Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 1209
uniek: 681

Site ...
totaal: 216253
uniek: 31166
Hoek KVV - Blauw Wit
Na de toch vrij zware nederlaag, nog maar de tweede dit jaar, in het Nederlandse Panningen, herpakten we ons toch weer opnieuw.

Nochtans had onze coach toch weer een zware opdracht om de elf spelers waarover hij beschikte op de juiste plaats te zetten. Hij moest zelfs Hugo, 60 jaar en één dag oud, de wei injagen. Daarbuiten was Guy, Benny en Werner licht gekwetst en waren er nog enkele met kleine kwaaltjes die vroegen om reserve te staan. Maar als er geen reserven zijn, kunt ge er ook geen opstellen.

Maar goed, met de elf op het terrein, gingen we er met veel moed tegenaan. In het begin hadden we licht veld overwicht. Dit resulteerde na een kwartiertje dan ook in een prachtig doelpunt van Patrick DJ. Dit nam een afgeweerde bal vol op de slof. Eer de keeper kon reageren, hing de bal al tegen de netten. Blauw Wit herpakte zich dan toch wel wat en kon van een mistasten in onze verdediging gelijk maken. Daarna ging het spel op en af, al zorgden wij toch wel voor iets meer gevaar.

In de tweede helft had Blauw Wit wel iets meer veldoverwicht, vooral in het middenveld, maar wij waren wel gevaarlijker voor doel. Wat Hugo ook deed, hij kreeg er gene binnen getrapt. Dat lukte wel voor Wim. Hij trapte, via een verdediger de bal in doel. Even later deed Hans er nog een bij. Hij kon een terugspeelbal onderscheppen en de keeper verschalken. Blauw Wit was dan nog wel enkele malen gevaarlijk, maar scoren lukte niet meer. Uiteindelijk bleef de 3 - 1 stand op het bord.

Volgende week gaan we naar Weyerken in Lommel. Laat ons hopen dat onze coach het even moeilijk heeft om een elftal te maken, maar dan liefst met 13 of 14 gezonde spelers. Ik zou dus zeggen, iedereen op post, liever 16 dan elf.
Er zijn er nog enkelen die hun lidgeld voor dit jaar moeten betalen, denk daar eens aan, voor we het zelf moeten vragen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 22 mei 2011 - 08:56:18 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kadijk 3 - Hoek KVV
Een wedstrijd, zoals de uitslag zegt, waar niet veel kan over gezegd worden. Nochtans, als er één ploeg had moeten winnen, waren wij het geweest.

Onze keeper heeft in heel zijn carrière nog nooit zo weinig ballen moeten pakken. Maar goed ook, want hij bleek nog steeds gekwetst. Voor de rest was er veel middenveldspel en af en toe eens een scherpe aanval van ons, maar de laatste punch ontbrak om een doelpunt te maken. Als het dan toch misschien eens zou lukken, floot de scheids buitenspel, ondanks het op meters er geen was.

De tweede helft was juist hetzelfde. De laatste minuut toverde Marcel nog een krulbal uit zijn sloffen, die via de paal binnenging. Alleen de scheids zag buitenspel en kon zo de 0 - 0 op het bord houden. Uit schrik dat we toch nog zouden scoren, heeft hij dan maar vlug afgefloten.

Volgende zaterdag spelen we tegen KWB Overpelt. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Vriendenkring om 16.45 uur. We komen samen op de Ralley om 15.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op dinsdag 03 mei 2011 - 18:40:04 | Lees/plaats reactie: 7 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Nieuwe Kempen
Ondanks de afwezigheid van enkele vaste pionnen en tegen een jonge en sterke tegenstander, hadden we normaal toch moeten winnen, maar hebben we gelukkig nog een gelijkspel uit de brand kunnen halen.

We begonnen nochtans vrij goed en hadden zelfs enkele kansjes om te scoren. Nadat Aris een paar maal zijn slaloms de mist zag ingaan, lukte het toch met de hulp van Hans. Aris ging er doorheen en scoorde. De eerste tegenaanval van Nieuwe Kempen, leverde de gelijkmaker. Het spel ging dan op en neer tot Olivier aan een solo begon. Het laatste tikje was echter iets te stil om binnen te duwen. De tegenstrever dacht dat de bal zou buitenlopen, maar hij botste tegen de paal. Hans was goed gevolgd en kon de terugbotsende bal binnenschieten. Hopende dat we met winst de rust ingingen, was slecht gedacht, want ze maakten terug gelijk.

In het begin van de match raakte onze keeper Patrick gekwetst. Onder de rust kon hij echt niet meer verder. De tweede helft begon met Bob in doel en Hugo linksback. Tegen deze stevige tegenstander lagen we toch niet echt onder. We kwamen dan toch een derde keer op voorsprong via Andreas. Hij kon een afgweerde bal vlot binnenknallen. Wat we nu ook weer niet verwachtte, gebeurde dan toch. Met hun twee snelle voorspelers konden ze onze verdediging nu ook weer verschalken en opnieuw gelijk komen. We begonnen stilaan stil te vallen door de vele inspanningen tijdens het warme weer en als het niet meer draait, beginnen we natuurlijk te mekkeren. Daarvan profiteerde de tegenstrever om ons stilaan te overklassen. Scoren konden ze echter niet meer, zodat de eindstand bleef op 3 - 3.

Volgende week spelen we op Kadijk om 15.00 uur. Samenkomst aan de Ralley om 14.00 uur. Hopende zijn de afwezigen terug beschikbaar, de kwetsuren van de gekwetsten geheeld en de zieken genezen, zodat we toch terug een stevige ploeg kunnen opstellen. De laatste weken was het toch een beetje magertjes en was het voor onze coach gemakkelijk om een ploeg op te stellen. Hij had er telkens maar elf en de oudjes moesten hun knoken opnieuw pijnigen. Dat is niet de bedoeling met een groep van 20 man.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 24 april 2011 - 13:49:07 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Damsheide 2 - Hoek KVV
Prachtig. Na de nederlaag vorige week, knopen we toch weer terug aan met een overwinning.

We hadden nochtans een op papier niet denderende ploeg : Wim VM (half fit) in doel, Hugo en Jo op de backs, Guy en Eric achterin, Maarten, Patrick E (ook maar op halve kracht), Marcel en Andreas op het middenveld, Hans en Olivier voorin. Daarmee moesten de toch vrij jonge ploeg van Damsheide 2 bekampen. Maar hij die op voorhand dacht dat we verloren waren, kwam toch bedrogen uit.

We speelden voor wat we waard waren en knokten voor elke bal. Tot Patrick E terug last kreeg van zijn oude kwetsuur. Gezien we geen reserven hadden, moest hij in doel. Wim ging op het middenveld spelen. Al snel speelde hij Olivier vrij die zijn man mooi passeerde in de backlijn en neergehaald werd : penalty. Wim zette zich achter de bal en stuurde de keeper de andere kant op. Even later terug de driehoek Wim Hans en Olivier. Ditmaal lukte Olivier het wel en knalde hij de 0 - 2 ruststand op het bord.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Hoek KVV deelde de wetten uit en maakte het spel. Olivier en Hans waren voorin een gesel voor de verdediging. Het was toch Maarten die zijn strakke voorzet via een been van de tegenstrever in doel zag verdwijnen. Even later speelde Olivier de verdediging van Damsheide op een hoopje, maar Wim kreeg de bal er niet in. Olivier deed het nog eens over vanop de andere kant en nu stond Hans toch op de goede plaats om de 0 - 4 binnen te tikken. Daarna verslapten we toch enigszins en kon Damsheide tegenscoren. Daar bleef het bij en hadden we uiteindelijk toch een mooie 1 - 4 uitoverwinning op zak.

Volgende week gaan we naar Heesakker. We komen samen op de Ralley om 14.00 uur. Er zijn weer heel wat afwezigen volgende week, hopelijk keren er een aantal terug, zodat we toch een degelijke ploeg kunnen opstellen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 09 april 2011 - 19:15:01 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - CSC Barrier
Het moest er toch eens van komen : verliezen.

Op een normale voetbaldag, met onze normale opstelling, zouden we nooit verliezen tegen CSC Barrier.
Of het aan de eerste warme lentedag lag, of aan de afwezigen, wie zal het zeggen. We hadden nochtans een degelijke ploeg met noodgedwongen Patrick DJ in doel. Het eerste kwartier waren wij alleen de aanvallers. Nadat PieterJan doorbrak in de backlijn moesten ze hem neerleggen : penalty. Deze werd door Aris feilloos omgezet. Daarna speelden we of het precies niet meer fout kon gaan, maar na wat gepruts in de verdediging en al dan niet buitenspel stond het plots 1 - 2. Toen waren we helemaal de kluts kwijt en liep de tegenstander gewoon doorheen onze verdediging : 1 - 3 met de rust.

In de tweede helft was het zowat hetzelfde. Wij aanvallen en zij de goalen maken. Ze mochten er tweemaal gewoon doorheen lopen. Tussendoor had Aris nog met een klutsbal gescoord alsook PieterJan een afgeweerde bal op zijn linker slof genomen. Dit bracht de eindstand op 3 - 5.

Het positieve van deze match was dat we een nieuw lid aangeworven hebben : Olivier. Aangezien hij ook nog kan voetballen is dit zeker meegenomen. Bij deze van harte welkom Olivier.

Volgende week spelen we op Damsheide tegen Damsheide 2 om 15.00 uur. Aangezien het kortbij is en de meesten rechtstreeks gaan, spreken we niet af op de Ralley. Er zullen weer heel wat afwezigen zijn. Als al de anderen zorgen dat ze er zijn, kunnen we toch een goede ploeg opstellen en hopelijk niet verliezen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 april 2011 - 18:19:55 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 
Vorige wedstrijd
Hoek VV 1
Lilse Bosuilen 2
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
  
Komende wedstrijden
22 jun 14:30
Sparta blauw wit - Hoek VV

29 jun 15:00
Hoek VV - Gerdingen vet.

03 aug 15:00
Hoek VV - Sparta blauw wit
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Juni 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE

2
345679
101112131416
171819202123
242526272830
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
18/06 Tony Driesen (60)
02/07 Kevin Natkiel (26)
09/07 Marc Snoeks (56)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV