Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Hoek KVV - FC Bazaar Bocholt
Vandaag hadden we 14 spelers. Onze tegenstrevers, FC Bazaar waar we de eerste maal tegen speelden, was een jonge stevige ploeg, die ook nog eens goed konden voetballen.

We hadden het in het begin niet onder de markt en liepen een beetje achter de feiten aan. Langzaamaan begonnen we toch meer en meer in de match te komen en konden zelfs enkele kleine kansjes afdwingen. Halverwege de eerste helft kon Yentl op rechts vrij gespeeld worden. Zijn voorzet kon Manuel moeilijk onder controle krijgen, maar hij kon toch de bal binnenschieten. Onverwacht, maar niet onverdiend, stonden we op voorsprong. Vijf minuten later stonden de bordjes toch weer gelijk. Het spel ging heel snel op en er waren ook stevig duels. Onze keeper werd ook nog getracteerd op een stevige trap bij het in de voeten duiken. De laatste corner van de eerste helft leverde uiteindelijk nog een goal op voor ons. Niels S. zette de bal naar de tweede paal waar Michiel inlopend krachtig binnenkopte. Met een mooie 2 - 1 voorsprong gingen we rusten.

De tweede helft moest er wat gepuzzeld worden om de drie wissels te kunnen inbrengen. Jochem werd vervangen door Michael, Guy en Manuel gingen naar de bank en Luc en Niels S. schoven een bank achteruit. Marc en zijn meegebrachte medespeler gingen vooraan post vatten. Na een tiental minuten stonden de bordjes toch weer gelijk na een mooie aanval en dito schot. Zoals in de eerste helft ging het er in de tweede helft ook bij momenten stevig aan toe in de duels. Na zo een stevig duel op rechts tijdens een spurt kwam Michiel onzacht in aanraking met zijn hoofd tegen het hoofd van de tegenspeler. Die zijn hoofd was iets steviger want bij Michiel was er schade aan zijn rechter wenkbrauw. Hij werd afgevoerd naar de dokter en Manuel kwam hem terug vervangen. Even later was het de beurt aan Bert die na een frontale botsing schade had aan de binnenzijde van de mond. Hij werd vervangen door Jochem. Het spel bleef goed op en neer gaan, maar echte doelkansen kwamen er niet meer. Het bleef dan ook bij een mooi 2 - 2 gelijkspel.

Met onze ploeg van dit jaar een gelijkspel halen tegen deze tegenstrever, stevig maar fair, voelde aan als een overwinning. Hopelijk vallen de kwetsuren mee.
Volgende week spelen we terug thuis tegen nog een stevige tegenstander KWB Kaulille, om 15.00 uur. Iedereen op post.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 05 oktober 2019 - 19:44:46 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Zwarte Goud - Hoek KVV
Ondanks we over 25 spelers beschikken, hadden we vandaag maar net 11 spelers. Gelukkig wilde Benny zijn schoenen nog eens meebrengen en gelukkig maar. Onze tegenstrever was niet van de beste voetballende ploegen, wat toch in ons voordeel was.

We begonnen niet slecht maar hun eerste aanval was al binnen. Een slecht beoordeelde hoge voorzet werd binnengeschoten. Twee minuten later stonden de borden weer gelijk. Manuel kreeg de bal op links en kon voorzetten. Mark tikte binnen. Even later werd Mark de diepte ingestuurd. De bal werd in één tijd door de verdediger weggetrapt. Maar hij kreeg de bal verkeerd op de voet en deze kaprioleerde over de keeper in doel. Dan was het Yentl die op rechts weggestuurd werd. In plaats van op doel te schieten, legde hij breed op Mark, die zijn tweede binnenschoot. Ondertussen was Gilles C. weer uitgevallen en deed Benny nog eens mee. Yentl zette nog eens een bal voor die nu door Thomas VA werd binnen geschoten. Met deze 1 - 4 voorsprong gingen we rusten. Het minpunt was dat Wim net voor affluiten ook uitviel en we met 10 de tweede helft verder moesten.

De tweede helft begonnen we dus met 10 man. Maar iedereen was ervan overtuigd, met een voorsprong van 1 - 4 tegen deze ploeg, moesten we kunnen winnen. We hadden deze gedachte nog maar net laten varen, of het stond 2 - 4. Daarna namen we het heft terug in handen en namen, zelfs met 10, de wedstrijd terug in handen. Benny mocht an een corner nemen op links. Hij zette heel scherp voor. De man aan de eerste paal raakte de bal nog net met zijn dunne haren. De bal ging over de keeper en aan de verste paal binnen. We hadden terug een mooie voorsprong 2 - 5. We kregen nog wel een aantal kansen om de score op te drijven, maar het was net van niet. Dan dachten we dat alles binnen was, maar met nog 10 minuten te spelen begonnen we het toch moeilijk te krijgen. Twee schoten op ons doel leverden evenveel goals op. Met nog 6 minuten voor de boeg stond het plots 4 - 5. We begonnen serieus te zweten. Nu de laatste twee minuten zorgden ze zelf voor wat herrie. Hun achterspeler zei dat een bal buiten was en corner, terwijl de keeper zei van niet. Deze verliet uiteindelijk het terrein. De scheids loste de zaak op door af te fluiten.

Eigenlijk hadden we hier een mooie (ruime) overwinning moeten behalen, maar het bleef bij een 4 - 5 overwinning.

Volgende week spelen we thuis de derby tegen Damsheide om 15.00 uur. Er zijn weer heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er anderen terug, zodat we toch aan 11 man komen met enkele reserven.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 21 september 2019 - 17:33:47 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Vet Lindelhoeven - Hoek KVV
De laatste tijd beschikken we over voldoende spelers, zo ook vandaag. We hadden 14 man. Echter ter plaatse kwamen we er achter dat we tegen de B reserven moesten spelen ipv de veteranen. Het was een jonge ploeg, die gewoon waren compititie te spelen en over een flinke fysiek beschikten. We hadden onze ploeg goed opgesteld en waren niet van plan om ons te laten afslachten. Er was ook een officiele scheids, dus we hoopten op eerlijkheid.

Aanvankelijk ging het redelijk goed. De eerste tien minuten had onze keeper de bal nog niet veel gezien. We begonnen zelfs een beetje gevaarlijk te worden, maar hun ervaring kwam dan toch naar boven. Het spel ging snel heen en weer. Met het warme weer was dat voor ons fysiek niet simpel. Het middenveld moest serieus pompen terwijl Mark en Philippe het vooraan dikwijls tegen een sterk blok moesten afleggen. Na de drinkpauze begonnen ze plots toch serieus te drukken en werden ze meer en meer gevaarlijk. Gilles diende dan naar te kant te komen met een lichte blessure. Richard ging op zijn plaats spelen en Jochem schoof op naar rechts. Een aanval van hun werd niet ver ontzet, waar ze van net buiten de backlijn een prachtig schot konden afleveren, net buiten het bereik van onze keeper. Even later mocht een verdediger de hele halflijn door maneuvreren en ook prachtig binnenschieten. Dat was een zware domper ondanks een vrij goede eerste helft. We dwongen dan toch nog een corner af. De bal kwam uiteindelijk bij Michiel, maar hij stond met zijn rug naar het doel. Hij wipte de bal dan maar op en deed een omhaal. De bal verdween buiten het bereik van hun keeper in doel.

De tweede helft kwam Wim Thomas M. vervangen. Het spel was zowat hetzelfde als van de eerste helft. Maar plots meende de scheids er wat spanning in te brengen. Tot tweemaal toe liet hij een buitenspel van hun doorgaan. De tweede maal twijfelden zij zelf, zodat Bert nog terug kon komen. Hij schopte de bal weg voor de neus van de aanvaller, waarop deze viel. De scheids vond niet beter dan penalty te fluiten. Waarom, niemand die het wist. Op een haar na zat onze keeper erbij, maar het stond wel 3 - 1. Gelukkig wilde hun verdediging ons tegemoet komen. Een uittrap van de keeper werd slecht terug gespeeld. Philippe zat er nog tussen en kon milderen. Maar de scheids dacht er anders over en liet meters buitspel doorgaan waardoor ze de 4 - 2 eindstand op het bord zetten.

Ondanks we tegen deze sterke jonge ploeg speelden, hebben we het niet slecht gedaan. Als de scheids ons wat beter gezind was geweest hadden we zeker een goed resultaat neergezet.

Volgende week spelen we thuis tegen KWB Bocholt om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 24 augustus 2019 - 17:46:39 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Olympic Kreyel
Voor de wedstrijd tegen Kreyel hadden we 14 spelers (wauw). Jochem had zich gemeld als nieuweling, maar ook Michiel had een nieuweling bij : Manuel. De vorige wedstrijd tegen Kreyel hadden we nog een flinke pandoering gekregen. Nu leken ze iets minder sterk, maar het was toch nog een deftige, stevige, goed voetballende ploeg.

We begonnen niet slecht en voetbalden in het begon goed mee. We hadden zelfs enkele kansjes om op voorsprong te komen. Plots uit het niets konden zij tweemaal scoren. Deze achterstand hadden we niet verdiend, maar ze stond wel op het scorebord. We hadden aanvallend goede bedoelingen, maar het was telkens net niet. We speelden vooraan ook niet echt samen en ieder probeerde het een beetje op zichzelf. Niels S. kreeg dan de bal net buiten de backlijn en zette toch de 1 - 2 op het scorebord. Daarna begonnen we echt te drukken, maar konden voor de rust de gelijkmaker niet binnenschieten.

Na de rust gingen Guy, Stef en Manuel rusten en kwamen Mark, Jochem en Pieter in. De ploeg werd een beetje herschikt en het liep precies toch wat beter. Kreyel kon niet echt meer doordrukken. Op een hoekschop van Gilles kon Michiel prachtig en krachtig inkoppen. Daarna waren we nog wel enkele malen gevaarlijk, maar konden niet meer scoren. Voor hun was het precies hetzelfde. Het bleef dan ook bij een gelijke stand 2 - 2, een juiste uitslag.

Volgende week spelen we uit bij Vet Lindelhoeven om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 18 augustus 2019 - 17:51:50 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sparta Blauw Wit
Voor deze eerste wedstrijd na de verlofpauze, konden we beschikken over 14 spelers. Onze tegenstreven had ons echter de laatste wedstrijd voor de verlofpauze nog een nederlaag toegebracht. Het zou vandaag ook niet gemakkelijk worden want Sparta Blauw Wit was met een stevige jonge en goed voetballende ploeg komen opdagen. Wij hadden dan wel de pech dat onze beide keepers onbeschikbaar waren en Wim in doel moest plaats nemen.

Over de eerste helft valt niet veel te zeggen. Alleen dat enkele foutjes achterin ons een onoverbrugbare achterstand bezorgde en hun keeper zijn netten schoon hield met enkele goede safes. Wat er bij ons scheelde, weet ik niet. Ofwel waren diegenen die al vakantie gehad hebben nog niet volledig uitgerust en waren diegenen die nog vakantie moeten hebben oververmoeid, maar het draaide bij ons aan geen kanten.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. We probeerden wel ons best te doen, maar het was Sparta Blauw Wit dat nog tweemaal kon scoren, terwijl bij ons niets lukte en we met veel moeite eens aan hun doel geraakten. Uiteindelijk leden we toch een vrij zwaren 0 - 6 nederlaag.

Volgende week spelen we op het veld van Rena Boys in Leopoldsburg tegen het voor ons onbekende De Muur om 13.30 uur. We komen samen aan de Ralley om 12.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 03 augustus 2019 - 20:27:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV