Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2134
uniek: 1338

Site ...
totaal: 221471
uniek: 34351
Sparta Barrier - Hoek KVV
Eindelijk terug met ons gedroomd middenveld, maar het vlotte toch nog niet echt. Enkele spelers deden mee, maar hadden, gezien hun kwetsuren, toch liever op de bank gezeten.

De ploeg van Sparta Barrier zag er gevaarlijker uit dan ze waren. We namen de touwtjes onmiddellijk in handen en lieten de bal goed rond gaan. Echter werden de kleine kansjes die we kreëerden, de nek om gewrongen. Sparta kwam maar eens sporadisch naar voor maar kon onze Patrick niet verontrusten. Iedereen die dacht dat we de rust met 0 - 0 zouden halen, had niet meer aan Pieter-Jan gedacht. Net voor de halve spurtte hij van de rechtshalf volledig naar de linker zijde, waar hij de bal ging ophalen, een mannetje in de wind zette en de bal scherp voor doel zette. Niemand had dat verwacht, maar Wim stond aan de tweede paal al te wachten en moest maar rustig binnen tikken. Een verdiende 0 - 1 met de rust.

Omdat we geen reserven hadden, bleef de ploeg staan in de tweede helft. Deze verliep zowat hetzelfde. Zonder echt goed te spelen bleven we toch de baas over hen. Buiten wat opraap balletjes moest onze Patrick niet veel doen, terwijl hunne keeper precies in een schietbrak stond. Aris begon dan kwistig pasjes uit te delen. Alvorens hij dat deed, speelde hij natuurlijk eerst zijn tegenstander een beetje met zijn kl..... Hij zette een paar man in de wind en speelde dan de bal dwars door de backlijn, van links naar rechts, naar de vrijstaande Patrick E. die overhoeks binnenschoot. Even later zette hij terug een paar tegenstanders in de wind en zette Pieter Jan alleen voor de keeper. De bal was echter iets te ver en Pieter Jan kon er alleen zijn dikke teen tegen zetten. Daardoor stond de keeper op het verkeerde been en rolde de bal aan de verste paal binnen. We vingen hun aanvallen dan verder rustig op en misten zelf nog wat kleine kansjes. Het bleef echter bij een mooie 0 - 3 uitoverwinning.

Volgende week gaan we terug op verplaatsing naar Vet Eksel. Deze wedstrijd vangt aan om 16.00 uur. Vertrek 15.00 uur aan de Ralley.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 12 november 2011 - 16:19:07 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Damsheide 1
Niet goed spelen en toch winnen, het gebeurd ook niet elke week.

In deze toch weer pittige derby tegen Damsheide hadden we na een kwartier reeds ruim kunnen achterstaan. Wat het was, last van de hitte kon niet, misschien last van de eerste herfstdagen, ik weet het niet, maar we kregen de motor niet op gang. Op dat ogenblik speelde niemand op niveau, alleen hield onze Patrick W ons recht. Wat niemand verwachtte gebeurde dan toch. Plots schoot Pieter Jan vanuit de draai op doel en het stond 0 - 1. Damsheide begon dan op alles en iedereen, zelfs op hun eigen, te kankeren en kregen er nog twee om de oren. Eerst mocht Pieter-Jan een strafschop op hemzelf nemen en even later zette Patrick E. de 3 - 0 op het bord. Een mooie en gevleide score om de eerste helft af te sluiten.

De tweede helft kwam Guy Jo vervangen en alles ging op hetzelfde niveau verder. Damsheide had weer wat kansjes maar wij waren gevaarlijk. Damsheide kon dan toch scoren. Even later kregen ze een goedkope strafschop en het stond plots 3 - 2. Het werd dan nog heel spannend, doch Hans kon de einduitslag vastleggen op 4 - 2. Op het laatst overheerste de mond het op de voeten en de scheids was natuurlijk weer kop van jut.

Volgende week spelen we nog eens op verplaatsing. We gaan naar Sparta Blauw-Wit om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 05 november 2011 - 19:06:17 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lindelhoeven
Verliezen en toch iedereen content, het komt niet dikwijls voor.
De coach moest nochtans een ploeg opstellen zonder Eric, Wim, Patrick DJ, Aris, Hans en nog enkele andere jongeren. De rest heeft het nochtans gepresteerd om tegen een heel voltallig en sterk Lindelhoeven tweemaal te scoren en ze te laten bibberen.

Het begon echter niet goed. Het eerste kwartier kwamen we er niet aan te pas. Lindelhoeven stond dan ook al 0 - 2 voor. Hugo nam dan een corner die fraai door Benny in de winkelhaak gekopt werd. Zo gingen we rusten.

De twee helft kwam de zoon van Philip Hugo vervangen. Christiaan kreeg al snel een open kans, maar kreeg de bal niet echt onder controle. Pieter-Jan bleef wel uit alle hoeken schieten en schoot dan toch nog eens wanhopig op doen, pardoes tegen een arm van Lindelhoven. Strafschop. Er waren blijkbaar niet echt veel kandidaten en daarom zette Pieter-Jan zich maar achter de bal. Wondermooi zette hij de keeper op het verkeerde been en legde de bal in doel : 2 - 2. Daarop kreeg Lindelhoeven het even moeilijk. Hun passes kwamen niet meer uit. Ze creëerden toch nog wel wat kansen, die onze keeper telkens uit zijn doel ranselde. Op een schot uit de tweede lijn, afgeweken op het been van Guy had Patrick W geen kans. 2 - 3 verliezen tegen zo een tegenstander is geen schande.

Volgende week de volgende thuismatch tegen Damsheide 1 om 15.00 uur. Hopelijk zijn enkele afwezigen en gekwetsten terug om de hoop te vergroten.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 30 oktober 2011 - 18:14:02 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - KWB Kaulille
Onder een prachtig najaarszonnetje werd deze westrijd toch vrij vinnig afgewerkt.

Kaulille met een degelijke ploeg die zich zo maar niet gingen laten doen. Ze waren goed gestart en gingen er toch stevig in. Wij moesten onze ploeg nog maar eens vertimmeren. Philip, op terugreis van Amerika, had laten weten dat hij vastzat in Frankfurt en om 14.00 uur nog in Zaventem zat. Om 15.10 uur stond hij echter aan de Ralley, net op tijd om de gekwetste Patrick DJ te vervangen. Pieter-Jan was ingegaan op de vraag van de coach en speelde mee vooraan. Hij deed dat vrij aardig en legde samen met Aris de verdediging van Kaulille het vuur aan de schenen. Dat deden ze zo goed dat het na een kwartier al 2 - 0 stond. Kaulille viel wel aan, maar kon toch niet voor echt gevaar zorgen.

De tweede helft nam Patrick E de plaats in van Wim, die opnieuw last had van de kuit. Kaulille begon beter te spelen en meer te drukken, maar kon toch maar éénmaal scoren. Daarbuiten misten zowel Aris, Werner als Pieter-Jan nog een reuze kans. We hielden echter stand en wonnen zo na enkele nederlagen met 2 - 1.

Volgende week zal het weer wat anders zijn. Als we de afzeggingen zien, zal het weer gene vetten zijn en dat tegen Lindelhoeven. Ik hoop dat de gekwetsten genezen zijn en dat er toch weer wat jongeren opdagen. We spelen thuis om 15.00 uur.Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 23 oktober 2011 - 15:00:39 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek - Kadijk 3
0-1
Erg vertimmerde ploeg. Zelfs Erwin heeft ons gedepanneerd, maar het heeft allemaal niet kunnen helpen. Owngoal van Werner. Deze bal was er waarschijnlijk toch ingegaan.

Het wordt tijd dat iedereen terug hersteld is .
Onze coach moet iedereen maar bellen en smeken , om toch maar mee te spelen ook al zijn ze ziek .
Onze jongen leden moet studeren, maar 1 dik uurtje ontspanning kan toch ook geen kwaad.


Volgende week : GEEN WEDSTRIJD
REAL HEESAKKERS HEEFT WEER AFGEBELD


Geplaatst door admin op zondag 02 oktober 2011 - 07:22:29 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB

20 jun 15:00
Lommel Barrier KWB - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE
123457
8910111214
151617181921
222324252628
2930
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
09/07 Marc Snoeks (57)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV