 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
242526272830
31

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
10/08 Mathieu Kelchtermans (69)
12/08 Gilly Corens (27)
16/08 Theo Bloemen (86)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV