Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 2
uniek: 2

Deze pagina ooit ...
totaal: 1552
uniek: 933

Site ...
totaal: 218698
uniek: 32654
Jong Weyerken - Hoek KVV
Deze wedstrijd had meer weg van een soap : gewonnen met 1 - 5 en met 0 - 2. Raar maar waar !!

Bij aanvang stonden we daar met drie ploegen : Jong Weyerken uiteraard, Hoek KVV maar ook KWB Bocholt.
KWB Bocholt moest normaal voetballen tegen Oud Weyerken, maar die waren op verplaatsing. Dus moet iemand zich vergist hebben in hun kalender. Jong Weyerken zat er verveeld mee en besloot dan KWB Bocholt maar tegen ons te laten spelen. Bocholt zat er ook verveeld mee en uiteindelijk werd besloten om zowel Bocholt als Weyerken één helft tegen ons te laten voetballen. Daarna zouden Bocholt en Weyerken ook nog één helft tegen mekaar voetballen.

Zo gezegd, zo gedaan : de eerste helft dus tegen KWB Bocholt onder een striemende regen. Onze start was verschroeiend. We speelden hen van het kastje naar de muur en lieten hen alle hoeken van het terrein zien. Ik denk dat Bocholt de ganse eerste helft maar drie maal aan onze goal geweest is. We speelden prachtige voetbal met mooi en snel samenspel. Dat resulteerde dan ook in prachtig uitgespeelde kansen met doelpunten van Hans, Aris en Wim. Hans werd dan nog tweemaal mooi voor de keeper gebracht en hij rondde ook telkens mooi af. Toen het 0 - 4 was kon Bocholt tegenscoren door een klein concentratieverlies in onze verdediging. Nochtans stond deze verdediging sterk te spelen. Bocholt had wel de pech dat we zowat op ons sterkst stonden.

De tweede helft, tegen Jong Weyerken, werd onmiddellijk aangevangen na een paar minuten rust. Hans en Maarten wilden rusten en Jo en Werner kwamen hun vervangen. Daar wij al één helft in de benen hadden, doornat waren, en Jong Weyerken met onze Harry in hun rangen, fris en droog begonnen, hadden we het wel wat moeilijk om het juiste ritme terug te vinden. Maar onze Patrick stond stevig in het doel en pakte bijna elke bal met de vingers in de neus. Een sterke Guy en Eric stonden pal en weerden elke aanval af. Philip speelde dan weer voor de zoveelste keer een wereldmatch. Dus toen onze halflijn, met Benny - Patrick E - Wim - Patrick DJ, hun tweede adem terug vonden, was het over voor Jong Weyerken. Eerst rolde Aris hun verdediging op en daarna knalde Wim, na prachtige voorzet van Benny, de 0 - 2 eindstand op het bord. Wat Harry ook nog probeerde, hij kon onze verdediging niet te grazen nemen.

Patrick E had ook niet echt zijn dagje. Hij speelde wel goed, deelde prachtige passes uit, maar kreeg de bal niet tussen de palen. De eerste helft redde de keeper van Bocholt nog twee prachtige doelpogingen. In de tweede helft kraakte hij zelf zijn eigen gekreëerde kansen lullig de nek om.

Maar goed door twee wedstrijden op één wedstrijd te winnen, moeten we niet zagen. Onze coach, afwezig na 100 km in de benen, was nadien toch gelukkig, zowel voor hem als voor ons.

De derde helft tussen Jong Weyerken en KWB Bocholt werd dan uiteindelijk niet meer gespeeld, door het slechte weer.

Volgende week is het thuis tegen KWB Overpelt, tenminste als er weer geen derde ploeg opdaagt. We zullen dan toch weer op ons sterkst moeten zijn om onze reeks verder te zetten. 's Avonds is er de drink van Thieu.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 14 augustus 2011 - 08:41:00 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
HOEK KVV - VET ROTEM
Voor het zoveelste jaar op rij hebben de Veteranen van Rotem ons in de steek gelaten. Op het laatste ogenblik afbellen, zodat wij onze spelers geen kans meer konden geven om nog een extra zaterdagje vrij te hebben.

Er zijn er toch twaalf komen opdagen in de verlofperiode. Van de nood een deugd gemaakt en dan maar onder elkaar gespeeld. Ze hebben dan toch plezier gemaakt en de meesten gingen tot het uiterste.

Na de training nog wat gezellig samen gezeten en een boterhammetje gegeten. Spijtig voor Eddy, en dat terwijl hij er ene extra gaf voor zijne verjaardag, waren er weeral geen boterhammen met kaas.

Het gras op ons terrein, blijkbaar vorige maandag al afgedaan, stond ook bijna twee kontjes hoog. Blij dat we op zo een lang gras geen match moesten spelen - schandalig.

Volgende zaterdag spelen we op het Weyerken tegen Jong Wijerken. We komen samen aan de Ralley ten laatste om 14.00 uur. Voor zij die rechtstreeks gaan, zorg dat je op tijd bent.

Onze hoofdcoach Franci is er niet. Die heeft dan pas 100 km in zijn kuiten. De andere coachen zullen hem proberen waardig te vervangen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 07 augustus 2011 - 14:57:38 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hamont 99 - Hoek KVV
Rustige wedstrijd, rustige overwinning. Echte eindeseizoens wedstrijd.
Voor onze laatste wedstrijd voor de zomervakantie trokken we naar CSC Barrier. Aldaar, op het tornooi, moesten we tegen Hamont 99 spelen. Een mooie veteranenploeg, alwaar we nooit in moeilijkheden tegen kwamen. Nochtans moest de coach serieus sleutelen en wat telefoontjes plegen om aan een ploeg te geraken. Niet minder dan 3 gelegenheidsspelers diende hij op te stellen : Tony Driesen werd nog in laatste instantie opgetrommeld, Wim VM had Bert bij en Patrick W had zijn zoon meegenomen.

De eerste helft ging goed. Veel aanvallen en doelgevaar voor ons, Hamont kon echter weinig tegendoen. Bert scoorde dan na mooi samenspel, even later maakte Patrick E zijn tweede van het seizoen en daarna zorgde de zoon van Patrick W voor een geruststellende 0 - 3 ruststand.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Alleen had Hamont zich met een drietal reserven toch versterkt en hadden we het iets moeilijker. Toch konden we nog een vierde maal scoren. Daarna kregen we voor de vierde week op rij een penalty tegen en opnieuw betwistbaar. Maar goed, de 1 - 4 eindstand is toch een mooie afsluiter van het eerste deel van 2011.

Met uiteindelijk maar twee nederlagen mogen we toch niet klagen. Nochtans zou de coach blijer zijn mocht hij de tweede helft van het seizoen over iets meer spelers beschikken.

Aan iedereen een fgantastische vakantie gewenst en op 06 augustus beginnen we terug tegen Rotem.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 27 juni 2011 - 05:46:31 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Exc Hamont
De afwezigheid van onze hoofdcoach heeft onze ploeg niet uit zijn lood geslagen. Het is niet omdat we met 5 - 1 gewonnen hebben, dat de tegenstander zwak was. Integendeel, Exc Hamont was met een degelijke ploeg gekomen : een mix van jong en oud. Datzelfde stond natuurlijk bij ons ook op het terrein. De hulpcoach had zijn pionnen degelijk geschud en op de juiste plaats gezet. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik ze op hun vertrouwde plaats gezet heb. Wel een dankje voor de tegenstander die voetbalden en lieten voetballen.

In het begin van de eerste helft ging het spel redelijk goed op en af. Onze verdediging, met gelegendheidsspeler Bernard als laatste man, had al vlug het slot op de deur gedaan. Er was geen doorkomen aan. We hadden een sterk middenveld met Patrick E en Wim VM weer in het midden. Vooraan stonden we sterk met Olivier en Hans. Dit moest dus een goede match worden voor ons tegen deze sterke tegenstander. Na alles wat afgetast te hebben en enkele prikjes te hebben gegeven, gingen we door de verdediging en kon Hans binnentikken. Even later dit Wim VM hetzelfde en nog wat later Maarten. Met een mooie 3 - 0 gingen we rusten.

De tweede helft kwam Werner Hans vervangen die vermoeid was door de zware examens. Patrick E ging naar voor in de hoop toch zijn eerste goaltje van het seizoen mee te pikken. Olivier bleef, zoals elke week, een gesel voor de verdediging en deed deze telkens opensplijten. Uiteindelijk maakte hij er dan ook 0 - 4 van. Daarna werd Patrick E ook beloond voor zijn inzit en mocht zijn goaltje maken. Daarna kreeg Exc Hamont nog een penalty om de eer te redden. Met 5 - 1 hadden we toch een mooie uitslag, nog te vermelden dat we een kans of vijf de nek hebben omgedraaid omdat we het te mooie wilden doen en dan ook nog hun keeper die er een aantal mooie safes uit zijn mouw schudde.

Volgende week spelen we om 14.30 uur op het veld van CSC Barrier een tornooi tegen Hamont 99. We komen samen aan de Ralley om 13.30 uur.

We wensen ook nog te vermelden dat we vorige week bijna twee bestuursleden verloren. Onze coach is bij het naar huis fietsen boven op de brug ten val gekomen. Gelukkig dat de brugleuning er was of hij lag in het kanaal. Even later vertrok onze terreinverantwoordelijke Eddy naar huis. Deze vond aan de Ralley zijne sleutel van zijne fiets al niet meer. Dus maar te voet naar huis. Ver geraakte hij niet want aan de passantenhaven viel hij al in slaap : op een bank. Gelukkig was de opgeroepen Politie mild en deden ze hem met de combi naar huis. Met wat tegenslag waren Eddy en Franci mekaar tegengekomen in het kanaal. Hopelijk zal dit niet te dikwijls gebeuren, want dat doet onze goede naam en faam geen deugd.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 18 juni 2011 - 17:17:52 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Stort Sport - Hoek KVV
Wat de uitslag ook doet veronderstellen, het was niet echt goed : niet van Hoek en zeker niet van Stort. Het enige positieve van de dag was dat Marcel terug was van weggeweest en al een volledige match op het terrein stond en zelfs zijn eerste goal van het seizoen scoorde.

Aanvankelijk ging het spel wat op en neer, met Hoek toch iets meer in de aanval. Daarna begon het festival van Olivier. Hij speelde met de tegenstander, maakte zelf drie goals en legde er voor de anderen nog een paar klaar. Maarten en Wim konden de eerste helft ook nog scoren. Hugo, die ook enkele kansen kreeg, heeft duidelijk zijn scoringsvermogen verloren en miste de hem aangeboden kansjes. De eerste helft stond het 0 - 4 ondanks geen denderend spel van ons. De scheids floot dan ook nog een penalty voor Stort, een serieuze swalbe, maar de deklat stond in de weg om te scoren.

In de tweede helft werd Patrick E. vervangen door Guy. Alhoewel Stort enkele betere vervangingen gedaan had, bleef het spel zowat hetzelfde : wij aanvallen en zij verdedigen. Olivier deed er nog eentje bij terwijl Hugo er maar geen inkreeg. Bij zijn laatste ultieme poging, keeper en alles voorbij, schoot hij toch wel tegen de paal zeker. Omdat hij daarbij tot het uiterste moest gaan, verwrong hij zijn knie en liet hij zich vervangen door Patrick E (ook omdat ze ne mens van 60 jaar stonden uit te lachen - hoe durven ze). Even later werd ook Eric gekwetst en kwam Hugo terug op. Zijn knie deed echter te veel pijn en hij ging er terug af. Toen begon Patrick W., de keeper, te zagen om te mogen voetballen en ging Hugo, gek als hij is, keepen en Patrick W. in het punt. Dit wierp onmiddellijk zijn vruchten af, want in een mum van tijd, knalde hij er twee binnen. Bij de tweede speelde hij zelfs de hele verdediging van Stort op een hoopje en schoot hem dan nog binnen ook. Daarna was het nog de beurt aan Marcel die de bal prachtig over de keeper in de winkelhaak dropte. Op het moment dat de scheids wilde af fluiten kopte Wim nog een aanval binnen. Toen vond de scheids het genoeg en floot af voor ze nog terug op zetten : einduitslag 0 - 9.

Volgende week spelen we thuis tegen Excelcior Hamont om 15.00 uur. Franci is er niet. Die gaat in Torhout proberen 100 Km te wandelen. Daarom zal Hugo de ploeg moeten opstellen. Dus iedereen die hem vandaag uitgelachen heeft met zijn missers !!!!!!!!! Ik zou toch zeggen : iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 11 juni 2011 - 17:54:18 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 
Vorige wedstrijd
Rena Boys 0
Hoek VV 1
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
26 okt 15:00
Hoek VV - De Gul Koersel

02 nov 15:00
Hoek VV - Wijchmaal SP vet.

09 nov 15:00
Vriendenkring - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Oktober 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12346
789101113
141516171820
212223242527
28293031


Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
02/11 Philippe Steijvers (28)
19/12 Bert Vanvaerenbergh (64)
01/01 Stef Witters (50)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV