Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Sparta Blauw Wit - Hoek KVV
Door de vele afwezigheden hielden we uiteindelijk maar zes spelers over. Er waren veertien afwezigen. Gelukkig had Mark weeral twee man bij : Bram en Jochem, Luc had Rob bij, Marc had gezorgd voor Pieter, Benny voor Teun en Nelson. Michael had Kristof kunnen overtuigen om te komen voetballen. Van ons clubke waren Michael, Luc, Richard, Thomas VA, Thomas M, Mark en Kristof. Met dit onuitgegeven elftal moesten we het opnemen tegen een toch vrij sterk Sparta Blauw Wit.

In het begin waren we mekaar wel waard maar na een tiental minuten lag een te korte terugspeelbal op onze keeper aan de basis voor de 1 - 0. Een vijftal minuten later kon Rob een schot afblokken. De bal caprioleerde over onze keeper en viel achter in het net. Onder impuls van Nelson konden we nog een paar mooie aanvallen opzetten en gevaarlijk zijn, maar hun keeper gaf geen krimp. Hij ranselde alles uit zijn doel. Halverwege de eerste helft moest Richard naar de kant met buikklachten, Jochem kwam in zijn plaats. De ploeg moest wat verschoven worden, maar we konden stand houden. Het bleef 2 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft kwam Bram Teun vervangen. We begonnen meer en meer te drukken en waren een stuk gevaarlijker dan in de eerste helft. Blauw Wit kon met hun snelle aanvallers niet meer voor het gevaar van de eerste helft zorgen. Maar wat we ook deden, de bal raakte niet tussen de palen. Hij een hoge voorzet maakte de keeper een fout op Rob en kregen we een penalty. Mark zette zich achter de bal en plaatste rustig en beheerst zijn vijftiende van het seizoen in de andere hoek. Met deze 2 - 1 achterstand begonnen we natuurlijk bloed te ruiken en nog steviger aan te vallen. Richard kwam dan terug op voor Luc. Door het felle aanvallen vergaten we natuurlijk ook soms om te verdedigen, maar dan stond onze keeper weer paraat om zijn doel te verdedigen. Wat we ook deden, we kregen de bal er niet meer in. Op het laatst kwam Thomas VA nog naar de kant en ging Luc er terug op. Het bleef 2 - 1, ondanks we misschien toch wel hoopten op een gelijkspel.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis tegen Vet Gerdingen om 15.00 uur. Hopelijk komen er van die veertien afwezigen van vandaag een aantal terug, zodat we toch nog eens een elftal van ons eigen spelers kunnen opstellen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 juni 2019 - 17:39:25 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Met dertien spelers moesten we het opnemen tegen een jonge goed voetballende ploeg. Na de zware 7 - 3 pandoering van vorig jaar wisten we dat Lilse Bosuilen een goede ploeg had.

Dat was vandaag ook te zien en we wisten onmiddellijk dat we het niet onder de markt zouden hebben. We hadden nochtans een stevig blok er tegen over staan en lieten dat ook blijken. Zowel achteraan als in het middenveld konden we hun spel opvangen en onze tegenaanvallen lanceren. Daardoor waren wij ook het gevaarlijkst en als er iemand recht had op een doelpunt het eerste kwartier, dan waren wij het. Maar zoals al het hele seizoen kunnen we moeilijk een doelpunt maken. Rond de 25ste minuut speelde ze een bal achteruit vanaf het middenveld. De laatste man stampte naast de hobbelende bal en Philippe S. kon ermee vandoor gaan. Hij zette de bal naast de keeper en het stond 1 - 0. Even later opnieuw een terugspeelbal, maar nu hobbelde de bal net naast.

De tweede helft kwam Nelson Thomas M. vervangen en Mark Gilles VA. Wij vielen veel aan, maar konden niet scoren. Het was telkens een been, de keeper, de paal dat in de weg stond. Door slecht opletten konden zij dan tweemaal scoren. Misschien was er bij het tweede doelpunt een buitenspelgeurtje, maar uiteindelijk hadden we deze 1 - 2 einduitslag niet verdiend. Een gelijkspel was misschien eerlijker geweest, maar ge moet scoren om te kunnen winnen.

Volgende week zijn er weeral heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er een aantal terug, zodat we toch een degelijk elftal kunnen opstellen. We spelen uit bij Sparta Blauw Wit om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 15 juni 2019 - 17:06:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Cauberg VV
Vandaag moesten we tegen Cauberg VV. Een ploeg waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Het was een jonge ploeg met heel goed voetbal. Ze kampten net als wij met volk te kort en hadden verschillende voetballers bij gehaald. Wij hadden 9 man, Nelson was er terug bij, Mark en Yentl hadden nog iemand meegebracht en Bilal was ons komen versterken.

In het begin was het er niet aan te zien dat zij een betere voetballende ploeg hadden. Na vier minuten kreeg Nelson de bal in de middencirkel. Hij draaide zich om en snelde naar de goal toe. Hun verdediging spleet open, ze liepen naar al onze spelers, maar lieten Nelson recht op hun doel afgaan. De keeper verkleinde dan ook nog eens niet zijn hoek, waardoor Nelson maar rechtdoor moest trappen in het doel. Het begon fantastisch voor ons. We kregen de éne kans na de andere, speelden goed voetbal, maar vergaten natuurlijk weer te scoren. Onze keeper moest wel een schot uit de hoek ranselen. Cauberg begon toch langzaam maar zeker sterker te worden en naar ons doel op te schuiven. Door kleine foutjes kregen zij ook nog enkele kansen. Na een kwartier kregen ze een corner. Eén van onze spelers werd weggeduwd, waarop ze konden scoren. De scheids liet onbegrijpelijk begaan. Daarna bleef het spel op en neer gaan en speelden we goed mee. Rond het halfuur werd Nelson in het middenveld foutief van de bal gezet. Ondanks protest liet de scheids weeral doorspelen. De bal kwam uiteindelijk bij Guy die terugspeelde op onze keeper. Die kwam uit en wilde de bal wegtrappen. Een valse bots besliste er anders over. De bal ging naast hem door en rolde in het lege doel. Na ons prachtig spel de eerste helft gingen we onbegrijpelijk en onverdiend rusten met een 1 - 2 achterstand.

In de tweede helft kwam Bilal Nelson vervangen die licht gekwetst was en Bradley Richard. Cauberg begon verschroeiend. Hun eerste aanval was meteen prijs. Een prachtig schot zette hen op 1 - 3 voorsprong. Onmiddellijk bij de herneming kregen we aan de middenlijn een vrijschop. Thomas zette de bal over de verdediging in de loop van Mark. Deze verschalkte met zijn snelheid de keeper tussen zijn benen. Het stond nu 2 - 3 en de wedstrijd kon alle kanten uit. Ondanks hun goed voetbal hadden wij toch wel iets meer de bovenhand en kregen we de meeste kansen. Het was echter telkens van net niet. Ofwel kon de keeper pareren, ofwel zat er een voet tussen, ofwel op de paal, ofwel net naast. Rond het halfuur konden zij dan weer uit het niets scoren. Vlak daarop zette Thomas opnieuw een hoge voorzet op Mark vanaf het middenveld. De bal ging over iedereen heen en Mark had enkel een gekraakt schot in huis. Er zat er heel wat effect op de bal en hij botste over de grijpende handen van de keeper heen en bolde rustig in doel. Met een 3 - 4 achterstand en nog enkele minuten te spelen, gingen we nog eens massaal ten aanval, maar het lukte niet meer.

We hebben 3 - 4 verloren, maar onverdiend. Het was tegen een sterke ploeg waar we onze huis alleszins duur verkocht hebben. Met wat meer geluk hadden we er meer kunnen uithalen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen KWB Boseind om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug, want er zijn weer heel wat afzeggingen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 01 juni 2019 - 18:27:30 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ral Damsheide - Hoek KVV
Voor onze derde uitwedstrijd op rij, waren er heel wat afzeggingen. Uiteindelijk hielden we nog 11 spelers over. Michiel bracht zijn neefje mee en Luc zijn vriend Rob, omdat hij zelf ook maar één helft kon spelen. Damsheide had, voor de groten derby toch ook een stevige ploeg gezorgd.

We begonnen vrij goed. Na tien minuten hadden we al enkele goede kansen de nek omgewrongen en een paar maal paal en lat geraakt. Onze keeper had dan maar enkele oprapertjes moeten doen. Omdat de verdediging van Damsheide onze snedige aanvallen niet kon blijven tegenhouden, begonnen ze op offside te spelen. De scheids floot telkens als ze hun hand opstaken, juist of niet. Dan kon Philippe S. Rob door de buitenspel loodsen en jawel het stond uiteindelijk 0 - 1. De eerst volgende tegenaanval was ook prijs. Daarna ging Philippe S. door op rechts. Op zijn harde voorzet moest Mark zijn voet zetten en het stond 1 - 2. Met deze uitslag gingen we rusten, alhoewel daar niemand van ons tevreden kon mee zijn. Als het 0 - 5 geweest was, had ook niemand iets gezegd.

De tweede heft kwam Rob Luc vervangen en ging Gilles C. aan de kant voor het neefje van Michiel. We zetten ons spel van de eerste helft gewoon verder en lanceerden de ene aanval na de andere. Damsheide begon serieus te zweten, maar een schotje op ons doel was toch voldoende om terug gelijk te stellen. We deden net of er niets aan de hand was en voetbalden weer vooruit. Daar kwam natuurlijk de 2 - 3 uit voort. Een licht contact in onze backlijn en een geweldige val, gaf de scheids een reden om penalty te fluiten. Onze keeper zette zijn foutje recht en zweefde de bal uit zijn doel. Reden aan ons om opnieuw te scoren. Dan liet de scheids een buitenspel van hun doorgaan, waaruit ze uiteindelijk ook nog konden scoren. Met een 3 - 4 stand vonden we dan toch dat het genoeg was. De scoringsmachine begon op volle toeren te draaien en Yentl, Mark en Philippe S. (3X) zette uiteindelijk de 3 - 9 eindstand op het bord.

Het is onze grootste overwinning van dit jaar en de zevende wedstrijd na elkaar zonder nederlaag. Het is een mooie overwinning in deze derbywedstrijd met soms mooi voetbal, toch weer teveel gemiste kansen en spijtig genoeg af en toe een ordinaire schoppartij.

Volgende week spelen ze thuis tegen een nieuwe ploeg (nog nooit tegen gespeeld), Cauberg VV om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 26 mei 2019 - 09:54:38 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
KWB Bocholt - Hoek KVV
Aanvankelijk hadden we 13 spelers. Toen de wedstrijd begon stonden we met 10. Luc liet op het laatste moment weten niet op tijd te zijn en Marnick had de verkeerde toets ingedrukt, stond op aanwezig maar moest afwezig zijn. Het neefje van Michiel was verhinderd. Gelukkig wilde een reserve van Bocholt met ons meedoen. We hadden wel Niels VB op het laatste nog opgetrommeld en Luc liet ook nog weten dat hij toch nog kon, maar te laat was.

We waren met hun reserve dan toch met 11 gestart. We waren twee ploegen die een beetje aan mekaar gewaagd waren, maar wij waren toch iets gevaarlijker in de aanval. Met Mark en Stef hadden we dan ook twee sneltreinen. Na een tiental minuten was Niels VB klaar om de plaats van hun reserve in te nemen. Hij ging rechtsachter spelen en Gilles op het middenveld. Daardoor kon Philippe terug vooraan naast Mark plaatsnemen. Thomas M. zette dan op links Stef aan het lopen. Hij ging op snelheid twee man voorbij en plaatste de bal mooi buiten het bereik van de keeper in de verste hoek. Even later zette Thomas M. van op eigen helft opnieuw de bal over iedereen naar Philippe S. De bal botste en danste langs iedereen door en Philippe S. moest maar binnentikken. Met 0 - 2 gingen we rusten.

De eerste helft had de scheids goed gefloten, maar de tweede helft moest hij zich toch weeral eens laten opmerken. Bij een hoekschop van hen, liet één van hun spelers zich prompt vallen en jawel de scheids floot penalty, voor de corner gestampt werd. Ze kwamen dan iets sterker opzetten, maar Richard ontfutselde zijn tegenstrever de bal. Hij kon doorgaan op links en zette Stef opnieuw aan het lopen. Deze ging door tot op de hoek van de kleine backlijn en knalde dan in de rechter bovenhoek binnen. Een prachtige aanval prachtig afgerond. Daarna bleven we baas op het veld, waren we het gevaarlijkst, maar konden niet meer scoren. Onze keeper moest nog wel een vrijschop uit de rechter benedenhoek ranselen, 1 - 3.

We zijn nu een mooie reeks aan het neerzetten en al zes maal niet meer verloren.

Volgende week spelen we de grote derby op en tegen Damsheide om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 18 mei 2019 - 14:56:05 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV