Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2285
uniek: 1468

Site ...
totaal: 222400
uniek: 34926
Hoek KVV - Exc Hamont
De afwezigheid van onze hoofdcoach heeft onze ploeg niet uit zijn lood geslagen. Het is niet omdat we met 5 - 1 gewonnen hebben, dat de tegenstander zwak was. Integendeel, Exc Hamont was met een degelijke ploeg gekomen : een mix van jong en oud. Datzelfde stond natuurlijk bij ons ook op het terrein. De hulpcoach had zijn pionnen degelijk geschud en op de juiste plaats gezet. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik ze op hun vertrouwde plaats gezet heb. Wel een dankje voor de tegenstander die voetbalden en lieten voetballen.

In het begin van de eerste helft ging het spel redelijk goed op en af. Onze verdediging, met gelegendheidsspeler Bernard als laatste man, had al vlug het slot op de deur gedaan. Er was geen doorkomen aan. We hadden een sterk middenveld met Patrick E en Wim VM weer in het midden. Vooraan stonden we sterk met Olivier en Hans. Dit moest dus een goede match worden voor ons tegen deze sterke tegenstander. Na alles wat afgetast te hebben en enkele prikjes te hebben gegeven, gingen we door de verdediging en kon Hans binnentikken. Even later dit Wim VM hetzelfde en nog wat later Maarten. Met een mooie 3 - 0 gingen we rusten.

De tweede helft kwam Werner Hans vervangen die vermoeid was door de zware examens. Patrick E ging naar voor in de hoop toch zijn eerste goaltje van het seizoen mee te pikken. Olivier bleef, zoals elke week, een gesel voor de verdediging en deed deze telkens opensplijten. Uiteindelijk maakte hij er dan ook 0 - 4 van. Daarna werd Patrick E ook beloond voor zijn inzit en mocht zijn goaltje maken. Daarna kreeg Exc Hamont nog een penalty om de eer te redden. Met 5 - 1 hadden we toch een mooie uitslag, nog te vermelden dat we een kans of vijf de nek hebben omgedraaid omdat we het te mooie wilden doen en dan ook nog hun keeper die er een aantal mooie safes uit zijn mouw schudde.

Volgende week spelen we om 14.30 uur op het veld van CSC Barrier een tornooi tegen Hamont 99. We komen samen aan de Ralley om 13.30 uur.

We wensen ook nog te vermelden dat we vorige week bijna twee bestuursleden verloren. Onze coach is bij het naar huis fietsen boven op de brug ten val gekomen. Gelukkig dat de brugleuning er was of hij lag in het kanaal. Even later vertrok onze terreinverantwoordelijke Eddy naar huis. Deze vond aan de Ralley zijne sleutel van zijne fiets al niet meer. Dus maar te voet naar huis. Ver geraakte hij niet want aan de passantenhaven viel hij al in slaap : op een bank. Gelukkig was de opgeroepen Politie mild en deden ze hem met de combi naar huis. Met wat tegenslag waren Eddy en Franci mekaar tegengekomen in het kanaal. Hopelijk zal dit niet te dikwijls gebeuren, want dat doet onze goede naam en faam geen deugd.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 18 juni 2011 - 17:17:52 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Stort Sport - Hoek KVV
Wat de uitslag ook doet veronderstellen, het was niet echt goed : niet van Hoek en zeker niet van Stort. Het enige positieve van de dag was dat Marcel terug was van weggeweest en al een volledige match op het terrein stond en zelfs zijn eerste goal van het seizoen scoorde.

Aanvankelijk ging het spel wat op en neer, met Hoek toch iets meer in de aanval. Daarna begon het festival van Olivier. Hij speelde met de tegenstander, maakte zelf drie goals en legde er voor de anderen nog een paar klaar. Maarten en Wim konden de eerste helft ook nog scoren. Hugo, die ook enkele kansen kreeg, heeft duidelijk zijn scoringsvermogen verloren en miste de hem aangeboden kansjes. De eerste helft stond het 0 - 4 ondanks geen denderend spel van ons. De scheids floot dan ook nog een penalty voor Stort, een serieuze swalbe, maar de deklat stond in de weg om te scoren.

In de tweede helft werd Patrick E. vervangen door Guy. Alhoewel Stort enkele betere vervangingen gedaan had, bleef het spel zowat hetzelfde : wij aanvallen en zij verdedigen. Olivier deed er nog eentje bij terwijl Hugo er maar geen inkreeg. Bij zijn laatste ultieme poging, keeper en alles voorbij, schoot hij toch wel tegen de paal zeker. Omdat hij daarbij tot het uiterste moest gaan, verwrong hij zijn knie en liet hij zich vervangen door Patrick E (ook omdat ze ne mens van 60 jaar stonden uit te lachen - hoe durven ze). Even later werd ook Eric gekwetst en kwam Hugo terug op. Zijn knie deed echter te veel pijn en hij ging er terug af. Toen begon Patrick W., de keeper, te zagen om te mogen voetballen en ging Hugo, gek als hij is, keepen en Patrick W. in het punt. Dit wierp onmiddellijk zijn vruchten af, want in een mum van tijd, knalde hij er twee binnen. Bij de tweede speelde hij zelfs de hele verdediging van Stort op een hoopje en schoot hem dan nog binnen ook. Daarna was het nog de beurt aan Marcel die de bal prachtig over de keeper in de winkelhaak dropte. Op het moment dat de scheids wilde af fluiten kopte Wim nog een aanval binnen. Toen vond de scheids het genoeg en floot af voor ze nog terug op zetten : einduitslag 0 - 9.

Volgende week spelen we thuis tegen Excelcior Hamont om 15.00 uur. Franci is er niet. Die gaat in Torhout proberen 100 Km te wandelen. Daarom zal Hugo de ploeg moeten opstellen. Dus iedereen die hem vandaag uitgelachen heeft met zijn missers !!!!!!!!! Ik zou toch zeggen : iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 11 juni 2011 - 17:54:18 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Kaulille - Hoek KVV
Niet verloren, maar ook niet gewonnen.

Het was zowat hetzelfde spel als vorige week. Heel veel aanvallen en de tegenstander onder de voet lopen. Alleen konden we nu geen goalen maken.

In de helft van de tweede helft kon Olivier dan toch eens doorbreken en werd hij neergelegd. Duidelijker kon het niet : penalty. Aanvankelijk wou niemand hem trappen, nog erger dan bij de Belgen. Uiteindelijk nam Olivier zijn verantwoordelijkheid en hij trapte hem prachtig binnen. De wedstrijd leek op dat moment gespeeld. Kaulille kwam er helemaal niet aan te pas en onze keeper heeft weeral geen bal moeten pakken. Dat was echter buiten de scheids gerekend. Plots stampte de voorspeler van Kaulille flagrant naast de bal en kwam daarbij zelfs ten val. Tot ieders verbazing en niet in het minst die van Kaulille zelf, floot de scheids penalty. Iedereen lachen van ongeloof, maar de flauwe grappenmaker die over zijn eigen benen struikelde, stampte hem er zelf wel binnen. 1 - 1 bleef dan ook de einduitslag. Die van Kaulille blij, want dat was de enige bal die op goal gestampt werd.

Volgende week gaan we naar Stort Sport in Lommel Barrier. We komen samen aan de Ralley om 14.00 uur.

Goed nieuws van onze Marcel. Hij is terug thuis en is volop bezig aan zijn herstel. Hij mag ook bezoek ontvangen.

Geplaatst door Hugo 2005 op woensdag 08 juni 2011 - 19:18:54 | Lees/plaats reactie: 7 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Weyerken - Hoek KVV
We hebben weeral gewonnen, maar tegen een ontzettend zwakke tegenstander. Eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat wij ook geen fantastische wedstrijd gespeeld hebben.

Onze keeper, meegebracht door Aris, heeft werkelijk, noch tijdens de eerste helft noch tijdens de tweede helft een bal tussen de palen moeten pakken. Het moeilijkste dat hij moest doen waren enkele terugspeelballen tegenhouden.

Buiten de goals van Olivier en tweemaal Aris kunnen we over de eerste helft niet veel meer zeggen. Onze gelegenheidsstopper Patrick E had het vrij gemakkelijk achteraan.

De tweede helft was qua spel hetzelfde. Wij altijd in de aanval, maar goals maken was moeilijk. Veel slechte passes lagen aan de basis. Aris verschalkte dan iedereen door een vrije trap snel te nemen en de bal over iedereen heen te schieten in het lege doel. Daarna kwam het beste van heel de wedstrijd. Of het echt was of gespeeld, wie zal het zeggen, maar Patrick DJ ging alles en iedereen vanachter voorbij en legde dan de bal voorbij de niet reagerende keeper. Om de thuisploeg van nog meer tegengoals te redden, floot de scheids maar zes minuten te vroeg af. Uiteindelijk haalden we een mooie maar toch gevleide 0 - 5 overwinning.

Volgende zaterdag zullen we waarschijnlijk een tegenstander van een ander kaliber tegen krijgen : KWB Kaulille.
We vertrekken om 14.00 uur aan de Ralley.

We hebben vernomen dat het met onze makker Marcel niet te best gaat. We wensen hem snel beterschap en dat hij vlug terug mag komen voetballen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 28 mei 2011 - 16:51:26 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Blauw Wit
Na de toch vrij zware nederlaag, nog maar de tweede dit jaar, in het Nederlandse Panningen, herpakten we ons toch weer opnieuw.

Nochtans had onze coach toch weer een zware opdracht om de elf spelers waarover hij beschikte op de juiste plaats te zetten. Hij moest zelfs Hugo, 60 jaar en één dag oud, de wei injagen. Daarbuiten was Guy, Benny en Werner licht gekwetst en waren er nog enkele met kleine kwaaltjes die vroegen om reserve te staan. Maar als er geen reserven zijn, kunt ge er ook geen opstellen.

Maar goed, met de elf op het terrein, gingen we er met veel moed tegenaan. In het begin hadden we licht veld overwicht. Dit resulteerde na een kwartiertje dan ook in een prachtig doelpunt van Patrick DJ. Dit nam een afgeweerde bal vol op de slof. Eer de keeper kon reageren, hing de bal al tegen de netten. Blauw Wit herpakte zich dan toch wel wat en kon van een mistasten in onze verdediging gelijk maken. Daarna ging het spel op en af, al zorgden wij toch wel voor iets meer gevaar.

In de tweede helft had Blauw Wit wel iets meer veldoverwicht, vooral in het middenveld, maar wij waren wel gevaarlijker voor doel. Wat Hugo ook deed, hij kreeg er gene binnen getrapt. Dat lukte wel voor Wim. Hij trapte, via een verdediger de bal in doel. Even later deed Hans er nog een bij. Hij kon een terugspeelbal onderscheppen en de keeper verschalken. Blauw Wit was dan nog wel enkele malen gevaarlijk, maar scoren lukte niet meer. Uiteindelijk bleef de 3 - 1 stand op het bord.

Volgende week gaan we naar Weyerken in Lommel. Laat ons hopen dat onze coach het even moeilijk heeft om een elftal te maken, maar dan liefst met 13 of 14 gezonde spelers. Ik zou dus zeggen, iedereen op post, liever 16 dan elf.
Er zijn er nog enkelen die hun lidgeld voor dit jaar moeten betalen, denk daar eens aan, voor we het zelf moeten vragen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 22 mei 2011 - 08:56:18 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 
Vorige wedstrijd
Hamont 99 Vet 1
Hoek VV 5
  
Doelpunten
Kristof Winters
Thomas Van Asten
Pieter Hulsbosch
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
26 sep 15:00
Stars VV - Hoek VV

03 okt 15:00
Hoek VV - Jerommekes 1

10 okt 15:00
Hoek VV - Helchteren SHV75
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
September 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12346
789101113
141516171820
212223242527
282930Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
01/11 Richard Mastenbroek (27)
02/11 Philippe Steijvers (29)
16/11 Stef Braeken (29)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV