Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1552
uniek: 933

Site ...
totaal: 218698
uniek: 32654
Damsheide 2 - Hoek KVV
Prachtig. Na de nederlaag vorige week, knopen we toch weer terug aan met een overwinning.

We hadden nochtans een op papier niet denderende ploeg : Wim VM (half fit) in doel, Hugo en Jo op de backs, Guy en Eric achterin, Maarten, Patrick E (ook maar op halve kracht), Marcel en Andreas op het middenveld, Hans en Olivier voorin. Daarmee moesten de toch vrij jonge ploeg van Damsheide 2 bekampen. Maar hij die op voorhand dacht dat we verloren waren, kwam toch bedrogen uit.

We speelden voor wat we waard waren en knokten voor elke bal. Tot Patrick E terug last kreeg van zijn oude kwetsuur. Gezien we geen reserven hadden, moest hij in doel. Wim ging op het middenveld spelen. Al snel speelde hij Olivier vrij die zijn man mooi passeerde in de backlijn en neergehaald werd : penalty. Wim zette zich achter de bal en stuurde de keeper de andere kant op. Even later terug de driehoek Wim Hans en Olivier. Ditmaal lukte Olivier het wel en knalde hij de 0 - 2 ruststand op het bord.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Hoek KVV deelde de wetten uit en maakte het spel. Olivier en Hans waren voorin een gesel voor de verdediging. Het was toch Maarten die zijn strakke voorzet via een been van de tegenstrever in doel zag verdwijnen. Even later speelde Olivier de verdediging van Damsheide op een hoopje, maar Wim kreeg de bal er niet in. Olivier deed het nog eens over vanop de andere kant en nu stond Hans toch op de goede plaats om de 0 - 4 binnen te tikken. Daarna verslapten we toch enigszins en kon Damsheide tegenscoren. Daar bleef het bij en hadden we uiteindelijk toch een mooie 1 - 4 uitoverwinning op zak.

Volgende week gaan we naar Heesakker. We komen samen op de Ralley om 14.00 uur. Er zijn weer heel wat afwezigen volgende week, hopelijk keren er een aantal terug, zodat we toch een degelijke ploeg kunnen opstellen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 09 april 2011 - 19:15:01 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - CSC Barrier
Het moest er toch eens van komen : verliezen.

Op een normale voetbaldag, met onze normale opstelling, zouden we nooit verliezen tegen CSC Barrier.
Of het aan de eerste warme lentedag lag, of aan de afwezigen, wie zal het zeggen. We hadden nochtans een degelijke ploeg met noodgedwongen Patrick DJ in doel. Het eerste kwartier waren wij alleen de aanvallers. Nadat PieterJan doorbrak in de backlijn moesten ze hem neerleggen : penalty. Deze werd door Aris feilloos omgezet. Daarna speelden we of het precies niet meer fout kon gaan, maar na wat gepruts in de verdediging en al dan niet buitenspel stond het plots 1 - 2. Toen waren we helemaal de kluts kwijt en liep de tegenstander gewoon doorheen onze verdediging : 1 - 3 met de rust.

In de tweede helft was het zowat hetzelfde. Wij aanvallen en zij de goalen maken. Ze mochten er tweemaal gewoon doorheen lopen. Tussendoor had Aris nog met een klutsbal gescoord alsook PieterJan een afgeweerde bal op zijn linker slof genomen. Dit bracht de eindstand op 3 - 5.

Het positieve van deze match was dat we een nieuw lid aangeworven hebben : Olivier. Aangezien hij ook nog kan voetballen is dit zeker meegenomen. Bij deze van harte welkom Olivier.

Volgende week spelen we op Damsheide tegen Damsheide 2 om 15.00 uur. Aangezien het kortbij is en de meesten rechtstreeks gaan, spreken we niet af op de Ralley. Er zullen weer heel wat afwezigen zijn. Als al de anderen zorgen dat ze er zijn, kunnen we toch een goede ploeg opstellen en hopelijk niet verliezen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 april 2011 - 18:19:55 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Heppen - Hoek KVV
How, how, how : derde overwinning op rij en opnieuw vier doelpunten.

Wie had dat verwacht, en dat tegen de veteranen van Heppen. Allez, veteranen konden we die jongens niet noemen, ik denk dat de oudste 25 jaar was.

We speelden goed mee en we hadden zeker zoveel kans op een doelpunt als Heppen. Alleen werkten zij af aan 100 %. De eerste helft twee kansen en twee goals. Wij hadden verschillende kansen, maar niemand die echt kon afwerken. Aris kon alleen voor de keeper toch de 1 - 1 op het bord zetten. Er was uiteindelijk wat geluk bij gemoeid, maar de goal telde.

Met een 2 - 1 achterstand gingen we rusten. Na de rust kon Heppen aanvallend niet veel meer brengen. Aris kon één van zijn bekende rushes tot een goed einde brengen en de bordjes opnieuw gelijk brengen. Maar Heppen kwam toch weer uit het niets op voorsprong. We kregen dan een vrijschop halverwege hun helft. Patrick E. de bal prachtig voor, over iedereen heen, waar PieterJan kon op inlopen en de bal in de verste hoek trappen. Even later opnieuw een vrije trap voor ons en nu trapte Benny de bal voor goal. Iedereen verkeek zich maar PieterJan kon inlopend de bal net over de keeper koppen en zo de bordjes 3 - 4 in ons voordeel zetten. Wat Heppen ook deed, ze waren niet meer bij machte om de stand gelijk te krijgen.

Volgende week opnieuw een zware tegenstander : Meeuwen. Dus iedereen op post om deze moeilijke tegenstander aan te pakken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 19 maart 2011 - 18:28:22 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stort Sport
Tweede overwinning op rij en opnieuw vier doelpunten. Dat is het enige positieve vandaag.

Eigenlijk was het tegen Stort Sport niet zo moeilijk. We hebben ons spel wel aangepast aan hun spel, dus slecht. Patrick W, nog steeds gekwetst aan zijn knie, had gelukkig niet veel te doen en heeft bijna niets moeten pakken. Wij waren steeds in de aanval, maar uit de vele kansen, vielen aanvankelijk geen goals. Philip M. kon dan toch door een bos van spelers doorschieten en de keeper tegenvoets nemen. Na wat halve kansjes kon Hans er toch twee verzilveren. Met een geruststellende 3 - 0 gingen we de rust in.

Werner was de eerste helft gekwetst uitgevallen en vervangen door Andreas. Tijdens de rust is¨Pieter, Marcel en PieterJan ingevallen voor Jo Hans en Philip M. Veel verandering bracht het niet, want we zette de tweede helft verder zoals de eerste helfyt. Veel aanvallen, verschillende kansen, maar geen afwerking. Pieter kon dan toch nog een doelpuntje maken. Nadat we met bijna elf gingen aanvallen, om toch nog een goaltje te maken, kon Stort Sport nog tegenscoren, toen er niemand nog achteraan stond. Uiteindelijk is het toch nog een vlotte overwinning geworden 4 - 1.

Volgende week zal het iets anders worden. Dan moeten we naar Heppen. We vertrekken zeker om 14.00 uur aan de Ralley. Er zijn nu al een paar belangrijke afwezigen. Hopelijk overslaapt de rest zich niet en komen ze op tijd om goed weerstand te kunnen bieden tegen een vermoedelijk toch sterke tegenstander.

Opsteller zal er twee weken niet zijn. Misschien is er toch een bereidwillige om een verslagske te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 12 maart 2011 - 19:14:26 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Wijchmaal - Hoek KVV
Dit was het echte Hoek weer, goed voetbal, snel en efficient. De eerste overwinning van het seizoen, we zijn terug begonnen.

We begonnen goed, overklasten Wijchmaal zowat overal, maar doelpunten kwamen er niet van. Even later herpakte Wijchmaal zich en begon ook te dreigen. Daarop ging Wim door de verdediging heen en legde in de verste hoek binnen. Even later rondde Wijchmaal ook een mooie aanval af met een mooi doelpunt. Daarop begonnen wij terug ons eigen spel te bepalen. Net voor rust kon Benny een hoge bal voor doel gooien en Aris kon net voor de keeper nog met het hoofd binnen tikken.

In de tweede helft bestond Wijchmaal precies niet meer, we overklasten hen op alle plaatsen. Andreas, Pieter en Guy waren ingevallen. Halverwege de tweede helft kon Wim de bal met links vanop afstand in de winkelhaak leggen. Daarna was het de beurt aan de vervangingen vooraan. Met hun twee speelden ze de verdediging op een hoop en kon Andreas mooi afronden. Wanneer we ons spel wat lieten verslappen, kon Wijchmaal ook nog eens tegenscoren. Onze overwinning kwam echter nooit in gevaar en konden we de eerste van het seizoen binnenhalen met 2 - 4.

Volgende week spelen we thuis tegen Stort Sport om 15.00 uur. Iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 06 maart 2011 - 09:58:04 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 
Vorige wedstrijd
Rena Boys 0
Hoek VV 1
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
26 okt 15:00
Hoek VV - De Gul Koersel

02 nov 15:00
Hoek VV - Wijchmaal SP vet.

09 nov 15:00
Vriendenkring - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Oktober 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12346
789101113
141516171820
212223242527
28293031


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/11 Philippe Steijvers (28)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (64)
01/01 Stef Witters (50)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV