Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 3
uniek: 3

Deze pagina ooit ...
totaal: 600
uniek: 351

Site ...
totaal: 213174
uniek: 29615
Heppen - Hoek KVV
How, how, how : derde overwinning op rij en opnieuw vier doelpunten.

Wie had dat verwacht, en dat tegen de veteranen van Heppen. Allez, veteranen konden we die jongens niet noemen, ik denk dat de oudste 25 jaar was.

We speelden goed mee en we hadden zeker zoveel kans op een doelpunt als Heppen. Alleen werkten zij af aan 100 %. De eerste helft twee kansen en twee goals. Wij hadden verschillende kansen, maar niemand die echt kon afwerken. Aris kon alleen voor de keeper toch de 1 - 1 op het bord zetten. Er was uiteindelijk wat geluk bij gemoeid, maar de goal telde.

Met een 2 - 1 achterstand gingen we rusten. Na de rust kon Heppen aanvallend niet veel meer brengen. Aris kon één van zijn bekende rushes tot een goed einde brengen en de bordjes opnieuw gelijk brengen. Maar Heppen kwam toch weer uit het niets op voorsprong. We kregen dan een vrijschop halverwege hun helft. Patrick E. de bal prachtig voor, over iedereen heen, waar PieterJan kon op inlopen en de bal in de verste hoek trappen. Even later opnieuw een vrije trap voor ons en nu trapte Benny de bal voor goal. Iedereen verkeek zich maar PieterJan kon inlopend de bal net over de keeper koppen en zo de bordjes 3 - 4 in ons voordeel zetten. Wat Heppen ook deed, ze waren niet meer bij machte om de stand gelijk te krijgen.

Volgende week opnieuw een zware tegenstander : Meeuwen. Dus iedereen op post om deze moeilijke tegenstander aan te pakken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 19 maart 2011 - 18:28:22 | Lees/plaats reactie: 5 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Stort Sport
Tweede overwinning op rij en opnieuw vier doelpunten. Dat is het enige positieve vandaag.

Eigenlijk was het tegen Stort Sport niet zo moeilijk. We hebben ons spel wel aangepast aan hun spel, dus slecht. Patrick W, nog steeds gekwetst aan zijn knie, had gelukkig niet veel te doen en heeft bijna niets moeten pakken. Wij waren steeds in de aanval, maar uit de vele kansen, vielen aanvankelijk geen goals. Philip M. kon dan toch door een bos van spelers doorschieten en de keeper tegenvoets nemen. Na wat halve kansjes kon Hans er toch twee verzilveren. Met een geruststellende 3 - 0 gingen we de rust in.

Werner was de eerste helft gekwetst uitgevallen en vervangen door Andreas. Tijdens de rust is¨Pieter, Marcel en PieterJan ingevallen voor Jo Hans en Philip M. Veel verandering bracht het niet, want we zette de tweede helft verder zoals de eerste helfyt. Veel aanvallen, verschillende kansen, maar geen afwerking. Pieter kon dan toch nog een doelpuntje maken. Nadat we met bijna elf gingen aanvallen, om toch nog een goaltje te maken, kon Stort Sport nog tegenscoren, toen er niemand nog achteraan stond. Uiteindelijk is het toch nog een vlotte overwinning geworden 4 - 1.

Volgende week zal het iets anders worden. Dan moeten we naar Heppen. We vertrekken zeker om 14.00 uur aan de Ralley. Er zijn nu al een paar belangrijke afwezigen. Hopelijk overslaapt de rest zich niet en komen ze op tijd om goed weerstand te kunnen bieden tegen een vermoedelijk toch sterke tegenstander.

Opsteller zal er twee weken niet zijn. Misschien is er toch een bereidwillige om een verslagske te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 12 maart 2011 - 19:14:26 | Lees/plaats reactie: 3 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Wijchmaal - Hoek KVV
Dit was het echte Hoek weer, goed voetbal, snel en efficient. De eerste overwinning van het seizoen, we zijn terug begonnen.

We begonnen goed, overklasten Wijchmaal zowat overal, maar doelpunten kwamen er niet van. Even later herpakte Wijchmaal zich en begon ook te dreigen. Daarop ging Wim door de verdediging heen en legde in de verste hoek binnen. Even later rondde Wijchmaal ook een mooie aanval af met een mooi doelpunt. Daarop begonnen wij terug ons eigen spel te bepalen. Net voor rust kon Benny een hoge bal voor doel gooien en Aris kon net voor de keeper nog met het hoofd binnen tikken.

In de tweede helft bestond Wijchmaal precies niet meer, we overklasten hen op alle plaatsen. Andreas, Pieter en Guy waren ingevallen. Halverwege de tweede helft kon Wim de bal met links vanop afstand in de winkelhaak leggen. Daarna was het de beurt aan de vervangingen vooraan. Met hun twee speelden ze de verdediging op een hoop en kon Andreas mooi afronden. Wanneer we ons spel wat lieten verslappen, kon Wijchmaal ook nog eens tegenscoren. Onze overwinning kwam echter nooit in gevaar en konden we de eerste van het seizoen binnenhalen met 2 - 4.

Volgende week spelen we thuis tegen Stort Sport om 15.00 uur. Iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 06 maart 2011 - 09:58:04 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Damsheide 1
Wow, wat een wedstrijd en dat voor de eerste van het nieuwe seizoen.

De supporters, en het waren er heel wat, hebben genoten.

Een regelrechte derby met twee ploegen die aan mekaar gewaagd waren. Toch vond ik persoonlijk dat Damsheide iets meer jeugd, fysiek en voetballend vermogen in de rangen had. Maar zoals meestal had Hoek meer karakter om niet onder te doen. Als er één ploeg aanspraak maakte op de overwinning,dan was het wel Hoek KVV. Onze oproep om goed op te komen, werd goed opgevolgd, want we waren met 15 spelers.

Het spel ging goed heen en weer in de eerste helft, met iets meer kansen voor Hoek dan voor Damsheide. Die waren wel sterk op het middenveld en sterk met de mond in de achterlijn, maar daar bleef het bij. Hun voorspeler was sterk, maar werd goed opgevangen door Guy en Erik en ook door Philip.

De tweede helft zijn de vier reserven opgekomen. Reserven kunnen we niet echt zeggen, want bij Hoek KVV zijn allemaal evenwaardige spelers. De enige goal die gemaakt werd, kwam er na een prachtige aanval van Hoek. Spijtig dat ze afgekeurd werd voor buitenspel.

De einduitslag was dus 0 - 0, met toch iets meer punten voor ons op de overwinning. Het zijn echter alleen de doelpunten die tellen. Ik wil toch nog vermelden dat de westrijd zeer goed geleid werd door Benny.

Volgende week spelen we in Wijchmaal. We komen samen op de Ralley om 14.00 uur. Als we weer goed opkomen, kunnen we hier ook weer goed weerwerk geven en misschien de punten mee naar huis brengen.

Nog nieuws: Bob is voor de 2de keer papa geworden . Zijn zoontje Daan werd Zondag 27/2 om 12: 02 geboren . Proficiat

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 26 februari 2011 - 18:07:36 | Lees/plaats reactie: 6 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Vorige wedstrijd
Hoek VV 4
Zwarte Goud 1
  
Doelpunten
Niels Scheveneels
Thomas Moors
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
23 mrt 15:00
Wijchmaal SP vet. - Hoek VV

06 apr 15:00
Balendijk FC - Hoek VV

13 apr 15:00
Hoek VV - Rena Boys
Komende activiteiten
29 mrt 09:00 om 09:00
Weekend Ardennen
Maart 2019
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627283031
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
22/03 Frank Van Moll (61)
25/03 Sam Vanbaelen (34)
05/04 Rene Draslik (59)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV