Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2036
uniek: 1257

Site ...
totaal: 220905
uniek: 33977
Ral Damsheide - Hoek KVV
Voor onze derde uitwedstrijd op rij, waren er heel wat afzeggingen. Uiteindelijk hielden we nog 11 spelers over. Michiel bracht zijn neefje mee en Luc zijn vriend Rob, omdat hij zelf ook maar één helft kon spelen. Damsheide had, voor de groten derby toch ook een stevige ploeg gezorgd.

We begonnen vrij goed. Na tien minuten hadden we al enkele goede kansen de nek omgewrongen en een paar maal paal en lat geraakt. Onze keeper had dan maar enkele oprapertjes moeten doen. Omdat de verdediging van Damsheide onze snedige aanvallen niet kon blijven tegenhouden, begonnen ze op offside te spelen. De scheids floot telkens als ze hun hand opstaken, juist of niet. Dan kon Philippe S. Rob door de buitenspel loodsen en jawel het stond uiteindelijk 0 - 1. De eerst volgende tegenaanval was ook prijs. Daarna ging Philippe S. door op rechts. Op zijn harde voorzet moest Mark zijn voet zetten en het stond 1 - 2. Met deze uitslag gingen we rusten, alhoewel daar niemand van ons tevreden kon mee zijn. Als het 0 - 5 geweest was, had ook niemand iets gezegd.

De tweede heft kwam Rob Luc vervangen en ging Gilles C. aan de kant voor het neefje van Michiel. We zetten ons spel van de eerste helft gewoon verder en lanceerden de ene aanval na de andere. Damsheide begon serieus te zweten, maar een schotje op ons doel was toch voldoende om terug gelijk te stellen. We deden net of er niets aan de hand was en voetbalden weer vooruit. Daar kwam natuurlijk de 2 - 3 uit voort. Een licht contact in onze backlijn en een geweldige val, gaf de scheids een reden om penalty te fluiten. Onze keeper zette zijn foutje recht en zweefde de bal uit zijn doel. Reden aan ons om opnieuw te scoren. Dan liet de scheids een buitenspel van hun doorgaan, waaruit ze uiteindelijk ook nog konden scoren. Met een 3 - 4 stand vonden we dan toch dat het genoeg was. De scoringsmachine begon op volle toeren te draaien en Yentl, Mark en Philippe S. (3X) zette uiteindelijk de 3 - 9 eindstand op het bord.

Het is onze grootste overwinning van dit jaar en de zevende wedstrijd na elkaar zonder nederlaag. Het is een mooie overwinning in deze derbywedstrijd met soms mooi voetbal, toch weer teveel gemiste kansen en spijtig genoeg af en toe een ordinaire schoppartij.

Volgende week spelen ze thuis tegen een nieuwe ploeg (nog nooit tegen gespeeld), Cauberg VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 26 mei 2019 - 09:54:38 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Bocholt - Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 spelers. Toen de wedstrijd begon stonden we met 10. Luc liet op het laatste moment weten niet op tijd te zijn en Marnick had de verkeerde toets ingedrukt, stond op aanwezig maar moest afwezig zijn. Het neefje van Michiel was verhinderd. Gelukkig wilde een reserve van Bocholt met ons meedoen. We hadden wel Niels VB op het laatste nog opgetrommeld en Luc liet ook nog weten dat hij toch nog kon, maar te laat was.

We waren met hun reserve dan toch met 11 gestart. We waren twee ploegen die een beetje aan mekaar gewaagd waren, maar wij waren toch iets gevaarlijker in de aanval. Met Mark en Stef hadden we dan ook twee sneltreinen. Na een tiental minuten was Niels VB klaar om de plaats van hun reserve in te nemen. Hij ging rechtsachter spelen en Gilles op het middenveld. Daardoor kon Philippe terug vooraan naast Mark plaatsnemen. Thomas M. zette dan op links Stef aan het lopen. Hij ging op snelheid twee man voorbij en plaatste de bal mooi buiten het bereik van de keeper in de verste hoek. Even later zette Thomas M. van op eigen helft opnieuw de bal over iedereen naar Philippe S. De bal botste en danste langs iedereen door en Philippe S. moest maar binnentikken. Met 0 - 2 gingen we rusten.

De eerste helft had de scheids goed gefloten, maar de tweede helft moest hij zich toch weeral eens laten opmerken. Bij een hoekschop van hen, liet één van hun spelers zich prompt vallen en jawel de scheids floot penalty, voor de corner gestampt werd. Ze kwamen dan iets sterker opzetten, maar Richard ontfutselde zijn tegenstrever de bal. Hij kon doorgaan op links en zette Stef opnieuw aan het lopen. Deze ging door tot op de hoek van de kleine backlijn en knalde dan in de rechter bovenhoek binnen. Een prachtige aanval prachtig afgerond. Daarna bleven we baas op het veld, waren we het gevaarlijkst, maar konden niet meer scoren. Onze keeper moest nog wel een vrijschop uit de rechter benedenhoek ranselen, 1 - 3.

We zijn nu een mooie reeks aan het neerzetten en al zes maal niet meer verloren.

Volgende week spelen we de grote derby op en tegen Damsheide om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 18 mei 2019 - 14:56:05 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Gerdingen - Hoek KVV
Wat een week. Op vraag van Jong Wijerken hadden we normaal een thuiswedstrijd in plaats van een uitwedstrijd. Dit werd reeds eind februari geregeld. Donderdag liet Francy weten dat ons terrein in het weekend bezet was. De gemeente, in samenwerking met de scouts, had zonder ons daar in te kennen, beslag gelegd op ons terrein. Wij konden niet thuis voetballen. Om reden het ook niet op Jong Wijerken ging, zaten we met een probleem. Ik heb dan geprobeerd om wat telefoontjes te plegen, maar kon niemand bereiken. Even later belde Francy terug om te melden dat Jong Wijerken had afgemeld wegens volk te kort. Ik ben dan achter de computer gekropen en had uiteindelijk de Vet van Gerdingen gevonden die ook nog vrij waren. We konden op hun terrein spelen. Dus, probleem opgelost. Maar ik blijf er bij dat het geen stijl is van de gemeente en de scouts om ons niet te betrekken bij het bezetten van ons terrein. Dit is echter voer voor ons bestuur.

De wedstrijd ging dus door op het veld van Vet Gerdingen. Deze ploeg troffen we dit jaar al tijdens onze eerste wedstrijd (3 - 3) We herinneren ons nog dat het een echte veteranenploeg was, maar wel een stevige die er flink ingingen indien nodig (en een thuisfluitende scheids). Het enige positieve was dat we een prachtig kunstgrasveld voorgeschoteld kregen en dat we 14 man hadden. Onze keeper was er niet, maar we hadden Marnick, die zijn eerste wedstrijd voor ons keepte. Gilles C. was terug en Gilles VA ook. Luc had zijn maatje bij en Michiel zijn neefje (een hele versterking op het middenveld). Verder hadden we de wekelijkse pionnen op hun plaats staan en Stef stond samen met Mark vooraan (twee snelheidsduivels).

We begonnen goed. We lieten zien dat we op dit terrein ook konden voetballen. We zagen mekaar bijna blindelings staan en lieten de bal goed rondgaan. We zorgden dan ook voor het eerste gevaar. Het duurde even voor Marnick de eerste bal moest oprapen. Het spel ging goed op en af met ons toch iets meer aan de bal. Na een mooie aanval van ons was er een venijnige tegenaanval en net geen buitenspel konden ze met twee onze keeper uitspelen en het stond onverdiend 1 - 0. Het duurde niet lang voor Thomas M. de bal in het middenveld kreeg. Een prachtige doorsteekbal op links naar het neefje van Michiel en deze liet de keeper kansloos, 1 - 1. Even later was het het neefje van Michiel die Stef lanceerde. Deze liet met zijn snelheid zijn man ter plekke en zette de bordjes in ons voordeel, 1 - 2. We hadden toen de wedstrijd in hadden. Ze bleven wel redelijk potig spelen, maar het bleef binnen de perken en de scheids had de wedstrijd goed in de hand.

De vriend van Luc kwam hem vervangen en Gilles VA Gilles C. De tweede helft hadden zij wind in de rug en kregen we het iets moeilijker. We probeerden wel te voetballen, maar ze waren iets heviger dan de eerste helft. De neef van Michiel moest dan vervangen worden met een lichte kwetsuur. Bert ging voorstopper staan en Michiel de plaats van zijn neefje. Weeral uit het niets, maar wel goed gevoetbald, konden zij de bordjes terug gelijk zetten. Daarna was het hun beurt om veel aan de bal te zijn en soms toch wel wat gevaarlijk, maar ze konden niet scoren. De laatste tien minuten hadden we nog een uitgelezen kans om te scoren. Stef kon ook nog scoren, maar de scheids keurde de goal onbegrijpelijk af voor buitenspel. Heel op het laatst moest Marnick nog een wereldsafe doen om de bal uit de winkelhaak te ranselen.

Uiteindelijk bleef het opnieuw een gelijkspel 2 - 2, waar we niet ontevreden mee waren.

Volgende week hebben we opnieuw een uitwedstrijd bij KWB Bocholt om 13.30 uur. Samenkomst aan de Ralley om 12.0 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 12 mei 2019 - 10:03:42 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Vriendenkring
Met 13 spelers konden we vandaag een goede ploeg opstellen. Michiel en Luc hadden gelukkig iemand meegebracht. Vriendenkring verraste met een jonge goed voetballende ploeg.

Aanvankelijk was het wat heen een weer voetbal en het aftasten van de tegenstander. We hadden toch al wat kleine kansjes gehad, maar na iets meer dan 5 minuten kon Stef op rechts doorgaan. Hij zette strak voor en Mark kon binnentikken. Het waren toch vooral wij die voor gevaar zorgden, maar het lukte telkens niet : veel kansen maar geen goals. Op het half uur ging Philippe door op rechts. Zijn voorzet werd opnieuw door Mark binnengetikt. We gingen met 2 - 0 rusten.

In de tweede helft was het zowat hetzelfde beeld. Wij vielen veel aan en creëerden voor gevaar, terwijl onze keeper slechts enkele oprapertjes moest doen of ballen wegstampen. Na een tiental minuten in de tweede helft zette N. Mark alleen voor doel en het stond 3 - 0. Vijf minuten voor tijd herhaalde zich datzelfde en het stond 4 - 0. Ondertussen had Philippe nog eens de deklat geviseerd en een paar keer stond de keeper in de weg. Wat hij ook deed en uit welke hoek hij ook schoot, de bal wilde er niet in vandaag. De laatste minuut konden zij dan toch nog tegenscoren. Uiteindelijk hebben we toch een mooie 4 - 1 overwinning behaald.

Volgende week spelen we terug thuis om 15.00 uur tegen Jong Wijerken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 04 mei 2019 - 16:31:33 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Goolderheide - Hoek KVV
Na enkele barslechte wedstrijden, begint de zon toch stilaan van achter de horizon te komen voor ons ploegske. Na de zware tegenstander van vorige week, waar we toch een knap gelijkspel uit de wacht sleepten, was het vandaag weeral een zware verplaatsing naar Goolderheide. We hadden 13 spelers, maar Richard besloot om toch niet mee te doen wegens een pijnlijke knie.

We begonnen niet slecht en voetbalden zelfs redelijk goed. Goolderheide had nochtans een goede ploeg met verschillende voetballende jongeren. Het was zoals altijd een stevige ploeg. Wij hadden natuurlijk ook Gilles en Thomas VA, die zich niet lieten doen en serieus weerwerk gaven. Het meeste balbezit en de gevaarlijkste aanvallen, waren voor ons. Direct doelgevaar kwam er niet uit. Wat mislukte doelschoten en opraapballetjes voor hun keeper was alles wat we konden bieden. Halverwege de eerste helft gingen ze door op links. De voorzet ging over iedereen heen, maar de rechtsbuiten kon mooi afwerken. Het bleef dan ook 1 - 0 tot aan de rust.

In de tweede helft kwam Andries (terug van weggeweest) Michiel vervangen. Voor iedereen goed en wel op zijn plaats stond en de koffie nog zwaar op ons maag lag, stond het 2 - 0. Deze achterstand hadden we zeker niet verdiend. Gelukkig stond even later Andries op de goede plaats. Een afgeweerde bal voor doel kwam in zijn voeten. Hij bleef kalm, zoals altijd, een schoof netjes binnen. Daarna ging het vrij snel. Kristof wilde de bal op links over zijn tegenstrever lobben, maar die kreeg de bal boven zijn hoofd tegen de hand. Hij stond echter binnen de backlijn en de scheids kon niet anders dan penalty fluiten. Niels S. zette zich achter de bal en de bordjes stonden terug gelijk 2 - 2. Dat was al een hele opluchting, maar wel verdiend. Kort daarop werd Yentl op rechts neergelegd, maar ook binnen de backlijn : opnieuw penalty. Nu zette Thomas M. zich achter de bal. En ja, we stonden zowaar op voorsprong. Daarop tackelde Luc in onze backlijn op de bal, maar de scheids voelde zich verplicht om hun ook een penalty te geven. Gelukkig voor ons was hun speler zo vriendelijk om deze naast de goal te zetten. Maar bij hun volgende aanval konden ze toch weer scoren en stonden de bordjes terug gelijk. Onze keeper redde ons dan een paar maal van een achterstand door geweldige safes. Uiteindelijk kon Andries, weer uit het niets, scoren en ons een 3 - 4 voorsprong geven. Nu gaven we het niet meer uit handen en behaalden een prachtige overwinning.

Volgende week spelen we thuis tegen Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 27 april 2019 - 16:52:13 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV