Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1241
uniek: 705

Site ...
totaal: 216508
uniek: 31323
Hoek KVV - Herkol 3
Hoe elke wedstrijd van elkaar kan verschillen. Vorige week een slechte wedstrijd, weliswaar op een slecht veld tegen een matige tegenstrever, maar toch gewonnen. Vandaag een fantastische wedstrijd, ook gewonnen, maar tegen een sterke tegenstrever. Het was nochtans weer met de hakken over de sloot, maar uiteindelijk hadden we toch 12 man. Kristof kon uiteindelijk driekwart meedoen en Thomas had een nieuweling bij : Nico. We heten hem van harte welkom, want we kunnen hem gebruiken. Met Herkol 3 weten we dat we telkens een sterke tegenstrever voorgeschoteld krijgen, waar we nog maar zelden iets konden tegen rapen. We hadden vandaag 5 andere spelers in de ploeg staan, wat toch weeral een aanpassing was.

Van in het begin was het hollen achter de bal. Nochtans aan onze strijdlust was het niet te merken. Uiteindelijk hadden we qua kansen de eerste helft evenveel aanspraak op een goal als Herkol. Zij deden het met prachtig voetbal, wij al vechtend en strijdend. Daarbij konden we weer rekenen op een goed sluitstuk. Plots floot de scheids voor strafschop voor Herkol. Er was weliswaar een beweging van onze speler, maar hij raakte die van Herkol niet. Deze viel bij het wegdraaien en de scheids liet zich in de luren leggen en floot. Dat was buiten onze Patrick gerekend, want met een magistrale reflex ranselde hij de bal uit zijn doel. Even later moest hij zich toch gewonnen geven en kon Herkol scoren. Van dan bleef er eigenlijk alleen middenveldspel over. Met 0 - 1 gingen we dan ook rusten.

Wat de coach tijdens de rust gedaan heeft, of iets in hun drank, maar we kwamen extra gemotiveerd terug het terrein op. Herkol kwam er eigenlijk niet meer aan te pas en kon geen enkele kans meer bijeen spelen. Wij daarentegen lanceerden de ene gevaarlijke aanval na de andere en ze mochten blij zijn dat hun keeper fantastisch stond te keepen. Na een tiental minuten kon Kristof Sander lanceren en deze nam de keeper tegenvoets. Even later een corner voor ons. De bal bleef hangen en uiteindelijk kon Kristof zijn voet er tegen zetten. Plots stond het 2 - 1 voor ons. Tussendoor had Thomas nog via de vingertoppen van de keeper op de deklat geknald en Yentl op het been van de keeper. Wat er dan gebeurde, weet niemand. Drie spelers van Herkol stonden buitenspel, maar de scheids liet om ongekende reden doorspelen !!! Niemand van ons reageerde, maar Herkol scoorde wel. Uiteindelijk met deze 2 - 2 mochten we tegen deze ploeg best tevreden zijn, maar niet die van Hoek. Thomas perste er op links de zoveelste spurt uit. Zijn voorzet kwam via een speler van Herkol bij Stef terecht, deze legde achteruit en Sander knalde via de onderkant van de deklat zijn tweede binnen. Herkol was dan niet meer in staat om nog te reageren en de scheids floot af.

Uiteindelijk behaalden we een prachtige overwinning tegen deze toch sterke ploeg.

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Kadijk 3 om 15.00 uur. Er zijn opnieuw een aantal afwezigen. Hopelijk komen er enkele anderen weer terug, zodat we toch weer 11 man hebben.

Geplaatst door admin op zaterdag 25 augustus 2018 - 18:59:15 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Stars VV - Hoek KVV
Na de pijnlijke afzegging van vorige week tegen Real Damsheide wegens een te kort aan spelers, was het deze week weer kantje boordje. We moesten weeral hopen dat sommigen kwamen en rondbellen om aan 11 man te komen. Gelukkig wilden enkele, die licht gekwetst waren, toch proberen, kwam Philippe S. en kon Gilles terug na lange afwezigheid. Voor Wim ging het niet, maar hij had zelf voor een vervanger gezorgd. Gelukkig maar, want zo kwamen we aan 11 spelers. Bilal had nog toegezegd met een vriend, maar hij kon niet op tijd zijn en zo bleven we op 11 spelers steken. Dan mogen we ook nog van geluk spreken dat het een faire wedstrijd was en dat er op dat veld geen gekwetsten gevallen zijn.

Bij aanvang van de match kwamen we er snel achter dat voetbal op dat veld, bijna onmogelijk was. Gelukkig was de tegenstrever ook niet van de besten, want anders had het er voor ons slecht uitgezien. Met andere woorden een wedstrijd om zeer snel te vergeten en niet veer over te vertellen. In het begin lieten we heel wat kansen liggen om op voorsprong te komen. Zoals altijd profiteert de tegenstander ervan en ze maakten inderdaad 1 - 0. Even later kon Niels S. zich dan toch doorzetten en met een schot 1 - 1 van maken. Voor de rest viel er de eerste helft niet veel te beleven.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Zij maakten er 2 - 1 van en een schot van Niels S. zorgde terug voor de 2 - 2. Een terugspeelbal op hun keeper zorgde voor onze voorsprong. Door het slechte veld sprong de bal over de voet van de keeper en rolde zo in het lege doel. Daarna konden wij rekenen op een sublieme Patrick W. Al, maar dan ook al, wat op zijn goal kwam, ranselde hij eruit. Hij werd dan ook terecht de matchwinnaar. Met een 2 - 3 eindstand mochten we ons dan ook gelukkig prijzen.

Volgende week spelen we thuis tegen Herkol 3 om 15.00 uur. Er zijn weer terug enkele die volgende week niet kunnen. Hopelijk komen er andere terug, zodat we toch wel minstens 11 man hebben.

Geplaatst door admin op zondag 19 augustus 2018 - 11:53:44 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Zuma Bocholt - Hoek KVV
Vanaf dinsdag waren we bezig om te proberen 11 man bijeen te krijgen. Ondanks het feit dat we gevraagd hadden om vanaf de woensdag op de aanwezigheidslijst te laten weten of ze kwamen of niet, duurde het toch nog tot zaterdagmiddag, eer we het van de meeste wisten, en dan nog. Dus de eerste wedstrijd van de tweede ronde, was geen lachertje om een ploeg samen te krijgen. Uiteindelijk zijn we met 7 spelers vertrokken. We hadden Zuma hiervan in kennis gesteld, zij hadden 12 of 13 spelers en zouden het wel aanpassen. Guy bracht dan nog een zoon mee en Michiel een vriend. Om 13.15 uur liet Kristof weten, toch nog vrij te zijn. Met één man van Zuma kwamen we 1 minuut voor de wedstrijd begon aan 11 man. Oef !!!!
De meeste hadden door de enorme hitte natuurlijk liever niet gespeeld, maar goed er werd gevoetbald.

Het zal waarschijnlijk door de loden hitte geweest zijn en het dorre veld, maar in de eerste helft lag het ritme zeer laag. Na de drankpauze halverwege de eerste helft viel de vriend van Michiel uit. Misselijk, waarschijnlijk door de hitte of de drank van de avond voordien. Hij kwam in de schaduw zitten onder het tribuun en kon de rest van de eerste helft bekomen. Na drie missers op rij, stond één tegenspeler plots alleen voor onze open goal. Hij kon scoren met zijn dikke teen. Met deze 1 - 0 gingen we rusten.

De rust had ons blijkbaar niet goed gedaan, want op een wip stond het na de rust 3 - 0 voor hen. Op dat moment waren we nergens en maakten we veel fouten. Daarop begonnen we toch wel beter te voetballen en kon de speler, die we van hen gekregen hadden, tegenscoren. Even later, na een mooie tegenaanval scoorde Kristof de 3 - 2. De gelijkmaker hing in de lucht maar daarop floot de scheids voor drankpauze. Hierna hield Niels VB het voor bekeken, want hij had koppijn. Met 10 zakten we dan wat terug want door die hitte konden we de gaten niet meer dicht gelopen krijgen. Zij konden dan nog tweemaal scoren, vermoedelijk uit buitenspel, maar er kwam geen reactie van de VAR. Dus waren het geldige doelpunten.

Deze 5 - 2 nederlaag was toch overdreven. Dit hadden we niet verdiend.

Volgende week spelen we thuis tegen Real Damsheide om 15.00 uur (als de wedstrijd doorgaat).


Geplaatst door admin op zaterdag 04 augustus 2018 - 16:22:36 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Rena Boys
Tegen deze tegenstrever hebben we al meer verloren dan gewonnen. We hoopten dus een sterke ploeg hiertegenover te kunnen zetten. We hadden 14 spelers, maar Jo en Niels VB wensten niet te spelen. Bilal was nog eens komen opdagen en was reserve. Voor de rest hadden we toch een degelijke ploeg.

We begonnen ongelooflijk. Bij onze eerste aanval zette Niels S. Philippe S. voor doel en deze liet de kans niet liggen. Even later begon Yentl aan de middenlijn het terrein te dwarsen en zette op Sander. Deze deed een één twee met Kristof en zette dan op Rob. Deze werkte koel af. Plots een schot uit de tweede lijn van de tegenstrever en het stond zowaar 2 - 1. Daarna was het alleen Hoek die je hoorde en zag. Eerst een corner van Rob en mooi binnengekopt door Michiel. Kristof zette Philippe S. weer vrij voor doel, maar zijn schot strandde op de paal. Rob kon een aanval onderscheppen, zette zichzelf vrij en knalde de 4 - 1 binnen. Daarna Rob naar Philippe S, Philippe S. naar Rob, Thomas op Philippe S. en Philippe S. kon een afgeweerde corner binnen knallen. Met 8 - 1 gingen we rusten.

In de tweede helft kwam Bilal op voor Bert. We dachten en hoopten op ons elan van de eerste helft door te gaan maar niets was minder waar. Doelpogingen van Philippe S., Niels S., Rob, Yentl en Thomas, haalden niets uit of waren te zwak of strandden op de paal. Door de grote voorsprong begonnen we natuurlijk ook wat nonchalanter te voetballen. Daardoor kon Rena Boys terugkomen tot 8 - 3. Yentl werd dan bij de zoveelste aanval tot tweemaal toe foutief afgestopt binnen de backlijn. Toen de scheids uiteindelijk floot was de tegenstrever helemaal niet tevreden, ondanks ze net voordien een lichte strafschop gekregen hadden. Om de ruzie niet te laten escaleren, legde onze jongens de bal buiten de backlijn. Dat was voor Rob ook geen probleem en hij knalde hem droog binnen.

Ondanks de 9 - 3 winst, toch een mooie overwinning tegen deze tegenstrever, mochten we van onze tweede helft toch niet echt tevreden zijn.

Door dat volgende week de Belgen spelen werd onze wedstrijd tegen Kreyel afgelast. De week nadien 30 juni spelen we onze laatste wedstrijd van het voorjaar tegen KWB Boseind op ons terrein om 15.00 uur.

Geplaatst door admin op zaterdag 16 juni 2018 - 16:33:08 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Hulsen - Hoek KVV
Op het tornooi van Zwarte Goud te Balen moesten we vandaag tegen Vet Hulsen spelen. Dit was nog eens een echte veteranenploeg waarvan de jongste misschien 35 jaar was en de oudste een stuk in de 50. Bij ons waren er heel wat afzeggingen, zodat we er maar net 12 overhielden. Sander kon maar één helft meedoen en Wim was twijfelachtig. Hij wilde toch beginnen en Niels VB bleef voorlopig op de bank. Michael startte in doel, door afzegging van Patrick W.

Bij het begin van de eerste helft was het duidelijk dat de enorme hitte enkele van onze spelers parten speelden. Nochtans hadden de keepers het eerste kwartier niet veel werk. Op het kwartier viel Wim terug uit en moest de achterlijn wat verschoven worden. Niels VB op zijn rechter kant en Richard voorstopper. Na ongeveer twintig minuten gaf Richard een mooie doorsteekpas naar Niels S. Deze kon zijn verdediger ontwijken en zijn schot verdween aan de verste paal in doel. Even later kreeg Guy de bal toegespeeld. Hij aarzelde iets te lang en verloor de bal. De kans die zij kregen konden ze net niet afronden. Daaruit bleek dat hun voorspelers toch wel gevaarlijker waren dan de uitslag bleek te zijn. Jo had het op de linkerzijde ook aartsmoeilijk tegen zijn tegenstrever. Even later gebeurde echter identiek hetzelfde, maar ditmaal konden ze wel afronden. Of het echt aan de warmte lag, is niet te bepalen, maar we begonnen wel slordiger en slordiger te spelen. We riepen dan nog een drinkpauze in, in de hoop dat het dan wat zou beteren. Uiteindelijk konden we deze 1 - 1 stand houden tot bij de rust.

In de tweede helft stopte Sander zoals aangegeven. Wim ging in doel en Michael op Sander zijn plaats. De warmte bleef ons parten spelen, want we kregen geen enkele aanval meer opgezet. Twee passes na mekaar was moeilijk. Hun keeper stampte de bal ver uit. Guy kopte hem recht omhoog. Eén van hun spelers nam de bal in één keer op de slof en die verdween net onder de deklat tegen het net. Een prachtige goal die je zelfs zelden ziet in 1e klasse. Daarop weer een aanval op rechts. De voorzet werd netjes afgewerkt. Zo stond het plots 3 - 1. We lanceerden dan onze mooiste aanval van de wedstrijd. Via Niels S. ging het naar Thomas en Yentl. Deze legde terug achteruit en Philippe M. kon mooi binnenleggen. Dit gaf ons toch terug wat moed. Maar in de volgende aanvallen kwam Yentl, Thomas, Stef en Philippe M. wat kracht te kort om af te ronden. Wim moest ons uiteindelijk nog behoeden voor een grotere achterstand. Uiteindelijk bleef het 3 - 2.

Tegen deze ploeg mochten we normaal gezien nooit verloren hebben. Een wedstijd om vlug te vergeten.

Volgende week spelen we thuis om 15.00 uur tegen KWB Bocholt.

Geplaatst door admin op zondag 27 mei 2018 - 15:09:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  laatste
Vorige wedstrijd
Sparta blauw wit 2
Hoek VV 1
  
Doelpunten
Mark Endevoets
  
Komende wedstrijden
29 jun 15:00
Hoek VV - Gerdingen vet.

03 aug 15:00
Hoek VV - Sparta blauw wit

10 aug 14:30
Cauberg vv - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
242526272830
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/07 Kevin Natkiel (26)
09/07 Marc Snoeks (56)
09/07 Michael Goossens (23)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV