Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Vet Gerdingen - Hoek KVV
Wat een week. Op vraag van Jong Wijerken hadden we normaal een thuiswedstrijd in plaats van een uitwedstrijd. Dit werd reeds eind februari geregeld. Donderdag liet Francy weten dat ons terrein in het weekend bezet was. De gemeente, in samenwerking met de scouts, had zonder ons daar in te kennen, beslag gelegd op ons terrein. Wij konden niet thuis voetballen. Om reden het ook niet op Jong Wijerken ging, zaten we met een probleem. Ik heb dan geprobeerd om wat telefoontjes te plegen, maar kon niemand bereiken. Even later belde Francy terug om te melden dat Jong Wijerken had afgemeld wegens volk te kort. Ik ben dan achter de computer gekropen en had uiteindelijk de Vet van Gerdingen gevonden die ook nog vrij waren. We konden op hun terrein spelen. Dus, probleem opgelost. Maar ik blijf er bij dat het geen stijl is van de gemeente en de scouts om ons niet te betrekken bij het bezetten van ons terrein. Dit is echter voer voor ons bestuur.

De wedstrijd ging dus door op het veld van Vet Gerdingen. Deze ploeg troffen we dit jaar al tijdens onze eerste wedstrijd (3 - 3) We herinneren ons nog dat het een echte veteranenploeg was, maar wel een stevige die er flink ingingen indien nodig (en een thuisfluitende scheids). Het enige positieve was dat we een prachtig kunstgrasveld voorgeschoteld kregen en dat we 14 man hadden. Onze keeper was er niet, maar we hadden Marnick, die zijn eerste wedstrijd voor ons keepte. Gilles C. was terug en Gilles VA ook. Luc had zijn maatje bij en Michiel zijn neefje (een hele versterking op het middenveld). Verder hadden we de wekelijkse pionnen op hun plaats staan en Stef stond samen met Mark vooraan (twee snelheidsduivels).

We begonnen goed. We lieten zien dat we op dit terrein ook konden voetballen. We zagen mekaar bijna blindelings staan en lieten de bal goed rondgaan. We zorgden dan ook voor het eerste gevaar. Het duurde even voor Marnick de eerste bal moest oprapen. Het spel ging goed op en af met ons toch iets meer aan de bal. Na een mooie aanval van ons was er een venijnige tegenaanval en net geen buitenspel konden ze met twee onze keeper uitspelen en het stond onverdiend 1 - 0. Het duurde niet lang voor Thomas M. de bal in het middenveld kreeg. Een prachtige doorsteekbal op links naar het neefje van Michiel en deze liet de keeper kansloos, 1 - 1. Even later was het het neefje van Michiel die Stef lanceerde. Deze liet met zijn snelheid zijn man ter plekke en zette de bordjes in ons voordeel, 1 - 2. We hadden toen de wedstrijd in hadden. Ze bleven wel redelijk potig spelen, maar het bleef binnen de perken en de scheids had de wedstrijd goed in de hand.

De vriend van Luc kwam hem vervangen en Gilles VA Gilles C. De tweede helft hadden zij wind in de rug en kregen we het iets moeilijker. We probeerden wel te voetballen, maar ze waren iets heviger dan de eerste helft. De neef van Michiel moest dan vervangen worden met een lichte kwetsuur. Bert ging voorstopper staan en Michiel de plaats van zijn neefje. Weeral uit het niets, maar wel goed gevoetbald, konden zij de bordjes terug gelijk zetten. Daarna was het hun beurt om veel aan de bal te zijn en soms toch wel wat gevaarlijk, maar ze konden niet scoren. De laatste tien minuten hadden we nog een uitgelezen kans om te scoren. Stef kon ook nog scoren, maar de scheids keurde de goal onbegrijpelijk af voor buitenspel. Heel op het laatst moest Marnick nog een wereldsafe doen om de bal uit de winkelhaak te ranselen.

Uiteindelijk bleef het opnieuw een gelijkspel 2 - 2, waar we niet ontevreden mee waren.

Volgende week hebben we opnieuw een uitwedstrijd bij KWB Bocholt om 13.30 uur. Samenkomst aan de Ralley om 12.0 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 12 mei 2019 - 10:03:42 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vriendenkring
Met 13 spelers konden we vandaag een goede ploeg opstellen. Michiel en Luc hadden gelukkig iemand meegebracht. Vriendenkring verraste met een jonge goed voetballende ploeg.

Aanvankelijk was het wat heen een weer voetbal en het aftasten van de tegenstander. We hadden toch al wat kleine kansjes gehad, maar na iets meer dan 5 minuten kon Stef op rechts doorgaan. Hij zette strak voor en Mark kon binnentikken. Het waren toch vooral wij die voor gevaar zorgden, maar het lukte telkens niet : veel kansen maar geen goals. Op het half uur ging Philippe door op rechts. Zijn voorzet werd opnieuw door Mark binnengetikt. We gingen met 2 - 0 rusten.

In de tweede helft was het zowat hetzelfde beeld. Wij vielen veel aan en creƫerden voor gevaar, terwijl onze keeper slechts enkele oprapertjes moest doen of ballen wegstampen. Na een tiental minuten in de tweede helft zette N. Mark alleen voor doel en het stond 3 - 0. Vijf minuten voor tijd herhaalde zich datzelfde en het stond 4 - 0. Ondertussen had Philippe nog eens de deklat geviseerd en een paar keer stond de keeper in de weg. Wat hij ook deed en uit welke hoek hij ook schoot, de bal wilde er niet in vandaag. De laatste minuut konden zij dan toch nog tegenscoren. Uiteindelijk hebben we toch een mooie 4 - 1 overwinning behaald.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Jong Wijerken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 04 mei 2019 - 16:31:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Goolderheide - Hoek KVV
Na enkele barslechte wedstrijden, begint de zon toch stilaan van achter de horizon te komen voor ons ploegske. Na de zware tegenstander van vorige week, waar we toch een knap gelijkspel uit de wacht sleepten, was het vandaag weeral een zware verplaatsing naar Goolderheide. We hadden 13 spelers, maar Richard besloot om toch niet mee te doen wegens een pijnlijke knie.

We begonnen niet slecht en voetbalden zelfs redelijk goed. Goolderheide had nochtans een goede ploeg met verschillende voetballende jongeren. Het was zoals altijd een stevige ploeg. Wij hadden natuurlijk ook Gilles en Thomas VA, die zich niet lieten doen en serieus weerwerk gaven. Het meeste balbezit en de gevaarlijkste aanvallen, waren voor ons. Direct doelgevaar kwam er niet uit. Wat mislukte doelschoten en opraapballetjes voor hun keeper was alles wat we konden bieden. Halverwege de eerste helft gingen ze door op links. De voorzet ging over iedereen heen, maar de rechtsbuiten kon mooi afwerken. Het bleef dan ook 1 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam Andries (terug van weggeweest) Michiel vervangen. Voor iedereen goed en wel op zijn plaats stond en de koffie nog zwaar op ons maag lag, stond het 2 - 0. Deze achterstand hadden we zeker niet verdiend. Gelukkig stond even later Andries op de goede plaats. Een afgeweerde bal voor doel kwam in zijn voeten. Hij bleef kalm, zoals altijd, een schoof netjes binnen. Daarna ging het vrij snel. Kristof wilde de bal op links over zijn tegenstrever lobben, maar die kreeg de bal boven zijn hoofd tegen de hand. Hij stond echter binnen de backlijn en de scheids kon niet anders dan penalty fluiten. Niels S. zette zich achter de bal en de bordjes stonden terug gelijk 2 - 2. Dat was al een hele opluchting, maar wel verdiend. Kort daarop werd Yentl op rechts neergelegd, maar ook binnen de backlijn : opnieuw penalty. Nu zette Thomas M. zich achter de bal. En ja, we stonden zowaar op voorsprong. Daarop tackelde Luc in onze backlijn op de bal, maar de scheids voelde zich verplicht om hun ook een penalty te geven. Gelukkig voor ons was hun speler zo vriendelijk om deze naast de goal te zetten. Maar bij hun volgende aanval konden ze toch weer scoren en stonden de bordjes terug gelijk. Onze keeper redde ons dan een paar maal van een achterstand door geweldige safes. Uiteindelijk kon Andries, weer uit het niets, scoren en ons een 3 - 4 voorsprong geven. Nu gaven we het niet meer uit handen en behaalden een prachtige overwinning.

Volgende week spelen we thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 27 april 2019 - 16:52:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek vv - rena boys
Vandaag 14 fitte spelers. Eerste 10 minuten moesten we het spel ondergaan ,maar de solide verdediging hield vlot stand. We kwamen beter in de match en het eerste gevaar kwam er na hoekschop van Thomas M. Kristof kopte mooi op doel maar de keeper ranselde die uit doel. We bleven dominanter voetballen en al snel volgden nog goede kansen voor Thomas M. en Kristof, maar scoren lukte nog niet. Na mooi samenspel kon Marc Yentl mooi alleen voor de keeper zetten en deze liet de kans niet onbenut met een mooi overhoeks schot. Verdiende voorsprong. Even voor rust zette Gilles ook Marc alleen voor doel en zo werd het 2-0 met de rust.
Thomas V., Rob en Guy kwamen Niels, Marnick en Yentl vervangen.
Ook in de tweede helft bleven we verder baas en konden de score verder uitdiepen via Marc. Gilles kopte nog een mooie voorzet binnen maar deze werd afgekeurd voor buitenspel. Thomas M. zorgde voor de 4-0 na mooi samenspel met Gilles en Rob. Rena boys probeerde verder kansen bijeen te krijgen maar onze verdediging leverde een puike prestatie . Pluim voor Michiel,Richard,Luc, Guy en Michael in doel. In de slotfase lukte het Rena dan toch om tegen te scoren. 4-1 eindstand.
Met veel beter voetbal tov vorige weken. Doe zo verder mannen .
Volgende week naar KWB Kaulille om 15u . Er zijn een 4-tal afwezigen. Hopelijk zijn er anderen wel zodat we terug een stevig team kunnen vormen.

Geplaatst door admin op zondag 14 april 2019 - 08:03:47 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Lommel Barrier - Hoek KVV
Wat een rotjaar. Weeral hadden we maar 10 spelers. Gelukkig konden Luc en Marc nog iemand meebrengen, zodat we toch met 12 spelers waren. Het is elke week krabben om een ploeg bijeen te krijgen. Van de acht wedstrijden die we dit jaar gespeeld hebben, hebben we er al vijf verloren. Nog nooit voorgekomen in het bestaan van Hoek KVV.

Dit was het laatste verslag van opsteller. We stoppen ermee !!!!!!!

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 06 april 2019 - 16:27:53 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina eerste  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV