Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Vet Sp Wijchmaal - Hoek KVV
Onze achtste wedstrijd van het seizoen is er één om zo snel mogelijk te vergeten en ook onze eerste zonder dat we scoorden. Alweer was het krabben om een ploeg samen te krijgen. We hadden tien spelers samen gekregen, Mark bracht nog eentje mee en Marnick ook. Uiteindelijk, op het laatste momentje, liet Michael weten dat hij kon komen. Enkele minuten voor de wedstrijd kwam hij eraan gevlogen. De veteranen van Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg met zo te zien allemaal ex voetballers.

De eerste helft konden we nog redelijk gelijke tred houden en hadden we zelfs eens paar kleine kansjes om te scoren. Wijchmaal knalde dan weer vanop twee meter op de paal. Zij speelde goed voetbal terwijl wij al krabbelend en met karakter aan hun doel geraakten. Het bleef dan ook 0 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde beeld. We bleven veel slechte passen geven en konden met moeite aan de goal geraken. Nochtans kreeg Mark de kans om ons op voorsprong te koppen. Bij een tegenaanval lieten we ons achteraan een beetje vangen en konden zij uit het niets scoren. Dat tafereel herhaalde zich nog twee keer. Geen echt uitgespeelde kansen krijgen en toch driemaal kunnen scoren. We verloren dan ook met 3 - 0.

Volgende week hebben we ons ondertussen befaamd WE Ardennen. Hopelijk kunnen we daar eens goed de koppen bijeen steken en eens brainstormen over de rest van het seizoen. Op deze manier, elke week krabbelen om 11 spelers samen te krijgen, kan het niet verder blijven gaan. Spelers die licht gekwetst zijn kunnen niet meer op adem komen door een gebrek aan spelers.

Voor zij die, spijtig, niet mee naar de Ardennen gaan is het binnen 14 dagen de wedstrijd op FC Balendijk om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 maart 2019 - 18:54:41 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Zwarte Goud
Vandaag moesten we tegen Zwarte Goud uit Balen. Dit is ook een vrij nieuwe ploeg waar we maar één keer tegen gespeeld hebben. Het is nog een echte liefhebbersploeg. Na drie verliezen moesten we weer eens terug proberen te winnen. Het zou weer niet van een leien dakje lopen, want om aan 11 spelers te komen was weer een zware opdracht. Door de weeral vele afzeggingen en gekwetsten, kwamen we uiteindelijk aan 10 spelers. Yentl kon Jonas weer strikken en Mark en Luc brachten ook één mee, zodat we met 13 spelers toch een goede ploeg hadden.

In het begin was het een beetje zoeken en konden we toch niet ons beste voetbal naar boven halen. Na een tiental minuten lepelde Thomas de bal over de verdediging en kon Mark van zijn snelheid gebruik maken om net voor de keeper de bal nog te raken. Deze hobbelde uiteindelijk in doel. Even later was het opnieuw Thomas die breed legde op Niels S. Zijn schot ging ook binnen. Zwarte Goud voetbalde eigenlijk goed mee, ondanks de achterstand, maar onze keeper had niet zo veel werk. Gilles moest zich dan laten vervangen door een kwetsuur in zijn lies. Dan toch hun beste speler die om Luc draaide en vanop de rechterhoek van de backlijn mooi in de linker winkelhaak knalde. Op het halfuur speelde ze terug op de laatste man. Mark zat er als een duiveltje in een wijwatervat tussen, ging alleen op de keeper en het stond op 3 - 1. Met deze stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Marnick Bert vervangen. Michiel schoof een plaats achteruit en daar nam Marnick plaats. We hadden veel balbezit, maar verloren ook veel de bal. We waren het gevaarlijkst, maar het was telkens van net niet of de laatste bal kwam niet goed. Het duurde tot de laatste vijf minuten dat Yentl Thomas M. op rechts wegstuurde. Hij ging door op snelheid en knalde binnen. Uiteindelijk toch nog eens een overwinning.

