Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 2
uniek: 1

Deze pagina ooit ...
totaal: 1095
uniek: 612

Site ...
totaal: 215451
uniek: 30712
KWB Kaulille - Hoek KVV
Niet verloren, maar ook niet gewonnen.

Het was zowat hetzelfde spel als vorige week. Heel veel aanvallen en de tegenstander onder de voet lopen. Alleen konden we nu geen goalen maken.

In de helft van de tweede helft kon Olivier dan toch eens doorbreken en werd hij neergelegd. Duidelijker kon het niet : penalty. Aanvankelijk wou niemand hem trappen, nog erger dan bij de Belgen. Uiteindelijk nam Olivier zijn verantwoordelijkheid en hij trapte hem prachtig binnen. De wedstrijd leek op dat moment gespeeld. Kaulille kwam er helemaal niet aan te pas en onze keeper heeft weeral geen bal moeten pakken. Dat was echter buiten de scheids gerekend. Plots stampte de voorspeler van Kaulille flagrant naast de bal en kwam daarbij zelfs ten val. Tot ieders verbazing en niet in het minst die van Kaulille zelf, floot de scheids penalty. Iedereen lachen van ongeloof, maar de flauwe grappenmaker die over zijn eigen benen struikelde, stampte hem er zelf wel binnen. 1 - 1 bleef dan ook de einduitslag. Die van Kaulille blij, want dat was de enige bal die op goal gestampt werd.

Volgende week gaan we naar Stort Sport in Lommel Barrier. We komen samen aan de Ralley om 14.00 uur.

Goed nieuws van onze Marcel. Hij is terug thuis en is volop bezig aan zijn herstel. Hij mag ook bezoek ontvangen.

Geplaatst door Hugo 2005 op woensdag 08 juni 2011 - 19:18:54 | Lees/plaats reactie: 7 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Weyerken - Hoek KVV
We hebben weeral gewonnen, maar tegen een ontzettend zwakke tegenstander. Eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat wij ook geen fantastische wedstrijd gespeeld hebben.

Onze keeper, meegebracht door Aris, heeft werkelijk, noch tijdens de eerste helft noch tijdens de tweede helft een bal tussen de palen moeten pakken. Het moeilijkste dat hij moest doen waren enkele terugspeelballen tegenhouden.

Buiten de goals van Olivier en tweemaal Aris kunnen we over de eerste helft niet veel meer zeggen. Onze gelegenheidsstopper Patrick E had het vrij gemakkelijk achteraan.

De tweede helft was qua spel hetzelfde. Wij altijd in de aanval, maar goals maken was moeilijk. Veel slechte passes lagen aan de basis. Aris verschalkte dan iedereen door een vrije trap snel te nemen en de bal over iedereen heen te schieten in het lege doel. Daarna kwam het beste van heel de wedstrijd. Of het echt was of gespeeld, wie zal het zeggen, maar Patrick DJ ging alles en iedereen vanachter voorbij en legde dan de bal voorbij de niet reagerende keeper. Om de thuisploeg van nog meer tegengoals te redden, floot de scheids maar zes minuten te vroeg af. Uiteindelijk haalden we een mooie maar toch gevleide 0 - 5 overwinning.

Volgende zaterdag zullen we waarschijnlijk een tegenstander van een ander kaliber tegen krijgen : KWB Kaulille.
We vertrekken om 14.00 uur aan de Ralley.

We hebben vernomen dat het met onze makker Marcel niet te best gaat. We wensen hem snel beterschap en dat hij vlug terug mag komen voetballen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 28 mei 2011 - 16:51:26 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Blauw Wit
Na de toch vrij zware nederlaag, nog maar de tweede dit jaar, in het Nederlandse Panningen, herpakten we ons toch weer opnieuw.

Nochtans had onze coach toch weer een zware opdracht om de elf spelers waarover hij beschikte op de juiste plaats te zetten. Hij moest zelfs Hugo, 60 jaar en één dag oud, de wei injagen. Daarbuiten was Guy, Benny en Werner licht gekwetst en waren er nog enkele met kleine kwaaltjes die vroegen om reserve te staan. Maar als er geen reserven zijn, kunt ge er ook geen opstellen.

Maar goed, met de elf op het terrein, gingen we er met veel moed tegenaan. In het begin hadden we licht veld overwicht. Dit resulteerde na een kwartiertje dan ook in een prachtig doelpunt van Patrick DJ. Dit nam een afgeweerde bal vol op de slof. Eer de keeper kon reageren, hing de bal al tegen de netten. Blauw Wit herpakte zich dan toch wel wat en kon van een mistasten in onze verdediging gelijk maken. Daarna ging het spel op en af, al zorgden wij toch wel voor iets meer gevaar.

In de tweede helft had Blauw Wit wel iets meer veldoverwicht, vooral in het middenveld, maar wij waren wel gevaarlijker voor doel. Wat Hugo ook deed, hij kreeg er gene binnen getrapt. Dat lukte wel voor Wim. Hij trapte, via een verdediger de bal in doel. Even later deed Hans er nog een bij. Hij kon een terugspeelbal onderscheppen en de keeper verschalken. Blauw Wit was dan nog wel enkele malen gevaarlijk, maar scoren lukte niet meer. Uiteindelijk bleef de 3 - 1 stand op het bord.

Volgende week gaan we naar Weyerken in Lommel. Laat ons hopen dat onze coach het even moeilijk heeft om een elftal te maken, maar dan liefst met 13 of 14 gezonde spelers. Ik zou dus zeggen, iedereen op post, liever 16 dan elf.
Er zijn er nog enkelen die hun lidgeld voor dit jaar moeten betalen, denk daar eens aan, voor we het zelf moeten vragen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 22 mei 2011 - 08:56:18 | Lees/plaats reactie: 4 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Kadijk 3 - Hoek KVV
Een wedstrijd, zoals de uitslag zegt, waar niet veel kan over gezegd worden. Nochtans, als er één ploeg had moeten winnen, waren wij het geweest.

Onze keeper heeft in heel zijn carrière nog nooit zo weinig ballen moeten pakken. Maar goed ook, want hij bleek nog steeds gekwetst. Voor de rest was er veel middenveldspel en af en toe eens een scherpe aanval van ons, maar de laatste punch ontbrak om een doelpunt te maken. Als het dan toch misschien eens zou lukken, floot de scheids buitenspel, ondanks het op meters er geen was.

De tweede helft was juist hetzelfde. De laatste minuut toverde Marcel nog een krulbal uit zijn sloffen, die via de paal binnenging. Alleen de scheids zag buitenspel en kon zo de 0 - 0 op het bord houden. Uit schrik dat we toch nog zouden scoren, heeft hij dan maar vlug afgefloten.

Volgende zaterdag spelen we tegen KWB Overpelt. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Vriendenkring om 16.45 uur. We komen samen op de Ralley om 15.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op dinsdag 03 mei 2011 - 18:40:04 | Lees/plaats reactie: 7 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Nieuwe Kempen
Ondanks de afwezigheid van enkele vaste pionnen en tegen een jonge en sterke tegenstander, hadden we normaal toch moeten winnen, maar hebben we gelukkig nog een gelijkspel uit de brand kunnen halen.

We begonnen nochtans vrij goed en hadden zelfs enkele kansjes om te scoren. Nadat Aris een paar maal zijn slaloms de mist zag ingaan, lukte het toch met de hulp van Hans. Aris ging er doorheen en scoorde. De eerste tegenaanval van Nieuwe Kempen, leverde de gelijkmaker. Het spel ging dan op en neer tot Olivier aan een solo begon. Het laatste tikje was echter iets te stil om binnen te duwen. De tegenstrever dacht dat de bal zou buitenlopen, maar hij botste tegen de paal. Hans was goed gevolgd en kon de terugbotsende bal binnenschieten. Hopende dat we met winst de rust ingingen, was slecht gedacht, want ze maakten terug gelijk.

In het begin van de match raakte onze keeper Patrick gekwetst. Onder de rust kon hij echt niet meer verder. De tweede helft begon met Bob in doel en Hugo linksback. Tegen deze stevige tegenstander lagen we toch niet echt onder. We kwamen dan toch een derde keer op voorsprong via Andreas. Hij kon een afgweerde bal vlot binnenknallen. Wat we nu ook weer niet verwachtte, gebeurde dan toch. Met hun twee snelle voorspelers konden ze onze verdediging nu ook weer verschalken en opnieuw gelijk komen. We begonnen stilaan stil te vallen door de vele inspanningen tijdens het warme weer en als het niet meer draait, beginnen we natuurlijk te mekkeren. Daarvan profiteerde de tegenstrever om ons stilaan te overklassen. Scoren konden ze echter niet meer, zodat de eindstand bleef op 3 - 3.

Volgende week spelen we op Kadijk om 15.00 uur. Samenkomst aan de Ralley om 14.00 uur. Hopende zijn de afwezigen terug beschikbaar, de kwetsuren van de gekwetsten geheeld en de zieken genezen, zodat we toch terug een stevige ploeg kunnen opstellen. De laatste weken was het toch een beetje magertjes en was het voor onze coach gemakkelijk om een ploeg op te stellen. Hij had er telkens maar elf en de oudjes moesten hun knoken opnieuw pijnigen. Dat is niet de bedoeling met een groep van 20 man.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 24 april 2011 - 13:49:07 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 
Vorige wedstrijd
Bocholt KWB 1
Hoek VV 3
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Stef Braeken (x2)
  
Komende wedstrijden
25 mei 15:00
Damsheide - Hoek VV

01 jun 15:00
Hoek VV - Cauberg vv

08 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2019
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE


1235
67891012
131415161719
202122232426
2728293031

Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
25/05 Philippe Mentens (28)
26/05 Mark Endevoets (28)
28/05 Marcel Verhoeven (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV