Welkom
Gebruikersnaam of E-mail:

Wachtwoord:
[ ]
Teller
Deze pagina vandaag ...
totaal: 0
uniek: 0

Deze pagina ooit ...
totaal: 2132
uniek: 1336

Site ...
totaal: 221458
uniek: 34339
Kreyel Sport - Hoek KVV
Vandaag hadden we 15 spelers die zouden komen. Gilles C. kwam niet opdagen en Wim gaf de voorkeur niet te spelen omdat er dan toch 13 waren. Van Kreyel weten we dat het een te duchten tegenstander is. Dat was vandaag niet anders. Onze achterste linie was er niet, zodat we Rob Sn. en Luc op die plaats moesten zetten.

Aanvankelijk namen we het initiatief en speelden op het kleine en slechte veld zelfs goed voetbal. Maar zoals de laatste tijd al veel te veel gebeurde, als we verwachtten dat wij een goal gingen maken, was het de tegenstander die scoorde. We hadden ons al een paar maal verkeken op hoge voorzetten en corners en nu was het niet anders. Nu zetten ze op links een corner laag over de grond. Deze ging overal door en aan de tweede paal moesten ze maar binnentikken. Onverwacht stonden we dus 1 - 0 achter. Maar even later werd Marc gelanceerd door Manual. Hij ging langs de twee achterspelers en schoot dan laag over de grond mooi binnen. Even later was het de beurt aan Niels S. Hij kreeg aan de middenlijn de bal en begon op te drijven. Rechts kappen, links kappen, terug rechts kappen, nog eens links kappen en dan met rechts verschroeiend uithalen los in de linker winkelhaak. Eén van de mooiste doelpunten van het seizoen. Met deze mooie 1 - 2 stand gingen we rusten.

De tweede helft kwam Jochem Mark vervangen en Shayam Kristof. Kreyel begon wel meer druk naar voor te zetten en onze achterlijn kraakte wel lichtjes. Ze hadden een pak meer werk dan tijdens de eerste helft. Na ongeveer een tiental minuten wilde Shayam Yentl aanspelen in zijn loop. De bal leek iets te ver en Yentl stopte zijn actie. De verdediging liet de bal lopen voor de keeper. Maar wat niemand gezien had was dat Pieter ook mee was beginnen lopen voor die bal. Hij liep Yentl voorbij, de verdediger en kon nog net voor de keeper tegen de bal tikken. De bal ging voorbij de keeper en rolde in doel. Nu hadden we een mooie 1 - 3 voorsprong, maar de match was niet voorbij. Halfweg de tweede helft werd Niels S. vervangen en kwam Mark terug op. Kreyel begon nu echt door te drukken en zette alles op alles. Michael kon nog enkele malen de bal uit zijn doel ranselen maar uiteindelijk konden ze toch nog tweemaal scoren. De 3 - 3 eindstand was misschien toch wel een juiste uitslag.

Volgende week spelen we thuis tegen ITM Meeuwen om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 18 november 2019 - 18:56:14 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
FC Vriendenkring - Hoek KVV
Door de weeral vele afzeggingen hielden we uiteindelijk maar 12 spelers over. Shayan heeft zich bij onze groep gevoegd. Gelukkig nog iemand die op vaste tijdstippen kan komen. Nico was ook komen opdagen, de tweede maal dit jaar. Vriendenkring heeft vermoedelijk in het Valkenhof een aantal spelers opgetrommeld. Het was een mengelmoes van buitenlandse spelers. Ze konden wel voetballen.

We merkten duidelijk dat het vandaag niet ging lukken. We raakten geen bal en konden nooit in ons spel komen. Het resulteerde uiteindelijk in een 3 - 0 ruststand.

De tweede helft was hetzelfde, alleen konden ze maar één keer scoren. Ons spel was ietsje beter. We kregen nog een penalty, maar die kregen we er zelfs niet in.

Volgende week naar Kreyel in Bocholt om 14.30 uur. We vertrekken aan de Ralley om 13.15 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op maandag 11 november 2019 - 10:16:51 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - Sp Vet Wijchmaal
Vandaag hadden we 13 spelers. Michiel had zijn vriend opnieuw bij. Vet Sp Wijchmaal was nog een echte veteranenploeg, waar we nog veel konden van leren.
Nochtans begonnen we niet slecht. Wijchmaal voetbalde wel, maar hun aanvallen strandden aan de grote backlijn. Wij vochten op onze gekende manier met veel druk naar voor. Schoten van Manuel, Niels en Mark werden afgeblokt of bereikten hun doel niet. Open kansen waren er voor ons ook, maar die werden deskundig de nek omgewrongen. Wijchmaal is welgeteld over heel de wedstrijd éénmaal voor de goal geweest. Het schot verdween dan ook in de linker bovenhoek tegen de netten. Wat we ook deden, ofwel stond de keeper ofwel een been in de weg, ofwel net naast de paal, maar scoren deden we niet. Thomas VA en Pieter vielen dan nog gekwetst uit en Yentl en Michiel kwamen in.
De tweede helft was ongeveer hetzelfde. Alleen konden zij niet meer scoren. Wij moesten wachten tot de voorlaatste minuut om gelijk te stellen. Jochem gooide de bal voor doel en Mark en zijn tegenstrever gingen gelijk naar de bal. Iemand van hun raakte deze nog en de bal verdween uiteindelijk naast de keeper in doel, gelukkig voor ons. Mark eiste de goal op met zijn dikke teen. De laatste minuut kwam heel onverwacht Bert nog alleen voor de keeper en plaatste de bal mooi naast de keeper, maar ook naast de paal buiten. Zo hadden we onverhoopt nog de overwinning kunnen hebben.
Volgende week spelen we uit bij Vriendenkring om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 02 november 2019 - 19:10:58 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Hoek KVV - De Gul Koersel
Vandaag moesten we tegen De Gul uit Koersel. Uit de vorige wedstrijd tegen deze ploeg wisten we dat het een stevige goed voetballende ploeg was. Door de weeral vele afzeggingen in onze ploeg, wisten we op voorhand dat we met de 11 die toch nog wilden komen, geen partij waren tegen deze ploeg. Michiel had zijn vriend bij, zodat we toch een reserve hadden. Maar goed, we moeten roeien met de riemen die we hebben en chapeau voor de 11 die tegen deze ploeg wilden spelen. We hebben 27 ingeschreven spelers in onze kern en we kunnen elke week maar met moeite een ploeg samenstellen : verschrikkelijk !!!!!!

Veel over deze wedstrijd is er niet te vertellen. Met goeie moed begonnen we tegen deze stuk voor stuk goede voetballers. Wat we ook deden, we raakten niet aan hun doel. Buiten wat terugspeelballen kreeg hun keeper niets te doen. Onze keeper daarenboven, die kon zich met alle gemak onderscheiden door de vele schoten en plaatsballen die zij deden. Na enkele minuten was het dan ook al raak. Onze middenlijn werd overlopen en de achterspelers wisten niet wie eerst tegenhouden. Onze keeper stond werkelijk in een schietkraam. Aan de rust was het maar 0 - 3. Onze keeper had 5 à 6 mirakelreddingen gedaan en ze hadden nog een tiental open kansen laten liggen.

In de tweede helft kwam Michael de vriend van Michiel vervangen. Het spelbeeld bleef toch grotendeels hetzelfde. Nochtans heeft hun keeper enkele malen zich vuil moeten maken op schoten van Michiel en Mark. Marnick moest iets meer ballen pakken, maar moest zich ook nog twee maal omdraaien.

Met 0 - 5 verliezen tegen deze ploeg is geen vernedering, maar we vinden het wel spijtig dat we geen sterke ploeg hebben kunnen maken uit onze kern, zodat we toch iets meer weerstand konden bieden.

Volgende week spelen we terug thuis tegen Vet Sp Wijchmaal om 15.00 uur. Hopelijk hebben we iets meer spelers om een goede ploeg te maken.

Geplaatst door Hugo 2005 op zondag 27 oktober 2019 - 10:12:11 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Rena Boys - Hoek KVV
Vandaag beschikten we over 13 spelers. Luc had Rob bij en Michiel ook één. Jochem offerde zich op om in doel te gaan staan.

Aanvankelijk ging het spel redelijk goed op en neer, waarbij wij toch wel wat gevaarlijker waren dan de Rena Boys. Schoten van Mark, Manuel en Michiel misten hun doel. Op de 25' veroverden we de bal op de middenlijn. Manuel kreeg de bal, dreef wat op en knalde hem droogweg in doel. Even later kreeg hij de bal opnieuw aan de tweede paal en kopte hij hem binnen. De scheids had echter buitenspel gezien en keurde hem af. Even later opnieuw Manuel vanop rechts de backlijn in. Op het moment hij wilde afdrukken, werd hij met de arm getrokken en kraakte zijn schot. Dat had de scheids niet gezien. Onze keeper kreeg alleen wat oprapertjes en terugspeelballen. Maar we gingen rusten met 0 - 1.

De tweede helft werd Guy vervangen door Rob S. en Pieter door de vriend van Michiel. Rena Boys was iets meer in de aanval, maar voor meer gevaar zorgde dat niet. Het spel lag voornamelijk tussen de twee grote backlijns. Wij verzuimden om een tweede te maken en zij konden de gelijkmaker niet scoren. Het bleef dus bij deze 0 - 1

Volgende week spelen we thuis tegen De Gul uit Koersel om 15.00 uur.

Geplaatst door Hugo 2005 op zaterdag 19 oktober 2019 - 17:41:45 | Lees/plaats reactie: 0 | Printer vriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  laatste
Vorige wedstrijd
Hoek VV
Lindelhoeven Vet
Afgelast
  
Doelpunten
  
Komende wedstrijden
30 mei 15:00
Overpelt KWB - Hoek VV

06 jun 15:00
Hoek VV - Kreyel Sport

13 jun 15:00
Hoek VV - Boseind KWB
Komende activiteiten
Geen komende gebeurtenissen
Mei 2020
Gebeurtenissen deze maand: 5

EEEEEEE
13
4567810
111213141517
181920212224
252627282931
Verjaardagen
Geen verjaardag vandaag

Volgende verjaardag:
31/05 Arris Vink (50)
10/06 Michiel Neeskens (22)
18/06 Tony Driesen (61)
Alle rechten van deze website zijn eigendom van Hoek VV