Volgende week spelen we uit op Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 maart 2019 - 18:11:57 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
De Gul Koersel - Hoek KVV
De Gul Koersel is een nieuwe ploeg waar we nog nooit hadden tegen gespeeld. We wisten dan ook niet wat ons te wachten stond. Deze ploeg is sinds een paar jaar ook actief in Noord Limburg, omdat ze volgens zeggen in hun regio geen ploeg meer vonden van hun caliber. Aangezien ze op hun terrein aan het werken waren, moesten we spelen op één van de terreinen van Weerstand Koersel. We kregen dan een kunstgrasveld voorgeschoteld met grote afmetingen. Door het feit dat zij allemaal redelijk goede spelers hadden tussen 25 en 40 jaar, konden we het al raden. Aan hun uiterlijk te zien waren het ook nog allemaal compititiespelers geweest die degelijk op hun benen stonden en als het moest tot op het randje gingen (en soms erover). Bij ons was het dan weer huilen met de pet op. We hadden 10 spelers en geen keeper. Gelukkig kon Yentl zijn vriend overtuigen (Jonas) en had Thomas VA zijn vriend bij. Zodoende kon Jo op de bank beginnen en hadden we nog een redelijke ploeg.

Aanvankelijk schrokken we toch wel wat van de afstanden van het grote te terrein en het feit dat er geen valse botsen waren en dat de bal mooi over het terrein rolde. Maar goed we begonnen schroeiend hard. Na twee minuten kon Richard net over de helft een bal onderscheppen. Deze kwam in de voeten van Gilles. Hij zette zijn turbo op, ging twee drie man voorbij en schoot over de grond met wind mee netjes in de hoek. De keeper was nog niet echt opgewarmd en zag de bal in de hoek verdwijnen. We kregen dan toch nog een paar kleine kansjes en Niels S. loste enkele schoten maar nu was de keeper wel opgewarmd. Vanaf eigen helft zette Niels S. een bal op Marc en over de verdediging. Hij kon van zijn snelheid gebruik maken en lobde prachtig de uitgekomen keeper. Er was dan nog een vrijschop van Thomas M. die op de hoek van deklat en paal viel en een megatonschot van Niels S. dat op miraculeuze wijze door de keeper gered werd. Maar na 20 minuten op dat veld begon ons kaarsje langzaam uit te doven. Hun aanvallen werden steviger en steviger, ook letterlijk. Ze wonnen elk duel, desnoods met geweld, want dat schuwden ze niet en hun ervaring als compititiespelers begon boven te komen. We wonnen geen enkel duel meer en lagen, door licht duw werk en sluwe streken, meer op de grond dan dat we recht stonden. Ze kregen dan een lichte duwfout toegewezen op de hoek van de backlijn. Het schot ging tussen de benen van Richard door en week even af buiten het bereik van onze keeper. Onze keeper had net voordien nog een zware aanslag overleefd, niet gefloten door de scheids. Met 1 - 2 voorsprong konden we wel gaan rusten, maar de tweede helft hadden ze windvoordeel.

We begonnen de tweede helft met dezelfde 11, terwijl zij nog een paar sterkere konden opstellen. Ze begonnen dan met een verschroeiend tempo en versmachtten ons zowaar op onze helft. Onze keeper moest alles uit de kast halen om de ballen uit zijn doel te houden. Het kon natuurlijk niet blijven duren. Hun scoringsmachine was op gang gekomen terwijl bij ons de gekwetsten weeral één na één vielen te betreuren. Eerst viel Thomas VA terug uit en werd vervangen door Jo. Gilles en Yentl begonnen ook weer wat last te voelen van hun vroegere kwetsuren, maar konden toch nog blijven spelen, weliswaar niet meer aan 100 %. Dan was het natuurlijk onmogelijk om tegen deze ploeg een degelijk resultaat neer te zetten. Ze konden dan nog 4 maal scoren, maar toch telkens na een duel waarin zij lichte foutjes maakten en niet gefloten door de scheids. We werden echt verslagen door de ervaring van hun spelers en de scheids die dat allemaal toeliet (zoals in compititie).

Volgende week spelen we thuis tegen Zwarte Goud om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug en vallen de kwetsuren mee.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 10 maart 2019 - 13:22:35 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Eksel - Hoek KVV
Voor de zoveelste wedstrijd op rij, moesten we weer krabben om aan 11 man te geraken. Mark had nog wel twee man bij gezorgd, maar was per toeval vergeten dat de wedstrijd om 14.30 uur was.

Daarom begonnen we onze wedstrijd met Gilles (nog half gekwetst) en Niels VB. Na een paar minuten arriveerden onze versterkingen. Met een mooi afstandsschot konden zij de score openen. Even later kon Bert Mark nog door de defensie loodsen en de bordjes stonden gelijk. Daarop ging het vlug. Het werd snel 2 - 1 en 3 - 1. Voetballend lagen we echt niet onder, maar man tegen man kwamen we toch te kort. Het waren precies mannen tegen jongetjes (waar hebben we dat nog gehoord). Na een kwartiertje liet Niels VB zich vervangen. Het bleef echter 3 - 1 tot aan de rust.

De tweede helft liet Guy zich vervangen door de tweede man van Mark. Onze aanvallen waren talrijker dan de hunne, maar het was telkens van niet. Een te zwak schot, of een schot naast, of de laatste pas die niet uitkwam, het was altijd iets, maar we kwamen niet tot scoren. Hun schaarse aanvallen waren telkens zeer gevaarlijk en gelukkig stond onze keeper goed te keepen, anders was het een serieuze afstraffing geweest. Nu konden ze nog éénmaal scoren. Na tien minuten kon Gilles niet meer verder en kwam Guy terug in.

Volgende week moeten we normaal tegen Herkol 3. Deze hebben al afgemeld wegens carnavalitis. We gaan proberen een andere tegenstander te vinden, maar het zal niet gemakkelijk zijn. Ik had graag voor maandag geweten of we voldoende volk hebben, anders heeft het geen nut om een ploeg te zoeken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 23 februari 2019 - 16:53:29 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Kreyel Sport
Vorige week hadden we al problemen om een ploeg samen te krijgen, deze week was niet anders. Temeer omdat we vorige week een viertal licht gekwetsten hadden, zou het vandaag moeilijk worden om tegen Kreyel Sport iets te rapen. Onze ex keeper Patrick kwam ons nog versterken, daardoor verhuisde Jo naar de bank. Kreyel Sport had zijn stevige ploeg bij met goede voetballers.

We werden onmiddellijk met de neus op de feiten gedrukt en kregen na vijf minuten al een eerste binnen. We konden daar niets tegenoverstellen en waren blij dat we af en toe verdedigend de ovenhand haalde. In de eerste helft viel Gilles uit. Hij kon nog vervangen worden door Jo. Nadien viel ook nog Thomas VA uit en Kristof. Ook Yentl begon te klagen over pijnen in de lies. We eindigden met negen en een 0 - 4 achterstand. Eigenlijk mochten we nog blij zijn dat het maar 0 - 4 was.

De tweede helft ging Thomas VA in doel en ging Michael voetballen. We kregen van Kreyel nog een reserve, zodat Jo terug op de bank kon. Kristof en Yentl gingen toch nog wat meelopen, maar echt goed ging het niet. Het ging echter van kwaad naar erger. Bij 0 - 5 kon Thomas M. toch mooi tegenscoren, maar daarna was het weer al Kreyel wat de klok sloeg. Halverwege moest Yentl toch zich laten vervangen door Jo. Uiteindelijk was de einduitslag 1 - 8.

Een smadelijke nederlaag op de dag dat we onze nieuwe uitrusting mochten showen. Gelukkig waren er nog enkele gekwetsten opgedaagd, zodat er toch wat spelers op de foto stonden.

Hopelijk kunnen we voor volgende week wat andere spelers terug recupereren, want van de gekwetsten van vorige week die vandaag helemaal zijn uitgevallen zullen er niet veel kunnen meedoen.
Volgende week spelen we uit bij KWB Eksel om 14.30 uur. We vertrekken omstreeks 13.30 uur aan de Ralley.Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 16 februari 2019 - 17:46:52 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV