Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2134
uniek: 1338

Site ...
totaal: 221471
uniek: 34351
Hoek KVV - Meeuwen
Met 1 - 0 winnen is ook gewonnen.

Het spelers aantal was weeral niet vet. We hebben weer een elftal in mekaar moeten boksen : Marc (T3) moest in de goal, Patrick W moest het punt in, Philip had heel de familie gemobiliseerd en Hugo moest zijn oude knieën weer pijnigen en zijn schoenen aantrekken. Jo en Werner, voelden hun dan niet oppperbest. Jan mocht gelukkig fluiten vandaag.

Tegen Meeuwen, met een toch vrij stevige ploeg, trokken we goed onze streng. Wat kansjes heen en weer, maar geen doelpunten. Ergens midden in de eerste helft, werd er dan toch een mooie aanval opgezet met Jo en Wim en prachtig afgewerkt door Patrick W (de doelman met al 7 goals).

De tweede helft werd er aan beide zijden veel aangevallen maar de doelmannen werden niet echt verontrust. Meeuwen trof nog wel de deklat, maar verder kwamen ze niet.

Volgende week spelen we opnieuw thuis, om 15.00 uur, tegen Kadijk 3. Hopelijk zijn de zieken genezen en komen enkele anderen opnieuw opdagen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 24 september 2011 - 16:53:05 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Heppen
Zoals ge kunt merken is opsteller terug van een welverdiende, zonovergoten vakantie.

De wedstrijd tegen Heppen, was er één zoals de vakantie van opsteller, met hoogtes en laagtes (bergen en dalen).

Het begon al slecht, toen we merkten dat twee van onze topbasisspelers, Patrick E en DJ, forfait moesten geven door ziektes. In allereil hebben we Bernard dan nog kunnen bereiken, die ons 10 minuten te laat nog kwam depaneren. Uiteindelijk offerde Jan zijn scheidsrechterstitel op om nog eens een keer mee te kunnen spelen. Gelukkig was er bij Heppen ene bereid, van hetzelfde kaliber als Jan, om te fluiten. Al bij al heeft die man het fantastisch gedaan. Daarbij dienden we dan ook nog in allereil andere truitjes te halen bij Patrick DJ gezien Heppen ook in het zwart speelde. Na al deze hindernissen, konden we uiteindelijk beginnen.

Heppen speelde met een heel jeugdig team. Bij ons waren er spelers die gemakkelijk bompa hadden kunnen zijn van spelers van Heppen. Ondanks het verschil in leeftijd, verdedigden we ons toch kranig. Heppen kwam dan door een gelukje op voorsprong. Daarna kwamen onze diesels goed op dreef en Bernard en Aris deelden vlijmscherpe passes uit, die toch telkens voor gevaar zorgden. Na enkele pogingen en nog een schot op de paal, kon Aris de bordjes gelijk brengen. Juist voor de halve kregen we dan een penalty na handspel. Aris achter de bal en vlam, erover via de deklat. Heppen ging meteen in de tegenaanval. Onze T1 zei nog dat ze moesten oppassen voor een tegengoal. Heppen kon het niet, maar onze Patrick W zou hen dan toch wat helpen. Hij stampte de bal uit, recht in éne van Heppen zijn voeten en ja hoor, in plaats van 2 - 1 met de rust, was het 1 - 2.

Patrick W, die zich blijkbaar toch wat schuldig voelde voor de twee goals van Heppen, vroeg aan Jan om de tweede helft in de goal te gaan. Dit resulteerde aanvankelijk dat Jan niet bij een hoge dwarrelbal kon en het 1 - 3 stond. Iedereen dacht toen dat het gedaan was. Toen kwam echter de vechtersmentaliteit van HOEK KVV weer naar boven. Patrick W, in zijn gekende stijl, ging weer Jan en allemaal voorbij en trapte scherp op goal. Hij sprong al omhoog om zijn goal te vieren, maar de bal botste via de paal terug in de handen van de keeper. Van deze inspanning moest hij toch wel wat bekomen en liet enkele aanvallen aan zich voorbij gaan. Aris kon dan toch weer milderen tot 2 - 3. En ja, onze Patrick W was er weer bovenop. In een mum van tijd zette hij de 2 - 3 achterstand om in een 4 - 3 voorsprong. Even later werd Bernard nog volledig vrij gespeeld voor de goal en kon hij de 5 - 3 eindstand op het bord zetten. Patrick W vond dat hij genoeg gedaan had en ging de laatste minuten terug in de goal staan om de voorsprong te kunnen vasthouden.

Aris die de hele wedstrijd die van Heppen serieus met hun kl... gespeeld had, werd dan nog getrakteerd ôp een doodschop. Hola zei Benny, niet met mijne maat en hij tokte er een paar tegen hun bolleke. Uiteindelijk mocht Benny en de doodschopper van Heppen zich voortijdig gaan douchen. Ze waren er niet kwaad om, want zij hadden tenminste voldoende warm water. De rest moest zich later weer wassen met een druppenteller.

's Avonds was er dan onze jaarlijkse barbeque. De opkomst was echter zoals tijdens de laatste wedstrijden, net genoeg maar geen overschot. Nochtans was het eten goed en zeker genoeg. Na enige tijd voelde Eddy zich weer zoals in de Ardennen. Hij zette zich achter de computer van de muziek en speelde weer dat de pannen bijna van het dak vlogen. De liedjes waren goed uitgekozen, jaren 60 en 70, maar veeeeeeeeeeel te hard. Hoe laat het geduurd heeft, kan opsteller niet zeggen, want hij is op tijd naar huis gegaan (vorige dag een lange terugreis van vakantie).

Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen Meeuwen om 15.00 uur. Hopelijk zijn de zieken genezen en komen er toch weer enkele anderen opdagen, zodat we weer enkele reserven kunnen opstellen.
Zoals de meesten misschien weten is volgende week de toegang naar de ralley en ons terrein afgesloten door de jaarlijkse veldritwedstrijd aan het Dommelhof. Aanvankelijk werd gedacht om de wedstrijd in Meeuwen te spelen. Uiteindelijk werd beslist toch thuis te spelen, maar we moeten via de achterkant binnenkomen. Dus rijden tot aan de brug van de A24 van de Fabriekstraat en dan naar de Ralley rijden. Dan kunt ge aan ons terrein parkeren.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 18 september 2011 - 16:46:44 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Wedstrijd Lindelhoeven - K.Hoek vv
Met 6-1 de boot in , dat zijn eigenlijk overdreven cijfers.
Door afwezigheid van onze keeper Patrick W. stond Jo M. onder de latten. Ook werd de wedstrijd gestart met een heuse regenbui.
Jo deed het goed de eerste helft ook al was er een beetje geluk mee gemoeid.
Ruststand 0 - 0.
Pieter (4 maand niet meer gespeeld) zat er toen al door. Maar hij zou de wedstrijd toch uitspelen.
In de 2de helft hebben we nog 15 min. de 0 kunnen houden .Maar eerlijkheid duurt het langst, "Zij waren beter" en er kwam een goalen regen met als uitslag 6-1 .Onze goal kwam van Patrick E.
"Jo heeft zich ferm geweerd " laat de coach nog weten en hij bedankt hem hiervoor.


Geplaatst door admin op maandag 29 augustus 2011 - 06:54:38 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Overpelt
Ondanks de vrij goede uitslag, hadden we het toch niet gemakkelijk om deze wedstrijd te winnen. Tweemaal de achterstand ophalen en uiteindelijk nog vlot winnen, dat doet deugd.

Bij de start offerde Guy zijn plaats op aan zijn zoon Philip, die zijn laatste wedstrijd speelde en ons een tijdje gaat verlaten om in het verre Spanje aan zijn toekomst te werken.

Na een paar minuten moesten we dan ook Philip L vervangen, die tijdens een schot op doel een slag tegen zijn bovenarm kreeg. Dit deed zoveel pijn, dat hij zich moest laten vervangen. Werner nam zijn plaats in.

KWB Overpelt, die een vrij jonge ploeg had, speelde in het begin vrij goed en had enkele kansen. Zo gemakkelijk Hans vorige week scoorde, zo moeilijk had hij het vandaag weer. KWB kwam dan ook niet onverdiend op voorsprong. Aris kreeg dan de bal in het middenveld, ging recht op doel en schoot onverwacht rechtdoor voorbij de geschrokken doelman de bordjes terug gelijk. Dan had onze Patrick W een misverstandje met Benny. De slidende tegenstander kon de bal voorbij onze duikende doelman, tergend traag, in doel rollen.

Met een 1 - 2 achterstand gingen we naar de tweede helft. Guy kwam Werner vervangen. KWB bakte er niet veel meer van terwijl wij terug ons goede spel vonden met veel en gevaarlijke aanvallen. Patrick DJ kon in twee keer gelijkmaken. Eerst trapte hij de open kans nog lullig tegen een tegenstrever, doch in de herkansing vlamde hij hem er goed binnen. Daarna deed Aris wat Hans vorige week deed, er drie maken. Eerst nam hij de keeper te grazen op penalty, op hem gemaakt. Daarna legde hij de eindstand vast op 4 - 2. Philip M, die een sterke match speelde (we gaan hem toch missen), knalde nog een mooie kans op de paal, Patrick E kreeg er weer gene binnen en Hans kreeg op het laatst krampen. De overwinning was toen al binnen en achter hielden ze de deur op slot.

Volgende week spelen we op Lindelhoeven om 15.00 uur. Er zijn er enkele afwezig. Hopelijk kan onze coach tegen deze sterke tegenstander toch een degelijke ploeg opstellen.

Opsteller is weer toe aan zijn jaarlijkse vakantie en zal er een aantal weken niet zijn. De uitslagen zullen worden bijgehouden door Eddy. Misschien, als jullie het hem heel lief vragen, zal hij ook een verslagje maken !!!!!!

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 22 augustus 2011 - 06:25:20 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Jong Weyerken - Hoek KVV
Deze wedstrijd had meer weg van een soap : gewonnen met 1 - 5 en met 0 - 2. Raar maar waar !!

Bij aanvang stonden we daar met drie ploegen : Jong Weyerken uiteraard, Hoek KVV maar ook KWB Bocholt.
KWB Bocholt moest normaal voetballen tegen Oud Weyerken, maar die waren op verplaatsing. Dus moet iemand zich vergist hebben in hun kalender. Jong Weyerken zat er verveeld mee en besloot dan KWB Bocholt maar tegen ons te laten spelen. Bocholt zat er ook verveeld mee en uiteindelijk werd besloten om zowel Bocholt als Weyerken één helft tegen ons te laten voetballen. Daarna zouden Bocholt en Weyerken ook nog één helft tegen mekaar voetballen.

Zo gezegd, zo gedaan : de eerste helft dus tegen KWB Bocholt onder een striemende regen. Onze start was verschroeiend. We speelden hen van het kastje naar de muur en lieten hen alle hoeken van het terrein zien. Ik denk dat Bocholt de ganse eerste helft maar drie maal aan onze goal geweest is. We speelden prachtige voetbal met mooi en snel samenspel. Dat resulteerde dan ook in prachtig uitgespeelde kansen met doelpunten van Hans, Aris en Wim. Hans werd dan nog tweemaal mooi voor de keeper gebracht en hij rondde ook telkens mooi af. Toen het 0 - 4 was kon Bocholt tegenscoren door een klein concentratieverlies in onze verdediging. Nochtans stond deze verdediging sterk te spelen. Bocholt had wel de pech dat we zowat op ons sterkst stonden.

De tweede helft, tegen Jong Weyerken, werd onmiddellijk aangevangen na een paar minuten rust. Hans en Maarten wilden rusten en Jo en Werner kwamen hun vervangen. Daar wij al één helft in de benen hadden, doornat waren, en Jong Weyerken met onze Harry in hun rangen, fris en droog begonnen, hadden we het wel wat moeilijk om het juiste ritme terug te vinden. Maar onze Patrick stond stevig in het doel en pakte bijna elke bal met de vingers in de neus. Een sterke Guy en Eric stonden pal en weerden elke aanval af. Philip speelde dan weer voor de zoveelste keer een wereldmatch. Dus toen onze halflijn, met Benny - Patrick E - Wim - Patrick DJ, hun tweede adem terug vonden, was het over voor Jong Weyerken. Eerst rolde Aris hun verdediging op en daarna knalde Wim, na prachtige voorzet van Benny, de 0 - 2 eindstand op het bord. Wat Harry ook nog probeerde, hij kon onze verdediging niet te grazen nemen.

Patrick E had ook niet echt zijn dagje. Hij speelde wel goed, deelde prachtige passes uit, maar kreeg de bal niet tussen de palen. De eerste helft redde de keeper van Bocholt nog twee prachtige doelpogingen. In de tweede helft kraakte hij zelf zijn eigen gekreëerde kansen lullig de nek om.

Maar goed door twee wedstrijden op één wedstrijd te winnen, moeten we niet zagen. Onze coach, afwezig na 100 km in de benen, was nadien toch gelukkig, zowel voor hem als voor ons.

De derde helft tussen Jong Weyerken en KWB Bocholt werd dan uiteindelijk niet meer gespeeld, door het slechte weer.

Volgende week is het thuis tegen KWB Overpelt, tenminste als er weer geen derde ploeg opdaagt. We zullen dan toch weer op ons sterkst moeten zijn om onze reeks verder te zetten. 's Avonds is er de drink van Thieu.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 14 augustus 2011 - 08:41:00 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB

20 jun 15:00
Lommel Barrier KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
2930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
09/07 Marc Snoeks (57)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV