Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2036
uniek: 1257

Site ...
totaal: 220905
uniek: 33977
Hoek KVV - Olympic Kreyel
Voor de wedstrijd tegen Kreyel hadden we 14 spelers (wauw). Jochem had zich gemeld als nieuweling, maar ook Michiel had een nieuweling bij : Manuel. De vorige wedstrijd tegen Kreyel hadden we nog een flinke pandoering gekregen. Nu leken ze iets minder sterk, maar het was toch nog een deftige, stevige, goed voetballende ploeg.

We begonnen niet slecht en voetbalden in het begon goed mee. We hadden zelfs enkele kansjes om op voorsprong te komen. Plots uit het niets konden zij tweemaal scoren. Deze achterstand hadden we niet verdiend, maar ze stond wel op het scorebord. We hadden aanvallend goede bedoelingen, maar het was telkens net niet. We speelden vooraan ook niet echt samen en ieder probeerde het een beetje op zichzelf. Niels S. kreeg dan de bal net buiten de backlijn en zette toch de 1 - 2 op het scorebord. Daarna begonnen we echt te drukken, maar konden voor de rust de gelijkmaker niet binnenschieten.

Na de rust gingen Guy, Stef en Manuel rusten en kwamen Mark, Jochem en Pieter in. De ploeg werd een beetje herschikt en het liep precies toch wat beter. Kreyel kon niet echt meer doordrukken. Op een hoekschop van Gilles kon Michiel prachtig en krachtig inkoppen. Daarna waren we nog wel enkele malen gevaarlijk, maar konden niet meer scoren. Voor hun was het precies hetzelfde. Het bleef dan ook bij een gelijke stand 2 - 2, een juiste uitslag.

Volgende week spelen we uit bij Vet Lindelhoeven om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 18 augustus 2019 - 17:51:50 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sparta Blauw Wit
Voor deze eerste wedstrijd na de verlofpauze, konden we beschikken over 14 spelers. Onze tegenstreven had ons echter de laatste wedstrijd voor de verlofpauze nog een nederlaag toegebracht. Het zou vandaag ook niet gemakkelijk worden want Sparta Blauw Wit was met een stevige jonge en goed voetballende ploeg komen opdagen. Wij hadden dan wel de pech dat onze beide keepers onbeschikbaar waren en Wim in doel moest plaats nemen.

Over de eerste helft valt niet veel te zeggen. Alleen dat enkele foutjes achterin ons een onoverbrugbare achterstand bezorgde en hun keeper zijn netten schoon hield met enkele goede safes. Wat er bij ons scheelde, weet ik niet. Ofwel waren diegenen die al vakantie gehad hebben nog niet volledig uitgerust en waren diegenen die nog vakantie moeten hebben oververmoeid, maar het draaide bij ons aan geen kanten.

De tweede helft was ongeveer hetzelfde. We probeerden wel ons best te doen, maar het was Sparta Blauw Wit dat nog tweemaal kon scoren, terwijl bij ons niets lukte en we met veel moeite eens aan hun doel geraakten. Uiteindelijk leden we toch een vrij zwaren 0 - 6 nederlaag.

Volgende week spelen we op het veld van Rena Boys in Leopoldsburg tegen het voor ons onbekende De Muur om 13.30 uur. We komen samen aan de Ralley om 12.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 03 augustus 2019 - 20:27:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Sparta Blauw Wit - Hoek KVV
Door de vele afwezigheden hielden we uiteindelijk maar zes spelers over. Er waren veertien afwezigen. Gelukkig had Mark weeral twee man bij : Bram en Jochem, Luc had Rob bij, Marc had gezorgd voor Pieter, Benny voor Teun en Nelson. Michael had Kristof kunnen overtuigen om te komen voetballen. Van ons clubke waren Michael, Luc, Richard, Thomas VA, Thomas M, Mark en Kristof. Met dit onuitgegeven elftal moesten we het opnemen tegen een toch vrij sterk Sparta Blauw Wit.

In het begin waren we mekaar wel waard maar na een tiental minuten lag een te korte terugspeelbal op onze keeper aan de basis voor de 1 - 0. Een vijftal minuten later kon Rob een schot afblokken. De bal caprioleerde over onze keeper en viel achter in het net. Onder impuls van Nelson konden we nog een paar mooie aanvallen opzetten en gevaarlijk zijn, maar hun keeper gaf geen krimp. Hij ranselde alles uit zijn doel. Halverwege de eerste helft moest Richard naar de kant met buikklachten, Jochem kwam in zijn plaats. De ploeg moest wat verschoven worden, maar we konden stand houden. Het bleef 2 - 0 tot aan de rust.

De tweede helft kwam Bram Teun vervangen. We begonnen meer en meer te drukken en waren een stuk gevaarlijker dan in de eerste helft. Blauw Wit kon met hun snelle aanvallers niet meer voor het gevaar van de eerste helft zorgen. Maar wat we ook deden, de bal raakte niet tussen de palen. Hij een hoge voorzet maakte de keeper een fout op Rob en kregen we een penalty. Mark zette zich achter de bal en plaatste rustig en beheerst zijn vijftiende van het seizoen in de andere hoek. Met deze 2 - 1 achterstand begonnen we natuurlijk bloed te ruiken en nog steviger aan te vallen. Richard kwam dan terug op voor Luc. Door het felle aanvallen vergaten we natuurlijk ook soms om te verdedigen, maar dan stond onze keeper weer paraat om zijn doel te verdedigen. Wat we ook deden, we kregen de bal er niet meer in. Op het laatst kwam Thomas VA nog naar de kant en ging Luc er terug op. Het bleef 2 - 1, ondanks we misschien toch wel hoopten op een gelijkspel.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis tegen Vet Gerdingen om 15.00 uur. Hopelijk komen er van die veertien afwezigen van vandaag een aantal terug, zodat we toch nog eens een elftal van ons eigen spelers kunnen opstellen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 22 juni 2019 - 17:39:25 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Lilse Bosuilen
Met dertien spelers moesten we het opnemen tegen een jonge goed voetballende ploeg. Na de zware 7 - 3 pandoering van vorig jaar wisten we dat Lilse Bosuilen een goede ploeg had.

Dat was vandaag ook te zien en we wisten onmiddellijk dat we het niet onder de markt zouden hebben. We hadden nochtans een stevig blok er tegen over staan en lieten dat ook blijken. Zowel achteraan als in het middenveld konden we hun spel opvangen en onze tegenaanvallen lanceren. Daardoor waren wij ook het gevaarlijkst en als er iemand recht had op een doelpunt het eerste kwartier, dan waren wij het. Maar zoals al het hele seizoen kunnen we moeilijk een doelpunt maken. Rond de 25ste minuut speelde ze een bal achteruit vanaf het middenveld. De laatste man stampte naast de hobbelende bal en Philippe S. kon ermee vandoor gaan. Hij zette de bal naast de keeper en het stond 1 - 0. Even later opnieuw een terugspeelbal, maar nu hobbelde de bal net naast.

De tweede helft kwam Nelson Thomas M. vervangen en Mark Gilles VA. Wij vielen veel aan, maar konden niet scoren. Het was telkens een been, de keeper, de paal dat in de weg stond. Door slecht opletten konden zij dan tweemaal scoren. Misschien was er bij het tweede doelpunt een buitenspelgeurtje, maar uiteindelijk hadden we deze 1 - 2 einduitslag niet verdiend. Een gelijkspel was misschien eerlijker geweest, maar ge moet scoren om te kunnen winnen.

Volgende week zijn er weeral heel wat afzeggingen. Hopelijk komen er een aantal terug, zodat we toch een degelijk elftal kunnen opstellen. We spelen uit bij Sparta Blauw Wit om 14.30 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 15 juni 2019 - 17:06:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Cauberg VV
Vandaag moesten we tegen Cauberg VV. Een ploeg waar we nog nooit tegen gespeeld hebben. Het was een jonge ploeg met heel goed voetbal. Ze kampten net als wij met volk te kort en hadden verschillende voetballers bij gehaald. Wij hadden 9 man, Nelson was er terug bij, Mark en Yentl hadden nog iemand meegebracht en Bilal was ons komen versterken.

In het begin was het er niet aan te zien dat zij een betere voetballende ploeg hadden. Na vier minuten kreeg Nelson de bal in de middencirkel. Hij draaide zich om en snelde naar de goal toe. Hun verdediging spleet open, ze liepen naar al onze spelers, maar lieten Nelson recht op hun doel afgaan. De keeper verkleinde dan ook nog eens niet zijn hoek, waardoor Nelson maar rechtdoor moest trappen in het doel. Het begon fantastisch voor ons. We kregen de éne kans na de andere, speelden goed voetbal, maar vergaten natuurlijk weer te scoren. Onze keeper moest wel een schot uit de hoek ranselen. Cauberg begon toch langzaam maar zeker sterker te worden en naar ons doel op te schuiven. Door kleine foutjes kregen zij ook nog enkele kansen. Na een kwartier kregen ze een corner. Eén van onze spelers werd weggeduwd, waarop ze konden scoren. De scheids liet onbegrijpelijk begaan. Daarna bleef het spel op en neer gaan en speelden we goed mee. Rond het halfuur werd Nelson in het middenveld foutief van de bal gezet. Ondanks protest liet de scheids weeral doorspelen. De bal kwam uiteindelijk bij Guy die terugspeelde op onze keeper. Die kwam uit en wilde de bal wegtrappen. Een valse bots besliste er anders over. De bal ging naast hem door en rolde in het lege doel. Na ons prachtig spel de eerste helft gingen we onbegrijpelijk en onverdiend rusten met een 1 - 2 achterstand.

In de tweede helft kwam Bilal Nelson vervangen die licht gekwetst was en Bradley Richard. Cauberg begon verschroeiend. Hun eerste aanval was meteen prijs. Een prachtig schot zette hen op 1 - 3 voorsprong. Onmiddellijk bij de herneming kregen we aan de middenlijn een vrijschop. Thomas zette de bal over de verdediging in de loop van Mark. Deze verschalkte met zijn snelheid de keeper tussen zijn benen. Het stond nu 2 - 3 en de wedstrijd kon alle kanten uit. Ondanks hun goed voetbal hadden wij toch wel iets meer de bovenhand en kregen we de meeste kansen. Het was echter telkens van net niet. Ofwel kon de keeper pareren, ofwel zat er een voet tussen, ofwel op de paal, ofwel net naast. Rond het halfuur konden zij dan weer uit het niets scoren. Vlak daarop zette Thomas opnieuw een hoge voorzet op Mark vanaf het middenveld. De bal ging over iedereen heen en Mark had enkel een gekraakt schot in huis. Er zat er heel wat effect op de bal en hij botste over de grijpende handen van de keeper heen en bolde rustig in doel. Met een 3 - 4 achterstand en nog enkele minuten te spelen, gingen we nog eens massaal ten aanval, maar het lukte niet meer.

We hebben 3 - 4 verloren, maar onverdiend. Het was tegen een sterke ploeg waar we onze huis alleszins duur verkocht hebben. Met wat meer geluk hadden we er meer kunnen uithalen.

Volgende week spelen we terug thuis tegen KWB Boseind om 15.00 uur. Hopelijk komen er een aantal spelers terug, want er zijn weer heel wat afzeggingen.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 01 juni 2019 - 18:27:30 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV 3
Barrier CSC 5
  
Doelpunten
Philippe Steijvers
Mark Endevoets (x2)
  
Komende wedstrijden
29 feb 14:30
Sparta Blauw Wit B - Hoek VV

07 mrt 15:00
Hoek VV - Stars VV

14 mrt 16:15
Jerommekes 1 - Hoek VV
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Februari 2020
Gebeurtenissen deze maand: 4

EEEEEEE

12
345679
101112131416
171819202123
2425262728
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
11/03 Thomas Van Asten (25)
16/03 Niels Van Baelen (35)
22/03 Frank Van Moll (62)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV